Havde fejlmelding på min bil få dage inden syn. Franske Biler var imødekommende og velvillige i at finde en akut tid til mig, da jeg var max tidspresset. Fik udbedret fejlen og lavet service på bilen... Se mere
Jeg fik en hurtig og grundig gennemgang af min bil, hvor fejlen blev identificeret og udbedret samme dag. Fuld gennemsigtighed om service og pris og meget venlig kundeservice. Klart den bedste værkste... Se mere
Vi var på vej på ferie, da vi havde brug for et værksted og vi valgte “Franske biler”og vi blev modtaget meget professionelt, venligt, imødekommende, de slap alt hvad de havde i hænderne og gik stra... Se mere
Jeg har brugt Franske Biler i mange år. De er altid venlige, imødekommende og aftaler overholdes. Udfører service, hjulskifte og reparationer på min C4 og altid til rimelige priser. Sker der noget... Se mere
Meget fin og fleksibel service
Meget fin og fleksibel service. Jeg vil også bruge Franske Biler næste gang.
650,- kostede det at de brugte ti…
650,- kostede det at de brugte ti minutter på at finde ud af de ikke kunne hjælpe mig, flot ? Not !

Besvarelse fra Franske Biler
Hos Franske Biler får man super…
Hos Franske Biler får man super service. Morten er en dygtig leder, der holder hvad han lover. Michael der står for reservedele er pålidelig. Vigtigst af alt er priserne lave og du kan stole på dem
Franske Biler - gør dine fordomme til skamme.
Har brugt Franske Biler 2 gange nu. Begge gange har jeg haft perfekt kommunikation med Michael og Morten.
Ærlig snak, hurtig service, godt håndværk, god pris.
Til chefen: Sørg for at holde på de to gutter.
- Klaus Lund-Jørgensen, Berlingo 2007-
Virkelig søde og kompetente mennesker…
Virkelig søde og kompetente mennesker som altid har mulighed for at hjælpe på kort sigt. De 2-3 gange jeg har haft udfordringer med min bil som mit normale værksted ikke har kunne klarer lige foreløbigt har de haft en tid nærmest dagen efter
Mit yndlingsværksted.
Mit yndlingsværksted.Jeg er 66 og har prøvet mange.
Hurtig og hjælpsom når bilen strejker
Har fået skiftet hjul og nogle små ting…
Har fået skiftet hjul og nogle små ting på min bil, i den forbindelse var personalet yderst venlig og oplyste ting som jeg skulle være opmærksom på i den nærmeste fremtid.
Kan kun anbefalde et besøg hos Franks biler.
Har brugt Franske Biler gennem flere år…
Har brugt Franske Biler gennem flere år til 4 forskellige biler. Bedste værksted jeg nogensinde har haft!
God service og venlig betjening
God service og venlig betjening. Min Renault Clio har fundet sit nye værksted her hos Franske Biler.
Super service og godt resultat!
Min bil gik pludseligt i stå midt i myldretiden, hvorefter jeg via vejhjælp fik kørt min bil til et Citroën værksted på Østerbro. Det skulle jeg aldrig have gjort! Af dette værksted blev jeg oplyst, at min bil skulle have ordnet koblingen og skiftet bremser - det ville de have 23.000kr. for, hvilket løs helt hen i vejret!
Jeg ringede derfor til Franske Biler og talte med Morten, som indenfor en halv time var klar med et tilbud til mig, som lød på en væsentlig lavere pris. Jeg takkede ja og Franske Biler hentede min bil på Østerbro - få dage efter kunne jeg hente en repareret bil, der nu kører som en drøm.
Morten var sød til at forklare mig - både inden og efter - hvad problemet med bilen var, og jeg følte mig tryg og godt behandlet hele vejen igennem.
Jeg vil til enhver tid bruge Franske Biler igen og kan kun anbefale andre det samme.
Det bedste værksted i Kbh. for Peugeot og Citroen
Har lige været inde og få nyt batteri kort efter nytår. De var med kort varsel klar med lejebil og blev færdige hurtigere end lovet. Som altid super service. Jeg har brugt dem i mere end 7 år nu, og det er stadig et fremragende og bundreelt værksted. Jeg har haft Peugeot og Citroen i mange år og har prøvet mange værksteder. Franske Biler er klart det bedste valg, hvis man bor i hovedstadsområdet og har en bil af en af disse mærker.
top service
Super service og altid venlig modtagelse. Kunne tydeligt mærke min bil havde været til service - kørte meget mere smooth og flere lyde forsvundet. Top service og kan kun give bedste anbefaling :-)
under middel
Fik smurt bremser - de piver fortsat.
Fik smurt sele - den hænger fortsat.
De andre problemer, der egentlig havde første prioritet kunne de ikke lave, men jeg fik da rabat på den tid, de havde brugt på at finde ud af, at de ikke kunne finde ud af, hvad problemet er på min ellers ret så franske Renault.
Pris lige under 2000 for de fortsat hylende bremser og den fortsat hængende sele. Så har de godt nok kørt en fejlsøgning via computer også, men kunne ikke svare på, om de kunne bruge resultatet til at afhjælpe mit problem.
Fantastisk værksted
Fantastisk værksted! Og som studerende på et stramt budget, er deres lave priser helt perfekt! God service, gode priser, intet at klage over 🤘
Kan ikke anbefales
Kan ikke anbefales. Har kun brugt værkstedet én gang til min Renault Laguna for at få aircon fejlsøgt og repareret og for at få lavet almindeligt serviceeftersyn. Ved første besøg blev kompressor på aircon skiftet og håndbremsekabler udskiftet. Men tilsyneladende ingen kvalitetskontrol - ikke en gang en prøvetur. 12.500 kroner senere virkede aircon præcis ligeså lidt som før reparationen trods en melding om at den var checket og OK. Under "reparationen" var handskerumslyset desduden ødelagt ligesom bremserne lød som en skærveknuser - en defekt, som en simpel prøvetur straks ville have afsløret. Den defekt, som Franske Bilers "kvalitetskontrol" ikke fangede har jeg efterfølgende betalt 4.500 for at få udbedret. På baggrund af kvalitetsniveauet har jeg ikke råd eller lyst til at lade Franske Biler fejlsøge/"reparere" videre på min aircon efter forsøg og fejl metoden for min regning. Så nu har jeg 16-17.000 kroner senere en bil, der funktionelt virker ligeså godt som før den kom i hænderne på Franske Biler.

Besvarelse fra Franske Biler
Tre's bien og Thumbs Up.
Efter at have været kunde igennem 10 år hos Franske Biler kan jeg kun give mine bedste anbefalinger til andre bilejere, som måtte mangle et seriøst værksted til sin Franske bil.
De tager sig tid til at lytte og laver det aftalte til prisen og tiden. Hvis uforudsete problemer opstår og aftalen skal ændres, ringer Franske Biler altid ( min erfaring ) og informere derom.
Det er troværdigt/ tillidsvækkende og trygt.
En kvalitet i servicen som ikke er en selvfølge i autobranchen.
Godt jeg kørte til dem.
Jeg har brugt Franske biler som værksted gennem de sidste 6 år til at servicere min C4. Jeg har været godt tilfreds med det de har lavet og prisen har også været rimelig.
Så da jeg stod overfor at skulle købe en Peugeot 308 privat, hvor der er ikke er nogen garanti, men til gengæld kunne jeg spare 25.000, kørte jeg til Franske biler og bad dem om at gennemgå den.
Det var en god investering for al mekanikken fungerede fint, men der var en skævhed i baghjulene så jeg fik anbefalet at lade være med at købe den bil. Lars fra Franske biler sagde det kunne være bagbroen der var slået skæv. Jeg fortalte det til sælger og det viste sig at der havde været en skade som var blevet repareret, men man havde overset at bagbroen var slået skæv og skulle skiftes; hvilket er noget der løber op i 15.000.
Efter det var blevet repareret, købte jeg bilen som jeg er meget glad for.
Så jeg er svært godt tilfreds med Franske Biler.
Super go`service
Super go`service, & lyn hurtige.
Aflevere bil I går Mandag, & er allerede kørende i dag.
Den lød som når man stikker en ispind ind i egerne på et cykelhjul, NU spinder den som en mis.
Godt gået & TAK.
Overstiger alle mine forventninger :-)
Forleden var jeg førstegangs kunde hos franskebiler, og i dag kan jeg kalde mig fast kunde hos franskebiler :-)
Søger du et kompetent værksted som ikke alene fikser den fejl du faktisk indskriver bilen for, men også yderligere går det ekstra stykke for at gøre din bil helt optimal - så synes jeg bestemt at du skal give franskebiler et ring.
Min bil er BEDRE en da jeg hentede den hos forhandleren fra ny, for nu 11 år siden. Franskebiler fandt et kritisk punkt som er blevet overset af alt fra det autoriseret værksted til en del andre - men franskebiler fikser på første besøg som kunde.
Det er genialt!
Jeg som overvejede ny bil fordi den efter min mangel på bedre viden nok ikke kunne meget mere. Den kører som en drøm nu, den har aldrig følt så god at kører i - jeg smiler hver gang jeg triller en tur :-)
Men som alle andre biler, så vil der være noget vedligeholdelse som skal plejes - og nu har jeg omsider fundet det perfekte værksted til opgaven.
Top karakter herfra og sidst men ikke mindst så er servicen også værd at nævne. Yderst imødekommende og dygtige medarbejdere - tusind tak fra en tilfreds og nu fast kunde :-)