Ville gerne give 0 stjerne til SAS. Vi havde købt billetter til New York for 40.000-kr dog var flyet opereret af Delta Airlines.. sådan noget l….hjemflyet blev ændret. Måtte køber to nye billetter via... Se mere
Flyver ALDRIG med SAS mere- min rejse til Texas forsinket næsten to døgn, aflyst fly fra KBH - ombokning til Los Angeles oprindelig til Boston - og videre til Austin. 3 timer længere flyvetur til L... Se mere
Ufattelig dårlig kundeservice. Man kan end ikke skifte telefonnummer m.v. efter at have logget ind. Dvs. selv om man gør det hele på deres hjemmeside, som SAS anbefaler, kan intet lade sig gøre. Prøve... Se mere
Det er godt nok en udfordring at få lov til at betale 21190 kr. for rejse online. Systemet kan ikke behandle betalingen " prøv igen" eller ring til SAS. Ja tak, men mega lang kø. Kommer endelig igenne... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
SAS offers cheap flights to Scandinavia, Europe, Asia and North America. Book your flights or flight tickets today on flysas.com
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Forstår simpelt hen ikke at man ikke…
Forstår simpelt hen ikke at man ikke kan være sikker på at sidde sammen i flyet, når man har købt rejsen sammen og hedder det samme til efternavn. Forsøgte forgæves at få hjælp at personalet i bagageskranken, ved gaten og i flyet til at bytte plads med nogle af alle dem der rejste alene. Men endte med selv at løse problemet.
Vi havde tjekket ind online 24 timer før og havde pladser ved siden af hinanden, i løbet af natten
var vores pladser flyttet og vi skulle sider med 15 rækker i mellem os
Ærgerlig start på en ferie
Flyet havde overlæs
Flyet havde overlæs. For at kunne lette blev stort set alt bagage fjernet fra flyet. Vi skulle videre med skib efter ankomst til Bergen i Norge. Da der er klare regler for hvormeget bagage rejsende må medbringe, er det vel simpelt at regne ud hvor mange passagerer der er plads til. Vi er stærkt utilfreds med SAS.
Når det er godt skal det også nævnes
Hej, vi havde en fantastisk oplevelse med SAS charter. Vi fløj til Kreta d. 10 juni. Kaptajnen var behagelig og informerede flere gange under turen hvor vi var. Vi landede ca en halv time før planlagt. På vej hjem en uge senere var vi ca en time forsinket fra Kreta, men hold da op en Kaptajn vi igen havde, han lavede konkurrencer, åbnede så børnene kunne komme ud i cockpittet m.m.. Alt i alt med den underholdning gjorde det bare at ventetiden ikke var lang, folk var i godt humør. Tak til SAS personalet.
Annulleret fly Milano
Havde fly til Milano denne morgen og tjekkede ind i går aftes, alt var fint - Kl. 03:00 modtager jeg SMS fra SAS om at fly er aflyst og de har så ombooket mig på et fly i aften og med 2 mellemlandinger i Hamborg og Frankfurt for derefter at lande i Milano ved midnat! Har et kunde arrangement uden for Milano og kunderne er ankommet og med Galla middag i aften! Det er virkeligt ekstraordinært at man kan drive virksomhed med sådan arrogance og med meldingen, at man jo bare kan annullere, intet under hvis de er udfordret! Modsat SAS, kæmper jeg nu med at finde et brugbart alternativ!
forfærdelig kundeservice
Havde er connecting fly med to SAS fly, men deres første fly var så forsinket at vi ikke kunne nå det næste. Fik først at vide at vi kunne nå det hvis vi løb, men alligevel lukkede de gaten for næsen sf os. Vi skulle med 2 børn vente 7 timer på næste fly. Der var forfærdelig kundeservice og absolut ingen forståelse for at rejse med børn som nu først kom hjem over midnat og skulle op tidligt dagen efter. Først sagde en at vi kunne slappe af i en lounge, men pludseligt trak de det tilbage og sagde at vi bare kunne søge kompensation. Det var tydeligt at fordi vi rejste på economy, så var de fuldstændigt ligeglade med alt service. Troede SAS netop var kendt for bedre service.
Manglende service.
Manglende service.
I går, 03.05.2023, skulle vores barnebarn flyve fra AAR til CPH.
Hun skulle flyve klokken 15:55, og “Latest Check-in” var 15:25.
Angående tiden, så er vi der til tiden, den tid der står på biletten.
Da vi kommer frem til skranken, bliver vi mødt med en ikke særlig venlig tone.
Vi sætter kufferten på vægten, og får at vide i en ubehagelig tone, at vi kommer for sent og at der ikke er købt billet med bagage.
Vi kan vælge at tilkøbe bagagen, hvilket vi så gør.
Dog ikke uden vrøvl.
Der bliver hentet en anden medarbejder, som heller ikke har en venlig tone. Vedkommende ringer ud til handling og oplyser at der kommer et colli til.
Og ydermere SKAL man have pas med, når man har bagage.
Det forstår vi ikke, idet barnebarnet skal til CPH, og ikke før er blevet bedt om pas.
Svaret fra medarbejderen er: at det skal man altid have med når man rejser. Altså også inden for den danske grænse.
Barnebarnet bliver ked af det, bryder næsten ud i gråd. Men nej, ekspedienterne ved skranken er iskolde.
Når barnebarnet så kommer til sercurity check, bliver hun spurgt om, hvad der er i tasken. Der er en parfume, på oprindelig 90 ml., og da er brugt af den, er der mindre end de tillladte 100 ml.
Barnebarnet spørger, hvad der er galt. Hvorefter hun får et ikke serligt venligt svar om at hun skulle slappe af.
Som bedsteforældre, vil jeg gerne spørge. Hvor er kundeservicen?
De andre gange barnebarnet har fløjet fra AAR til CPH har hun haft gode oplevelser.
Venlige medarbejdere, god service, men det var så ikke oplevelsen i går.
Jeg vil gerne indgive en klage i forhold til behandlingen i går, 03.05.2023, klokken 15:25 til 15: 45.
Det er ikke i orden at behandle kunderne dårligt.
Der findes heldigvis “Trust Pilot”, og der agter jeg at skrive vores manglende service.
Venligst:
Hans Samsonsen
PS: da der ikke kan gives mindre end en stjerne, er jeg nødsaget at gøre det.
Har prøvet siden marts at få min penge…
Har prøvet siden marts at få min penge retur på pladsbestilling på et fly sas aflyste. Har fået flere gange blevet lovet penge retur du kal blot vente 10 dage - men intet sker. Kundeservice hos Sas kan man ikke bruge til noget.
SAS har stadig ikke refunderet aflyst fly fra 2020
SAS har stadig ikke refunderet flybilleter, som de aflyse under pga covid tilbage i 2020. De påstår, at de ikke vil refundere, da billetterne var ikke-refundérbare! Men da det var SAS, der aflyste er det jo ikke en lovlig begrundelse. Selskabet tilbageholder altså ulovligt betalinger for ydelser, de ikke yder. Du risikerer altså at miste dine penge uden at få din flyvning, hvis du køber billetter hos dem!
Fantastisk og hurtig hjælp af transfer…
Fantastisk og hurtig hjælp af transfer center (Rikke) i København
Forsinket hele vejen fra Cph til…
Forsinket hele vejen fra Cph til Stavanger med mellemlanding i Oslo.
I tilgift mistede de osse min baggage som jeg skulle ha med på jobni Nordsøen.
Ingen hjælp og uhjælpsomme folk når man ville anmelde den tabte bagage.
Desværre er man tvungen ud i at skal bruge dette selskab da ens virksomhed bestille rejse billetterne.
Landede rettidig med fly efter 5,5…
Landede rettidig med fly efter 5,5 timer i luften, men vi blev ikke lukket ud. Piloterne informerede om det havde noget med stormen at gøre, men at lufthavnen ikke svarede deres telefon når de ringede for info. Vi sad spærret inde i flyet 5,5 timer i lufthavnen før brandvæsnet lukkede os ud.
Flypersonalet fortalte de aldrig havde oplevet noget lignende - fik man lov at lande i stormvejr blev man normalt også lukket ud af flyet.
Efterfølgende var vi 3 timer i er bagagehelvede i lufthavnen før vi måtte tage hjem uden bagage da den var fløjet videre til Stockholm.
Det var meget tydeligt at der kun var meget få medarbejdere til stede i lufthavnen fra SAS som stod for håndtering af vores fly. Security medarbejderne fortalte at bagemedarbejderne var taget hjem for længst. Mega dårlig stil når alt er kaos, at medarbejderne bare smutter.
Betalte DKK 4.000 ekstra for at flyve…
Betalte DKK 4.000 ekstra for at flyve Business fra CPH til IAD. Desværre skulle vi flyve med den nye flytype A321 NX. Det betyder at der ikke er nogen væg adskillelse fra Business og resten af kabinen, kun et forhæng. Og kun 1 lille toilet til deling mellem crew og business passagerne. Der er meget mindre plads omkring stolene, og kun en midtergang. Kan ikke anbefales, og vi klager over flyvningen da disse business sæder ikke er bedre end economy plus.
SAS og hunde i lasten
SAS og hunde i lasten. IKKE MULIGT. Har forsøgt flere afgange for at få min hund med til Milano. Han vejer 8 kg og burets størrelse er 52x72x51. Først skal man booke et fly, derefter ringe til SAS customer service for at anmode om en plads i lasten til hunden. Det er blevet afvist hver gang. Bookingen skal annulleres og så skal man vente på at få sine penge tilbagebetalt. Det er hvad jeg mener er DÅRLIG SERVICE. Konklusion: har været nødt til at vælge et anden flyselskab, hvor mellemlanding desværre er nødvendigt.
Ringe eller manglende service på bagage…
Ringe eller manglende service på bagage håndtering. Ikke engang på en direkte rejse formår de at få ens bagage med. Har nu ventet på at de aflevere den i 3 dage. Jeg ved den er landet i lufthavnen, men de gider ikke køre ud med den..
Lyver og overholder ikke det de lover
Vi bestilte i god tid en billet til USA (til maj) (internationalt og indenrigs). SAS ændrede så indenrigsbilletten, så vi ikke har en jordisk chance for at nå indenrigs flyveren. De skriver i mailen, at hvis vi ikke er tilfredse med det, så kan vi få vores penge tilbage. I går var vi så i kontakt med dem, og der var ingen problemer, men "tænk bare over det natten over". I dag ringede vi så derind igen for at få vores penge tilbage, og nu var sagen en hel anden. Selvom de både mundtligt og skriftlig har sagt at vi kan få pengene tilbage, så var det ikke muligt længere.
Utroligt dårlig kundeservice, og vores valg ?! "I kan bare klage, sagsbehandlingstiden er dog nok lang".
Med den oplevelse, må vi jo tro, at de ved at gå konkurs ???!!!
PAS PÅ HVIS DU SKAL UD OG FLYVE FØR SOMMER.
Aldrig mere SAS
Aldrig mere SAS. Vi tænkte vi ville give det en chance. Til vores ferie til Miami blev fly booket via SAS egen hjemmeside. 2 voksne 3 børn.
På rejsen ud var maden ufatteligt ringe og der var for lidt. Flymad plejer ikke at være gourmet, men uspiseligt som hos SAS er alligevel sjældent. En dåsesodavand koster 30 kr (er gratis hos andre store selskaber).
I filmudvalget finder man bla splatter-gyserfilm, som vores børn så med på hos de egoistiske medpassagerer som ikke kunne se problemet i at sove til sådanne film ved siden af 10, 6 og 4 årige børn. Kabinepersonalet gad ikke engang lette måsen og spørge om passageren kunne sove til en anden film “de kunne ikke gøre noget”.
Sidste overraskelse var at returbilletten (som var booket via SAS selv), ikke inkluderede indtjekket baggage. Det kostede så lige 3500 kr yderligere at komme hjem.
Aldrig nogensinde mere SAS. Ingen direkte flyvning er sådan en dårlig oplevelse værd. Slut med dem, luk selskabet og prøv igen.
MISTET 14000 EUROBONUS POINTS
Jeg blev anbefalet at kontakte flysas vedr. en sag som har kørt i over et år.
5 måneder før at mine EUROBONUS points (langdistance flyvninger) udløber, kontakter jeg SAS, for at få dem til at hjælpe mig med at registrere mine points. Jeg har forsøgt via hjemmesiden men der var fejl i systemet. Siden da har jeg brugt sammenlagt måske 1,5 uges arbejdstid på at være og komme i kontakt med dem og der er simpelthen ingen som hjælper mig med at få registreret mine Eurobonus points. Da jeg så forsøger at få hjælp for måske 8-10. gang, fortæller servicepersonen mig at nu er det for sent at registrere mine points, da der er gået over 6 måneder. Det er simpelthen ikke okay, når fejlen ligger på deres side og jeg har forsøgt at få hjælp i et år plus at det var 5 måneder før udløbsdato.
SAS er virkelig ikke serviceorienteret og de passer ikke på deres kunder. Jeg har ofte fløjet med dem da det skulle give mig points, for nu ikke at må benytte mig af dem. Hold da op. Samt er det for dårligt at Eurobonus afdelingen ikke kan tage sig af sager der drejer som om dette. Fagligheden har ikke været okay.
Jeg vil til hver en tid vælge NORWEIGIAN eller LUFTHANSA fremadrettet samt deres loyalty programmer og kort.
Har endnu ikke haft fornøjelsen af at…
Har endnu ikke haft fornøjelsen af at mit fly afgår til tiden. Har nu pendlet mellem København og Stockholm et år, og alle mine sas afgange har været forsinket. Som regel omkring 1,5 time. Eller lige undet spærregrænsen for at kunne ansøge om refusion.
Kundeservice......de har Ingen i SAS
Har nu ventet 7 måneder på refusion af taxa regning på 1200 kr. På grund af manglende information af aflyst fly. Som så blev ombooket til anden lufthav. Deraf taxa regning. For at blive aflyst fra den lufthavn også.
Jeg benytter aldrig SAS mere. Ekstrem dårlig, for at sige, ingen kundeservice overhovedet.