Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 292 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den hurtige levering og den effektive ordrebehandling, hvilket sikrer, at varerne ankommer prompte. Mange sætter pris på den gode service, hvor personalet roses for deres hjælpsomhed og evne til at håndtere kundeforespørgsler. Dog var nogle utilfredse med produktkvaliteten, især med headsets, der enten skraldede i lyden eller slet ikke fungerede. Andre oplevede problemer med returneringer og refunderinger, hvor processen var uklar, eller de ikke modtog hele det refunderede beløb. Derudover var der tilfælde, hvor leveringstiderne ikke blev overholdt, og produkter ankom senere end forventet.

Det, folk taler mest om

Product

Forbrugere finder produktoplevelsen tvetydig. Nogle kunder roser hurtig levering og produkter, der lever op... Se mere

Delivery service

Kunder havde positive oplevelser med leveringsservice. Mange roser den hurtige levering, hvor varer ofte... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af service. Mens nogle kunder roser hurtig og hjælpsom service,... Se mere

Quality

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kvalitet. Mens nogle forbrugere roser produkter for at være "lækre",... Se mere

Order

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med ordrer. Mange fremhæver den hurtige levering, hvor varer... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Overskuelig hjemmeside og nem at finde ud, hvilken computer der var bedst til vores søn, selvom vi ingenting ved om computre. Købte om eftermiddagen og modtog pakken næste middag. Super god oplevel... Se mere

God kundeservice, vil dog sige at man skal være opmærksom ved returnering og ikke gøre det når øjnene er trætte og man gerne vil have pengene tilbage for et produkt, når nyt allerede er bestilt. Da... Se mere

Var til MeetUp i butikken....min søn var inde 2 gange for at købe merch. Stor ros til Geekd for at servere kaffe og juice i køen, og låne deres toilet ud. Ros til Moarten Laursen for underholdning.... Se mere

Rigtig fin og brugervenlig hjemmeside, superhurtig levering og fedt med en videohilsen i den efterfølgende mail.. ❤️ Et lille minus: den bestilte t-shirt var ikke pakket i egen pose, kun i den grå for... Se mere

1. nr. 54 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik
  2. nr. 23 af de 25 bedste virksomheder i Spilbutik

Elsker du spil og alt hvad det indebærer? Så er Geekd noget for dig! Vi har det nyeste og fedeste merchandise og gaming gear til dit eller en du kenders behov. Fast lav fragt og 1-2 dages levering. Vi har alt indenfor gaming computere, skærme, tastaturer, mus, headsets, gaming legetøj og meget mere! Geekd - Gamernes Valg.

3,9

God

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Altid god service og hurtig reaktion…

Altid god service og hurtig reaktion gør bare det er et sted hvor alt mit pc udstyr skal købes til mig og kærestens pcer kan klart anbefale deres viden og deres service det spiller bare og det er ikke løgn når de siger de er gamernes valg 💪💪

Super dårlig kundeservice

Super dårlig kundeservice
Har købt et tastatur til min søn, der ved udpakning viste sig at være uden bogstaverne æøå
Sender retur uden at tage det op af æsken, og nu påstår de at der er brugsspor, og vil ikke returnere da æsken har været åben.
Afventer fortsat at de sender det retur til mig. Så lige nu har de både mit tastatur og mine penge.

Hej Tenna,

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med returneringen af tastaturet. Når en vare sendes retur, skal den fremstå som ny og i original stand – også emballagen – for at vi kan godkende returneringen. I dette tilfælde blev der desværre konstateret brugsspor, og derfor kunne vi ikke tage varen retur som ny.

Vi forstår, at det kan være frustrerende, og det er selvfølgelig ikke vores ønske, at du skal føle dig dårligt behandlet. Vi sender naturligvis tastaturet retur til dig, og hvis du ikke allerede har modtaget det, er du meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan følge op og sikre, at du får det tilbage hurtigst muligt.

Rigtig dejlig dag.

Det hele var bare godt fra start til slut 👍

Bestilte en gamer computer til knægten 💪 jeg har ikke selv rodet med computer i de sidste 15 år , så havde en del spørgsmål til jer ,som i selvfølgelig hjalp mig med 👍👍 modtog gamer computeren d 31/12 og det hele var bare lige til , mange tak for hjælpen og det ender nok med jeg selv må have en 🤪🤪🤪

29. december 2025

Køb ikke gamerstole hos dem!

Køb ikke gamerstole hos dem!
Under børnestole på hjemmesiden, får man tilsendt en voksen stol, når man så har samlet den og konstateret at stolen er for stor, kan den ikke byttes fordi den er pakket ud og samlet!
De har ingen udstillingsmodeller i deres butik, så ingen mulighed for at se og prøve stolen inden køb.
Virkelig dårlig service.

30. december 2025

Hej Pernille,

Vi er kede af at høre, at stolen ikke levede op til dine forventninger. Vi forsøger altid at beskrive produkterne så præcist som muligt på hjemmesiden, herunder mål og specifikationer, så man som kunde kan vurdere, om produktet passer til ens behov.

Når en vare er samlet og dermed ikke længere fremstår som ny, kan vi desværre ikke tage den retur, da vi ikke kan sælge den videre. Det er en del af vores returpolitik, som vi følger for at sikre, at alle kunder modtager nye og ubrugte varer.

Vi har desværre ikke udstillingsmodeller på alle produkter, men vi hjælper altid gerne med rådgivning før køb, hvis der er tvivl om størrelse eller egnethed.

Skulle du have yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Rigtig dejlig dag.

Jeg ville gerne have givet- stjerner…

Jeg ville gerne have givet- stjerner til geekd.
Jeg har været i Kolding og aflevere et heatsæt i dag som ikke kunne lade , og den eneste besked jeg fik var ade skulle teste det og pga jul og nytår vidste de ikke hvornår jeg fik svar .
Mit barnebarn som rejser til grand canaria på torsdag kan så ikke få sit nye heatet med pga geekd ikke bare vil bytte det.
VIRKELIG DÅRLIG SERVICE GEEKD

Hej Finn,

Vi forstår godt skuffelsen over situationen – især når det drejer sig om en gave, der skulle bruges i forbindelse med en rejse. Vi er selvfølgelig kede af, at det gav anledning til en dårlig oplevelse.

Produktet blev testet hos os, og vi kunne desværre ikke finde nogen fejl. Derfor blev reklamationen afvist, da vi kun kan ombytte eller reparere produkter, hvor der er en konstateret fejl. Vi forsøger altid at behandle sagerne så hurtigt som muligt, men i jule- og nytårsperioden kan der desværre være ekstra ventetid.

Skulle der opstå yderligere problemer med produktet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os igen.

...Super God service

.... Super god service fra Geekd.... Vi bestilte en gamer computer bundle fra dem få dage inden Jul og fik leveret til pakkeshop få dage efter. Alt var som det skulle være og der var mail med alle instruktioner mht. opsætning osv. Thumbs Up herfra.

24. december 2025

Så fint

Så fint! Jeg bestilte et tastatur til min kæreste, og det kom dagen efter jeg lavede ordren om aftenen…. Super hurtig levering og så flot kvalitet !

19. december 2025

Som lovet

Som lovet.
Fik lamperne dagen efter bestilling, på trods af at det er lige op til juleaften.
5 stjerner herfra.

23. december 2025

Trak pengene før varen var sendt

Trak pengene før varen var sendt - og varen blev aldrig afsendt. Kundeservice var ikke til meget hjælp og skulle have meget dokumentation (burde deres systemer ikke kunne hjælpe dem på vej?). Lagde ny ordre på samme beløb, men fik kun refunderet noget af beløbet fra første ordre. Jeg mangler at få 88 kroner tilbage. Under al kritik, handler der aldrig igen.

14. december 2025

Hej Olav,

Vi beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med din ordre. Grunden til, at du ikke modtog opdateringer om levering og status, skyldes desværre, at der var angivet en forkert e-mailadresse ved bestillingen, hvilket gjorde det svært for os at kommunikere med dig.

Vi forstår naturligvis din frustration, og vi forsøger altid at hjælpe bedst muligt – men når oplysningerne ikke stemmer, kræver det lidt ekstra dokumentation for at sikre korrekt og sikker håndtering af sagen.

Vedrørende det resterende beløb, du nævner, hører vi meget gerne fra dig direkte, så vi kan gennemgå sagen og sikre, at alt er håndteret korrekt.

Rigtig dejlig dag.

Tillid og tryghed ved køb i webshoppen

God hjemmeside, som er let at navigere i. Og hurtig levering i god tid inden jul. Jeg har tillid til muligheden for at bytte eller returnere varen. Eller gøre garantien gældende, hvis det skulle være nødvendigt.
Det giver alt sammen tillid og tryghed i købet.

7. december 2025