Heel slechte service!!! Ze komen digitale meter plaatsen maar de oude hoofdkraan die slechte sluit laten ze staan. Begrijpen wie begrijpen kan. Heb telefonisch contact opgenomen, na een kwartier einde... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Een half jaar afwateringswerken in de straat van mijn ouders, 90-ers, minder mobiel, ploeteren door het zand. Gescheiden afwatering noodzakelijk, en wat dreigementen van de keurder indien het niet ge... Se mere
Men is een digitale meter komen plaatsen. Volgens de plaatser was er een probleem met de meter, hij kon geen verbinding maken met de elektriciteitsmeter. De gasmeter kon dit wel, waardoor geconcludeer... Se mere
Mijn (zeer oude) hoofdkraan kon niet meer dicht terwijl een andere kraan erg was beginnen lekken. Dat moest dus snel opgelost! Alles is super vlot verlopen. Niet eens echt lang moeten wachten om antw... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Wij moeten op onze bouwgrond een werf…
Wij moeten op onze bouwgrond een werf aftakking plaatsen online staat dat het 15 dagen duurt voor je een offerte krijgt na 30 dagen nog steeds niks ontvangen enkele keren gebeld waarna telkens meer als een half uur in de wacht te worden gezet uiteindelijk komen ze met een oplossing om mijn waterput te vullen met een standpijp hier durven ze vervolgens nog eens 190 euro voor te vragen en 2.60 euro per dag huur als ik ze 0 sterren kon geven waren het er 0 grote profiteurs zijn het
Correct!
Zeer snel aangetekend schrijven als je te laat bent met betalen.
Maar…
Na verhuis ook de enige (andere waren energie leveranciers) die binnen de 14 dagen perfect correct netjes eindafrekening in orde stelt en binnen de 14 dagen het teveel betaalde terug stort op mijn rekening zonder dat ik er naar moest vragen.
Ze kunnen pas een eindafrekening sturen…
Ze kunnen pas een eindafrekening sturen (ik wacht nog maar sinds 2019) als de huidige teller word vervangen door een digital....die er ondertussen al een half jaar staat en ondertussen 266€ per maand eisen voor smerig water met te weinig druk op (was machine valt geregeld stil)
Ze zouden die dievenbende beter eens goed doorlichten.
Als ik een dag te laat betaal zijn ze daar met hun deangsommen terwijl ik de laatste 5 jaar duizenden euro heb betaald om verder genegeerd te worden!
Verschrikkelijk drinkwater in Keerbergen of overal?
Is er hier nog iemand die het drinkwater van De Watergroep ook niet te drinken vindt? Het water dat hier uit de kraan komt proeft echt niet lekker.
Ik heb enkele kennissen de proef op de som laten nemen en zij zeggen me net hetzelfde. Wat scheelt er met het drinkwater in Keerbergen???
Jammer dat we niet aangesloten zijn bij Pidpa..
Maffiatoestanden
DE WATERMAFFIA
Vandaag een ontieglijk hoge waterrekening binnen gekregen, 331 euro namelijk. Er is bij mij inderdaad veel water verbruikt geweest vorig kwartaal, maar sinds vertrek van één vd zonen en zijn lief moest dat ongetwijfeld sterk gedaald zijn. Ik bel hen op, sta exact 12 minuten op een wachtlijn en krijg een vriendelijk wicht aan de lijn dat mij vertelt dat ze de factuur kan herberekenen op basis van mijn effectief verbruik, dat zij blijkbaar kan zien , tot de som van 212 euro. Er werd mij dus 120 euro meer aangerekend dan wat ik verbruikt heb, wat neerkomt op 1/3, en de uitleg daarvoor was : beter teveel dan te weinig hé mevrouw?????!!!!!!
Mocht ik krap bij kas zitten en te laat betaal, zou ik nog nalatigheidsintresten moeten betalen op een som die ik maar voor 2/3 verschuldigd ben!!!
Ziet iemand de logica???
Bij mijn vraag of ik volgend kwartaal weer dezelfde som als vandaag berekend ter facture krijg antwoorde ze positief. Ik vroeg waarom ik dan überhaupt een digitale meter heb, en of ze mijn effectief verbruik niet kunnen aanrekenen?? Ze antwoordde dat ik volgend kwartaal bij ontvangst factuur, best nog eens belde.....
Wat kunnen we hieraan ?
Wie gaat aan deze mistoestand iets doen?
Ik, die als zelfstandige hard werk om al de rekeningen te kunnen betalen in een tijd van voelbaar dalende koopkracht , heb daar geen energie voor over... Wie wel??
Regulations & Control for affairs with Vredegerecht judges, Modero, Watergroep,e tc!
It is sad to live in a place where there are no regulations or controls on these so called government-backed organisations. Why do companies like Watergroep, Fluvius, De Lijn, Vredegerecht judges and their collagues Modero (colleagues because their lawyers and vredegerecht judges tend to support each other) in illegal judgement leading to bogus demand for money?
Who regulates them? Are they accountable to any upper organisations? This is destroying the well-being of the citizens of this nation.
Why do these organisations engage in lying to make money? The government must have a body that regulates them. Is Modero allowed to just fix illegal amount for people to pay them?
Too many bad experiences people have had with these organisations. The Government needs to do something about this.
Georganiseerde diefstal
Het is bij hun de gewoonte om na een eindafrekening mijn tellerstanden te weigeren omdat ze zogenaamd te laag zijn, met als resultaat dat ze dwangsommen opleggen omdat ik zogenaamd mijn tellerstanden niet doorgeef.
Ondertussen heb ik dit jaar alleen al voor 700€! voorschotsfacturen gekregen.
De oude teller is weg, de eindstand is door een technieker doorgegeven en een half jaar later, weten ze bij de watergroep van niets en blijf ik betalen dat ik schijt ondanks, mailen bellen en schrijven.
Ik woon hier van 2010 en heb in 2019 voor de eerste keer, na lang aandringen en dreigen een eindafrekening gekregen, het jaar erna was het spelletje weer begonnen en ondertussen zijn we 2025 en blijf ik vechten tegen de bierkaai.
Op 9 maanden heb ik een verbruik van 23…
Op 9 maanden heb ik een verbruik van 23 kubiek.Reeds 98€ aan voorschot betaald.Op 14/2 krijg ik 3 credit nota's voor een bedrag van 93€,dit bedrag is niet terug gestort naar mij.Vandaag krijg ik nu een afrekening van 286€.Dat is dus380€ op 9 maand te betalen voor 23 kubiek water!
Ze komen de nieuwe digitale meter na…
Ze komen de nieuwe digitale meter na 1.5 jaar al vervangen omdat ze denken dat die niet juist telt.maar wanneer je nu zelf contrasteert dat de meter te veel telt dan komen ze niet want hun toestellen zijn altijd juist.
Als 0 sterren een optie was zou ik die geven.
Ben 3 maanden geleden verhuisd en nog altijd lukt het de Watergroep niet om mijn contract in orde te maken. Zodra je belt met de klantenservice krijg je een antwoord ontwijkende vrouw aan de lijn die over onvoldoende kennis beschikt om oplossingsgericht haar werk te doen. De medewerkers schuiven alles af op ‘een wachttijd’ die aangegeven wordt op 3 weken. Echter is die realiteit nét iets anders. Als de kwaliteit van dienst nu al zo slecht is zal het mij benieuwen. Wellicht is het voor de Watergroep een goed idee om te investeren in nieuwe medewerkers en hun huidig personeel te trainen. Dit is om te janken.
Ik ben al meer dan 6 maand bezig met…
Ik ben al meer dan 6 maand bezig met het opzeggen van een domiciliëring van de watergroep naar aanleiding van een overlijden. De watergroep biedt het factuur aan de bank aan wat geweigerd wordt en daarna krijg je meteen een aangetekende brief met administratieve boete en dit voor een verbruik van 0 liter water.
Telefonisch onbereikbaar.
Telefonisch onbereikbaar.
Via contact formulier antwoord gekregen , maar niet op de betreffende vraag.
Zinloos en frustrerend.
Typisch monopolie bedrijf
Typisch voor een monopolie bedrijf . Totale inertie , geen klantvriendelijkheid. Mijn factuur komt toe bij de Doccle van mijn dochter , waar ik die al jaren via de post krijg. Bovendien staat het Rijksregisternummer van mijn dochter in mijn account . Verschillende keren gereägeerd maar zonder succes tot nu toe
kies er maar een woord uit
- Lege beloftemakers
- Hebberige opportunisten
- Klantloze kooplieden
- Voel-niets verkopers
Weer een bedrijf dat niet werkt
Voor u iemand aan de lijn krijgt duurt 30 min .als u een mail doet dan krijgt u antwoord dat u 3 weken moet wachten
NVA EN DE ZWEVER gaan het oplossen
Onbereikbaar tijdens de kantooruren
Vandaag 1u15min in wacht en een 2e keer 48min wacht. Ik geef het op. Onaanvaardbaar voor zo'n bedrijf.
nooit bereikbaar
nooit bereikbaar ! uren wachten als je belt. Een schande is dit. Bovendien geen respect voor de bruger maar hen uitzuigen en profiteren ja dat wel.
Wat een bedrijf zeg
Wat een bedrijf zeg. Ik krijg na mijn verhuis continu facturen (eindafrekeningen) in de junk email, die ook, deels met vertraging (want junk mail) betaald zijn, en nu ineens alweer een factuur per brief van modero (aanmaning) over 190 Euro voor een factuur die ze nu per brievenpost aan mijn oude adres hebben gestuurd, waarvan ik tuurlijk niets had meegekregen. En dat lijkt methode te zijn.
Geldwolven
Niet normaal!! Je betaald voor een gemiddelde jaarlijkse verbruik, je zit 20m3 eronder en toch sturen ze een factuur op van 200 euro om extra te betalen!! Tot nu toe enkel extra moeten bijbetalen, ze hadden telkens een excuus!! Echte geldwolven, de overheid heeft een mooie monopolie gecreëerd om zo hun zakken te vullen!!
Verschrikkelijke dienstverlening met…
Verschrikkelijke dienstverlening met weken, zoniet maanden wachttijd waardoor alles administratief meestal volledig in het 100 loopt bij verhuizing of nieuwe huurders die een pand betrekken. Mailen en bellen help niets. Wachten is de boodschap. Is ook een monopolist... dus Belgistan op zijn 'best'
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.