Bij iedere storting als je meter onder 0 staat steekt Fluvius 35% in eigen zakken. Duizenden euro's stelen ze op deze wijze. Mensen met een pre paidmeter kunnen meestal de rekening niet betalen... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ze sturen een SMS dat de technieker tussen 12u30 en 16u de gasinstallatie komen afkoppelen, zoals afgesproken. Kom ik aan aan het pand en bleek dat ze al een uur eerder begonnen zijn, binnengelaten do... Se mere
Gewoonweg dieven zijn het… totaal niet klantvriendelijk, niet empatisch , niet oplossingsgericht maar wel op het einde van het jaar hun winst onderling verdelen. Brengt niet op van hier het hele verha... Se mere
Eerst gebeld voor afspraak in oktober na 20 minuten wachten eindelijk iemand die opnam. Er werd mij medegedeeld dat er geen plaats meer was in 2025 om digitale meter komen te installeren. na enkele we... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Meer weten over elektriciteit, aardgas, meterstanden, zonnepanelen, premies, BENOveren, budgetmeter, aansluitingen en nog meer? We helpen je graag op weg!
Kontaktoplysninger
???Fluvius???
Fluvius???
Via een eerste brief kregen wij melding om onze meters water, gas en elektr. te komen digitaliseren.
Via brief datum opgesteld op 15 april tussen 13u en 18u. Alles in gereedheid gebracht voor de werken.
Tegen 16u nog niemand gemeld, heb dan zelf gebeld rond 16u ofdat de technieker nog zou langskomen, gavan aan de telefoon de melding dat ze er waarschijnlijk niet meer zullen geraken.
Ik ben zelfstandig (grafisch ontwerper/fotografie) en heb daarvoor mijn ruimte moeten extra vrijmaken om de mensen het gemakkellijk te maken. Klantenafspraken moeten verplaatsen en servers afgelegd... Om 18u bellen de mensen van Fluvius dat hun techniekers er niet meer zullen geraken.
Voor hun paste het de volgende dag... uiteraard dit was voor mij onmogelijk daar ik met deatlines zit voor opdrachten.
Ik meldde dat ik de dag erop zou terugbellen om een nieuwe afspraak vast te leggen, zogezegd zogedaan terug gebeld en maakte een afspraak voor 6 mei, ik kon kiezen voor- of namiddag. Ik nam de voorkeur in de voormiddag tussen 8u en 13u.
Op die dag terug alles in het werk gesteld dat alles vrij was. Ik kon opnieuw geen activiteit uitvoeren op mijn kantoor. Niemand gezien noch in de voormiddag noch in de namiddag.
Dit vind ik echt totaal onrespectvol voor de klant.
Zelfs geen telefoontje, niemendal.
Tot gisteren een aangetekend schrijven met de melding: hebben je op verschillende momenten gecontacteerd voor het vervangen van de DM van je elektriciteit en gas. 'We worden hier werkelijk beticht van weigering voor digitale meter...'
en dat ik geen reactie gaf op brief, kaartje, sms, telefonisch contact, bezoek ter plaatse...
Ik heb het gevoel dat de rollen hier werkelijk worden omgedraaid.
Ik krijg nu 15 dagen de tijd contact op te nemen.
Niettegenstaande ik straks vertrek voor minstens een maand op zakenreis naar het buitenland.
Voor alle duidelijkheid weiger ik de digitale meters niet, integendeel.
Maar aub niet op deze ongecontroleerde arrogante manier van een standaard brief zoals deze met de ene leugen na de andere...
Wat kan hier aan gedaan worden zodat de mensen niet verder op die manier behandeld worden...
Onbeleefd aan de telefoon .
verkeerde aansluiting slimme meter, grote schade !
afgelopen vrijdag een slimme meter geplaatst gekregen door een onderaannemer van fluvius(zal de naam niet vermelden), maandagavond stroomstoring,allerlei apparaten door gebrand. technieker van fluvius zelf was zeer snel te plaatste (wij mogen van geluk spreken dat we thuis en wakker waren,anders was er brand uitgebroken), deze zag meteen wat het probleem was en heeft het opgelost. dit was niet de eerste keer dat,dat gebeurde!! schande
deze meneer en ook de mw aan de telefoon waren zeer behulpzaam en vriendelijk. maar het is zeer jammer dat dit gebeurd is, ik heb echt schrik gehad.
nu maar afwachten wat de verzekering gaat doen,want wij hebben veel schade geleden . alleen de reparatie van de airco`s gaat ons veel geld kosten, wil zwijgen over het kopen van de nieuwe koelkast etc. hier krijg je ook nog maar weinig voor terug,waardoor je zelf op onkosten word gejaagd. mijn eigen verzekering heeft het al opgepakt ,nu nog wachten op antwoord van fluvius. ik hoop dat dit netjes afgehandeld word ,want wij zijn geen profiteurs ,we hebben nog nooit iets aan de verzekering opgegeven . ook al hadden we dat gekund. hopende op een goede afhandeling van dit dossier , en zeker hopende dat niemand dit nog moet mee maken .
Nooit problemen ervaren zoals anderen
Nooit problemen ervaren zoals anderen.
Plaatsing en installatie van digitale tellers ging vlot (Unit-t) op de afgesproken dag door een vriendelijke persoon.
Premie aanvragen werken ook zonder problemen.
Net geen vijf sterren omdat het toch net iets wat sneller mag gaan in deze digitale wereld.
2 jaar frustratie.…
Als het kon gaf ik ze nog geen halve ster. Na meer dan 2 jaar nog steeds geen digitale meter. Vermits er naast de bestaande meter geen plaats is zou de oude moeten verwijderd worden of de nieuwe geplaatst in de kelder.Bij het eerste telefoontje met Fluvius kwam dit zeker in orde maar dat zou pas bij laatste ‘moeilijke’ gevallen zijn. Circa 2 jaar later krijg ik een aangetekend schrijven dat ik nooit aanwezig was/ nooit had gereageerd … !
Nog 2 contacten met de belofte dat ze desbetreffende dienst zouden verwittigen. Nooit iets gehoord!
Gisteren krijg ik een man aan de lijn die nog nooit van klantvriendelijkheid heeft gehoord . Arrogantie ten top!
Op het einde liet ik te verstaan dat ik klacht ging neerleggen en zijn antwoord was ‘ik ga hetzelfde doen over u’.
Dat is Fluvius. En als ik alle beoordelingen hier lees verandert daar niets!
Plaatsing Digitale meter door onderaannemer Tea plus
Afspraak om DM te plaatsen data 29/03 tussen 08.00 en 13.00
Reis speciaal onderbroken om op data aanwezig te zijn.
Niemand aangemeld die dag, om 13.50 bericht via 8810 ontvangen dat technieker vertrokken is om te komen plaatsen. Ook dan niemand gezien of gehoord.
Gans de dag waren zowel wij als aannemers hier bezig met werken aan huis buiten aan straatkant.
Enkele weken later standaard een niet ondertekend aangetekend schrijven ontvangen van Tea+ / Fluvius met de gekende beweringen dat herhaaldelijk niemand aanwezig was.
Aangetekend schrijven met ontkenning van hun beweringen als antwoord verzonden naar het retour adres van verzender Teaplus/ Fluvius. winterbeeklaan 23, 3600 Genk
Ontvangst AS getekend onder naam Belgie. ( weet nu eindelijk waar Belgie is gelegen) ( vermoedelijk tea+) stuurt dus fake berichten via 8810 en tekenen de ontvangstmelding van aangetekend schrijven niet onder eigen naam, later beweren ze nooit iets te hebben ontvangen .
Bij telefonisch contact om afspraak een dag te verschuiven meld men al direct dat ze er nota van nemen dat je waarschijnlijk niet thuis zal zijn.
Vermoedelijk stuurt men dan weer een berichtje dat technieker zal komen maar is het al ingeplant dat ze niemand laten komen zodat ze je een nieuw aangetekend schrijven zullen versturen om zichzelf in te dekken.
Als oud ex medewerker bij Ebes kan ik mij niet vinden in deze methode van hoe men de klanten heden benadert en behandelt.
Niet vertrouwen, bewijslast goed bijhouden!
Proberen met valsheid in geschriften en leugens boetes te innen bij mensen die geen schuld hebben. Vertrouw ze niet! Aangezien de overheid met hen samenwerkt, heb je geen keuze, dus probeer jezelf te filmen tijdens elk telefonisch gesprek of neem het gesprek op. Zo heb je altijd wat achter de hand als ze weer wat proberen. Typisch België: monopolie, politieke postjes, slecht werk en geldgraaierij.
Fluvius looking for slaves
Fluvius sent letters to tell that Total Energie kicked us out (1 lost invoice of 76 euro (settlement after 1 year) which got unpaid for 2 months, they could have solved in a different but ok). They are here to help us they say. Oh how nice, they want to help us, with letting us pay 240 Euro per year more,at least. 6 days after the first letters they sent 2 new reminders....they are so desperate to make peole depending on the state..that they cannot wait to put you on a prepaid account. What a shady business. I will find another crooky energy company...they are all the same.
De teletijdmachine van Fluvius
Vandaag 24/05/2024 aangetekend schrijven ontvangen van Fluvius voor plaatsing digitale teller. Inderdaad zeer dreigend, maar nooit eerder contact gehad met iemand...Datum op dit schrijven 31/05/2024 😂😂😂. De teletijdmachine van Fluvius!!!
Afspraak voor plaatsen digitalemeter…
Afspraak voor plaatsen digitalemeter met onderaannemer unit-t.. deze zijn gewoon niet komen opdagen of hebben niets laten weten.. die moeten al zeker niet meer afkomen zonder compensatie.. als men denkt dat mijn tijd niet waardevol is dan hebben ze echt wel mis! Shame on YOU!!!
Dreigende aangetekende brief ontvangen…
Dreigende aangetekende brief ontvangen ivm het plaatsen van een digitale meter, zou niet gereageerd hebben op berichten , en bezoeken, nooit iemand gezien..
Is blijkbaar een standaard brief aan ieder verstuurd voor de plaatsing digitale meter
dit is absoluut een typisch voorbeeld van klantvriendelijkheid, jammer dat je geen negatieve sterren kan geven
Abhorrent
No option to contact other than through phone and ridiculous waiting times or physical visit at their centers. Worst possible service. Total waste of public funds. I recommend just using candle light in stead of relying on these sloths.
Fijn en snelle meterinstallatie .
Reeds 2x maal is Fluvius zijn afspraak…
Reeds 2x maal is Fluvius zijn afspraak voor plaatsing van een digitale meter niet nagekomen . Ook nooit een verwittiging hiervoor gekregen . 2 x thuis gebleven voor niets !
FLUVIUS niet aanwezig op de door hen ingeplande afspraak
Zowel wijzelf als onze huisbaas hadden een afspraak, door Fluvius ingepland, op 14/05/2024 voor de plaatsing van de digitale meter op ons adres beneden en bovenverdieping.
De eigenaar heeft een kinépraktijk op het gelijkvloers met een opendeur om de klanten binnen te laten langs de linkerkant. Zij hadden een afspraak op 14/05/2024 in de voormiddag.
Wij betrekken de bovenverdieping met ingang langs de rechterkant met deurbel en intercom en hadden een afspraak op 14/05/2024 in de namiddag.
De eigenaar heeft hiervoor speciaal in de voormiddag geen klanten ingepland.
Mijn partner is eveneens zelfstandige en heeft in de namiddag speciaal geen klanten ingepland.
Tot onze grote verbazing heeft er hem NIEMAND aangemeldt op 14/05/2024 voor de plaatsing van de digitale meter. NIET in de voormiddag noch in de namiddag !!! Dit terwijl er op beide adressen iemand aanwezig was.
Door dit voorval heeft zowel de eigenaar als wijzelf loonverlies.
Wij zijn gezien deze mistoestanden niet geneigd om een nieuwe afspraak te maken en gaan hiervoor klacht indienen.
De digitale meter kan geplaatst worden op de uren dat wij niet werken en dus NIET op de door Fluvius gestelde uren (De werknemers/onderaannemers waren dan ook niet aanwezig !!!)
Wij overwegen door deze feiten ook om over te stappen naar een andere leverancier.
Beste medewerkers van Fluvius,
Beste medewerkers van Fluvius,
Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de uitstekende service die ik zojuist heb ontvangen van een van jullie medewerksters. Ze heeft mij telefonisch bijgestaan met het aansluiten van gas van buiten naar binnen, evenals het verplaatsen van de elektriciteitskast binnen en buiten. Haar hulp was buitengewoon behulpzaam en haar uitleg was helder en gedetailleerd. Ik ben zeer tevreden met haar ondersteuning en wil haar graag een dikke pluim geven voor haar professionele en vriendelijke benadering.
Hartelijk dank voor jullie uitstekende dienstverlening en toewijding aan klanttevredenheid. Het is een genoegen om met jullie samen te werken.
Eren S.
Schuld Fluvius
Door een foutieve plaatsing heb ik €3.000 extra moeten betalen voor mijn gas. Ze zijn deze fout komen herstellen maar om het geld terug te krijgen heb ik een formulier nodig dat ze een fout hebben gemaakt. Deze krijg ik natuurlijk niet. Fluvius heeft heel veel geluk dat het gesteund wordt door de overheid anders was zo'n klotebedrijf al lang failliet!
digitale meter voor electriciteit
Fluvius zou een digitale meter komen installeren. Ik heb tevergeefs gewacht die dag van de afspraak maar niemand is langs gekomen. Zelf geen verwittiging dat ze er zullen geraken. Ik stuur een mail naar Fluvius om de reden te vragen, maar daar komt geen antwoord op. Deze week krijg ik wel aan aangetekende brief waarin staat dat ik de digitale meter geweigerd heb om te plaatsen en dat daar kosten bij komen indien die niet geplaatst kan worden. Wat een arrogantie. Walgelijk.
Na wat ik allemaal lees over een…
Na wat ik allemaal lees over een 'beheerder' , begin ik toch nog méér ongerust te worden
Geef je medewerkers een deftige opleiding
Als de deur niet onmiddellijk geopend word, is het dan normaal dat jullie personeel langs achter in onze tuin gaat checken of er daar iemand aanwezig is? Omdat meneer iemand hoorde boren ging hij maar eens kijken. Ik heb deze persoon er op gewezen dat dit NIET kan. Hij kon ook gewoon een kaartje in de bus steken ... wat je normaal toch op voorhand krijgt voor er iemand langskomt? Dit was dus niet het geval. Volgende keer zal ik zo "vriendelijk" niet reageren. Ongehoord zo een toestanden.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.