Gaihede Anmeldelser

3,6

Jeg havde fornøjelsen af at have Tobias fra Gaihede på besøg for en andelsvurdering. Tobias var professionel, venlig og yderst kompetent. Han tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål og ga... Se mere

Vi har været supertilfredse med den rådgivning, vi har modtaget fra Gaihede i forbindelse med vores projekt. Vi fik renoveret kloak og omfangsdræn samt malet facade og vinduer mv. i vores andelsboli... Se mere

Gaihede stod som rådgiver på et stort projekt ude i Gladsaxe, men var ikke deres opgave voksen på nogen måde! De havde ikke styr på projektet fra start til slut. Udskiftning af den ene udueli... Se mere

1. Konstruktion og produktion

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Gaihede er en ingeniør- og arkitektvirksomhed. Vores arbejdsområde er vedligehold, renovering og udvikling af eksisterende boliger, offentlige institutioner og erhvervs- og industriejendomme. Vi rådgiver boligforeninger, ejendomsinvestorer, udlejere og administratorer om vedligeholdelse og ejendomsudvikling lige fra idé til færdigt projekt.

Middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Manglende professionalisme

Vi er i min andelsforening ved at få udskiftet altaner. Projektet startede i foråret 2021, og vi er netop blevet informeret om, at det forventes færdiggjort i sensommeren 2023.
Jeg har karnap og da overboens altanbund var loft på min karnap, der er en del af min dagligstue, vil jeg reelt set have været uden dagligstue i to år, når projektet er afsluttet.
Gaihede har fra starten af ikke været opgaven voksen, og alle dele af projektet har været påvirket af Gaihedes manglende professionalisme.
Senest har manglende rettidig omhug i indsendelsen af diverse byggetilladelser mv forlænget projektet med mange måneder.

Vedrørende svarer jeg fik.
Jeg forventer, at Gaihede som projektstyrende ville have bedre styr på entreprenøren, men det er åbenbart ikke tilfældet.
Jeg mener klart, det sorterer under Gaihedes ansvar at holde entreprenøren i ørerne. Travlhed er en ualmindelig dårlig undskyldning, og jeg ville forvente, at et stærkt forsinket projekt som dette var blevet prioriteret. Det burde Gaihede have kommunikeret videre til entreprenøren.
Jeg er chokeret over det uprofessionelle niveau hos Gaihede !
Bedømmelsen på 1 stjerne står ved magt !

2/6-2023
Opfølgning på anmeldelse.
Nu er der snart gået yderligere et år, og jeg mangler stadig en altan, hvilket åbenbart er en acceptabel situation for Gaihede.

14. august 2022

Kære Jens
Tak for din opdatering.
Jeg forstår til fulde din frustration.

Jeg er lige startet som ny adm. direktør for Gaihede og denne sag har min fulde opmærksomhed – jeg er enig med dig i, at sagen har taget for lang tid. Det er der forskellige årsager til – også årsager som vi ikke er herre over - men du skal vide, at vi arbejder målrettet med at få løst sagen hurtigst muligt og har således sat ekstra ressourcer af til opgaven. Bl.a. vil vores tekniske chef Lars Peter Skøtt involvere sig i opgaven sammen med projektlederen med henblik på hurtigst mulig at få fremdrift i opgaven.

Adm. direktør i Gaihede A/S
Kristian Balleby
Tlf. 25 10 18 90

Svar på din nye tilbagemelding:
Der er mange facetter i denne sag – først af alt så var standen af altanerne så ringe, at der var stor fare for nedstyrtning, hvorfor altaner og karnap skulle være afspærret. Med hensyn til nedrivning af altaner, blev det besluttet at iværksætte dette straks før kontrakten med entreprenøren var på plads. Dette da den etablerede understøtning var meget dyr for jer som forening at opretholde, hvilket har været med til at forlænge den samlede tid fra nedrivning til genopbygning. Er der behov for yderligere uddybning, eller måtte du have spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig eller vores tekniske direktør.

Tlf. 20 75 29 28

Tidliger svar:
Fuld forståelse for din frustration over den tid, det har taget at få udskiftet altanerne. Det beklager vi meget. Indsendelse af byggetilladelse er entreprenørens ansvar og ikke Gaihedes. Desværre trak det ud med indgåelse af kontrakt med entreprenøren - og travlhed hos samme, gjorde at entreprenøren først kunne sende til kommunen før sommerferien.
Københavns Kommune har lovet reduceret behandlingstid på 4 uger, så korrigeret for sommerferie hos Københavns Kommune forventer vi godkendelse snarest, hvorefter selve byggeprojektet kan startes op med en varighed på knapt et år.
Med hensyn til brug af karnap og altanbund, så er det således, at altanerne var nedstyrtningstruet, hvorfor disse var afspærret og ikke måtte bruges, hvilket også gælder for din karnap – men igen fuld forståelse for, at det er længe at vente på nye altaner, og vi skal fra Gaihede side gøre, hvad vi kan for at få det afsluttet hurtigst muligt.

Virkelig god service

Jeg har i forbindelse med udarbejdelse af vurderingsrapport af min andelslejlighed gjort brug af Gaihede, som leverede en fantastisk god og hurtig service. Meget serviceminded og imødekommende rådgiver, som tilmed tog aftenen i brug for at levere rapport, som hastede. Stor anbefaling herfra.

26. maj 2022

Kære Malene
Godt at høre, at vi er til stede på den rette måde for kunderne - og kan give det ekstra.
Tak for din anbefaling, og at du deler din oplevelse. Det betyder meget for os.
Mogens C. Ramsløv, adm. direktør i Gaihede, ingeniører & arkitekter

Tilfredsheden kan ligge på et meget lille sted.... :-(

Jeg har tidligere været rigtig glad for at bruge Gaihede, da jeg selv var formand i min andelsboligforening, men sådan har jeg det ikke længere. Ved de seneste projekter, der er lavet i min ejendom, ser jeg desværre arbejde, der ikke er færdiggjort - sådan burde det ikke være.

Ved det seneste projekt som var isolering i etageadskillelsen mellem kælder- og stueetage, og hvor man så ikke lige har fået isoleret under betongulvene i badeværelset. Og der er derfor nu en kuldebro på 3,5 m2 i midten af min lejlighed, og der er koldere end nogensinde på mine gulve i resten af lejligheden - måske ikke på en solskinsdag, hvor solen står ind ad vinduerne og derfor opvarmer gulvene, men sidst på dagen er gulvene rimelig kolde.

Men rådgiveren har skrevet til mig og bestyrelsen, at han ikke kan forklare hvorfor, der er kolde zoner på gulvene, og det selvom det handler om grundlæggende termodynamik - også beskrevet som termodynamikkens 0. hovedsætning: Hvis to systemer, der ikke er i termodynamisk ligevægt med hinanden, kommer i kontakt, vil de udveksle energi og stof, indtil de har samme energi - dvs. samme temperatur. Og på de vilkår, der er nu, hvor der ikke er isoleret under badeværelsernes betongulv, vil det jo aldrig ske.

Og når man nu har været rådgiver på en isoleringsopgave er det mig en gåde, at man kan finde på at lade noget være uden isolering, og derfor en kæmpe kuldebro, og der vil trække varmen fra hele lejligheden til sig - uden ophør. Øv, øv og atter øv.....

****************
OPDATERET
****************
Når der i svaret står, at jeg er frustreret, så må jeg bare sige, at jeg er IKKE frustreret, men jeg fryser om mine tæer som aldrig før, når de er især på gulvet lige neden for min sofa og ja, som er 5-6 m fra det uisoledere badeværelsesgulv, samt i køkkenet 2-3 m fra det uisolerede badeværelsesgulv. Det er sådan det er - og ikke som det antages på badeværelset - og det finder jeg helt uacceptabelt.

Og for det andet kan man jo ikke tale om, at ejendommen er bedre isoleret, når al kulden nu vil komme op gennem de uisolerede badeværelsesgulve. Og varme/kulde bevæger sig jo bare jf. termodynamikkens 0. hovedsætning indtil temperaturen er ens, og det kommer jo aldrig til at ske i dette tilfælde. Og gulvet i badeværelset ikke bare føles koldere end tidligere pga. at gulvene skulle være blevet varmere - det er blevet væsentlig koldere, da temperaturen i kælderen jo ligeledes er blevet lavere.

Men når man på denne måde laver store kuldebroer, "midt i" isolerede områder, så vil der komme andre problematikker - det er jo det termodynamikkens 0. hovedsætning fortæller.

Og mon dog, at foreningen selv har fået idéen og indhentet tilbuddet til isolering i etageadskillelsen mellem stue og kælder - næppe.

9. april 2022

Kære Charlotte
Først og fremmest så forstår jeg så ganske udmærket din utilfredshed med, at du har fået et område midt i din lejlighed, hvor gulvet føles koldere. Fra Gaihedes side må jeg dog melde fra på din kritik.
Vi har ikke været involveret i ej heller blevet bedt om at tage vare på projekteringen af isoleringen, sagt med andre ord, hvor og hvordan der isoleres. Isolering er udført på basis af et tilbud, foreningen fik fra entreprenøren.
Vi fra Gaihede blev ’blot’ bedt om at se efter, at entreprenøren opfyldte aftalen. Selve isoleringen er isolering, der er blæst ind i hulrummet i dækket, og det område, du oplever som koldt, er desværre et massivt område, hvor der ikke kan blæses isolering ind.
Formodentligt har isoleringen medført, at gulvet samlet set er blevet varmere, hvorfor det kolde område nu grundet differenstemperaturen føles koldere end tidligere.
Ligeledes samlet set er der således opnået en energiforbedring for ejendommen, idet isoleringen i den resterende del af gulvet har den ønskede effekt.
Du oplever dog stadig området som koldt, og det er frustrerende for dig. Men som sagt var det ikke vores ansvar at kvalitetssikre opgaven, men det var entreprenørens ansvar.
Hvis du ønsker dette svar uddybet, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hurtig og god assitance

Hurtig og god assitance

Gaihede har stået for vurdering og udarbejdelse af andelsvurderingsrapport. De var meget serviceorienterede og ydede god og hurtig hjælp. Der skal lyde en anbefaling herfra.

7. juli 2021

Kære Adrian
Mange tak for den fine anmeldelse i forbindelse med udarbejdning af andelsvurdering. Godt at høre, at vi leverer vores service hurtigt og godt. Tak for din anbefaling, og at du deler din oplevelse.

Super god service

Super god service. Bestilte en vurdering af min andelslejlighed og de havde først tid om 2,5 uge, men da jeg fortalte at min sag hastede, hjalp de mig med at få en tid hurtigere. Vurderingsrapporten blev også udarbejdet super hurtigt.

2. juni 2021

Kære Anne
Mange tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os, at du giver dig tid til at skrive den. Godt at høre at vi kunne imødekomme, at det var en hastesag for dig. Håber vi kan hjælpe dig en anden gang.

Mogens C. Ramsløv – adm. direktør i Gaihede, ingeniører & arkitekter

Man kan desværre ikke give minus…

Man kan desværre ikke give minus stjerner. Gaihede kan ikke anbefales, vi har kun dårlige erfaringer . Manglende planlægning, opleves som hovsa!! Manglende oplysning om projektets forløb både i tid og rækkefølge på opgaverne, manglende kommunikation, når de kommunikerer er de så umådelige kommanderende frække i deres tone !Manglende respekt!!! Manglende varsler!!! . De er bestemt til for dem selv.!!!!!
De kan bestemt ikke anbefales på nogen måde

28. april 2021

Kære Lena
Ked af at læse din anmeldelse, det er absolut ikke den oplevelse, vi ønsker, at nogle skal have omkring brugen af os.
Jeg har selvfølgelig allerede været rundt at spørge flere af mine kollegaer, om de kender dig eller den konkrete sag, således at vi kan få rettet op på disse forhold. Desværre er der blandt dem, jeg har spurgt ikke nogen, der kender til sagen.
Har du mulighed for kontakte mig på mail: mcr@gaihede.dk eller pr. telefon 2075 2928, således at jeg kan blive sporet ind på hvilken sag, det drejer sig om.

På forhånd tak - hilsen
Adm. direktør.

Professionel og god service

De yder en professionel og god service. De er hurtige, hjælpsomme og dygtige og tager godt i mod eventuelle spørgsmål.

28. januar 2021

Kære Sher
Mange tak for den fine anmeldelse. Tak for at du deler din oplevelse.

Vurdering af andelsbolig

Vurderingsmanden optrådte yderst hensynsfuldt i lyset af corona-pandemien og iagttog uopfordret alle sikkerhedsforskrifter.
Vurderingen blev gennemført professionelt og sagkyndigt med hurtigt blik for relevante detaljer vedr. forbedringer og mangler.
Vurderingsmanden var lydhør og gav sig tid til at forklare de regler, der blev lagt til grund - og til at oplyse om forhold jeg havde været usikker på.
Hans venlige og professionelle tilgang overbeviste mig om at vurderingen lå i de bedste hænder.
Jeg har overvejet kun at give 4 stjerner, fordi der var en måneds ventetid på vurdering, men giver alligevel 5, da ventetiden formentlig hænger sammen med jul og corona-krise.

25. januar 2021

Kære Tage
Mange tak for den meget fine og konkrete anmeldelse. Det varmer i denne tid. Det glæder mig, at vores kollega havde styr på alle sikkerheden i forhold til corona-foreskrifter og besøg i jeres lejlighed – og så er det rigtigt godt, at kollegaen kunne give dig et par gode råd med på vejen. Forbedringer og renovering er jo vores speciale, Tak for at du deler dine positive oplevelse.
Ventetiden har vi fokus på.

Kvalitet og ordentlighed ✅

En god og tilfredsstillende oplevelse med Geihede ifm. andelsvurdering. Hurtigt og professionelt udført arbejde, rapporten blev tilsendt allerede dagen efter vurdering.
Lever fuldt op til et udsagn "en partner, der arbejder mod kvalitet og ordentlighed", som det står på deres hjemmeside. Tak for en god service!

20. januar 2021

Kære Oxana S
Mange tak for den fine anmeldelse i forbindelse med, at vi har fortaget en andelsvurdering for dig. Det glæder mig, at vi lever op til budskabet på vores hjemmeside. 😊
Tak for opgaven og tak for, at du deler den positiv oplevelse med andre.

Mogens C. Ramsløv, adm. direktør i Gaihede, ingeniører & arkitekter.

God grundig andelsvurdering og…

God grundig andelsvurdering og rådgivning til udbedring af fejl og mangler.

20. januar 2021

Kære Jeppe
Mange tak for den fine anmeldelse i forbindelse med, at vi har fortaget en andelsvurdering for dig og rådgivet dig i forbindelse med udbedring af fejl og mangler.
Tak for opgaven og tak for, at du giver den positiv oplevelse videre. Det betyder meget for os alle.

Mogens C. Ramsløv, adm. direktør i Gaihede, ingeniører & arkitekter.

Har en så dårlig oplevelse

Har en så dårlig oplevelse. Meget dårlig information under et projekt med udskiftning af varmerør. Foreløbig har det taget 7 måneder. Og under hele forløbet med mange forhindring har der været MEGET mangelfuld information. Man får ikke svar når nan prøver at få kontakt. Mails besvares ikke eller efter lang tid. Telefoner bliver ikke taget og det bliver ikke ringet tilbage når man indtaler en besked. Så alt i alt en meget dårlig oplevelse.

15. december 2020

Hej Merete
Tak for at dele dine oplevelser med os på Trustpilot. Vi er naturligvis meget kede af, at dette måtte være dine oplevelser med den igangværende renovering af Torvegården.
Jeg kan godt forstå, at du er frustreret.
Det har været en mere besværlig og længevarende opgave, end der var planlagt, da vi som rådgiver og med entreprenør Poul Sejr Nielsen gik i gang.
Det viste sig desværre undervejs, at der var en række skjulte fejl og mangler - herunder det meget sundhedsfarlige stof asbest, uden at nogen kunne vide det. Det har naturligvis besværliggjort og forsinket processen.
Med hensyn til kommunikation med jer beboere har vi gjort en ekstraordinær indsats.
Vi har haft vores rådgivere fast placeret på pladsen, og så har entreprenøren været til stede med byggeledelse og boligorganisation i form af FA09. Der har været og er ’åben kontor’, hvor du er velkommen til at henvende dig.
Med hensyn til den mail, som du referer til, så er det korrekt, at vi ikke har nået at svare dig tilbage efter to dage, men flytning af møbler skulle afklares med din boligorganisation FA09, da vi varetager dette på deres vegne. Vi tilstræber at svare alle mails hurtigst muligt.
Heldigvis gik alt her op i en højere enhed. Flyttefolk er på plads, og din mor kan få malet sin lejlighed, som hun ønsker.

Under alle omstændigheder må du meget gerne ringe til mig – så jeg kan blive klogere og få afklaret, om der er mere, hvor du mangler svar.
Mit telefonnummer er 2075 2928.

adm. direktør Mogens C. Ramsløv

Tak for godt samarbejde

Vi har gennem hele forløbet oplevet en meget kompetent og professionel rådgivning i forbindelse med renovering af skolens naturskifertag og vinduer. Christian har sørget for, at alle opgaver – helt fra udfærdigelse af tilbudsmateriale, byggeproces, løbende budgetopfølgninger, byggereferater og lignende er blevet fulgt helt til dørs. Kommunikation og kontakt har været involverende, seriøs og yderst betryggende. Tak for rigtig godt samarbejde!

8. december 2020

Kære Thomas
Mange tak for den fine anmeldelse af renoveringen af jeres skole Frederik Barfods Skole på Frederiksberg. En projekt, som vores rådgiver Christian Olesen har styret i mål. Det var både en spændende og tilfredsstillende opgave, hvor der blandt andet blev brugt naturskifer til det nye tag.

Mogens C. Ramsløv, adm. direktør i Gaihede, ingeniører & arkitekter.

Projekterer nedrivning af en bærende…

Projekterer nedrivning af en bærende væg og en stabiliserende væg, samt opmuring af dør til trappetårn. Altsammen uden byggetilladelse.
Isolering af indskud i loft med glasuld uden dampspær.
Totalt uprofessionelt.

8. september 2020

Kære Torben Svane
Jeg er ked af at erfare, det du her har været udsat for, og det lyder meget forkert.
Desværre kan jeg ikke genkalde mig denne opgave, og jeg har aldrig hørt sagen omtalt, så om du har mulighed for at kontakte mig på mcr@gaihede.dk, så vil jeg prøve at finde ud af, hvad der er sket her.

Gode hilsner,
Adm. direktør

Rådgivning MED MASSER af overraskelser!

I modsætning til Gaihedes slogan har vi ikke oplevet andet end overraskelser, selv om niveauet til sidst ikke var decideret overraskende bare skuffende.

Det er næsten for omfattende at beskrive hele forløbet i dette lille vindue, men vi har leveret en 4 siders gengivelse af vores side til Gaihedes ledelse uden, at dette har givet anledning til modsigelser af beskrivelsen eller leverancernes kvalitet.

Vi står tilbage med et projekt, der er væsentligt ændret i forhold til det lovede og hvor dele stadig ikke er lovliggjort. Vi har haft en renteudgift på at holde byggekreditten åben mens vi ventede på byggetilladelse, der modsat det vi blev oplyst ikke engang var indsendt til kommunen.
Vi har efter den sidste overlevering fået en projektleder der var udset til at være "fagleder med ansvar for fugtsikringsprojekt og som deltager ved afklarende byggemøder". Der har så ikke været afholdt byggemøder - der er ingen referater og det vi nu får at vide er, at fagleder har betydet; ”… først og fremmest medgiver, at jeg ikke har deltaget i byggemøder afholdt på byggepladsen, men jeg har delvist fulgt sagen fra sidelinjen og været inde over de fagligt tekniske drøftelser der er truffet”.

I højdepunkter har vores projekt med nu 5 forskellige projektledere budt på;
-Fejlagtigt tegningsmateriale udsendt til bydende
-Kloakprojekt igangsat uden jordbundsundersøgelser
-Projektering foretaget uden at sikre at det kunne lovliggøres
-Projekt ikke hverken start eller slutmeldt hos myndigheder
-Mangelfuld kontrol med entreprenørs ydelser
-Vi er fejlagtigt sendt til inkasso for ikke leverede ydelser TO gange
-Projektets omfang er ændret uden aftale med os som bygherre
-Vi er faktureret for ikke leverede ydelser
-Vi er lovet ting igangsat som er 'syltet' i måneder
-Udskiftning af projektledere hos Gaihede uden at involvere eller informere os
-Afholdelse af afslutningsforretning og mangelopfølgning uden at invitere os som bygherre
-Efterfølgende leverancer underskrevet som 'leveret' af Gaihede selv om det ikke var tilfældet
-Ingen skriftlige tidsplaner for projektet, men en forkærlighed for telefonisk kommunikation

Dette ydelsesniveau har vi betalt rigtig mange penge for og vi mener at kvaliteten er langt under acceptabelt niveau.

På vegne af Bestyrelsen Holger Danskes Vej 28-30

7. juli 2020

Kære Peter,

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Vi er naturligvis kede af din oplevelse, men havde faktisk forventet denne anmeldelse efter de sidste 7-8 måneder med utallige møder og skriverier, hvor vi har forsøgt at efterkomme dine ønsker i forhold til at ændre og forklare sagens sammenhæng.

Vi siger på ingen måder, at der ikke har været fejl fra vores side, men har gjort alt hvad vi kunne for at rette ind i forhold dine ønsker. Fra ledelsens side har vi således både læst og forholdt os til dine mange skriv, herunder også om det af jer ulovlige opførte cykelskur, som I ønsker at Gaihede skal stå til ansvar for, samt dine contra meldinger om at I ønsker at overtage myndighedsbehandling, hvorefter det igen påhviler Gaihede, samt zig-zag kurs om I ønsker vaskehus eller ej - resulterende i at hele myndighedsbehandlingen bliver forplumret.

Endvidere var en geoteknisk rapport del af udbuddet, så nej kloakprojekt er ikke igangsat uden jordbundsundersøgelser. I forhold til entreprisen er det dog ganske rigtigt, at en enkelt ydelse blev taget ud, uden at det blev drøftet med jer, men da det rent udførelsesmæssigt ikke blev vurderet at have den ønskede effekt, og det blot ville betyde en stor omkostning for jer, så blev det pillet ud – beslutningen må forventes at have været den samme, om det var blevet drøftet med jer, inden det blev pillet ud. Nu blev I desværre først gjort opmærksom på det i forbindelse med at ydelsen og omkostningen derved, blev pillet ud af regnskabet.

Blot for at fremhæve et enkelt punkt mere fra dit skriv, så blev der helt efter bogen udarbejdet tidsplaner fra entreprenørens side, så nej tidsplaner manglede ikke.

Vi beklager naturligvis mange gange, der hvor vi måtte have lavet fejl, og hvor vi ikke har kunnet leve op til dine forventninger. Som nævnt har vi arbejdet ihærdigt på, og brugt mange ressourcer og timer på at svare på spørgsmål fra dig, hvorfor at det er ekstra trist at vi ikke har kunne indfri dine forventninger. Vi er således af den opfattelse, at det altid er sundt at kigge ind ad i stedet for ud.

Gode hilsner, Mogens C. Ramsløv
Adm. dir. Gaihede.

Over et halvandet år om at få skiftet et vindue.....

Min erfaring med Karl Poulsen og Gaihede.

Min andelsforening skulle renoveres. Herunder skulle alle boliger have nye vinduer sat i.
Det startede d.17 Januar, hvor bestyrelsen spurgte, om jeg ville være prøvelejlighed. Her blev det uddybet, at det var for at sikre vinduerne var korrekte, hvor lang tid processen ville tage. Men at der havde været flere møde hvor der var blevet målt og matchet, så det burde være en hurtigt og en fordel for mig, så jeg siger at det kan jeg godt lægge lejlighed til.

D.31 januar har jeg ikke hørt noget, hverken fra Gaihede, Karl Pulsen eller bestyrelsen, trods jeg har givet mit nummer. Men efter jeg selv tager kontakt, får jeg at vide vinduet er bestilt og leveringstidspunktet afventes.

Jeg får en dato og vinduet bliver skiftet. Vinduet passer dog ikke og det kunne tømrere fra Karls Poulsen også måle sig til. Det bliver sat i alligevel, men jeg må ikke åbne vinduet før det nye vindues sættes i grundet vinduet støder på. Jeg skal vente 8 uge på et nyt vindue. Dette bliver gjort i de kolde måneder, hvor den eneste fuge er et stykke tape rundt i kanten.

Jeg får en ny dato for udskiftning af vindue.
D.13 maj kommer de for at skifte vinduet for ANDEN gang. Allerede inden det er sat i kan tømrere fra Karl Poulsen måle at vinduet ikke passer, men de får at vide fra entreprenøren at det skal sætte i alligvel.

Jeg får beskeden om at nye vinduer først bliver leveret efter sommerferien efter jeg SELV spørger ind til dette.

D.16 august får Karl Poulsen lov til at skifte TREDJE vindue, selvom jeg var på ferie, HVIS tømrere hos Karl Poulsen ville flytte filmen jeg havde på vinduerne over på de nye, da jeg ikke var hjemme og jeg bor i stuen og ud til vej, så forbipasserende kan kigge lige IND. Selvom jeg udover aftalen havde LAGT en seddel i vindueskammen, blev dette ikke gjort. Dette opdagede jeg, da jeg HELDIGVIS havde lavet en aftale med min bror, om at han skulle tage hele vejen forbi min lejlighed og dobbelttjekke, hvilket jo var heldigt.

D.21 august må jeg SELV kontakte for at få besked om hvad planen er. Ingen plan endnu

D.27 august har jeg stadigvæk ikke fået en status og må igen SELV kontakte for at få besked om det er det endelige vindue.

FØRST d. 11 oktober får jeg besked efter igen EGEN henvendelse til Gaihede at vide, at mit vindue IKKE for lov at blive og at rammen endnu engang skal skiftes!!!

Igen efter EGEN henvendelse får jeg at vide de vil skifte mit vindue lige inden jul. MEN da de IGEN har lavet en forkert bestiling, så VENTER JEG STADIGVÆK på den rigtige ramme.

Nu har processen taget over ET ÅR med utallige besøg hvor vinduet blev skiftet, men også mellem vindueskift af Gaihede og Entreprenøren fra Karl Poulsen, hvor jeg har måtte tage fri fra arbejde, SELV henvende mig, fordi det gør de ikke og selv måtte henvende mig for fugning og isolering, trods at de ikke har overholdt flere aftaler. Det er spændende, hvornår dette slutter og jeg får mit vindue i efter FJERDE skift.

Efter meget lang tids venten og rykkere frem og tilbage på eget initiativ, så fik jeg skiftet rammen i JUNI 2020.

Derudover kan det simpelthen ikke være rigtigt at sådan to firmaer handler så uprofessionel, informere sine kunder så ringe og ikke kan finde ud af at måle op til et vindue.

Derudover står de også for foreningen dørprojekt, som skulle være startet i uge 27, men pga forkerte opmålinger, så udskydes projektet IGEN!

21. januar 2020

Kære Caroline,
Når jeg læser dette opslag, så bliver jeg rigtig ked af det på dine vegne. Det lyder ikke som noget du kan være tjent med. Desværre kender jeg ikke den aktuelle sag, men om jeg kunne få dig til at sende mig en mail med din adresse og boligforening, så vil jeg straks få kigget ind i problemstillingen. Min mail er mcr@gaihede.dk.
Gode sommerhilsner
Adm. direktør - Gaihede