Jeg har endnu en gang haft en rigtig god oplevelse hos Garant i Valby. Servicen var helt i top, og ekspedienten var utrolig venlig, imødekommende og professionel. Jeg blev mødt med et smil, og hele... Se mere

det kneb med forståelsen hos GARANT VALBY/Roskildevej, da jeg bad om at få min pakke udleveret. De henviste mig til pakkeshoppen ved siden af (!) , men heldigvis tog Lise hos GARANT postordresalg tel... Se mere
God oplevelse fra start til slut ifm. køb af akustikgulv. Garant Valby udviste stor fleksibilitet og velvilje og hele tiden med os i centrum - både før, under og efter selve opgaven. Uforuds... Se mere
Fik udført arbejde af Garant i Valby. Førsteklasses service! Jeg vil anbefale Garant i Valby til alle og bider særligt mærke i medarbejder Claus Nielsen, som gjorde at jeg følte mig tryg under hele... Se mere
Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.
Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.
Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.
På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.
I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.
Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.
Roskildevej 150, 2500, Valby, Danmark

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg var d 3/12 på Ålholms Plads og skulle købe folde gardin. jeg spurgte om der var noget med % på, men det havde de ikke. Jeg fik vist en kategori 4 hvilket svarer til det dyreste ( det vidste jeg ikke ), jeg fik ikke vist andre muligheder. jeg sagde jeg havde en dårlig skulder, hvorpå han svarede jeg kunne få længere snor på. Jeg fandt efterfølgende ud af, der var noget der hed Smart Core, som er det nye inderfor træk.
Jeg betalte, og fortrød 2 dage efter, fordi jeg havde fået oplyst andet sted , at Faber gav 20 % resten af året, og da jeg ringede til Herlev Garant, kunne jeg få 10 eller 15 % på nøjagtig det samme Duette.
Der var ikke noget at gøre, jeg kunne ikke få mine penge retur, og de sagde, de ikke kunne standse min ordre. På grund af misforståelser, ( jeg havde ingen misforståelser ), jeg var bare rigtig dårligt vejledt af en ekspedient som ikke vidste meget om gardiner, så det endte med jeg fik Smart Core, som er træksystem gratis, værdi 500 kr. jeg går aldrig i Garant Valby igen, dårlig behandling. Fremover vil jeg undersøge markedet for bedre service og %, jeg vil aldrig bare gå ind i en butik og få så lidt vejledning.

Besvarelse fra Garant - Valby
Vi har her i sommers fået gardiner fra jeres butk i Valby. Vi er dog meget utilfredse med forløbet, og ønsker bestemt ikke at anbefale Garant til nogen i vores omgangskreds.
Vi havde netop valgt Garant, da det er en anerkendt kæde, som vi forventede en vis portion kvalitet og service fra – idet at prisen til gengæld er lidt højere. Vi er desværre blevet meget skuffet.
Vi har valgt at skrive navne på enkeltpersoner som XX.
Her er et udpluk af forløbet:
Torsdag d. 11.juni: besøg af XX og gardinbussen. Han siger at vi skal forvente op mod 3-4 ugers leveringstid pga ferien. Vi bestiller samme aften.
Fredag d.12.juni: vi modtager en svarmail på bestillingen og besked om, at XX vil kontakte os (det sker ikke)
Fredag d. 19.juni: først her modtager vi bekræftelsen på bestillingen efter at have vi selv henvender os igen.
Fredag d.10.juli: aftalen er at de vil komme forbi mellem kl 9 og 10 (”tættere på kl.9 end kl 10”, får vi besked på)
• Kl 10.15: jeg ringer til butikken hører hvor han bliver af. Det ved de ikke, men vil ringe tilbage til mig med svar.
• 10.35: jeg ringer igen, men stadig ikke nogen afklaring. De vil ringe tilbage til mig
• Kl 11:10: jeg kontakter igen butikken og får besked på, at nu må jeg lige have lidt tålmodighed...
• kl. 13:10: XX dukker endeligt op. Han har 1000 undskyldninger for forsinkelsen og givet personalet i butikken hele skylden. Det viser sig, at han ikke kan blive færdig med det ene gardin, da der ikke er gardinkroge nok. Han siger, at han vil forsøge at komme forbi sidst på eftermiddagen med disse (det sker ikke).
Mandag d. 13.juli: butikken kontakter mig, for at jeg skal sende et billede af vores gamle gardinkroge, så de kan bestille nogle hjem magen til. Jeg sender dette lørdag d.18.juli, da vi er på ferie.
D.27/7: Butikken kontakter mig omkring opsætning af det sidste: vi aftaler at XX skal komme torsdag d. 6.august.
Torsdag d.6.august: XX kommer og skal ordne det sidste gardin men bliver ikke færdig, da han ikke har gardinkroge nok med. Han hænger et halvt gardin op. Vi aftaler at han skal komme mandag d.10.august og klare resten. Mens han er her bander og svovler han ca.hvert 5 sekund. Det er ret ubehageligt at høre på. Tilsyneladende driller gardinkrogen ham. Han giver igen skylden på personalet i butikken.
Mandag d.10.august: jeg bliver ringet op af butikken, at XX aflyser vores aftale samme eftermiddag, men at han vil komme onsdag d.12.august kl. 15.30-16.30.
Onsdag d.12.august kl. 16.35: XX er ikke dukket op, og jeg ringer og snakker med XX. Han begynder igen på en masse undskyldninger.
Tirsdag d.25.august: YY kontakter mig omkring tidspunkt for opsætning af det sidste. Vi aftaler mandag d.31. august.
Mandag d. 31.august: YY ringer at de står ved hoveddøren, ved vores tidligere adresse (vi flyttede fra denne adresse for 1 år siden). Han kommer ud til vores hus. Denne medarbejder er venlig, høflig og undrer sig meget over hele forløbet. Han færdiggør gardinerne.
Onsdag d. 7.oktober: vi modtager regningen, som er forkert, da rabatten mangler. Efter henvendelse får vi en telefonsvarerbesked omkring at vi får rabatten. Der er ingen beklagelse over forløbet eller undskyldning.

Besvarelse fra Garant - Valby
I sommeren 2015 købte jeg 3 stk rullegardiner hos Garant i Valby.
Desværre viste det sig at der var bøvl med målene på gardinerne og at de ikke i første omgang passede.
Efter en god dialog med butiksindehaver Claus Nielsen, blev problemet løst og jeg nu en lykkelige ejer af 3 perfekte rullegardiner!!
Stor tak til Claus for den fine service, i et ellers lidt kompliceret forløb
De bedste hilsner fra en yderst tilfreds kunde
Mvh. Annette

Besvarelse fra Garant - Valby
Jeg skulle bruge nogle mørklægningsgardiner som var 100% mørke. Valget faldt på Luxaflex, hvis hjemmeside henviste til Garant i Valby.
I hele denne process er vi løbet ind i problemer som jeg ikke forventede når man køber så dyre produkter.
Garant kom ikke til den aftalte tid og arbejdet var sjusket udført.
Det var så skuffende at Garant måtte komme ud igen for at udbedre problemerne.
Det blev det bare endnu værre af, og det endte med at montøren gav op og sagde at det ikke kunne blive bedre. Han fortalte mig også at han slet ikke syntes at produktet var pengene værd.
På dette tidspunkt havde jeg fået nok og tog selv kontakt til Luxaflex fabrikken.
De sendte deres egen montør som rettede fejlene, kælede for detaljerne og brugte den ekstra time det tager at levere et luxus-produkt.
Tak for professionel hjælp til Luxaflex - Garant, jeg er vildt skuffet!!

Besvarelse fra Garant - Valby
Fik i december måned lagt trægulv i stue,og 2 værelser, og monteret tæppe i gang, og på vores trappe.
Vi skulle på ferie i 14 dage henover julen, Og da vi blev tilbudt at arbejdet kunne klares, mens vi var afsted, var jeg først lidt skeptisk! men jeg må sige det var et yderst flot resultat montørerne havde udført! Man kunne se der virkelig var kælet for detaljerne, og tilmed var der ryddet pænt op efter arbejdet var færdigt. Der skal tilmed lyde en stor ros til den sælger vi snakkede med i butikken, han var høflig fra start og meget imødekommende overfor vores ønsker, og det var helt sikkert derfor jeg valgt at bruge mine penge hos dem.
Så jeg ville helt sikkert komme igen!

Besvarelse fra Garant - Valby
Frygtelig oplevelse. Købte Tæpper for 50.000 kroner. Det værste sjusk, forsinkelser og ekstraregninger for 5.000 kr ud af det blå!!!
Du godeste!