Ville gerne give 0 stjerne til SAS. Vi havde købt billetter til New York for 40.000-kr dog var flyet opereret af Delta Airlines.. sådan noget l….hjemflyet blev ændret. Måtte køber to nye billetter via... Se mere
Flyver ALDRIG med SAS mere- min rejse til Texas forsinket næsten to døgn, aflyst fly fra KBH - ombokning til Los Angeles oprindelig til Boston - og videre til Austin. 3 timer længere flyvetur til L... Se mere
Ufattelig dårlig kundeservice. Man kan end ikke skifte telefonnummer m.v. efter at have logget ind. Dvs. selv om man gør det hele på deres hjemmeside, som SAS anbefaler, kan intet lade sig gøre. Prøve... Se mere
Det er godt nok en udfordring at få lov til at betale 21190 kr. for rejse online. Systemet kan ikke behandle betalingen " prøv igen" eller ring til SAS. Ja tak, men mega lang kø. Kommer endelig igenne... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
SAS offers cheap flights to Scandinavia, Europe, Asia and North America. Book your flights or flight tickets today on flysas.com
Køber ikke billetter eller rejser fra…
Køber ikke billetter eller rejser fra dem mere. Har nu brugt fem dage på at komme i kontakt med dem fordi jeg ikke har modtaget min booking reference nr og billetten er betalt!!! Og jeg er endnu ikke kommet igennem til selskabet .Meget dårlig kundeservice.
SAS er det ringeste flyselskab som…
SAS er det ringeste flyselskab som findes. Ingen kundeservice tilgænglig, deres hjemmeside sælger billetter som ikke findes - svare på spørgsmål gider de heller ikke.
Men jeg er ikke den eneste som synes der er helt ad H til. Rækken af klager er lang - bekymrende.!
Ubrugelig ‘service’
Jeg har forsøgt at købe flybilletter til mig selv, vores søn på to år og vores søn på 9 mdr. Jeg har forsøgt hver dag den seneste uge på forskellige devices og igennem forskellige browsers. Jeg har fået en systemfejl, som beder mig kontakte SAS (på et nummer som er gemt langt væk). Jeg ringede flere gange i løbet af denne uge, og jeg kom aldrig igennem, men et par af gangene fik jeg mulighed for at blive ringet op. Det er sket to gange. Den ene gang fik jeg hjælp til at booke billetter - på et tidspunkt bliver jeg sat på hold efter aftale med hende, der hjælper mig. Kort efter bliver der lagt på, og jeg bliver ikke ringet op igen. And en gang ringer de, mens jeg er i et andet kald, men ringer ikke tilbage - jeg forsøger at komme i kontakt med dem flere gang via telefon, men uden held. I mellemtiden er prisen steget gevaldigt - det gør de jo, men min tålmodighed er udløbet, og jeg ender med at købe billetter via Norwegian t/r for en lavere pris end en vej med SAS. Ruten er København til Aalborg. Norwegian flyver ikke ud om lørdagen til Aalborg, derfor valgte jeg oprindeligt SAS.
SAS’ ‘kundeservice’ er så ringe, at jeg næsten ikke ved, hvad jeg skal sige. Hvis jeg kunne, havde jeg slet ikke givet dem en stjerne, men nul.
Håbløst. Luk dog butikken hvis i ikke ønsker at drive den.
Håbløs hjemmeside, app og kundeservice. Har aldrig oplevet noget lignende! Ingen ting virker og ventetiden er horribel.
En stjerme fordi jeg kan ikke give…
En stjerne fordi jeg kan ikke give -10,fly aflyst ,blev beordret hente kufferter fra båndet og købe ny billet.Sad i lufthavn hele natten ,trods jeg havde forsikring.Blev informeret i Warszawa lufthavn at Sas arbejder ikke så sent ( kl var 22).
Utilstrækkelig kundeservice
I forbindelse med en forestående flyrejse til USA med Scandinavian Airlines (SAS) har vi erfaret betydelige udfordringer i forsøget på at sikre, at vores familie – herunder mindreårige børn – kan sidde sammen under flyvningen. Ved tildeling af sæder har SAS placeret familiemedlemmer adskilt.
I overensstemmelse med SAS’ egen opfordring forsøgte vi derfor at ændre sædeplaceringerne via deres online bookingplatform mod betaling. Systemet fejlede imidlertid gentagne gange og henviste i stedet til kontakt med kundeservice.
Vi kontaktede herefter SAS’ kundeservice telefonisk, men oplevede en ventetid på over 2,5 time – uden at opnå kontakt eller løsning på problemet. Imens blev tilgængelige sæder, som ellers fremgik af onlineplatformen, løbende booket af andre rejsende, hvilket forringede vores muligheder yderligere.
Det er efter vores opfattelse kritisabelt, at SAS ikke har etableret en funktionel og pålidelig løsning for betalende kunder, som ønsker at sikre passende og tryg placering for deres familie – særligt når der rejses med børn. Situationen har skabt unødig frustration og usikkerhed, og vi opfordrer til, at SAS gennemgår og forbedrer sine procedurer for både online sædevalg og kundesupport.
Sidder pt i kø til kundeservice på…
Sidder pt i kø til kundeservice på 4oende minut. De er så utilgængelige at komme i kontakt med. Jeg ringer fordi jeg ikke kan få lov til at betale for mine flybilletter. Det er så dårligt.
Jeg har aldrig oplevet så dårlig…
Jeg har aldrig oplevet så dårlig service fra et firma. SAS annullerede min udrejse og gav mig mulighed for enten at ombooke eller annullere hele rejsen uden omkostninger. Jeg valgte det sidste og forventede at få det fulde beløb tilbage. Det viste sig imidlertid, at de kun refunderede skatterne på billetten.
Jeg forsøgte derfor at kontakte kundeservice, først gennem deres chatbot, som mildt sagt er fuldstændig ubrugelig. Derefter forsøgte jeg telefonisk kontakt, men efter 24 opkald er det stadig ikke lykkedes mig at komme igennem; jeg bliver simpelthen smidt af konstant.
Det er så ringe, at selvom jeg har fløjet mange gange med SAS og gerne vil støtte et "lokalt" flyselskab, ser jeg mig nødsaget til fremover at vælge et andet flyselskab til mine hyppige forretningsrejser.
Forsøgte i timevis at booke en flyrejse…
Forsøgte i timevis at booke en flyrejse til min familie ved at bruge Eurobonus-point. Jeg fandt billeterne, men modtog løbende beskeder om, at der var tekniske problemer på hjemmesiden, og at jeg skulle ringe til SAS for at foretage min reservation. På appen gik online reservationsprocessen også i stå hver gang. SAS gør det hellere ikke nemt at finde deres telefonnummer, så det var ekstra spild af tid. Efter at have ventet tæt på en time til at tale med en SAS-medarbejder, fik jeg at vide, at der nu ikke var nogen ledige billetter, men de vil være glade for at bestille en billet 5 dage senere. Det er desværre ikke første gang, jeg har haft denne oplevelse med SAS. De har også ofte ikke givet de bonuspoint, jeg optjente, selvom jeg tilmeldte flyvningerne hos Eurobonus og viste billetterne efterfølgende. Jeg vil gerne støtte SAS, da det er en skandinavisk virksomhed, men de ser ikke ud til at respektere deres egne kunder. Det betyder at nu, selvom jeg er sølv medlemmer, vil jeg booke hos andre flyselskaber for de 4 rejser, min familie tager på i år.
Værste kundeservice
Jeg har bestilt billet til Thailand og betalt betalt ca 1200 kr for en go pro billet så den var ændring og refunderbar, nu vil jeg så ændre den men kan ikke få det godkendt hverken på hjemmeside eller i app'en, jeg har nu prøvet på at komme igennem på tlf i 3 dage, kom endelig igennem idag, nu kan jeg kun ændre den mod gebyr på trods af at jeg har betalt for fuld fleksibel billet, og da jeg siger at jeg ikke vil betale igen for det jeg har betalt for én gang, får jeg besked på at de ikke kan hjælpe mere og lægger røret på. Og hvis jeg vil have billetten refunderet er det kun de ca 1200 kr jeg betalte ekstra at jeg kan få tilbage, og ikke prisen på billetten. Ubehageligt firma
Har ikke noget godt at sige om SAS
Har ikke noget godt at sige om SAS, som byder på discountoplevelser til premium priser. Jeg anbefaler at medbringe madpakke for ikke at sulte. På en næsten 8 timer lang flytur tilbydes først en lille frokost (kun én slags, ingen valgmulighed) og derefter 6 timer senere godt og vel efter normal aftensmadstid en lille sandwich. Derudover skal man selv betale for alt andet end vand og sodavand - det har jeg aldrig prøvet andre steder end discountfly, hvor det er ganske fair. Ikke en gang en vådserviet kan det blive til. Personalet var decideret uhøfligt og i det omfang de overhovedet sagde noget, var det enstavelsesord. Missede næsten online check-in, hvilket selvfølgelig er mit eget ansvar, men når SAS nu har lavet en app med mulighed for at sende notifikationer, forventer man en besked om at check-in er åben. Dén funktion har alle andre fly-apps jeg har prøvet. Flyver ikke SAS igen!
Katastrofe
Katastrofe
Jeg har oplevet en sand katastrofe fra SAS. Det gamle og gode er nu blevet erstattet af et engelsksproget og helt forfærdeligt niveau. Ingen hjælp når man ringer, man bliver ofte bare smidt af telefonen og her efter 14 dage står jeg fortsat det samme sted.
Manglende refundering indenfor 24-timers garanti
Jeg har d.7.jan 2025 købt SAS billetter til Tromsø, som blev annuleret indenfor 1 time. Jeg modtog efterfølgende en mail med facts og en melding om at mine penge ville blive returneret indenfor 5 bankdage. Jeg har stadig her d.21.Jan 2025 ikke modtaget mine penge retur….
Next step er anmeldelse/indsigelse via Danske Bank idet det er helt umuligt at komme i kontakt med SAS!
Sødt personale
God betjening, sødt personale
Gratis the og kaffe
Selv når man køber en DYR businessclass…
Selv når man køber en DYR businessclass billet skal man nu betale ekstra for at vælge sit sæde!
Sådan er det hos RyanAir, men der er billetpriserne også nogle andre.
Når ens ægtefælle har beholdt sit pigenavn risikerer man at blive placeret forskellige steder.
Og at betale for sædevalg med Bonuspoint er tilsyneladende ikke muligt😒 Det fremgår i hvert fald intetsteds på SAS' hjemmeside
Kundeservice er ikke-eksisterende
Jeg har i dag tjekket min familie ind på vores rejse til Thailand, hvor jeg opdager, at min kæreste og nyfødte søn (3 mdr.) er blevet placeret fem rækker væk fra mig og vores datter (2,5 år).
Jeg har nu siddet i telefonkø i over to timer, har forsøgt at chatte med kundeservice online, hvortil chatten blev lukket ned efter en time uden svar.
Det er uværdigt, og alene på baggrund af denne oplevelse kommer vi aldrig til at flyve med SAS igen.
Man kan fristes til at tro, at selskabet efter statens opkøb er ligeglade med deres kunder og derfor nedprioriterer kundeservice mm. Det giver mening, at selskabet ikke kunne forblive rentable på markedsvilkår, og kun bliver reddet at statens finanser, da de ansvarlige i selskabet ikke formår at drive en virksomhed, der lever op til forbrugerens forventninger.
Vi bestilte fly fra Tirstrup til…
Vi bestilte fly fra Tirstrup til Stockholm i august 2024 - fra Tirstrup d 28/11 og hjem fra arlanda d 2/12. Flyafgangen blev åbenbart aflyst allerede i september måned - min mand og jeg finder først ud af det om aftenen d 27/11, da en bestilt transport fra lufthavnen i Stockholm til hotellet ikke kan finde flyet på ankomsterne
Vi ringer til SAS og venter og venter og bliver sendt videre - flybillet.dk hvor billetterne var bestilt igennem føler heller ingen ansvar
Vi har ikke fået pengene retur for billetterne
Ingen besked om aflyst fly og eller alternativ fly
Så dårlig behandling
Jeres kundeservice er simpelthen…
Jeres kundeservice er simpelthen ELENDIG. Man bliver kastet rundt på telefonlinjerne, og sidder i kø 50 minutter hvert sted, bare fordi i ikke har oprettet en specifik telefonlinje til denne service. I forventer man kan få svar på alt via jeres chat på jeres hjemmeside, men når denne ikke virker er i fuldstændig ubrugelige. Skal bruge noget så simpelt som en kvittering på en billet. Og nej, det virker ikke på jeres hjemmeside... så det er utrolig dumt man ikke bare kan sende en mail til jer.
Hvad sker der?!
Hvad sker der?!
Jeg ringede til SAS kundeservice for at ændre en booking. Først sad 52 minutter i kø, men blev afbrudt inden ændringen var færdiggjort! Ringede op igen, denne gang sad jeg i kø 1 time og 47 minutter og i mellemtiden var billetten steget!
Dårligste kundeservice der findes for…
Dårligste kundeservice der findes for der er ingen og div formularer på deres l*** af en hjemmeside kan heller ikke indsendes.
Spild af ilt, det bliver nok ikke meget ringere!!!! Har aldrig oplevet noget så ringe fra start til slut.