Havde fejlmelding på min bil få dage inden syn. Franske Biler var imødekommende og velvillige i at finde en akut tid til mig, da jeg var max tidspresset. Fik udbedret fejlen og lavet service på bilen... Se mere
Jeg fik en hurtig og grundig gennemgang af min bil, hvor fejlen blev identificeret og udbedret samme dag. Fuld gennemsigtighed om service og pris og meget venlig kundeservice. Klart den bedste værkste... Se mere
Vi var på vej på ferie, da vi havde brug for et værksted og vi valgte “Franske biler”og vi blev modtaget meget professionelt, venligt, imødekommende, de slap alt hvad de havde i hænderne og gik stra... Se mere
Jeg har brugt Franske Biler i mange år. De er altid venlige, imødekommende og aftaler overholdes. Udfører service, hjulskifte og reparationer på min C4 og altid til rimelige priser. Sker der noget... Se mere
Godt sted
Venlig, ærlig og detaljeret kommunikation. Ringede og fortalte om ting, som skulles udbedres inden de gjorde.
Godt arbejde til aftalt tid.
Yderst løsningsorienteret og hjælpsom
Yderst løsningsorienteret, fair og hjælpsom. Effektiv kommunikation og hurtig eksekvering.
Fået skiftet tandrem
Fået skiftet tandrem , vandpumpe og serviceret med olieskift og div. Filtre det gik nemt og hurtigt det tog ca. 6 timer og var billigere end hos autoriseret Citroen værksted,og så er det flinke folk der nede
Godt værksted
Fine gutter, god service og fair priser. Jeg vender tilbage...hvis altså jeg skulle være så "uheldig" at min franske bil, skulle gå i stykker...igen !
Havde fået et fast tilbud på eftersyn
Havde fået et fast tilbud på eftersyn. Ring hvis der skulle laves yderligere. Det glemte de og regning var kr. 2800 mere end aftalt. Det var jeg selvfølgelig ikke tilfreds med. Men stor respekt for at de slettede den ekstra opkrævning. Muligt at det skulle være lavet, men kommer helt sikkert igen hvis de vil lave eftersyn på min bil. En aftale er en aftale, og er glad for dette. Så stol på dette her.
Computer problemer
Jeg fandt Franske Biler via nettet.
Efter to besøg hos andre værksteder ( det ene værksted var autoriseret) som ikke kunne finde fejlen, ringede jeg til Franske biler.
Fejlen blev diagnostiseret og repareret - og til en meget rimelig pris.
Jeg kan anbefale Franske Biler og vil klart bruge værkstedet igen.
Kæmpe ros til Franske biler
Kæmpe ros til Franske biler
Varm anbefaling herfra.
Jeg er dybt imponeret over hvor professionel oplevelsen har været her.
Jeg anbefaler varmt alle at bruge dem.
Toppræstation
God, høflig og professionel behandling, både af bil og ejer.
Bilen var tre gange så hurtigt færdig som vores hidtidige værksted, men nu bliver Franske Biler da vores værksted!
Utrolig flot service og hurtig levering…
Utrolig flot service og hurtig levering sf reservedel.
God service, hurtig reparation i akutte situationer. Kompetente mekanikere og værkførere. Ingen "overraskelser" på fakturaen.
Godt arbejde til en fin pris
Rigtig god service og....
Rigtig god service, hjælper med hurtig reparation i akutte situationer. Kompetente mekanikere og værkførere. Og ingen "overraskelser" på fakturaen!
Kim N.
Det er nu tredie gang jeg har brugt…
Det er nu tredie gang jeg har brugt franske biler og jeg har været fuldt ud tilfreds hver gang. Flinke og rare mennesker og kompetente.
Vh Torben
Fin service
Fin service, men endnu bedre: helt fantastisk kommunikation! Stor gennemsigtighed og man bliver talt igennem det hele.
Alt var så godt.
Alt var så godt.
Flinke dygtige mennesker.
Mvh
Laurine Nørgaard
Viborg
Fremragende!
Jeg har haft min Renault til service og reparation flere gange og er altid tilfreds med resultatet. Venlig og kompetent personale og fornuftige priser.
Fantastisk service fra Morten
Fantastisk service fra Morten, Michael og mekanikerne. Jeg har brugt Franske Biler i mere end 10 år og er altid blevet suverænt - billigt, effektivt og venligt.
Rigtig fin service og god kontakt i…
Rigtig fin service og god kontakt i forhold til hvad der skulle laves på min bil