Overskuelig hjemmeside og nem at finde ud, hvilken computer der var bedst til vores søn, selvom vi ingenting ved om computre. Købte om eftermiddagen og modtog pakken næste middag. Super god oplevel... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 53 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik
- nr. 24 af de 25 bedste virksomheder i Spilbutik
Elsker du spil og alt hvad det indebærer? Så er Geekd noget for dig! Vi har det nyeste og fedeste merchandise og gaming gear til dit eller en du kenders behov. Fast lav fragt og 1-2 dages levering. Vi har alt indenfor gaming computere, skærme, tastaturer, mus, headsets, gaming legetøj og meget mere! Geekd - Gamernes Valg.
Mønten 2, 6000, Kolding, Danmark
- support@geekd.dk
- www.geekd.dk
Svarer typisk inden for 1 måned
Virkelig dårlig service de annullerer…
Virkelig dårlig service de annullerer ens ordre. Fordi gamerstolen. Tror jeg gør at de kom til at sælge den for så de kan Faker priserne til Black friday pris forskellen var Lige pludselig fra 1909kr til Ca 2500kr samme dag jeg bestilte jeg kommer især til at holde øje med denne stol og ser om forbrugernævnet skal kontaktes

Besvarelse fra Geekd
kan kun sige en god oplevelse god com…
kan kun sige en god oplevelse god com og hurtig levering :P ;)
I sørgede for jeg fik min billet ret…
I sørgede for jeg fik min billet ret hurtigt, da jeg skrev den ik var modtaget
Super fed oplevelse . Han er så stolt, og fik en kæmpe oplevelse for livet. .
For dårlig vejledning og kundeservice…
For dårlig vejledning og kundeservice derefter.
Bestilte en skærm til vores søn’s ps5, ringede i forvejen for at sikre mig at tingene passede sammen.
Skærmen var dobbelt så lang tid undervejs som leveringstiden sagde og den virker da men uden lyd. Da vi så kører ind til geeked for at få nogle højtalere så der kan komme lyd på, kan de ikke fortælle mig om de passer til, da det er et universal produkt.
Så nu håber vi det passer..
Føler mig rimelige frustreret over at de ikke kan fortælle om tingene de selv sælger passer sammen.

Besvarelse fra Geekd
God service og hurtig løsning af problemer
Der gik 1,5 dag var min bestilling til ordre var fremme. Hele vejen igennem var der god kommunikation om levering og ordren.
Den medfølgende guide til opsætning af computeren var nem at gå til.
Da der viste sig at være et problem med den licens der fulgte med, blev det hurtigt løst via en mail til Geekd.
Kan varmt anbefale at købe udstyr hos dem.
Jeg har købt en Moza R3 Racing Base
Jeg har købt en Moza R3 Racing Base, men fandt ud af, at den desværre ikke passer til mit setup. Den har aldrig været i brug, da den slet ikke fungerer med mine pedaler – jeg har kun kigget på den.
Da jeg sendte den retur, fik jeg dog at vide, at der var ridser og skrammer på den, som om den havde været brugt, selvom jeg ikke engang har haft den monteret. Selv monteringsdelen, der stadig lå ubrugt i pakken, blev påstået at have ridser.
Derfor annullerede de returretten, og jeg kunne kun få 70 % af beløbet tilbage. Det føles ærligt talt som om, jeg er blevet snydt – heldigvis er det “kun” omkring 510 kr, men alligevel surt.
Jeg har i hvert fald lært, at man altid skal tage billeder af tingene, inden man sender dem retur – så det gør jeg helt sikkert fremover

Vi har været kunde hos Geekd i ca 3 år
Vi har været kunde hos Geekd i ca 3 år. Uovertruffen service. Kan godt lide de ikke oversælger deres varer.
Fin handel på nettet afhenter selv i…
Fin handel på nettet afhenter selv i Kolding. Alt såvidt godt, meeen 4dage efter afhentning er pc`en sat 500kr. ned i pris, dette kunne man godt have sagt. Der kun 3 stjerner herfra🥸
Vi kører nu på 5 uge for behandling af…
Vi kører nu på 5 uge for behandling af min reklamation og en R hos Geekd.dk, sagde det nok ville være ordnet i sidste uge, nu er der gået yderligere en uge.
Personen R. gør det her bevidst og sidder åbenbart og nyder at chikanere kunder, han kunne for længst have behandlet denne reklamation da der er tale om et lille beløb.
Kan kun sige, aldrig handel hos Geekd!

Besvarelse fra Geekd
Det var godt det kom på en uge
Det var meget godt vi bliv så glade over den kom på en uge
Kæmpe ros til jer
Kæmpe ros til jer. Hurtig levering og en fantastisk oplevelse at få autografer med fra Judex og Shadys.
I får 5 stjerner
I får 5 stjerner
Det jeg bestilte var lige som jeg forventer
God service og hurtig levering.
God service og hurtig levering.
begynder pc Købt med alt udstyr til men…
begynder pc Købt med alt udstyr til men pc'en kan ikke drive de simpleste spil
Hurtig forsendelse
Hurtig forsendelse, rigtig god vare, glimrende opfølgning
Der er altid en god service og hurtig…
Der er altid en god service og hurtig levering. Rigtig god kvalitet på varerne
Købte 2 gamer computer til over…
Købte 2 gamer computer til over 19.000.- den ene virker ikke ved levering. Vi indlevere den i butikken i Kolding. Med besked på de vil se på den og der max vil gå 3 dage. Forklarer jeg har købe 2 x computer pga. Jeg har 2 drenge der har fået hver sin og rigtig gerne vil have de ser på den hurtigt, da jeg har en dreng der er rigtig ked af hans nye computer ikke virker og havde glædet sig meget til at spille med sin bror. Men for afvide er først ind/først ud princip de arbejder efter og ikke bare kan se på den
Den sjove er så, hvis jeg derimod bestiller en ny magen til på nettet inden kl. 17 kan den leveres dagen efter, trods jeg lige har fået afvide de ikke har flere samlet på lager. Så de kan godt nå at samle og levere en ny til dagen efter, men ikke love de kan lave en der er købt og betalt!!
Rigtig fin og brugervenlig hjemmeside, superhurtig levering og fedt med en videohilsen i den efterfølgende mail.. ❤️ Et lille minus: den bestilte t-shirt var ikke pakket i egen pose, kun i den grå forsendelsespose..
Havde købt div små ting til levering
Havde købt div små ting til levering. 7 dage efter siger deres app de har leveret varen, for så dagen efter at have annulleret, og er lavet om til at den er ved at blive pakket. Dog med en manglende vare (som man ikke lige gør opmærksom på ikke bliver sendt med)
Og så kontakt med Ronnie fra kundeservice der skriver mere eller mindre uforståeligt, og i hvert fald tvivlsomt om han faktisk har LÆST ens mails inden han svarer på dem.