Ville gerne give 0 stjerne til SAS. Vi havde købt billetter til New York for 40.000-kr dog var flyet opereret af Delta Airlines.. sådan noget l….hjemflyet blev ændret. Måtte køber to nye billetter via... Se mere

Flyver ALDRIG med SAS mere- min rejse til Texas forsinket næsten to døgn, aflyst fly fra KBH - ombokning til Los Angeles oprindelig til Boston - og videre til Austin. 3 timer længere flyvetur til L... Se mere

Ufattelig dårlig kundeservice. Man kan end ikke skifte telefonnummer m.v. efter at have logget ind. Dvs. selv om man gør det hele på deres hjemmeside, som SAS anbefaler, kan intet lade sig gøre. Prøve... Se mere

Det er godt nok en udfordring at få lov til at betale 21190 kr. for rejse online. Systemet kan ikke behandle betalingen " prøv igen" eller ring til SAS. Ja tak, men mega lang kø. Kommer endelig igenne... Se mere

1. Flybilletsøgemaskine
  2. Rejseselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

SAS offers cheap flights to Scandinavia, Europe, Asia and North America. Book your flights or flight tickets today on flysas.com

1,3

Dårlig

2 t anmeldelser

Elendigt

Sidder i Thailand på ferie med planlagt returflyvning 7. December med SAS.
Får sent i går besked om at min far pludselig er død.
Efterfølgende prøver jeg at kontakte kundeservice for at ombooke vores hjemrejse, så vi hurtigst muligt kan komme hjem. 1½ time venter jeg i telefonen uden resultat. Heller ikke online har jeg held med ombookning.
Føj, en elendig kundeservice og ikke et seriøst flyselskab værdigt.

22. november 2024

Sorry, den vare har vi alligevel ikke - selv om du har betalt

Skulle desværre rejse med SAS selv om jeg prøver at undgå dem efter at være blevet ramt af deres strejker (igen) i 2022. Havde bestilt og betalt for sæder på række 6 (ud) og 7 (hjem). Blev placeret på række 19 (ud) og række 29 (hjem). Så kan det godt være, at jeg får ekstrabetalingerne refunderet, når jeg har brugt en masse tid på, det, men det det rene svindel at sælge sædepladser, men så ikke har. En ting er at SAS kan rykke en et par rækker frem og tilbage, no problemo. Men fra forenden af flyet og til helt ned i bageenden - og så uden nogen form for forklaring eller undskyldning :-( Norwegian, here I come ;-)

23. oktober 2024

Jeg har ikke været ude at flyve med dem…

Jeg har ikke været ude at flyve med dem endnu. Har købt en flybillet til 28 januar til 28 februar. Efter kort tid blev flytiderne ændret skulle flyve 6 timer senere og flyve 10 timer tidligere hjem. Jeg valgte dog at acceptere ændring. Nu har jeg så prøvet at få en ny e billet med de rigtige tidspunkter. Har skrevet mail til dem, prøvet chatfunktionen virker ikke. Har ringet 2 gange og ventet over 2 timer begge gange. Sidste gang blev jeg lovet at jeg ville have den nye billet indenfor et døgn. Det er en uge siden nu. Der er intet sket. Jeg er virkelig skuffet. Troede det var trygt og godt at handle med SAS

22. oktober 2024

Jeg har ventet 4 1/2 time idag på kontakt til SAS kundeservice

SAS har rykket vores afgang til London d 1 /11 2024 en time frem, hvilket gør det umuligt at nå for mig.
Jeg har idag ventet ialt 4 1/2 time på menneske kontakt i kundeservice hos SAS.
Jeg kan ikke lave min billet om til en senere afgang på nettet, men er nødt til at tale med en fra kundeservice.
Hvordan skal det kunne lade sig gøre???????
Jeg har været vant til at flyve med SAS i snart 40 år, og jeg er rystet over den manglende mulighed for kontakt til kundeservice, men også over det pres det må være for medarbejderne i SAS.

22. oktober 2024

Flyver ALDRIG med SAS mere- min rejse…

3 timer længere flyvetur til LA, helt ok. Men grundet mange passager samt få personaler til Security tjek in til USA- kunne vi ikke nå vores fly til Austin- og måtte sidde hele natten i LA lufthavn.
Benytter aldrig SAS igen!.
Umulige at komme i kontakt med telefonisk.

27. september 2024

usædvanlig

Hej SAS

Jeg er bekendt med jeres betingelser for sædevalg

When you buy a seat on board, you have access to one of three seating categories (aisle, middle, window) in the service class shown on your ticket. According to our rules, we have the right to change the row your seat is in (for example, moving you from 3A to 7A) without you having the right to a refund.

For mig er det helt komplet uforståelig at man vil være bekendt at opkræve et beløb for en ydelse som man så derefter ændrer til det dårlige uden at tilbagebetale beløbet.

Vi var en familie på 13 personen hvor der også er små børn med som kom til at sidde alene i flyet.

DET KAN I SIMPELTHEN IKKE VÆRE BEKENDT.

endvidere var flyet 1 time forsinket hvor vi sad i en brandvarm fly uden at blive tilbudt vand.

Jens M.

28. september 2024

Er lige landet til aften efter en tur…

Er lige landet til aften efter en tur til London
Og da jeg tog min kuffert ,, var den var alle hjul smadret og lynlås i stykker
Men gik over til bagage service ,, hvor de var rigtig forstående,, kom med hen og fik liv til at vælge en helt ny kuffert med det samme. ,, de havde et rum med nye kufferter, der var frit valg ud af rigtig mange ,, ogs å hvis jeg ville have en støre ,, syntes det var en rigtig flot service
Pakkede hurtig om , og var videre

14. september 2024

Problemet med SAS er Kundeservice

Problemet med SAS er Kundeservice. Umuligt at komme igenem. Når det endelig lykkedes, så er det en der ikke forstå dansk. Det er ikke nemt at stave på engelsk hvis det er navn der skal laves om. Flere forsøg, afbrydelser og 50 min ventetid før det lykkedes.

30. august 2024

Skønt personale og fly til tiden

Fløj med SAS til Bari sommeren 2024, og det var en dejlig oplevelse. Skønt personale, der var imødekommende og venlige. Specielt én steward var i topklasse. Sjovt nok var han også med på hjemturen, hvor vi fortsatte vores samtale fra, hvor vi slap.

16. juli 2024

Aflyser og kan ikke få fat på Customer…

Aflyser og kan ikke få fat på Customer Service og ændre til en tideligere afgang de ellers har. Jeg viste det stod skidt til ved SAS, men troede ikke det var så slemt.

Hvis ikke du har andre muligheder, så flyv med SAS, ellers lad hver.

3. august 2024

Var med SAS hjem fra London fredag d…

Var med SAS hjem fra London fredag d 26/7 24 og modtog ikke min bagage så den skulle man lige efterlyse efter man havde ventet en time der gik 3 dage så kom min bagage hjem til min adresse begge kufferter var smadret med hul i og en masse skræmmer fik 900 kr i erstatning og kunne vælge en kuffert fra ders hjemmeside den billigste koster 1100 har haft så mange problemer med dem hold jer langt væk fra SAS I

26. juli 2024

Dårlig service

Dårlig service
Fik vores bagage ca. 5 dage efter
blevet leveret over 2 gang vores kuffert er smadret. Bring som leveret vores kuffert ved ikke en skid om service første komme han med en kuffert som ikke er vores,

Har ventet på tlf over 45 minutter for at fårt kontakte til dem

De tage mere ende de kan klare

31. juli 2024

Dårlig kundeservice.

Tager ikke telefonen. Som kunde vil jeg ikke sidde og vente over 20 min på at tale med en medarbejder uanset om I har travlt.

Det virker til at I fifler med priserne. De ændrer sig dagligt når man har været inde og kigge.

Skal bestille en hjemtur fra en anden lufthavn end udrejse. Det kan jeg ikke. Den skriver der er udsolgt. Bestiller jeg ud og hjem fra samme lufthavn er det ledige billetter.

22. juli 2024

Aflyst fly og dårlig kundeservice

Vi vågnede kl. 3 i nat til beskeden om, at vores fly med SAS var blevet aflyst. Vi skulle have været fløjet 06.50. De alternative afgange, som SAS tilbød os, var helt uacceptable og indebar lange rejsetider og mellemlandinger.

For det ikke skal være løgn, åbner deres kundeservice først kl. 09 for almindelige passagerer, mens business-kunder har adgang tidligere. Dette betød, at vi ikke kunne få hjælp eller information af selvskabet.

Vi har derfor været nødt til at afbestille vores flybilletter og booke nye billetter med Norwegian, hvilket resulterede i yderligere udgifter og besvær.

Denne oplevelse har været utrolig frustrerende og uprofessionel. Lidt en øv start på en rejse, for at sige det mildt…

29. juni 2024

Dårligt, uprofessionelt, uacteptabelt service

Jeg skriver på vegne af organisationen TechBBQ for at udtrykke vores dybe utilfredshed med den service, vi har modtaget fra SAS's kundeserviceafdeling i de sidste 14 dage.
Vi har gentagne gange været i kontakt med deres kundeservice vedrørende gavekort, som vi har betalt for, men linket virker ikke. Jeg har personligt talt med deres kundeserviceafdeling i Danmark, hvor de forsikrede mig om, at problemet ville blive ordnet med det samme. De fik endda flere oplysninger om, hvordan de kunne vende tilbage til os, men alligevel bliver vi konstant sendt videre og får besked om at ringe igen på et andet tidspunkt.
Dette er ikke blot dårligt, men helt uacceptabelt!!!

28. juni 2024

Taget af flyet fra Amsterdam til…

Taget af flyet fra Amsterdam til København med få timers varsel. På trods af bookning flere måneder i forvejen. Tvunget til at tage deres senere fly midt i Danmarks landskamp istedet. Ingen form for undskyld, det er vi kede af eller lounge access som plaster på såret. Nul. Det her selskab er på vej i hundene. Den loyalitet jeg engang havde som diamond medlem, er vendt til det stik modsatte: Jeg undgår dem, når jeg overhovedet kan. Det skulle jeg så også have gjort denne gang …

20. juni 2024

Fik ødelagte kufferter retur med…

Fik ødelagte kufferter retur med direkte huller i. Og det skal siges at de er helt nye og det er første gang de er taget i brug. Der er derfor ikke tale om slidtage. Kontaktede sas med det samme. De sagde at de ikke havde noget med det at gøre og videresendte mig til et andet nr. De havde heller ikke noget med det at gøre, sendte mig også bare videre. Så snakkede jeg med 2 andre selskaber, og her imellem stadig sas kundeservice. Men ingen ville tage ansvar for det. Det viser sig at det er SAS ansvar, så jeg holdte selvfølgelig fast i min klage, men nu kommer de med en undskyldning om at det er over deres tidsfrist som er 7 dage. Dette var dag 9 og jeg har som sagt haft kontakt til sas flere gange i løbet af de her dage ! Men nu kunne de pludselig godt se at det var dem der skulle tage ansvar, men brugte deres tidsfrist som undskyldning nu, så derfor var det bare ærgerligt for mig, deres udtalelse !

10. juni 2024

Er dette din virksomhed?