Se, hvad kunderne siger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Unstoppable price increase

Prices are raising without any government control, double digits year over year, and ombudsman just stays silent when clients request verification about legality of such unstoppable increase. At some point, middle class will just stop it and move to another region, where basic needs are not yet abusive.

1. januar 2026

Niet connecterende watermeter.

Men is een digitale meter komen plaatsen. Volgens de plaatser was er een probleem met de meter, hij kon geen verbinding maken met de elektriciteitsmeter. De gasmeter kon dit wel, waardoor geconcludeerd kon worden dat de watermeter stuk was. Na contact met Fluvius zijn medewerkers komen proberen: ook niks! Opnieuw contact met de Watergroep: wij vervangen die nu niet! Wanneer? Als iedereen er een heeft . En dat is na 2030, maar het zal veel later worden want we zijn nu reeds erg achterop met de plaatsingen. Gebruik hem maar als een analoge en geef de meterstand elk jaar maar door! Ferme service! Foei, foei!

24. marts 2026

Heel slechte service!!

Heel slechte service!!! Ze komen digitale meter plaatsen maar de oude hoofdkraan die slechte sluit laten ze staan. Begrijpen wie begrijpen kan. Heb telefonisch contact opgenomen, na een kwartier eindelijk gehoord, en gevraagd om nieuwe hoofdkraan ook te veranderen. Ze gingen wel eens komen was het antwoord en ondertussen wachten we nog steeds. Zielig.

13. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Gescheiden afwatering met een enorme kost.

Een half jaar afwateringswerken in de straat van mijn ouders, 90-ers, minder mobiel, ploeteren door het zand. Gescheiden afwatering noodzakelijk, en wat dreigementen van de keurder indien het niet gebeurt. Enorme kost. De gemeente Assenede gaat hierin mee, uiteraard voor de zitpenningen in de intercommunale. Meerkost van circa €300 per kwartaal als het niet naar de zin van de keurder is. Schandalig, kortom.

18. december 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Eind september waterverlies gehad door…

Eind september waterverlies gehad door een gesprongen roestige buis tijdens mijn vakantie in het buitenland . Toen ik terug kwam van mijn reis stond mijn garage onder water. Alles in het werk gesteld om de schade te beperken. Toen de reparateur de volgende ochtend kwam om te herstellen verzekerde hij dat ik ging gecompenseerd worden voor het waterverlies, dat gelijk was aan een jaarverbruik van een volledig jaar. Niks van ! Men ging er van uit dat ik de nodige voorzorgen niet had genomen door mijn kraan af te sluiten. Misbruik maken van hun monopoliepositie op de markt noem ik dit !

30. september 2025

technieker voor nieuwe watermeter al 2x niet opgedaagd

Voor de tweede keer nam ik een halve dag verlof voor technieker van de Watergroep die een nieuwe meter zou komen installeren. Eerste keer afspraak tussen 8 en 12, niemand gezien, dan scheen hij rond 15u geweest te zijn (toen ik weg was), vandaag opnieuw afspraak tussen 12u30 en 16u, weer niemand opgedaagd.
Ik probeerde vruchteloos telefonisch binnen te raken, maar de wachttijden bleven op 10 minuten staan.
Toen ze mij belden vorige keer voor afspraak, vroeg ik om via mail of sms te bevestigen, maar dat doen ze niet, wat ook vreemd is. Nergens is er nog een afspraak zonder mail of sms bevestiging. Bewuste strategie ??
Via contactformulier krijg je wel antwoord (zij het soms na 5 maanden...), maar in de praktijk gebeurt er dus weinig. Jammer want we hebben geen keuze op vlak van watervoorziening.

4. februar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zonder melding of toestemming vragen…

Zonder melding of toestemming vragen komen ze hier op privé domein m'n oprit open smijten en putten graven.. als ik hen hier over aanspreek lachen ze me uit.. wanneer de werken gedaan zijn laten ze het hier achter alsof het door een peuter gedaan is. Heeft maanden geduurd via de gemeente om het terug een beetje deftig te laten leggen. Niet oké..

10. december 2025

Zelfs 1 ster is nog te veel

Zelfs 1 ster is nog te veel! Onefficient! Ik vraag al van aug 2025 een wissel van 2 watermeternummers, die door de watergroep zelf administratief foutief gekoppeld zijn. In dec 2025 zij ze komen kijken, maar 16jan2026 sturen ze wel aangetekende zending voor de bevroren facturen (in afwachting van hun herberekening) en nu 29 jan 2026 zelfs mail van Modero! Schandalig! Heb opnieuw klacht ingediend, ook bij omdudsman.

29. januar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Pro technieker bij blokkering hoofdkraan

Mijn (zeer oude) hoofdkraan kon niet meer dicht terwijl een andere kraan erg was beginnen lekken. Dat moest dus snel opgelost! Alles is super vlot verlopen. Niet eens echt lang moeten wachten om antwoord (zat. 27/12!) via telefoon. Binnen een uur was er een technieker voor de dringende ingreep. Fantastische vakman, die het sneller oploste dan ik voor mogelijk hield en ook nog wat erg handige tips meegaf, wat erg geapprecieerd werd. Bedankt om me op tijd te redden van stortvloed :)

27. december 2025

Afrekening gehad

Afrekening gehad: ocharme 31 kuubkes gebruikt op een jaar en 300€ totaalprijs. Dit is toch schandalig... Was volgens mij 10 jaar geleden de helft. wat is het volgende? Dat ze je water afsluiten van zodra ze een max. Verbruik hebben vastgesteld per persoon en dat je boven je energiepunten gaat als de cbdc komt?

15. december 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Water afsluiten zonder deftige reden!

Op eens staan er werknemer van watergroep voor ons deur voor een nieuwe meter te plaatsen.
Hiervan wij niet op de hoogte gebracht en hebben wij de mensen ook wandelen gestuurd zonder verwittiging komen ze niks doen.

Daarna omdat ze dit niet mochten doen ons gewoon afsluiten.. ook zonder verwittiging en zonder uitleg..

Onze advocaat gebeld en zei waren in fout. Nu zou nog meer dan 7 dagen duren voor we weer water hebben terwijl iemand zie 24u en u heeft weer water en dan nog niks bellen we ah dit zal pas volgende week zijn….

De slechte wateronderneming dat er is geven de mensen niet de juiste info en komen hun afspraken niet na..

En die noemt met dan de klanten helpen nee juist omgekeerd.

Hun manier van werken is niet oké en heb hierbij dan ook klacht ingediend door dat zei een foute zet gedaan hebben.

Dankzij onze advocaat kunnen zijn nu niks meer doen om ons dwars te zitten alleen doen ze dit door ons water niet snel aan te sluiten mens onerend is dit.

13. november 2025

Farys is beter.

Geen service. Een inefficiënte manier van werken: waterensemble plaatsen, dan terugkomen om de meter te plaatsen en dan nog eens om de meter te openen (na keuring)? Waarom zoveel stappen/handelingen voor 1 adres? Niet vriendelijk aan de telefoon en EXTREEM lange wachttijden. Het kost nochtans meer dan genoeg. Zonde dat je op voorhand geen keuze kunt maken tussen Farys of De Watergroep.

22. oktober 2025

Vuile oplichters …

Dit vuil klotebedrijf vind het plezant om de mensen op te lichten elk jaar maar meer en meer betalen vuile bende zakkenvullers oplichters van het zuiverste soort veel goesting om eens naar dat bedrijf te gaan en er enkele op hun bakkes te slaan

19. august 2025

Als je met 2 personen

Als je met 2 personen , plots van 120 liter water verbruik plots naar 570 liter gast zonder dat er iets is veranderd. En de huurwoning nog juist omwille van vochtproblemen is onbewoonbaar verklaard geweest , in dezelfde periode weet je dat er iets niet klopt , niet dus ik kan 1650 euro betalen . De watergroep heeft nooit mij gecontacteerd voor de controle last staan dat ik antwoorden kreeg van hun , heb hun jasr asn eem stuk aangeschreven niks ze hadden me blijkbaar voor rechtbank gedaagd , 1 punt , ze hadden alle correspondentie verstuurd nasr de woning dat onbewoonbasr vrrklasrd is geweest , resultaat kan de gerechtskosten ook nog erns betalen . Dat is de watergroup oplichters 1 klas

30. juli 2025

Service 0,0

Service 0,0 aan de telefoon! Een ster is zelfs teveel!
Mijn man heeft vandaag ettelijke keren geprobeerd binnen te geraken telefonisch bij jullie, tevergeefs en is steeds vriendelijk gebleven.
Dit deed hij door een mail over een onverwachtse annulatie van onze afspraak voor binnen enkele dagen voor onze nieuwbouw waarbij hij vandaag nog een mail kreeg uit het niks met een nieuwe afspraak. Er stond geen reden van annulatie in de mail buiten: annulatie door onvoorziene omstandigheden. Hier wilden we toch gewoon wat verduidelijking van hebben en daarom belde mijn man. Telkens wanneer mijn man belde , werd de lijn verbroken. Zomaar zonder communicatie voorafgaand. Zijn intentie was steeds vriendelijk te blijven tegen ieder van jullie. De laatste keer dat hij belde, kreeg hij dan toch eindelijk iemand eens aan de lijn. Het werd het hem teveel door begrijpelijke frustraties voorafgaand. Hij heeft deze dan ook assertief geuit tegen de telefoniste maar dan nog is hij steeds vriendelijk gebleven tegen ieder van jullie.
Mijn man wenst zo niet behandeld te worden!
Is dit de manier waarop jullie klanten behandelen ? Gelukkig voor jullie , zijn jullie de enigste speler van water in België op de markt , anders waren jullie al lang failliet als ik andere reviews zo lees m.b.t service en klantendienst alsook klantenbinding!
Heel erg vind ik dit allemaal.
Dit kan echt niet!

Over de werkmannen is geen slecht woord te zeggen. Zij krijgen van ons 5 sterren. Zij hebben hun werk steeds goed gedaan. Aan hun: een dikke welgemeende dank je wel.

1. juli 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.