Jeg har endnu en gang haft en rigtig god oplevelse hos Garant i Valby. Servicen var helt i top, og ekspedienten var utrolig venlig, imødekommende og professionel. Jeg blev mødt med et smil, og hele... Se mere

det kneb med forståelsen hos GARANT VALBY/Roskildevej, da jeg bad om at få min pakke udleveret. De henviste mig til pakkeshoppen ved siden af (!) , men heldigvis tog Lise hos GARANT postordresalg tel... Se mere
God oplevelse fra start til slut ifm. køb af akustikgulv. Garant Valby udviste stor fleksibilitet og velvilje og hele tiden med os i centrum - både før, under og efter selve opgaven. Uforuds... Se mere
Fik udført arbejde af Garant i Valby. Førsteklasses service! Jeg vil anbefale Garant i Valby til alle og bider særligt mærke i medarbejder Claus Nielsen, som gjorde at jeg følte mig tryg under hele... Se mere
Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.
Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.
Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.
På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.
I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.
Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.
Roskildevej 150, 2500, Valby, Danmark

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Ringede for at få et mørklægningsgardin men sælger sagde jeg selv skulle se hvad vinduet hed- kunne ikke se det nogen steder- sagde jeg skulle sende et billede -sagde. Det kunne jeg ikke finde ud af - så lagde han røret på. Vi er oppe i årene så har svært ved det- troede der kom en medarbejder ud og kunne hjælpe

Besvarelse fra Garant - Valby
Vi har fået lagt nyt gulv i hele vores hus og er super glade for resultatet. Det har været en utrolig positiv og behagelig oplevelse med en professionel vejledning hele vejen. Alt er gået efter planen og vi sender hele teamet en stor tak.

Besvarelse fra Garant - Valby
Garant Valby har været en stor fornøjelse ifm. med lægning af nyt gulv i mit køkken. Jeg fulgte Garant-Claus' anbefaling mht. farven på linoleum og det viste sig at være den helt rigtige farve, bedre end mit eget forslag. Og Flemming som lagde gulvet var rigtig dygtig og flink. Jeg er meget glad for det gode resultatet, den fine service og den fornuftige pris. Garant Valby er helt igennem anbefalelsesværdig.

Besvarelse fra Garant - Valby
Har netop været på besøg hos Garant i Valby for første gang. Der var en meget positiv oplevelse. Jeg manglede en reservedel til mine gardiner, og alle i butikken var behjælpelige med at finde det jeg manglede.
Så denne fine stemning og servicemindede indstilling gør, at jeg med sikkerhed vil henvende mig i Garant Valby, når jeg skal have nye gardiner, tæpper mv. Tak for denne gode oplevelse !!

Besvarelse fra Garant - Valby
Rullegardiner bestilt hus Garant i Valby. Monteret i ekspresfart. Alt har været perfekt fra bestilling til ophæng. Godt tilbud på 5 rullegardiner. Montøren top professionel, der ikke efterlod sig så meget som en skrue.
Fantastisk service hele vejen. Tak.

Besvarelse fra Garant - Valby
Garant Valby har leveret og monteret en super flot løber på vores trappe i vores byhus på Østerbro.
Igennem hele forløbet var servicen super god.

Besvarelse fra Garant - Valby
Super service fra Garant i Valby. Selv om vi var meget sent ude på et gulv som var bestillingsvarer, fik de arrangeret at vi kunne hente gulvet på lager med det samme, så vi kunne ligge det i påsken!! Så god en oplevelse. Handler gerne der igen!

Besvarelse fra Garant - Valby
Fik den fineste service først pr tlf og derefter i butikken på Roskildevej i Valby, tak til Sebastian for en fantastisk service, vi gik hjem med det fineste tæppe, og kommer efter et mere i overmorgen, tal for hjælpen til at finde det helt rigtige tæppe til os.

Besvarelse fra Garant - Valby
Købte et Luxaflex rullegardin og fik en rigtig god og behagelig service af Helle Høgsvard første gange jeg var inde for at forhøre mig om rullegardiner.
Så selvfølgelig spurgte jeg efter Helle anden gang da jeg skulle købe, for god service er ikke en selvfølge i dagens Danmark.
Tak for hjælpen 👍

Besvarelse fra Garant - Valby
Hold jer langt væk fra Garant. Du kan komme til at betale en overpris for en dårlig oplevelse, skader på din bolig og varer. Vi oplevede alle dele.
Vi fik en pris på 38.500 for at lave to gulve. Vi valgte nogle andre (danske og omhyggelige håndværkere) til 15.900, og det er ikke det billigeste tilbud vi har fået. Man kan måske argumentere at de ekstra 20.000 er for kvalitet og service. :) Men det blev ikke oplevelsen. De svinede også konkurrenterne til, når vi snakket med dem ang prisen.
Selve varene er også næsten dobbelt så dyre som alm. Byggehandel. Jeg fik et prismatch hos Garant og fik en kedelig attityde oven i handlen. Hos Garant kan du heller ikke levere overskydene pakker med varer tilbage, det kan du oftest i en byggehandel.
Vi købte desværre gulv af dem og fik spartlet et rum af dem. I den forbindelse ødelagde de nogle af varene af to gange ved aflevering i uheld. Bægge gange prøvede de at løbe fra det og var mistroiske over for os fra kontoret. Vi så håndværkeren i handlingen og han beklaget og bekreftet at de ville erstatte det. De kom dog ikke med en ny pakke, vi måtte disutere det med kontoret og give dem udførlig dokumentation. Her spår jeg om at de har tørret den af på leverandøren og sagt at det var dem der har beskadigt varen under transport til Garant, og derved sluppet for at betale for det. Men det er spekulation udfra den dokumentation de ville have og den opførsel vi oplevede fra dem.
Samme Garant håndværker slog et hul i en af vore vægge, efter at have udført sit arbejde. Dette løb de fra. Kontorert påstod at han aldrig havde været i det rum den dag og sagde man kunne forvente at der kom lidt småskader på ens bolig når der var håndværkere. Vi havde dog set på ham arbejde der den dag og gulvet havde heller ikke blevet rettet på magisk vis selv samme dag. Jeg har haft rigeligt med håndværker. Når de har været uheldige og lavet en skade i den grad, kommer de undskylder og sørger for at finde på en løsning.
Selve gulv spartlingen blev meget godt. Så noget gik godt, og håndværkerne kunne godt lave deres arbejde. Men jeg vil ikke give Garant mere end en stjerne pga. de oplevelser og den måde de snakker til os som kunde på.
De kommer sikkert med dårlige forklaringer og undskyldniger som svar på denne anmeldelse. Det får jeg ikke muliughed for at svare på her på Trustpilot. Det overstående er vores oplevelse. De har haft rigelig med chancer i vores samtaler til at gøre finde ud af løsninger og komme med undskyldning. Deres opførsel har været aldeles uakeptabel.

Besvarelse fra Garant - Valby
Jeg fik lavet gulvtæpper og rullegardiner hos garant Valby. Der var enormt god service i butikken og gulvtæppe-delen gik også ok uden for meget ventetid. Rullegardinerne derimod skulle jeg vente meget lang tid på og da de så kommer op passer målene ikke helt og den ene rulle har ikke gardin helt ud til hvor den kunne være. Det er en små ting, men det gør stor forskel i forhold til hvor meget lys der kommer ind. Der gik en lille uge før de svarede og de mente ikke de kunne gøre det bedre. Jeg sagde de så måtte komme og se det, hvis de ikke kunne se det på billederne, men der vil så gå en måned før de har en der kan komme ud. De undskylder det med ferie og ikke nok personale og den må man jo sluge. Føler mig bare langt mindre vigtig nu når de har fået pengene og det er synd, for synes faktisk de havde rigtig god service. Nu må vi se hvad der sker, de kunne sagtens havde fået flere stjerner...
De kom ud den måned efter og sagde bare det samme, at der intet kunne gøres. Lars hev da lidt i skinnen og forklarede mig mulighederne, så han var sød, men det hjælper mig jo ikke rigtigt. Skrev en mail om hvor skuffet jeg var over det og forløbet. Intet svar. Som sagt når de har fået pengene er man ikke så vigtig som inden, for der var vildt god service i butikken, tak for det Helle.
Så alt i alt ned på 1 stjerne. Det gode opvejer ikke det dårlige når slutresultatet ikke er tilfredsstillende.
En måned efter og stadig ikke engang svaret på min mail. Når de har fået penge er kundeservicen fuldstændig væk. Jeg kan ikke gøre en skid andet end at give dem en stjerne her og sige til alle de ikke skal bruge garant og så håbe de kan mærke det på bundlinjen.

Besvarelse fra Garant - Valby
Fabelagtig dygtig gulvlægger Brian. Har lagt nyt Antracit vinyl gulv i gang og køkken. Kan ikke gøres bedre. Tak Brian

Garant Valby.
Jeg kommer ind i butikken for at købe et stykke vinyl. Jeg møder en medarbejder, som siger jeg kan gå ned i kælderen og se om der er en rest jeg kan bruge, normalt skære de ikke men det kan han Godt hjælpe med. Go service tænkte jeg, udover jeg undrede mig over manden ikke orkede at gå med ned i kælderen og vise mig hvor resterne lå, så klarede jeg den nok.
Kort efter besluttede jeg mig for at få et stykke skåret fra en af rullerne som ikke var en rest. Medarbejderen kunne ikke huske priserne men kaldte på en yngre gut.
Her oplevede jeg verdens mest elendige kundeservice! Den unge medarbejder gav et tilbud på et stykke vinyl, og da vi så snakkes om at få det skåret, så sagde han, jeg skære ikke det her vinyl for dig ddt må du selv skære. Du kan bare bruge vores gulv at skære det på?? Jeg kommer ind for at købe et stykke, jeg skal da ikke selv ligge i jeres butik og skære et stykke vinyl. Kort efter oplyste ham gutten “jeg ville ikke gå med den løsning du vil”. Øh okey? Jeg bestemmer sku da selv hvilken løsning jeg vil have i mit eget hjem….. måtte gå derfra med en kæmpeskuffelse over elendig service for ham den unge medarbejder.
Jeg kørte ca 3 km derfra ned til en konkurrent og kom hjem med er stykke vinyl skåret på de mål jeg ønskede og til en billige pris. Og ja det var samme kvalitet og mærke… aldrig om jeg ville ansætte så ubehøvlet person i min butik!
Kunne jeg give nul stjerne så gjorde jeg det.!
//Carsten

Besvarelse fra Garant - Valby
Fantastisk service - vi skulle have nyt køkken- og entre gulv og henvendte os i Garant Valby. Her fik vi meget fin vejledning og hurtigt kom en montør ud for at opmåle mm. Et par dage senere havde vi fået nye flotte gulve!

Besvarelse fra Garant - Valby
Jeg forsøgt at bestille en gardinstang, men de havde for travlt til at placere selve ordren, så jeg fik oplyst ville modtage et tilbud på mail dagen efter. Jeg modtog tilbuddet en uge efter, jeg havde i mellemtiden rykket dem 3 dage. Fik oplyst leveringstid på 1,5 uge. På leveringsdagen ringede jeg for at høre status på min ordre, her blev jeg igen oplyst om at de havde travlt og af problemer med levering. Så min leveringsdato er blevet rykket til total +4 uger efter min første henvendelse.

Besvarelse fra Garant - Valby
Vi har brugt Garant Valby flere gange gennem de sidste 10 år.
Senest har vi fået lagt nye gulve i 3 rum i vores hus.
For 4 uger siden besøgte vi den fysiske butik i Valby, og to gange efterfølgende har vi haft besøg af kompetente mennesker ift. opmåling og besigtigelse.
Her 4 uger senere har vi fået lagt gulve af 2 venlige og dygtige folk.
Vores anbefaling af Garant Valby er hermed videregivet.

Besvarelse fra Garant - Valby
Vi handlede med sælger Claus og montør Michael og de var super effektive og vi fik den bedste service. Vi kan kun anbefale Garant i Valby, som nu er skyld i, at vi har fået de flotteste mint grønne plisse persienner og et lækkert stue gulv tæppe :-)

Besvarelse fra Garant - Valby
Vi har købt væg til væg gulvtæppe i Valby, og sikke en oplevelse...... Det er klart ikke noget jeg vil anbefale til andre, udover deres store udvalg, kan jeg ikke komme på noget positivt. Jeg regner ikke med at det er sådan alle de kendte er blevet behandlet, så tror jeg ikke deres reklamer havde lydt så positivt ;-) Nå men i korte træk blev vi lokket til at handle der, da de kunne fuldlime tæppet, som klar var anbefalingen. Montøren kom så ud og monterede tæppet m. tape i kanten. Så der er betalt for lim, og montering, men det var ikke det vi fik. Efter klager og en masse buler i tæppet, kom montøren tilbage efter at par uger og limede kanterne, så nu fik vi da lidt lim, men stadig ikke som lovet og aftalt. Ingen undskyldning eller kompensation. Ærgerligt. De har alt for travlt og værner ikke om deres kunder.

Besvarelse fra Garant - Valby
Sælger Claus Nielsen, Garant Tæpper i Valby ydede mig en helt fantastisk service - utrolig behagelig og rar vejledning til tæppevalg.
Brian & Jesper som kom 1/5-2020 for at montere, var ligeledes utrolig service-mindede og virkelig høflige OG smadder hurtige.
Anbefaler helt klart denne butik :) :) :)
tilfreds kunde
Ulla Goldberg Andersen

Besvarelse fra Garant - Valby
Fin service fra Garant Valby. Fik dog første leveret en forkert persienne, men den blev byttet uden problemer.