Ville gerne give 0 stjerne til SAS. Vi havde købt billetter til New York for 40.000-kr dog var flyet opereret af Delta Airlines.. sådan noget l….hjemflyet blev ændret. Måtte køber to nye billetter via... Se mere

Flyver ALDRIG med SAS mere- min rejse til Texas forsinket næsten to døgn, aflyst fly fra KBH - ombokning til Los Angeles oprindelig til Boston - og videre til Austin. 3 timer længere flyvetur til L... Se mere

Ufattelig dårlig kundeservice. Man kan end ikke skifte telefonnummer m.v. efter at have logget ind. Dvs. selv om man gør det hele på deres hjemmeside, som SAS anbefaler, kan intet lade sig gøre. Prøve... Se mere

Det er godt nok en udfordring at få lov til at betale 21190 kr. for rejse online. Systemet kan ikke behandle betalingen " prøv igen" eller ring til SAS. Ja tak, men mega lang kø. Kommer endelig igenne... Se mere

1. Flybilletsøgemaskine
  2. Rejseselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

SAS offers cheap flights to Scandinavia, Europe, Asia and North America. Book your flights or flight tickets today on flysas.com

1,3

Dårlig

2 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

JEG ER SÅ TRÆT AF SAS!

JEG ER SÅ TRÆT AF SAS!

de ejer INGEN menneskelighed, de tænker kun på at tjene penge.
Min kæreste og jeg er blevet hevet rundt i et telefon show hvor vi blev kastet rundt og ingen fra SAS ville tage ansvar for deres aflysninger. De prøver bare at køre os trætte og håbe på vi opgiver..
Jeg har fra dags dato boykottet SAS.

10. november 2022

På grund af usikkerhed med DSB…

På grund af usikkerhed med DSB besluttede jeg at købe billet ved SAS for at komme fra Aarhus til Kastrup inden afgang til Australien. Flyvetiden er 40 minutter, og det fly jeg skulle med, kom fra Kastrup. Da vi burde være fløjet, kom der en besked - ikke en annoncering over højtaler eller på tavlen - men på mobilen om, at flyet var blevet aflyst.
1. Hvordan kunne SAS ikke have vidst det i minimum 40 minutter?
2. Hvorfor var der ikke et menneske til at overbringe de dårlige nyheder?
3. Hvorfor var der ikke en backup plan? Ud fra hvad der blev sagt i alt kaosset var vi flere der skulle på lange ture fra Kastrup
Er i chok over SAS' håndtering og håber at de er hurtige til at refundere taxa-regningen

6. november 2022

Dejlig og behagelig tur til New York

Har lige været på en dejlig tur til New York med SAS. Moderne fly og behagelige sæder. Fløj på SAS plus som klart kan anbefales på en lang tur. Bedre benplads og gode stole. Maden ombord var ok men føltes ikke helt premium. Personalet meget venlige og servicemindede. Med i prisen var også lounge adgang som var fantastisk. Wifi virkede ikke ombord hverken ud eller hjem, og jeg havde en del problemer med at booke rejsen på hjemmesiden, derfor ikke 5 stjerner.

25. oktober 2022

Spild af tid

Spild af tid. Jeg nåede at booke en flyrejse - og betale med mit kreditkort - men modtog ingen bekræftelsesmail. Opringning til SAS og bank - transaktionen er ikke gået igennem. Prøver igen. Rejsen er i mellemtiden blevet 1000 kroner dyrere. Booker alligevel. Men henimod slutningen af processen går hjemmesiden i tænketilstand og vender aldrig tilbage. Nu har jeg booket gennem et andet selskab.

25. oktober 2022

SAS service er ganske enkelt en…

SAS service er ganske enkelt en skændsel!

Man kan diskutere om ikke strejken skulle have været håndteret anderledes, men hvordan SAS håndterer det efterfølgende er 100% deres ansvar. Jeg har en mail fra SAS om at de refunderer mine billetter, men 3 1/2 måned senere er INTET sket.

Seks henvendelser til kundeservice er forblevet ubesvarede. Helt og aldeles ubesvarede.

Hvem ignorerer sine kunder i 3 1/2 måned efter at have ødelagt deres sommerferie???

Man kunne få det indtryk at de end ikke ønskede at overleve - det bliver i alle tilfælde ikke for mine billetpenge fremadrettet.

15. juli 2022

Forsinket fly, ingen kompensation fra SAS

Landede fra Paris 3,5 time forsinket og ventede efterfølgende 1,5 time på bagage. Nåede ikke på arbejde samme eftermiddag pga. kæmpe forsinkelse fra SAS. Jeg er berettiget til kompensation for forsinkelsen men deres customer claim nægter udbetaling. Virkelig ringe service. Håber ikke statskassen smider flere penge i det selskab så de endelig går konkurs!

3. oktober 2022

Ødelagt bagage. Ingen kompensation

Under en flyvetur ødelagde sas’ personale vores nye barnevogn. Vi har fået lovning på kompensation. Men her 8 måneder senere er intet sket. Der svares ikke på vores henvendelser.

1. februar 2022

Erstatningsansøgning

Har brugt mere end en dags arbejde på at søge om kompensation for udgifter i forbindelse med aflysning af vores fly i sommers. SAS har gjort alt for, at man skal opgive undervejs. Da jeg endelig når frem til send knappen, virker den ikke.
Har siden i sommers prøvet at komme i kontakt med SAS telefonisk, men det er ikke lykkes endnu. Ventede over en time i kø i dag og kom kun fra nummer 45 til 37. Prøvet deres chat her til aften, men den kan ikke åbnes. Får ikke ligefrem lyst til at rejse med SAS en anden gang.

20. september 2022

Forfærdelig hjemrejse med SAS.

Forfærdelig hjemrejse med SAS.

Efter at have været i kontakt med SAS flere gange for at sikre, at min hjemrejse billet var rigtigt booket (da jeg havde ændrer udrejse billet) - endda få timer inden hjemrejse, bliver jeg ikke accepteret i indtjekning pga, at flyet er overbooket. Ingen kan fortælle hvorfor, eller giver noget information andet end, at jeg ikke er accepteret på flyet og kan vente ved boarding og håbe, at der er nogen der ikke dukker op. Jeg siger, at jeg skal hjem, da jeg har to små børn derhjemme, og jeg kan ikke bare være strandet i Italien på ubestemt tid, men ingen kan hjælpe, og de kan ikke gøre andet, end at jeg nok skal komme hjem på et eller andet tidspunkt. Om der går flere dage, kan de ikke informere om. I kundeservice i danmark sige de, at jeg er smidt af fordi jeg har en single billet, hvilket er helt forkert, da jeg rejste med min mand. Dertil siger de bare, at de desværre ikke kan hjælpe.

Jeg er dybt chokeret og har mistet alt tillid til SAS. At man efter at have ringet flere gange for at sikre sig, at det er okay med billet kan blive nægtet at boarde fordi SAS vælger at overbooke deres fly. Jeg kan aldrig stole på mine billetter virker hos SAS mere, og at jeg skal stå i en situation, hvor jeg ikke kan komme hjem til mine børn. Har fuldstændigt mistet alt tillid til selskabet.

19. september 2022

SAS aflyser fly 8 timer før vi skal afsted

Jeg bookede billetter til Mallorca med SAS i August, i troen på at de var kommet oven på deres problemer med aflysninger hen over sommeren. Men det er de ikke! Vi skulle have være fløjet kl 6:00 her til morgen og sent i går aftes, tikker der en aflysning ind fra SAS. Vi bliver ombooket, men til dagen efter den oprindelige afgang og så lige med 6 dejlige timers ophold i BRU på vejen, således at vi mister næsten 2 dage. I får 1 stjerne, fordi jeg kan få mine penge igen og fordi jeres kundeservice oprigtigt virkede kede af oplevelsen for os.
Vi har fudnet et andet flyselskab med direkte forbindelse (der rent faktisk også flyver), men stadig et dag forsinket. Så nu kan jeg bruge en masse ekstra tid på at få refunderet hotel, parkering mv
Vi kommer ALDRIG til at flyve med SAS igen!

2. september 2022

Hold jer væk fra SAS

SAS har ændret vores flytur fra direkte til en med mellemlanding, sådan at vi mistede hele dagen af vores weekendtur. To uger før rejse, har jeg tilfældigt tjekkede booking and fundt ud af at vores direkte fly ikke er aflyst og der er ledige billetter! Dvs at SAS har taget vores pladser og sælger dem igen til anden høje pris! Dårlig stil. Beskid profitmageri.

22. august 2022

Har nu talt med 5 forskellige.

Har nu talt med 5 forskellige.. de giver mig alle sammen et telefon nummer til inflight service som er 0046-0771383800

Men nu har de sagt i 2 uger at de er lukket pt og man ikke kan ringe til dem.. i beskeden giver de så en email man kan ringe til.. men beskeden er så dårlig man ikke kan høre noget... Smart måde, hvis man ikke vil tage med folk. SAS den tænker jeg lige i får rettet op på

12. august 2022

Endnu en hændervridende og…

Endnu en hændervridende og tænderskærende oplevelse med SAS.. Ekstremt langsom boardingproces, hvor vi fik lov at stå i kø i en time og femten minutter - til trods for at vi havde checket in og printet bagage tags. Det var ingen bagage drop off, men efter den lange ventetid, skulle vi alligevel selv bære bagagen til “Odd-sige” luggage (til trods for st den overholdt standardmål).

29. juli 2022

Sas er dårlige dyre og dårlig service

Sas er dårlige dyre og dårlig service, luk dog selskabet.
Længe om at betale det tilbage de skylder folk, de ber folk om at få bårdingpas kl 11;00 og derefter aflyser de flyet kl 18;00lorte selskab, håbet virkelig folk klager og ber om svie og smerte, jeg anbefaler at boykotte SAS
Det er gang på gang fly bliver aflyst folk bliver ikke ombukket, men må klare sig selv, hvordan kan et så stort selskab som SAS skide på deres kunder og aflyse timer inder, dog 14 timer inden fly afgang uden at kunne hjælpe folk SAS i får 🤬🤮👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

25. juli 2022

Kontaktformularen virker ikke...

Efter udrejse før strejken og en ellers fin oplevelse med aflyst fly og ombooking hos SAS til ny rute 2 dage senere, er det nu tid til at udfylde "Canceled or delay" formularen på hjemmesiden. Jeg har forsøgt at udfylde den ca. 50 gange og hver gang siger den: "noget gik galt, prøv igen senere". Mega frustrerende! Chatrobotten kan ikke hjælpe og kundeservice smider en ud af telefonkøen - lige meget hvornår man ringer. Øv!
Det er lidt bekymrende at det er umuligt at komme igennem til SAS, og man har mange penge lagt ud, som gerne må komme retur - som lovet i kundeservice da vi blev ombooket.

24. juli 2022

Det totale SAS vanvid

Vi købte 8 billetter til Venedig kort før jul 2021 og så frem til ferien i Italien, især børnebørnene.
Så kom strejken, men vores rejse var med SAS-link og de fløj (blev vi forsikret om) planmæssigt.
Torsdag d. 14 juli blev flyet til Venedig fra CPH aflyst og efter 3½ times ventetid i telefonen fredag d. 15., blev vi om booket til Austrian Airlines, så så alt igen tilforladeligt ud.
Fredag eftermiddag d. 15. juli blev så også returflyvningen tilbage til CPH aflyst.
Efter 6 timers ventetid i telefonen fredag aften, 10 timer lørdag d. 16. og igen 6 timer søndag d. 17. uden at komme igennem, bestilte vi nye returbilletter hos easyJet for at sikre os, at ferien ikke gik helt i vasken.
Fredag d. 22. med 47 timer til afgang checker vi ind hos Austrian Airlines og udskriver bording card til hele familien og alt ser fint ud.
Fredag aften ved 22-tiden dukker der en kort meddelelse op i SAS-app'en "Booking cancelled", men lægger ikke alverden i det, for vi har jo bording card hos Austrian Airlines.
Lørdag morgen d. 23. tjekker vi for en sikkerheds skyld med Austrian Airlines og må konstatere, at SAS også har cancelled vores booking hos dem og dermed står vi så også uden billet til Venedig, selvom vi sidder med fysiske bording cards.
Et opkald til SAS bekræfter, at vores booking er blevet cancelled, og det kan de ikke gøre noget ved, og gør absolut intet for at hjælpe os ud af problemerne.
Heldigvis finder vi et Ryan Air fly med plads til 8 personer med afgang senere søndag aften d. 24. juli og køber så igen nye billetter.
Så på nuværende tidspunkt har vi købt billetter for ca. 50.000 kr. oveni de 22.000 kr., som vi oprindeligt betalte til SAS.
Spørgsmålet er så om SAS nogensinde returnerer de 22.000 kr. som de nu uretmæssigt er kommet i besiddelse af.
Årsagen til at SAS har cancelled vores billetter hos Austrian Airlines kan man naturligvis kun gisne om, men det er et faktum, at prisen for de billetter er noget højere end det vi i december sidste år betalte til SAS, så med cancelleringen har de sparet sparet en del penge, så det er vel årsagen.
Med de erfaringer vi har med SAS, vil vi fremadrettet sørge for at booke hos andre selskaber og kan på ingen måde anbefale SAS.

23. juli 2022

Lang erstatningsrejse og Ingen kundeservice

Ingen kundeservice. Vores hjemrejse fra san fransisco blev aflyst. Vi blev ombooket til en retur rejse over Doha! Så SFO-DOH-CPH, med 7 timers ventetid i Doha. I stedet for 11 timer tager det nu 32 timer. Det var umuligt at komme igennem til kundeservice!
Chatten virkede hellerikke.
Vi havde ellers købt SAS for at være sikre på at kunne rejse både ud og hjem. Det kunne de ikke levere. Så næste gang vil vi bruge et billigere alternativ.

15. juli 2022

ALDRIG mere SAS

Desværre kan man ikke give 0 stjerner eller minus stjerner for kunne man det, så havde I fået det.
Denne sommers skandaler har betydet at jeg ALDRIG flyver med SAS igen.
Det var nu heller ikke frivilligt at jeg skulle flyve med SAS denne sommer. MEN da Spies desværre bruger SAS på deres rejse til Kreta fra Aalborg, så endte jeg med en SAS billet, som ødelagde glæden op til ferien (pga usikkerhed for aflysning) og betød at jeg strandede på Kreta og endte med at bruge 7000 kr på en alternativ hjemrejse 🤯🤯
Jeg forventer at få en erstatning fra SAS hvis ellers I overlever denne krise.

14. juli 2022

Er dette din virksomhed?