Efter at have ventet på afsendelse af min ordre i noget tid, får jeg den 14. november besked fra Goodgrip om, at varen fortsat er forsinket. Derfor annullerer jeg ordren samme dag. Dagen efter kon... Se mere
Jeg bestilte et dæk online, under forudsætning af levering 1 -2 dage, ( hvilket er hurtigere en dækonline) Nu otte dage efter er dækket stadig ikke kommet. Trods div mails om at ordre er modtaget... Se mere
Bestilte 4 sommerdæk online tirsdag aften - de blev leveret mandag morgen = 3½ arbejdsdag. Lovede 3 dages levering. Det er vel ok. Forsendelsen kunne følges online hos UPS. UPS glemte dog at send... Se mere
Pas på det eneste de hurtige til, er at trække dine penge inden de overhovedet har sendt dine dæk. Jeg fik et leveringsværksted , som var lukket og uden telefon. Og GoodGrip kunne ikke fortælle,... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Toldbodgade 18 , 1253, København, Danmark
Bestilte 2 stk. dæk med angivet leveringstid 2-5 dage. Da jeg ikke havde hørt noget efter en uge, forsøgte jeg at ringe. Umuligt at få kontakt. Var dog hurtig til at besvare min mail, hvor de forventede at kunne leverer i uge 19. Bestilt uge 16. Så jeg afbestilte og var ikke noget problem.
Hjemmeside ok. og varen kom også nogenlunde hurtigt - dog trækker det ned at kundeservice på telefonen ikke fungerer ok - der var meget lang ventetid og ikke kompetent betjening.
Jeg må sige at, jeg er ovenud rigtig godt tilfreds med Goodgrips håndtering af min ordre.
kan du selv få dem billig monteret,sparer du penge her ,virker pålidelig og så må tiden vise hvor meget dækkende lever op til,ind til nu meget tilfreds.
betaling med Paypal konto virker godt.
Som overskriften siger: God pris - hurtig levering. Dog virkede Track and trace nummeret først EFTER varen var ankommet med DHL. Kontaktede Goodgrips kundetjeneste via mail, og skrev, at deres Track and trace ikke virkede. Svaret tilbage var (ordret): "Hvis du klikker på tracknr så skal du få op DHL-s side, der ser man information om ordern og den er leveret igår." Ja!! - den blev leveret igår (det ved jeg ski da godt) - men formålet med Track and trace er vel, at man kan se hvor langt sin pakke er kommet undervejs!!!??... SUK..
Kan kun give 4 * grundet svaret fra kundetjenesten (de var dog hurtige i Deres respons.)
Bestilte dæk 10. april 2013. Har ikke fået dæk endnu. Har været 4 gange i kontakt med kundeservice. 3 gange med dækfirmaet, som skal engang montere dækkene. Fulgt leverancen via GLS transport; men leverancen standser i Tåstrup; men de skal til Helsingør.
Goodgrip fortæller dækkene er leveret. Dækfirma har indtil nu fået 2 dæk. 2 andre er åbenbart væk; men det hjælper jo ikke mig. Men irriterende jeg selv skal rette henvendelse til kundeservice.
Eneste positive er at jeg nu fået øjenavn på kontoret til mr. Goodgrip, da kundeservicen heller ikke lige er til at få fat i og jeg har ringet dagligt flere gange.
Ikke meget tilfreds denne gangen, NEJ !!!
Det har været nemt med bestilling. Super billige priser og samt go oplevelse. Handlet garanteret igen når den tid kommer.
Har bestilt 4 sommer dæk , men med en leverings tid på næsten 3 uger. Fik ingen besked om at de var i restordre. Prøvede selv at ringe til dem, men fik kun en konstant ringetone, prøvede så at sende en mail, og de svarede, at jeg skulle få dem i uge 2, men jeg har stadig Ikke modtaget noget, prøvede så igen at ringe til dem, kom endelig igennem efter lang tids venten, og nu siger de at de får dem på lager i deres afdeling i Sverige på mandag og jeg gerne skulle modtage dem her torsdag den 2 . maj. Vi får se )-: mega dårlig kundeservice. Jeg handler aldrig der igen.
Jeg har bestilt 4 dæk hos goodgrib.dk der stod 3-5dages levering der går 10hverdage før jeg høre noget om en leveringsdato eller forsendelsen. Og når man ringer til goodgrip.dk er der minimum 15min ventetid. Og dårlig rådgivning.
Jeg fik ordrebekræftelse på et andet dæk end det jeg havde bestilt, men én opringning var nok til at rette fejlen. Det dæk jeg fandt var bedre end godt, og meget bedre end prisen indikerer
Det er jo de samme varer, der forhandles af alle dækbutikkerne på internettet, og det er nemt at lave en prissammenligning mellem dem. Jeg sparede over 500 kr. ved at købe mine dæk hos Goodgrip. Hurtig levering. Kan kun være tilfreds.
De er hurtig det er nemt og dækkene er ikke gamle
God pris, og service. Var dog meget svære at få fat i vedr. spørgsmål. Ventede mindst 20 minutter hver gang jeg ringede.
Bestilte 4 stk. Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 den 24/3. Der var gode guides på hjemmesiden, der gjorde det nemt at finde den information man havde brug for. Leveringstiden stod til 8-12 dage. Modtager mail den 4/3 med besked om at ordren er afsendt og med link til Track&Trace hos DHL. Modtager dækkene den 9/4 af en venlig DHL mand.
Selvom der gik lidt ekstra dage med leveringen, så er det det værd når man kan få tingene så meget billigere i forhold andre forhandlere.
Vil klart anbefale Goodgrip til andre.
Det er bare skønt når tingene fungere som forventet, og det gjorde det.