Banner for Garant - Valby

Garant - Valby Anmeldelser

Roskildevej 150, 2500 Valby, DK

Jeg har endnu en gang haft en rigtig god oplevelse hos Garant i Valby. Servicen var helt i top, og ekspedienten var utrolig venlig, imødekommende og professionel. Jeg blev mødt med et smil, og hele... Se mere

God oplevelse fra start til slut ifm. køb af akustikgulv. Garant Valby udviste stor fleksibilitet og velvilje og hele tiden med os i centrum - både før, under og efter selve opgaven. Uforuds... Se mere

Fik udført arbejde af Garant i Valby. Førsteklasses service! Jeg vil anbefale Garant i Valby til alle og bider særligt mærke i medarbejder Claus Nielsen, som gjorde at jeg følte mig tryg under hele... Se mere

1. nr. 12 af de 20 bedste virksomheder i Gulvforretning
  2. nr. 7 af de 15 bedste virksomheder i Byggemarked
  3. nr. 9 af de 11 bedste virksomheder i Gulvlægger
  4. nr. 4 af de 6 bedste virksomheder i Tæppehandel

Om Garant - Valby

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

Promotion box for Garant - Valby

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Glimrende vejledning

Glimrende vejledning. Stort udvalg.

22. januar 2026

Hej Kim

Mange tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har oplevet glimrende vejledning og har haft glæde af det store udvalg hos Garant Valby.

Lise, Garant Kundeservice

God oplevelse fra start til slut

God oplevelse fra start til slut ifm. køb af akustikgulv.

Uforudsete udfordringer blev håndteret på pragmatisk og retfærdig vis. Og vigtigst af alt er resultatet blevet virkelig godt.

Det her var anden gang vi valgte Garant Valby til et gulvprojekt i vores lejlighed. Vi vælger dem igen, hvis behovet opstår i fremtiden.

24. november 2025

Hej Michael

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Hvor er det bare dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse fra start til slut med køb og lægning af akustikgulv hos Garant Valby.

Det glæder os, at fleksibilitet, velvilje og håndtering af udfordringer gjorde oplevelsen positiv og at resultatet lever op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Isabella, Garant kundeservice

Hold jer langt væk fra Garant

Hold jer langt væk fra Garant! Min oplevelse har været præget af dårlig rådgivning, manglende gennemsigtighed og sjusk. I butikken blev jeg anbefalet af XX at lægge linoleumsgulvet efter køkkenet var monteret – for at “spare kvadratmeter”. Det viste sig at være direkte forkert, hvilket montøren sagde som det første, da han skulle montere gulvet. Dårlig start på vejledningen, og det gav også en del bøvl for montørerne.

Prisen? Først et overslag på 15-25.000 kr., men tilbuddet kom som én linje på 25.900 kr. uden detaljer. Først efter utallige opkald og flere timers telefonkontakt med XX fik jeg en udspecificering på linjeniveau, og prisen blev justeret ned, fordi den var urimelig. Det er en ekstremt uprofessionel og ugennemsigtig måde at behandle kunder på, og en ret åbenlyst dårlig måde at anse sin kunde som "dumme" for at forsøge at få prisen op.

Selve arbejdet? Første forsøg var der to synlige revner i gulvet. Jeg skulle selv ringe ind. Ingen information fra Garant selvom det var tydelige revner. Garant sendte fire mand for at rette op og lægge helt nyt gulv, men resultatet er stadig ringe: et sted med meget tydelige lim buler, fordi limen på det første forsøg ikke var korrekt fjernet, samt at gulvet var lagt over køkkenfødderne, så soklen ikke kunne komme på. Da jeg på monteringsbesøget overfor montørerne påpegede bulerne i gulvet, fik jeg at vide, at det blot var “gasbobler”, som ville gå væk i løbet af et par dage. Og da montøren kom tredje gang, indrømmede han, at det var overskydende lim – og at det ikke kunne fikses, og de derfor skulle lægge gulvet om igen.

Efter utallige timer i telefonen med XX og forklaringer, der ikke giver mening, samt en hård forhandling med XX, fik jeg til sidst 5.000 kr. retur. Jeg valgte at få penge tilbage, da jeg simpelthen ikke længere stoler på deres vejledning, eller at de kan løse opgaven, og frygter, at yderligere forsøg kun vil gøre det værre.

2 stjerner fordi, at Garant trods alt gik med til en løsning med 5.000 dekort, men deres vejledning montering og kunderservice er virkelig ikke meget værd. Jeg har brugt alt for meget tid på dem og er endt med utilfredsstillende resultat.

Opdatering 5 måneder efter gulvet blev lagt:
Gulvbrædder fra tidligere trægulv kunne tydeligt ses igennem det nye gulv flere steder. Efter flere besøg hos mig og meget tid at maile med Garant, gik de endelig med til at lægge det om. Det nye resultat (altså det 3. Forsøg) er blevet flot og som jeg ønskede mig det.

Hele forløbet trækker dog stadig gevaldigt ned. Alt alt for mange timer har jeg skulle bruge på koordinering, mails og samtaler med Garant. Gå hellere et andet sted hen.

18. november 2025

Kære Niklas

Vi er oprigtigt kede af at høre, at du har haft en frustrerende oplevelse med både rådgivning, kommunikation og udførelsen af arbejdet. Det er bestemt ikke den service og kvalitet, vi stræber efter at levere.

Vi forstår din skuffelse over forløbet og de mange timer, du har brugt undervejs, og vi sætter pris på, at du trods alt anerkender, at der blev fundet en løsning til sidst.

Din feedback er vigtig for os og hjælper os med at blive bedre.

Lise, Garant kundeservice

Godt udvalg og alle leverings aftaler…

Godt udvalg og alle leverings aftaler overholdt

27. september 2025

Hej Gert

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores udvalg og at alle leveringsaftaler blev overholdt.

Isabella, Garant kundeservice

det kneb med forståelsen hos GARANT…

det kneb med forståelsen hos GARANT VALBY/Roskildevej, da jeg bad om at få min pakke udleveret. De henviste mig til pakkeshoppen ved siden af (!) , men heldigvis tog Lise hos GARANT postordresalg telefonen, så jeg skulle tilbage til Garant, hvor pakken LÅ! Hmm.

24. september 2025

Hej Niels.

Mange tak for din anmeldelse.

Det lyder som en lille misforståelse i butikken og vi beklager naturligvis den ekstra lille gåtur til pakkeshoppen.

Dejligt at høre, at sagen blev hurtigt opklaret. Vi håber, at du bliver rigtig glad for dit køb – og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Garant kundeservice

Enkel online bestilling og hurtig…

Enkel online bestilling og hurtig levering til afhentning i butik.

18. august 2025

Hej Lisbeth.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse på vores webshop.

Dejligt at høre, at du fandt det enkelt at gennemføre din ordre online og samtidig kunne afhente den hurtigt i den valgte butik.

Proff

Meget dygtige

16. juli 2025

Hej Steen,

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Valby.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos Valby butikken.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

God eftermiddag.

God betjening!

16. juli 2025

Hej Finnn,

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Valby.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har oplevet god betjening.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Rigtig god dag.

Isabella, Garant kundeservice

Serviceminded firma der kan anbefales

Garant tæpper også kaldet Ålholm tæpper kan absolut anbefales.
Vi har fået sat specielle gardiner op til at skærme for solen, men også en løsning, hvor lyset kunne komme ind. Ud fra fotos af vinduer og altandør fik vi den mest kompetente og gode vejledning af forretningens leder.
Efter der var givet et tilbud på løsningen incl. opsætning sørgede forretningen for en korrekt opmåling. Da gardinerne skulle speciallaves og her i sommerperioden, var vi spændte på, hvor længe vi skulle vente. Undervejs blev vi opdateret fra forretningen, hvilket er meget positivt.
Nu er gardinerne sat op af den meget omhyggelige og servicemindede gardinmontør.
Vi anbefaler gerne firmaet til at løse såvel gardinopgaver som tæppeopgaver.

2. juli 2025

Hej Ellen,

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har fået kompetent vejledning, god opfølgning undervejs og en omhyggelig montage af dine gardiner.

God eftermiddag.

Perfekt underlag til tæpper

Super god service. Jeg købte underlag til mit tæppe i stuen. Jeg har prøvet mange andre, som desværre ikke virkede, men det fra Garant er sindssygt godt og holder tæppet på plads.

20. juni 2025

Hej Tobias,

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse.

Hvor er det bare dejligt at høre, at vores underlag har løst problemet.

Rigtig god dag.

Skuffende service og uigennemsigtige vilkår hos Garant Valby

Vi har tidligere købt elektriske Luxaflex-gardiner hos Garant Valby, men har desværre haft en meget utilfredsstillende oplevelse i forbindelse med behov for service. Ét gardin holdt op med at virke, og vi kontaktede butikken for at få hjælp. Vi blev mødt af en meget ufleksibel og uforskammet tilgang:

For at få en tekniker til at ringe og aftale tid, skulle vi først betale 800 kr. op front – uden at kende til mulige reparationer, tidshorisont eller priser på reservedele. Hvis det viser sig, at motoren er defekt, skal vi betale endnu et servicegebyr på 800 kr. for at få den monteret, plus omkring 3.500 kr. for selve motoren – og det er endda uklart, om det inkluderer montering. Vi fik ingen garanti for fair behandling eller fleksibilitet, hvis motoren fx ikke skulle skiftes alligevel.

Vi føler os utrygge ved forløbet og har fået indtryk af, at man udnytter kundens afhængighed af specialiseret service. Vi ville hellere betale for et servicebesøg med mulighed for, at teknikeren kunne tage en motor med – og hvis den ikke skulle bruges, kunne den returneres. Det blev blankt afvist.

Vi forventer en anden form for kundeservice – især når man har købt et produkt hos dem i første omgang. Vi kan desværre ikke anbefale Garant Valby baseret på denne oplevelse.

20. maj 2025

Kære Simon.

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse, da vi altid bestræber os på at yde den bedst mulige service.

Jeg har været i dialog med butikken vedrørende sagen. Da din montering ikke længere var dækket af garantien, har butikken fulgt den normale procedure i sådanne tilfælde.

Et servicebesøg koster 800 kr., hvilket dækker teknikerens tid og vurdering og skal ikke forveksles med en reparation. Beløbet opkræves altid forud for besøget for at undgå eventuelle misforståelser, hvilket du også blev informeret om og accepterede.

Det er ikke procedure at bestille en ny motor, før det med sikkerhed er afklaret, om det er nødvendigt. Motoren skal bestilles hjem specifikt til sagen og kan ikke returneres, hvis den ikke anvendes.

Vi har forsøgt at finde den mest omkostningseffektive løsning og har bl.a. tilbudt, at du kunne aflevere gardinet i butikken, så det kunne blive sendt videre, hvilket ville have sparet dig for udgiften til teknikerbesøget. En løsning du dog har afvist.

Vi beklager, at ingen af løsningsmulighederne har levet op til dine forventninger, men vi takker for din ærlige tilbagemelding, som vi naturligvis tager til efterretning.

Lise, Garant kundeservice

Super service og super god vejledning

Super service og super god vejledning, rigtig mange muligheder i butikken og meget venligt personale. Vi fandt et gulvtæppe til vores 16 årige teenager. Gulvlæggerne var venlige og kom som aftalt. Kan varmt anbefale at besøge butikken og benytte den gode vejledning.

1. maj 2025

Hej Michael,

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Valby.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er rigtig godt tilfreds med både service og rådgivning.

Mange tak for de varme anbefalinger.

Leveret til tiden

Leveret til tiden, god service, frisk betjening

15. april 2025

Hej Niels.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med det høje serviceniveau samt levering som aftalt.

Lise, Garant kundeservice

God og behagelig service.

God og behagelig service.
Da varen ikke var i butikken, blev den bestilt hjem, til afhentning allerede 2 dage senere.😃
Rigtig god oplevelse. ☺️

11. april 2025

Hej Camilla.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med den behagelige service og hurtige levering af den bestilte vare.

Lise, Garant kundeservice

God kvalitet i rådgivning og montering

De er muligvis ikke de billigste, men synes at god rådgivning, hurtig levering og rigtig fin montering af gardiner kan opveje det

2. april 2025

Hej Thomas,

Tusind tak for de 5 stjerner og for at dele din oplevelse hos Garant Valby.

Vi sætter stor pris på dine ord om vores rådgivning, hurtige levering og den flotte montering – det betyder meget for os at høre, at det hele har levet op til dine forventninger.

Vi håber, du får stor glæde af dine nye gardiner, og vi står altid klar, hvis du får brug for vores hjælp igen.

Isabella, Garant Kundeservice

Dejligt oplevelse med levering og…

Dejligt oplevelse med levering og montering af gardiner.
Søde mennesker der tager sig tid til deres kunder.
kan varmt anbefales

22. februar 2025

Hej Oliver.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med hele processen omkring både levering samt montering af dine nye fine gardiner.

God weekend.

Kvalitet til tiden

Vi har brugt Garant i Valby mange gange efterhånden, og vi bliver ved med at blive positivt overrasket og deres høje kvalitet og fine kundeservice.
Vi har netop fået lagt et sildebensparket i gang og hall
og kvaliteten af pålægningen er helt i top, og alt som sædvanligt til aftalt tid og med service i øjenhøjde

17. februar 2025

Hej Mads,

Tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du igen har haft en god oplevelse hos Garant Valby. Vi sætter en ære i både kvalitet og service, så det betyder meget for os, at du er tilfreds med dit nye sildebensparket. Vi håber, du får stor glæde af det i mange år fremover.

Mvh. Christian - Garant Kundeservice

Flot gulv og god oplevelse

Vi fik en del råd inden vi besluttede os for et bestemt gulv hos Garant i Valby til vores køkken. Vi var særdeles glade for vejledningen, og gulvet ligger snor lige nu, og med et super godt samarbejde med gulvlægger og forretningen, vi var presset af en skarp tidsplan og Garant gjorde alt for at det lykkedes at komme i mål med gulvet inden køkkenmontering. Stor TAK, Bh Kenneth L

15. februar 2025

Besvarelse fra Garant - Valby

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Kenneth! Det er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse hos Garant Valby, både med vejledning, gulvlægning og samarbejdet omkring din tidsplan. Vi ved, hvor vigtigt det er, at alt spiller sammen i en renovering, så det glæder os, at vi kunne hjælpe dig i mål til tiden. Håber du bliver rigtig glad for dit nye gulv!

Mvh. Christian - Garant Kundeservice

Kan varmt anbefale garant

Kan varmt anbefale garant , fik en god hjælp af en professionel medarbejder og jeg kommer bestemt tilbage til forretningen .

20. december 2024

Hej Niels

Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse af Garant Valby.

Vi ser frem til at kunne hjælpe igen en anden gang!

Glædelig jul.

Garant kundeservice

Udsøgt service og super servicemindet…

Udsøgt service og super servicemindet personale hver gang jeg handler hos dem.
God anbefaling herfra.

18. december 2024

Hej Jeanette.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du gang på gang er super tilfreds med den udsøgte service.

Mange tak for den flotte anbefaling, som vi sætter stor pris på.

Lise / Garant kundeservice