Se, hvad kunderne siger
Efter at have været kunde igennem 10 år hos Franske Biler kan jeg kun give mine bedste anbefalinger til andre bilejere, som måtte mangle et seriøst værksted til sin Franske bil. De tager sig tid t... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Hurtig, grundig og gennemsigtig service
Jeg fik en hurtig og grundig gennemgang af min bil, hvor fejlen blev identificeret og udbedret samme dag. Fuld gennemsigtighed om service og pris og meget venlig kundeservice. Klart den bedste værkstedsoplevelse, som jeg har oplevet.
Konge service! 10 stjerner, 5 fra mig og 5 fra min hustru:)
Konge service! Det er bare en fornøjelse at være kunde. Man kan komme i telefonisk kontakt og man kan få udført forskellige services/reparationer/udskiftninger på samme tidsbestilling. Når at man henter sin bil får man fint gennemgået hvad der er udført og til hvilke priser. Fuld transparens og god tryghed i maven:) De er altid venlige og imødekommende og har drop off nøgleservice. Både 5 stjerner fra mig og 5 stjerner fra min hustru, så 10 stjerner i alt.
Fantastisk service
Fantastisk service , og helt utroligt hjælpsomme
Rigtig fin oplevelse
Klasse oplevelse med franske Biler
Når man ringer er de altid flinke og imødekommende .
Vi skulle have lavet vores c4 Picasso
Vi har fået lavet det , som den forhandler vi købte af ikke kunne lave.
Og de var meget forstående over for vores situation, og stoppede og lod os faktisk være mere med i processen.
Tak til franske biler som en god oplevelse , og bestemt ikke sidste gang vi bruger
Super teamet
Vi var på vej på ferie, da vi havde brug for et værksted og vi valgte “Franske biler”og vi blev modtaget meget professionelt, venligt, imødekommende, de slap alt hvad de havde i hænderne og gik straks i gang, de fandt hurtigt fejlen og den blev lavet, vi kom afsted med “Go ferie” og vi nåede vores færge.
Vi vil klart anbefale dette værksted, så Tak for jer.🙏
Peter K
Hjælpsomme, venlige og kompetente
Jeg har brugt Franske Biler i mange år. De er altid venlige, imødekommende og aftaler overholdes. Udfører service, hjulskifte og reparationer på min C4 og altid til rimelige priser. Sker der noget akut er de meget hjælpsomme med at finde en hurtig tid. Senest har de i dag, repareret smadret baglygte, udført service og skiftet til nye sommerdæk til fuld tilfredshed.
Jeg kan varmt anbefale Franske Biler.
Marianne Bjørke
Jeg lejer tit bil en gang om ugen i et…
Jeg lejer tit bil en gang om ugen i et par dage, og dette er ihverfald første og sidste gang jeg lejer en bil fra franske biler. Det blev til en Fiat 500, som var møg beskidt, fyldt med hvad der lignede hunde hår, manglede sprinkler væske og luft i dækkene.
De fik depositum kontant, og de ville gøre alt for at beholde kontanterne i lommen. Der manglede ca. 2 km benzin, og dette ville de trække 1700kr fra i depositum, og kun aflevere 800 kr retur, hvilket jeg gik helt amok over. Ham den uprofessionelle mand i disken “vidste intet” 😆 så han valgte bare at fyre et beløb på 350kr der skulle trækkes fra.
Aldrig lej bil eller benyt jer af franske biler!
(Og nu skriver de som svar at de ikke kan nikke genkendende til svaret)🤣🤣

Besvarelse fra Franske Biler
Virkeligt positiv overraskelse
Virkeligt positiv overraskelse, både service og ekspertise. Der er bare styr på det. Fejlsøgning, anbefalinger til udbedringer efterfølgende og yderst rimelige priser på reservedele og timer. Udspecificeret regning. Kan og vil klart anbefale til andre.
Super oplevelse
Super oplevelse - Et værksted man 100% kan stole på.
Man er hele tiden informeret, og der bliver ikke opfundet overraskelser.
Fagligt dygtige og altid god dialog
Imødekommende, fagligt kompetente og altid god dialog og kommunikation.
Derudover har min bil det som Cleopatras maveskind efter et bad i mælk og honning = kører blødt og lækkert, efter at jeg hentede den fra service i dag.
Fin service
Indtil videre har de gjort hvad de skulle plus informeret ordentligt. Det virker som et fint og ordentligt værksted.
Fint værksted
Min tillid til banker, sagførere, Udbetaling Danmark og autoværksteder ligger på et efaringsmæssigt lille sted.
Franske Biler fik godt nok rykket det! Jeg har en overordentlig positiv oplevelse efter mit værkstedsbesøg. Professionel og venlig behandling med kunden i centrum.
Kan varmt anbefales (og NEJ, jeg har ikke fået rabat for at skrive dette).
Med venlig hilsen John
Et rendyrket værksted
For en gangs skyld et værksted, som kan reparere en ældre bil og løse et problem, forhandlerens værksted ikke kunne løse, for de fejlsøgte kun med computeraflæsning. Her er et rendyrket værksted, som kan reparere uden at overveje, om man skal forsøge at sælge en ny bil i stedet.
Skiftede en tank og en pumpe på min bil…
Skiftede en tank og en pumpe på min bil super hurtigt og effektivt kører som den gjorde da jeg købte den igen kunne ikke være mere tilfreds med deres tidsramme og resultatet vil klart anbefale det her sted da deres kendskab til franske biler er en kæmpe fordel når du måske har et problem mange andre modeller også er stødt på
Tilfreds kunde på 12.år
Jeg glæder mig igen over god og reel service - Hurtig respons da min bil trængte til service - Fin rådgivning og vejledning så jeg kunne træffe det optimale valg. Jeg kan kun give min bedste anbefaling - Er på 12. år tilfreds kunde 👍
Klar anbefaling herfra!
Klar anbefaling herfra!
Jeg har igennem en længere periode været forbi Franske Biler og man bliver altid godt taget imod.
De ved hvad de laver og man føler sig i trygge hænder når de arbejder på ens bil.
Et professionelt værksted jeg varmt kan anbefale.
Franske Biler er et værksted
Franske Biler er et værksted, jeg kun kan anbefale. Har været kunde i mange år med min gamle bil. Super kundeservice - sms, når det er ved at være tid til sommer/vinter dækskifte. Telefonisk kontakt såfremt regningen ændrer sig væsentligt i forhold til det overslag, de har givet.
Farvel til Franske Biler
Hos ”Franske Biler” troede jeg, at jeg havde fundet et værksted, man kunne stole på, eller hvor man i det mindste højst kunne blive snydt på prisen. Men, Ak!
5. oktober kom jeg for at få nye forbremser, og desuden spurgte jeg, om de kunne udskifte et mat forlygteglas. Det kunne de ikke, men de tilbød at polere det. Desuden kunne indskriveren se, at bilen snart skulle til syn, så han tilbød, at de kunne give den service, gøre den klar til syn og få den synet. Pris ca. 9.000 kr. I overkanten for en 15 år gammel Peugeot 107, men jeg sagde ok!
To dage efter kørte de den til syn, hvor den dumpede med tre ”alvorlige fejl”. Franske Biler sagde, at de skam havde set fejlene, de mente bare, at de kunne vente et par år. Fejlene var faktisk så uskadelige, at jeg sagtens kunne køre i bilen, indtil den kunne komme på værksted, selv om det tydeligt fremgik af synsrapporten, at det ville være ulovligt. De tre ”alvorlige fejl” ville koste yderligere ca. 10.000 kr. Altså en samlet regning over bilens salgsværdi, og den var naturligvis blevet afmeldt, hvis værkstedet havde fundet frem til det fra start.
Nu skulle man tro, at Franske Biler gerne ville have den sag ud af verden i en fart, men nej. De havde først tid ti dage senere. Og ikke noget med at tilbyde en lånebil. Så ti dage uden bil.
Da min mistanke var vakt, kiggede jeg på den første regning. Her så jeg, at jeg havde betalt 1200 kroner at få poleret føromtalte forlygteglas. Da jeg spurgte, om de virkelig havde gnubbet på det ene glas i to stive timer, svarede de, at det jo også omfattede materialer. Det må have været noget af en pudseklud! Den venlige mekaniker kunne dog godt se komikken, så han gav en nedslag på 50 procent, da det kun var ét glas, så 600 kroner for en polering, som jeg selvfølgelig havde takket nej til, hvis jeg havde kendt prisen, og glasset var i øvrigt stadig mat.
Efter to værkstedsophold til 20.000 kroner kørte hjem i en øredøvende larm, og den trak til siderne og var svær at få op i fart. Jeg klagede, og ved dette tredje besøg på værkstedet opdagede de, at larmen skyldtes, at udstødningsrøret havde forskubbet sig, da de havde haft den oppe på liften ved det tidligere besøg. Så det blev sat på plads igen, og så spandt den igen som en mis. Ved samme lejlighed polerede de igen den matte forlygte, nu med et så hæderligt resultat, at jeg ikke forlangte pengene tilbage.
Men man skal godt nok meget igennem som bilejer.

Besvarelse fra Franske Biler
Godt sted
Venlig, ærlig og detaljeret kommunikation. Ringede og fortalte om ting, som skulles udbedres inden de gjorde.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.