Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 287 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver især den hurtige levering, ofte inden for få dage, og den nemme bestillingsproces. Mange sætter pris på den gode service, hvor personalet roses for at være hjælpsomme og imødekommende, selv under travle perioder. Virksomhedens hjemmeside beskrives som brugervenlig, og udvalget af produkter er bredt. Dog var nogle utilfredse med produktkvaliteten, især med headsets og gamerstole, hvor der blev rapporteret om defekte varer eller varer, der ikke levede op til forventningerne. Nogle kunder oplevede også problemer med returnering og refundering, hvor processen var uklar eller forsinket, og enkelte nævnte annullerede ordrer eller manglende kommunikation vedrørende levering.

Det, folk taler mest om

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med produkter. Mens nogle kunder er tilfredse med hurtig levering... Se mere

Delivery service

Anmeldere nævner positiv feedback om leveringsservice. Kunder roser den hurtige levering, hvor mange modtog... Se mere

Service

Kunder havde tvetydige oplevelser med servicen. Mange roser den hurtige og hjælpsomme service, især... Se mere

Quality

Forbrugere finder kvaliteten tvetydig. Mens nogle kunder roser produkter som musemåtter og skoletasker for at... Se mere

Order

Brugere beskriver positive interaktioner med ordrer. Kunder roser den hurtige levering, hvor mange modtog... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Overskuelig hjemmeside og nem at finde ud, hvilken computer der var bedst til vores søn, selvom vi ingenting ved om computre. Købte om eftermiddagen og modtog pakken næste middag. Super god oplevel... Se mere

God kundeservice, vil dog sige at man skal være opmærksom ved returnering og ikke gøre det når øjnene er trætte og man gerne vil have pengene tilbage for et produkt, når nyt allerede er bestilt. Da... Se mere

Var til MeetUp i butikken....min søn var inde 2 gange for at købe merch. Stor ros til Geekd for at servere kaffe og juice i køen, og låne deres toilet ud. Ros til Moarten Laursen for underholdning.... Se mere

Rigtig fin og brugervenlig hjemmeside, superhurtig levering og fedt med en videohilsen i den efterfølgende mail.. ❤️ Et lille minus: den bestilte t-shirt var ikke pakket i egen pose, kun i den grå for... Se mere

1. nr. 55 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik
  2. nr. 24 af de 25 bedste virksomheder i Spilbutik

Elsker du spil og alt hvad det indebærer? Så er Geekd noget for dig! Vi har det nyeste og fedeste merchandise og gaming gear til dit eller en du kenders behov. Fast lav fragt og 1-2 dages levering. Vi har alt indenfor gaming computere, skærme, tastaturer, mus, headsets, gaming legetøj og meget mere! Geekd - Gamernes Valg.

3,9

God

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Kunne være bedere.

Først og fremmest er personalet super dygtige, hjælpsomme og butikken er flot.

Min søn på 12 år endelig havde sparet op til den computer han gerne ville købe, og han ville meget gerne selv med ind og hente den. Og vi undersøger om den er hjemme, hvilket den er. Og der står på hjemmesiden at der er +10 på lager.
Da vi så står nede i butikken på BlackFriday, siger de at ja de har den hjemme men, den skal først lige laves (samles). Der står godt nok på hjemmesiden at den er "normalt klar på 4 timer" men ingen steder kunne jeg finde hvor der står noget om at de skal samle computeren først. Vi bliver bedt om at gå på hjemmesiden og bestille den der, også ville vi kunne have den indenfor 1 dag eller 2. Så jeg måtte køre hjem igen med en MEGET skuffet søn som ikke kunne være med til at hente den computer han ønskede sig.

Dette kunne måske være undgået hvis det fremgik på hjemmesiden at de ikke har de færdige produkter til rådighed i butikken.
Jeg antog bare at de var på lager når der står der er +10 på lager.
Jeg er ikke i tvivl om at GeedkD har nogle fantastiske computere og andre gode produkter, til en fair pris.
Men det er svært at forklare en skuffet 12-årig dreng som ikke kunne få den computer han gerne ville have købt.

28. november 2025

Let og godt hele vejen igennem

Geekd er en butik jeg helt igennem kan anbefale. Jeg har nu både handlet online flere gange og været i butikken.
På nettet er det let og smertefrit at finde de ting du skal bruge, leveringen sker hurtigt og alt er fornuftigt indpakket i gode solide papkasser.
I butikken blev vi budt velkommen af en ansat og spurgt om vi havde brug for hjælp, men da jeg sagde at vi lige skulle kigge først, trak han sig tilbage til en position, hvor han var let at få fat på, men på ingen måde fik os til at tænke, at vi bare skulle til at finde det vi havde brug for og komme videre.
Det var lige hvad min 7-årige søn havde brug for. På den måde kunne han gå 7 rundet i butikken og være benovet over, at han faktisk var det sted, han har set så mange gange på youtube :)
Tak for det ansatte jeg desværre ikke ved hvad hedder og tak til hele holdet bag geekd youtube-filmene for hyggelig underholdning.

21. november 2025

Klage over defekt mikrofon og…

Klage over defekt mikrofon og utilfredsstillende kundeservice hos GeekD
Min første klage blev slettet for 6 måneder siden så nu skriver jeg den lige igen.
Jeg vil gerne advare mod at handle hos GeekD efter en meget skuffende oplevelse. Jeg købte en mikrofon til min søn for over 500 kr., men efter lidt over et år gik den i stykker. Da jeg kontaktede GeekD, fik jeg blot at vide, at produktet var udgået – uden nogen løsning.

Efter lang ventetid i telefonen talte jeg med direktøren, som var både ligeglad og nedladende. Han påstod, at det var min søns skyld, at mikrofonen gik i stykker, og han nægtede at tilbyde refundering, reparation eller erstatning.

Jeg forventer bedre kvalitet og kundeservice for den pris. GeekD har hverken pålidelige produkter eller god service, og jeg kan derfor ikke anbefale dem.

16. april 2025

At bruge lige knap 5000 på en gaming…

At bruge lige knap 5000 på en gaming computer hvor høre telefoner og dele af tastaturet ikke virker 🤡

21. november 2025
Geekd-logo

Besvarelse fra Geekd

Hej Mille,

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi kan dog ikke finde nogen ordre eller henvendelse fra dig i vores system, og derfor har vi desværre ikke mulighed for at undersøge sagen nærmere.

Vi vil meget gerne hjælpe dig, så vi opfordrer dig til at kontakte os direkte med dit ordrenummer eller yderligere oplysninger, så vi kan finde en løsning og få klarlagt situationen.

Førsteklasses service og kvalitet her..

Købte en fantastisk computer til en iforvejen super pris for 14 dage siden.

Opdager så, at de ved black friday har sat den ned og jeg henvender mig til butikken.

De giver mig med det samme refusion, så prisen matcher den nye tilbudspris..

Jeg kan ikke andet end og rose deres service til skyerne..
Den er fantastisk, hurtig og mere end mand kan forlange af nogen..

Jeg vil helt klart anbefale Geekd og det er bestemt ikke sidste gang, at jeg handler hos dem.😃

10. november 2025

Virkelig dårlig service de annullerer…

Virkelig dårlig service de annullerer ens ordre. Fordi gamerstolen. Tror jeg gør at de kom til at sælge den for så de kan Faker priserne til Black friday pris forskellen var Lige pludselig fra 1909kr til Ca 2500kr samme dag jeg bestilte jeg kommer især til at holde øje med denne stol og ser om forbrugernævnet skal kontaktes

5. november 2025
Geekd-logo

Besvarelse fra Geekd

Hej Kent,

Som vi også har skrevet direkte til dig, så blev din ordre desværre annulleret, da varen ikke var på lager – og vi havde desværre ikke mulighed for at skaffe den hjem igen fra leverandøren. Havde det været muligt, ville vi naturligvis meget gerne have gennemført handlen, da det aldrig er i vores interesse at annullere en ordre.

Vi forstår godt, at prisændringer kan skabe forvirring, særligt op til Black Friday, hvor mange priser justeres løbende – både op og ned – afhængigt af kampagner og lagerstatus. Vi forsøger altid at være så gennemsigtige som muligt, og der har ikke været tale om bevidst vildledning.

Du er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker uddybning.