Jeg har endnu en gang haft en rigtig god oplevelse hos Garant i Valby. Servicen var helt i top, og ekspedienten var utrolig venlig, imødekommende og professionel. Jeg blev mødt med et smil, og hele... Se mere

det kneb med forståelsen hos GARANT VALBY/Roskildevej, da jeg bad om at få min pakke udleveret. De henviste mig til pakkeshoppen ved siden af (!) , men heldigvis tog Lise hos GARANT postordresalg tel... Se mere
God oplevelse fra start til slut ifm. køb af akustikgulv. Garant Valby udviste stor fleksibilitet og velvilje og hele tiden med os i centrum - både før, under og efter selve opgaven. Uforuds... Se mere
Fik udført arbejde af Garant i Valby. Førsteklasses service! Jeg vil anbefale Garant i Valby til alle og bider særligt mærke i medarbejder Claus Nielsen, som gjorde at jeg følte mig tryg under hele... Se mere
Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.
Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.
Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.
På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.
I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.
Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.
Roskildevej 150, 2500, Valby, Danmark

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Urimelig dårlig service hos Garant
Jeg bestilte et klikgulv hos Garant i forbindelse med en forsikringssag. Processen startede fint, og det var nemt at få et tilbud. Herefter gik det desværre kun ned ad bakke. Kommunikationen har gennem hele forløbet været problematisk med manglende opfølgning, ingen tilbagemeldinger, og deadlines der ikke blev overholdt. Hertil kom en nedladende tone fra medarbejderen, som mest af alt gav indtryk af, at jeg bare skulle være taknemmelig for “ekstra ydelser”.
Tilbuddet blev fra start ikke udført korrekt, og det var noget, jeg selv måtte følge op på. Det var tydeligt, at arbejdet ikke levede op til standard, men Garant havde vurderet det som tilfredsstillende.
Selve gulvet blev heller ikke lagt ordentligt, og det krævede hele fire forsøg, før det endelig lykkedes. Undervejs i processen har kommunikationen været både dårlig og modsigende, og i forbindelse med at gulvet blev lagt, opstod der desuden skader på min bolig.
Jeg pressede på for at få økonomisk kompensation, da det simpelthen ikke kan være acceptabelt, at det kræver fire forsøg at lægge et gulv. Svaret fra Garant var dog et tilgodebevis på 500 kr, hvilket jeg finder fuldstændigt utilstrækkeligt i forhold til et projekt, der kostede 12.000 kr. Da jeg forsøgte at få refunderet noget af beløbet, blev jeg blot mødt med beskeden, at “det kunne jeg godt glemme”.
Jeg vil aldrig handle hos Garant igen og vil på ingen måde anbefale andre at gøre det – tværtimod.

Besvarelse fra Garant - Valby
Super god og kompetent vejledning samt service. Personalet er yderst serviceminded med høj faglighed af deres produkter.
Alle anbefalinger herfra.

God kvalitet af gulvtæppe. Meget fin kundeservice. Hurtig levering

Besvarelse fra Garant - Valby
Servicen i butikken var helt i top.
Venlig betjening Inc en dejlig kop kaffe. Proff hjælp.

Besvarelse fra Garant - Valby
Jeg har lige været en tur forbi afdelingen i Valby og har simpelthen haft en rigtig slem oplevelse. I sådan en grad at min kone, mig samt vores søn forlod butikken omgående. Vi har behov for et gardin på specielle mål og læser mig frem til at garant er den perfekte løsning til dette. Vi henvender os derfor til en sælger. Jeg starter med at spørger hvordan det lige fungere da jeg ikke har prøvet at skulle have gardiner med specielle mål. Jeg spørger om de har standard bredte hvor det så er længden man bestemmer. Jeg spørger ind til dette for at gøre det mindre besværligt. Jeg har nemlig ikke noget imod at de er lidt for bredde da det giver et fint udtryk. De ser sammenfoldede ud og det kan vi godt lide. Han afbryder inden jeg når at snakke færdig med et kropssprog der ikke er til at misfortolke, som skriger "klap nu i og hør her din klovn" og svarer så svarer som en eller anden gadedreng med en meget nedladende tone "prøv her det slet ikk sådan det fungere" så tegner han et vindue (som om jeg ikke kan forstå hvad et vindue er) og siger "det her er et vindue" hvor bredt er det" og jeg siger så med en meget respektabel tone " Jeg ved godt hvad du mener men det jeg egentlig ville spørge om var at ..." Også afbryder han og siger med endnu hårdere tone " Nej nej nej, stop hør her. HVOR BREDT ER DIT VINDUE!" Jeg prøver virkelig at beherske mig for ikke at skabe endnu flere gnister, og svarer så "Grunden til at jeg spurgte var fordi at det ikke har stor betydning for os at det er lidt længere. Det giver nemlig et pænt udtryk" og igen får jeg et svar det ligner det samme som tidligere. Så jeg giver mig og siger " ok, mit vindues åbning er 150 bredt så hvis jeg kan få dem 100x380 er det fint" med samme tone siger han så "nej nej nej stop stop stop. ALLE vores kunder laver fejl når de ikke har præcise mål. HVAD ER DIT MÅL!" så da jeg skal til at svare på den her ekstremt nedgørende måde at svare på så bliver jeg afbrudt igen midt i min sætning, han vender ryggen, laver et sving med håndfladen som et tegn på "ved du hvad, det der vil jeg slet ikk bruge til på" og siger jeg henter en anden kollega imens han går med ryggen imod... Alt det her sker på 5 min,fra vi går ind og møder ham. Tilbage står vi helt mundlamme og chokeret. Mig og min kone kigger bare på hinanden og tænker "Hva i alverden skete der lige der" Til trods for at jeg nu er ved at eksplodere af vrede og frustration over at en lille næsvis ung gut i servicebranchen opføre sig sådan overfor sine kunder, så holder jeg følelserne i mig og af respekt venter jeg på den her nye sælger istedet for bare at smutte. Han ankommer imens han siger "beklager meget hvad kan jeg hjælpe med" hvilket bekræfter for mig at det altså ikke bare er mig der misfortolket hans opførelse. Jeg fortæller ham at den her form for service kan jeg absolut ikke finde mig i og har faktisk mistet lysten til at købe gardiner hos jer.
Jeg afslutter med at anbefale at han bør gennemgå service oplevelsen med deres leder, og evt oplærer personen i hvordan man snakker til kunder. Derefter forlader jeg butikken pænt og går min vej. Denne oplevelse gør at jeg mister lysten til at handle hos Garant. Alligevel påminder min rare kone mig om at dette ikke er Garants skyld, men blot er en uforskammet mand som slet ikke har tålmodighed. Jeg håber at Garant vil overveje at gøre noget ved dette og ikke lader det gå ubemærket over.

Besvarelse fra Garant - Valby
Fuldstændig fantastisk personlig service fra Garant i Valby, og Perfekt udført arbejde 👌🤩

Besvarelse fra Garant - Valby
Let bestilling, hurtig levering - under mig dog over at det ikke er en varer der findes fysisk i jeres butikker.

Besvarelse fra Garant - Valby
Masser af udvalg, god viden om tæpper, venlighed.
Vi er meget tilfredse af vores tæppekøb.

Besvarelse fra Garant - Valby
Dygtig og hjælpsom ekspedient hos Garant Valby i forbindelse med valg af nyt linoleumsgulv. Der var endda overskud til at byde på vand og kaffe. Også en stor butik med mange vareprøver, og mulighed for at låne dem med hjem, hvilket gør en stor forskel.

Besvarelse fra Garant - Valby
Flabet, arrogant og gabende sælger der yder "service" i Garant Valby!

Besvarelse fra Garant - Valby
Virkelig god oplevelse med Garant Valby. Som gav mig et rigtig godt tilbud, på et nyt køkken gulv. Et lille minus. Var ikke klar over at gulvet er så sensitivt, fx overfor tryk. Men ellers er jeg meget glad for det.
Og igen super service fra butikken og dets tilknyttede håndværkere. Kan kun anbefale at bruge Garant Valby.

Besvarelse fra Garant - Valby
Virkelig dårlig service i forhold til hjemtransport. Kunne ikke levere mit 2,5 x 3,5 m tæppe.

Besvarelse fra Garant - Valby
Kvaliteten af jeres produkter er høj - men sker der en fejl er jeres reklamation håndtering også top -

Besvarelse fra Garant - Valby
Kommer ind i butikken og vil bare gerne se på et “væg til væg” tæppe. Bliver nærmest overfaldet af arrogant og anmassende sælger som IKKE vil lade mig se på tæpper med mindre jeg er registreret med mail og tlf.nr.
Han siger også at han ikke gider komme ud i min lejlighed og opmåle med mindre jeg nærmest HAR købt tæppet først !
Han laver et ca.overslag i pris i butikken, og det finder jeg alt for dyrt, og fortæller hvad jeg har givet i en anden butik og til det svarer han at det tror han ikke på og at det må være mange år siden med de priser!
Han mistede så lige en kunde der - sætter ikke mine ben i den butik mere. Magen til flabet og arrogant sælger skal man da lede længe efter ☹️
Har aldrig nogensinde oplevet at man også SKAL registreres før man overhovedet må kigge rundt inde i en butik !!! 🤦🏼♀️
Vi kan klart anbefale dette sted. Her er hjælp til at tage mål, bestiller det vi nøjagtigt har brug for samt skærer de nye tæpper til, så vi 'bare' skal betale og hente dem. Det kaldes service og her kommer vi igen til alt andet vi har behov af tæpper, gulve samt solafskærmning i fremtiden.

Besvarelse fra Garant - Valby
Har netop fået lagt nyt køkkengulv af Garant i Valby og har haft den bedste oplevelse hele vejen igennem. Fremragende og kompetent rådgivning af Claus efterfulgt af topprofessionel og imponerende dygtigt montørarbejde fra Brian. Også virkelig fin og professionel kommunikation undervejs, hvor de gjorde alt for at holde mig orienteret og få planlagt processen på bedste måde. Så serviceniveauet er også virkelig højt. Kan meget varmt anbefale dem, hvis du skal have nyt gulv.