Gaihede Anmeldelser

3,6

Jeg havde fornøjelsen af at have Tobias fra Gaihede på besøg for en andelsvurdering. Tobias var professionel, venlig og yderst kompetent. Han tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål og ga... Se mere

Har en så dårlig oplevelse. Meget dårlig information under et projekt med udskiftning af varmerør. Foreløbig har det taget 7 måneder. Og under hele forløbet med mange forhindring har der været MEGET m... Se mere

Vi har været supertilfredse med den rådgivning, vi har modtaget fra Gaihede i forbindelse med vores projekt. Vi fik renoveret kloak og omfangsdræn samt malet facade og vinduer mv. i vores andelsboli... Se mere

Gaihede stod som rådgiver på et stort projekt ude i Gladsaxe, men var ikke deres opgave voksen på nogen måde! De havde ikke styr på projektet fra start til slut. Udskiftning af den ene udueli... Se mere

1. Konstruktion og produktion

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Gaihede er en ingeniør- og arkitektvirksomhed. Vores arbejdsområde er vedligehold, renovering og udvikling af eksisterende boliger, offentlige institutioner og erhvervs- og industriejendomme. Vi rådgiver boligforeninger, ejendomsinvestorer, udlejere og administratorer om vedligeholdelse og ejendomsudvikling lige fra idé til færdigt projekt.

Middel

Renoveringsprojekt på Frederiksberg med Gaihede som byggerådgiver

Vi har brugt Gaihede som rådgiver på et større byggeprojekt i vores ejerforening på Frederiksberg. Projektet omfattede tagudskiftning, nye kloakker, vinduesrenovering, gårdbelægning mm. Vi har været yderst tilfredse med deres grundige rådgivning, høje kvalitetsniveau, og deres engagement! Tidsplanen holdt, og hvad var ekstremt vigtigt for os, så holdt budgettet også. De varmeste anbefalelser herfra :-)

12. november 2017

Jeg har arbejdet sammen med Gaihede …

Jeg har arbejdet sammen med Gaihede mange gange nu og hver gang har de været utrolig professionelle og behagelige at udføre diverse projekter med. Jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger.

10. august 2017

Uacceptabel vurderingsrapport fra Gaihede

Da jeg for ca. 6 måneder siden skulle købe en andelslejlighed, var Gaihede anvendt til at foretage en vurderingsrapport af lejligheden.
I den udarbejdede vurderingsrapport stod der, at man havde taget højde for fejl i el, vvs og gasinstallationsrapporter, men da jeg efterfølgende modtager el, vvs og gasinstallationsrapport fra sælger, bemærker jeg, at man i vurderingsrapporten ikke har foretaget et fradrag for fejl fundet i disse rapporter. I eksempelvis el-rapporten vurderede elektrikerne et meget højere fradrag end vurderingsmandens skøn (og jeg kan ikke få svar på hvorfor man ikke læner sig op af elektrikernes skøn, når nu vurderingsmanden ikke er fagmand). En ulovlig gasinstallation, som var nævnt i installationsrapporten, var ikke nævnt i vurderingsrapporten og ifølge VVS'er kunne dette beløber sig op til over 15000 kr at få udbedret. Da jeg konfronterer Gaihede med disse oplysninger, bliver jeg bedt om at rette henvendelse til vurderingsmanden. Vurderingsmanden oplyser mig i første omgang at det er en fejl, at han har siddet inde med el og VVS rapporter, som der ellers står i vurderingsrapporten. Da jeg efterfølgende kontakter vurderingsmanden for at få udarbejdet en ny vurderingsrapport inden køb af andelsbolig, ændrer han historie og fortæller, at han har været i besiddelse af el- og VVS rapporter. Herefter kan jeg ikke få et ord indført, og vurderingsmanden er mest af alt optaget i at få afsluttet samtalen fremfor at nå til bunds i om vurderingsrapporten skal laves om. Igennem hele samtalen er kommunikationen arrogant og uproffesionel.

Jeg opgiver dialogen med Gaihede, da man ikke følger op på hvorfor fagmænds skøn af fejl og mangler i lejligheden er blevet ignoreret og udelukket i vurderingsrapporten. Jeg kan på det kraftigste fraråde virksomheden Gaihede, og deres håndtering af denne sag har været under al kritik!

8. april 2017

Opdateret 24. april 2017
Hej Sara
Jeg har forsøgt at kontakte til dig, se nedenfor, du er meget velkommen.
Det er vigtigt for mig, at du oplever at blive taget seriøst med din utilfredshed.

Mvh.

Jesper-Max.

Hej Sara
Det er jeg ærgerlig over at læse. Jeg kender ikke din konkrete vurdering, men vil gerne undersøge det.
Har du mulighed for at kontakte mig på jml@gaihede.dk eller 4178 5709? På forhånd tak.
Mvh. Jesper-Max Larsen, adm. direktør i Gaihede

Et rigtigt godt firma som kan klart anbefales

I forbindelsen med renovering af vores ejendom, Gaihede A/S har leveret en eksemplarisk gennemførsel af projektet.
Alt var til tiden og alle ting har været veldokumenteret fra deres siden.
Firmaet kan klart anbefales til både små og store projekter.

11. marts 2017

Perfekt arbejde

Udbudsmaterialet er helt i top, der bliver fuldt op på projektet, og der er deltagelse fra Gaihedes side ti alle byggemøder. Jeg kan varme anbefale Gaihede når der skal udføres større projekter på en ejendom.

23. februar 2017

Troværdig og stabil rådgivning

Vores bebyggelse på 154 ejerlejligheder anvender Gaihede som fast bygningsrådgiver. Vi får altid hjælp til tiden, og Gaihede sørger altid for, at Bestyrelsen - som jo er amatører - forstår indholdet og baggrunden for de forskellige rådgivninger.

23. februar 2017

Grotesk dårlig rådgivning og projektledelse!

Jeg kan desværre på ingen måde anbefale Gaihede, som har taget sig godt betalt for at være rådgivere på et større renoveringsprojekt i vores andelsboligforening. Projektet har været præget af fejl på fejl, skiftende rådgivere, ringe kommunikation med entreprenøren, dårlig opfølgning, manglende eftertjek, arrogant og dårlig kommunikation med beboere - og sidst men ikke mindst slet og ret dårlig rådgivning.

5. januar 2017

Kære Pernille
Den oplevelse, du beskriver, lyder meget negativ, og ikke som den rådgivning, vi leverer. Men det er umuligt for mig at forholde mig til din kritik, da jeg ikke ved hvilken opgave, du taler om. Vi er en rådgivningsvirksomhed, som leder en del renoveringsprojekter til gavn for en række kunder. Der kan ske fejl ind i mellem i visse komplicerede projekter, men vi har en systematisk evaluering, hvor vi lærer af alle opgaver. Vi har rigtig mange glade og tilfredse kunder – derfor virker din kritik meget voldsom.
Du må meget gerne ringe eller maile til mig, så vi har en fair chance for at kunne forholde os til din kritik.
Du kan kontakte mig på jml@gaihede.dk eller 4178 5709.
På forhånd tak.
Mvh. Jesper-Max Larsen, adm. direktør i Gaihede

Forfærdeligt

Jeg kan kun give de to forrige anmeldere ret. Vil man have et kaotisk byggeprojekt hvor der ikke bliver svaret på henvendelser eller fulgt op på noget skal man vælge Gaihede. Vi valgte Gaihede for at få et trygt forløb og kompetent rådgivning. Vi fik det modsatte og havde på alle måder været bedre tjent ved selv at styre processen. Gaihede viste sig at være et inkompetent mellemled som egentlig kun besværliggjorde kommunikationen.

Ved direkte klage til Gaihedes direktør tog det ikke lang tid for ham at komme til den konklusion at Gaihede havde leveret en ganske god service. Der var med andre ord ingen lydhørhed over for kritik. Det er skammeligt og jeg vil fraråde andre at bruge Gaihede!!

31. august 2016

Kære GV
Vi er rimeligt forvirrede over disse voldsomme anklager, da vi ikke ved, hvad de handler om. Jeg mener ikke, at vi to har talt sammen, og kan derfor jeg slet ikke sætte din kritik ind i en kontekst.
Vi er en rådgivningsvirksomhed, som leder en del renoveringsprojekter til gavn for en række kunder. Der kan ske en fejl ind i mellem i komplicerede projekter.
Den slags fejl og mulig kritik gør vi alt for at lære af, så de ikke gentager sig.
Det er del af vores interne læring. Så jeg mener, vi har stor lydhørhed over kritik.
Men igen. Ved ikke hvilket projekt, du taler om. Jeg vil rigtigt gerne vide det, så vi kan opklare sagen.
Du må meget gerne kontakte mig på jml@gaihede.dk eller på tlf. 41 78 57 09.
På forhånd tak.
Mvh. Jesper-Max Larsen, adm. direktør

Dårligste oplevelse ever.

Hele oplevelse med dette firma er under al kritik. De virker som et stort firma som kan påtage sig et stort byggeprojekt, men suk . . . Det virker som om det er en for stor mundfuld for dem. Planlægningen er så dårlig, og koordinering af diverse håndværker fejler totalt. Når tingene så går gal gang på gang, skal man også selv kæmpe for at få en status . . . En del gange ringer man forgæves, men når man endelig får fat i kontaktpersonen, så bliver man fyldt med dårlige løgnhistorier, og føler man løber panden mod en mur.

Til mit held er der nu et andet firma der har overtaget opgaven, og nu kører det.

Vil aldrig anbefale dette firma.

29. august 2016

Kære fru Schmidt
Det gør mig ondt at læse din oplevelse af vores service over for dig. Det matcher bestemt ikke den kvalitet, som vi ønsker at levere. Jeg er nødt til at undersøge den konkrete sag nærmere.
Selv om du skriver, at der er andet firma, der har overtaget opgaven, må du meget gerne kontakte mig på jml@gaihede.dk eller på tlf. 41 78 57 09. På forhånd tak.
Mvh. Jesper-Max Larsen, adm. direktør

Ingen sans for planlægning og uhøflig

Ingeniør- og arkitektvirksomheden Geihede har virkelig dårlig sans for planlægning og glemmer at fortælle deres kunder, når byggeprojektet skrider. Udskiftning af faldstammer skulle tage ca. 2 uger, men efter de to uger var gået, var de langt fra færdige. - Da jeg så tog kontakt til virksomheden, for at forhøre mig hvornår de regnede med at være færdige, fik jeg svaret, at det ville tage endnu små 2 uger - Og at det var også, hvad de havde informeret mig om fra starten af. Det på trods af at jeg kunne sende dem deres egen mail, hvor der stod, at det ville tage 2 uger. Mails fra dem hvor de var utroligt uhøflige.
De skriver på deres hjemmeside, at "I kan derfor være sikker på, at vi har fuldt overblik over projektet hele vejen igennem, så både budgetter, aftaler og tidsplaner bliver holdt til punkt og prikke," hvilket jeg kan konkludere, ikke passer.

15. oktober 2015

Besvarelse fra Gaihede

Hej Anders. Det er jeg rigtig ærgerlig over at læse, og det er ikke i tråd med den kvalitet, som vi ønsker at levere.
Jeg vil gerne undersøge sagen nærmere. Har du mulighed for at kontakte mig på jml@gaihede.dk eller 4178 5709?
På forhånd tak. Mvh. Jesper-Max Larsen, adm. direktør.

Vis anmeldelser på alle sprog. (76 anmeldelser)