Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 287 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver især den hurtige levering, ofte inden for få dage, og den nemme bestillingsproces. Mange sætter pris på den gode service, hvor personalet roses for at være hjælpsomme og imødekommende, selv under travle perioder. Virksomhedens hjemmeside beskrives som brugervenlig, og udvalget af produkter er bredt. Dog var nogle utilfredse med produktkvaliteten, især med headsets og gamerstole, hvor der blev rapporteret om defekte varer eller varer, der ikke levede op til forventningerne. Nogle kunder oplevede også problemer med returnering og refundering, hvor processen var uklar eller forsinket, og enkelte nævnte annullerede ordrer eller manglende kommunikation vedrørende levering.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med produkter. Mens nogle kunder er tilfredse med hurtig levering... Se mere

Delivery service

Anmeldere nævner positiv feedback om leveringsservice. Kunder roser den hurtige levering, hvor mange modtog... Se mere

Service

Kunder havde tvetydige oplevelser med servicen. Mange roser den hurtige og hjælpsomme service, især... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvaliteten tvetydig. Mens nogle kunder roser produkter som musemåtter og skoletasker for at... Se mere

Order

Brugere beskriver positive interaktioner med ordrer. Kunder roser den hurtige levering, hvor mange modtog... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Overskuelig hjemmeside og nem at finde ud, hvilken computer der var bedst til vores søn, selvom vi ingenting ved om computre. Købte om eftermiddagen og modtog pakken næste middag. Super god oplevel... Se mere

God kundeservice, vil dog sige at man skal være opmærksom ved returnering og ikke gøre det når øjnene er trætte og man gerne vil have pengene tilbage for et produkt, når nyt allerede er bestilt. Da... Se mere

Var til MeetUp i butikken....min søn var inde 2 gange for at købe merch. Stor ros til Geekd for at servere kaffe og juice i køen, og låne deres toilet ud. Ros til Moarten Laursen for underholdning.... Se mere

1. nr. 53 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik
  2. nr. 24 af de 25 bedste virksomheder i Spilbutik

Elsker du spil og alt hvad det indebærer? Så er Geekd noget for dig! Vi har det nyeste og fedeste merchandise og gaming gear til dit eller en du kenders behov. Fast lav fragt og 1-2 dages levering. Vi har alt indenfor gaming computere, skærme, tastaturer, mus, headsets, gaming legetøj og meget mere! Geekd - Gamernes Valg.

3,9

God

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Virkelig dårlig service de annullerer…

Virkelig dårlig service de annullerer ens ordre. Fordi gamerstolen. Tror jeg gør at de kom til at sælge den for så de kan Faker priserne til Black friday pris forskellen var Lige pludselig fra 1909kr til Ca 2500kr samme dag jeg bestilte jeg kommer især til at holde øje med denne stol og ser om forbrugernævnet skal kontaktes

5. november 2025

Hej Kent,

Som vi også har skrevet direkte til dig, så blev din ordre desværre annulleret, da varen ikke var på lager – og vi havde desværre ikke mulighed for at skaffe den hjem igen fra leverandøren. Havde det været muligt, ville vi naturligvis meget gerne have gennemført handlen, da det aldrig er i vores interesse at annullere en ordre.

Vi forstår godt, at prisændringer kan skabe forvirring, særligt op til Black Friday, hvor mange priser justeres løbende – både op og ned – afhængigt af kampagner og lagerstatus. Vi forsøger altid at være så gennemsigtige som muligt, og der har ikke været tale om bevidst vildledning.

Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker uddybning.

For dårlig vejledning og kundeservice…

For dårlig vejledning og kundeservice derefter.
Bestilte en skærm til vores søn’s ps5, ringede i forvejen for at sikre mig at tingene passede sammen.
Skærmen var dobbelt så lang tid undervejs som leveringstiden sagde og den virker da men uden lyd. Da vi så kører ind til geeked for at få nogle højtalere så der kan komme lyd på, kan de ikke fortælle mig om de passer til, da det er et universal produkt.
Så nu håber vi det passer..
Føler mig rimelige frustreret over at de ikke kan fortælle om tingene de selv sælger passer sammen.

5. november 2025

Hej Sara,

Vi er kede af at høre, at du har oplevet både frustration og tvivl i forbindelse med dit køb hos os. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal stå tilbage med.

Vi bestræber os altid på at vejlede så godt som muligt – både før og efter køb – men nogle gange kan det desværre være svært at give et 100% entydigt svar, når det gælder universelle produkter, da kompatibiliteten kan afhænge af individuelle opsætninger og enheders specifikationer.

Vi er selvfølgelig glade for, at skærmen virker, men beklager den forlængede leveringstid, og vi forstår godt, at det har været frustrerende – især når man har glædet sig til at tage sit udstyr i brug.

Du er meget velkommen til at kontakte os igen, hvis du fortsat oplever problemer eller har spørgsmål – så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe.

God service og hurtig løsning af problemer

Der gik 1,5 dag var min bestilling til ordre var fremme. Hele vejen igennem var der god kommunikation om levering og ordren.
Den medfølgende guide til opsætning af computeren var nem at gå til.
Da der viste sig at være et problem med den licens der fulgte med, blev det hurtigt løst via en mail til Geekd.
Kan varmt anbefale at købe udstyr hos dem.

4. november 2025

Jeg har købt en Moza R3 Racing Base

Jeg har købt en Moza R3 Racing Base, men fandt ud af, at den desværre ikke passer til mit setup. Den har aldrig været i brug, da den slet ikke fungerer med mine pedaler – jeg har kun kigget på den.

Da jeg sendte den retur, fik jeg dog at vide, at der var ridser og skrammer på den, som om den havde været brugt, selvom jeg ikke engang har haft den monteret. Selv monteringsdelen, der stadig lå ubrugt i pakken, blev påstået at have ridser.

Derfor annullerede de returretten, og jeg kunne kun få 70 % af beløbet tilbage. Det føles ærligt talt som om, jeg er blevet snydt – heldigvis er det “kun” omkring 510 kr, men alligevel surt.

Jeg har i hvert fald lært, at man altid skal tage billeder af tingene, inden man sender dem retur – så det gør jeg helt sikkert fremover

30. oktober 2025

Hej Philip,

Vi er kede af, at du føler dig snydt – det er bestemt ikke vores intention, og vi forsøger altid at håndtere returvarer så fair og gennemsigtigt som muligt.

Som du også har fået oplyst, kunne vi desværre ikke godkende fuld retur, da varen ved modtagelsen havde tydelige brugsspor, herunder mærkbare ridser og skrammer, som vi også har dokumenteret og delt med dig. Selvom produktet ifølge dig ikke har været i brug, har vi som forhandler ansvar for at vurdere varens stand ved retur – og i dette tilfælde vurderede vi, at det ikke kunne anses som en ubrugt vare.

For at imødekomme dig bedst muligt tilbød vi faktisk en højere kompensation end det beløb, du selv havde nævnt i din henvendelse, netop for at finde en rimelig løsning.

Vi forstår dog godt, at det er en ærgerlig oplevelse, og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål

Vi kører nu på 5 uge for behandling af…

Vi kører nu på 5 uge for behandling af min reklamation og en R hos Geekd.dk, sagde det nok ville være ordnet i sidste uge, nu er der gået yderligere en uge.

Personen R. gør det her bevidst og sidder åbenbart og nyder at chikanere kunder, han kunne for længst have behandlet denne reklamation da der er tale om et lille beløb.

Kan kun sige, aldrig handel hos Geekd!

31. oktober 2025

Hej Rasmus,

Vi forstår godt din frustration over den forlængede behandlingstid, og vi er kede af, at du oplever sagen som unødigt besværlig. Allerede fra starten af forløbet blev du dog informeret om, at denne sag desværre ville tage længere tid end normalt, da producenten ønskede varen retur til nærmere gennemgang, før en endelig afgørelse kunne træffes.

Vi følger de retningslinjer, som både gælder ved reklamationer og i samarbejde med producenterne, og derfor kan visse sager tage længere tid – særligt når de skal vurderes uden for vores egne hænder.

Købte 2 gamer computer til over…

Købte 2 gamer computer til over 19.000.- den ene virker ikke ved levering. Vi indlevere den i butikken i Kolding. Med besked på de vil se på den og der max vil gå 3 dage. Forklarer jeg har købe 2 x computer pga. Jeg har 2 drenge der har fået hver sin og rigtig gerne vil have de ser på den hurtigt, da jeg har en dreng der er rigtig ked af hans nye computer ikke virker og havde glædet sig meget til at spille med sin bror. Men for afvide er først ind/først ud princip de arbejder efter og ikke bare kan se på den
Den sjove er så, hvis jeg derimod bestiller en ny magen til på nettet inden kl. 17 kan den leveres dagen efter, trods jeg lige har fået afvide de ikke har flere samlet på lager. Så de kan godt nå at samle og levere en ny til dagen efter, men ikke love de kan lave en der er købt og betalt!!

13. oktober 2025

Rigtig fin og brugervenlig hjemmeside, superhurtig levering og fedt med en videohilsen i den efterfølgende mail.. ❤️ Et lille minus: den bestilte t-shirt var ikke pakket i egen pose, kun i den grå forsendelsespose..

15. oktober 2025

Havde købt div små ting til levering

Havde købt div små ting til levering. 7 dage efter siger deres app de har leveret varen, for så dagen efter at have annulleret, og er lavet om til at den er ved at blive pakket. Dog med en manglende vare (som man ikke lige gør opmærksom på ikke bliver sendt med)

Og så kontakt med Ronnie fra kundeservice der skriver mere eller mindre uforståeligt, og i hvert fald tvivlsomt om han faktisk har LÆST ens mails inden han svarer på dem.

3. oktober 2025

Hej Theis,

Vi beklager meget forvirringen omkring din ordre. Vi er ikke helt sikre på, hvilken app du henviser til, da vi ikke benytter en selvstændig app til ordreopdateringer – men vi forstår selvfølgelig, at hele forløbet har virket rodet for dig.

Den ene vare i din ordre var desværre en outlet-varer, som viste sig ikke længere at være tilgængelig. Det beklager vi naturligvis – og det burde have fremgået tydeligere i kommunikationen.

Hvis vores svar undervejs har virket uklare eller mangelfulde, er det bestemt ikke hensigten. Vi forsøger altid at læse og besvare henvendelser grundigt, og vi er kede af, hvis du har oplevet det anderledes.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der stadig er noget, vi kan hjælpe med.