Heel slechte service!!! Ze komen digitale meter plaatsen maar de oude hoofdkraan die slechte sluit laten ze staan. Begrijpen wie begrijpen kan. Heb telefonisch contact opgenomen, na een kwartier einde... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Een half jaar afwateringswerken in de straat van mijn ouders, 90-ers, minder mobiel, ploeteren door het zand. Gescheiden afwatering noodzakelijk, en wat dreigementen van de keurder indien het niet ge... Se mere
Men is een digitale meter komen plaatsen. Volgens de plaatser was er een probleem met de meter, hij kon geen verbinding maken met de elektriciteitsmeter. De gasmeter kon dit wel, waardoor geconcludeer... Se mere
Mijn (zeer oude) hoofdkraan kon niet meer dicht terwijl een andere kraan erg was beginnen lekken. Dat moest dus snel opgelost! Alles is super vlot verlopen. Niet eens echt lang moeten wachten om antw... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Niet correct
Dit bedrijf is duur, enorm arrogant en intimiderend, plots een abnormaal verhoogd verbruik en factuur, en dan bedoel ik 3x verdubbeld, zonder dat er ook maar enige verandering is in mijn leefsituatie, vreemd.
lange wachttijden als je belt naar de…
lange wachttijden als je belt naar de klantendienst. 10-20-30-40 minuten moeten wachten voor je iemand aan de lijn krijgt, als je al iemand aan de lijn krijgt... alsof daar maar 1persoon werkt bij de klantendienst en alle telefoons moet beantwoorden voor heel Belgie. DIT IS ER LOS OVER
Net verhuist
Net verhuist, Overname van het contract duurde 3 maanden waardoor ze intussen een periode 2x facturen.
Eénmaal aan de huisbazen en dan 1x aan mij met terugwerkende kracht.
Dubbele facturatie is bij mijn weten illegaal, maar ik kan het mis hebben.
Ik heb de factuur van de huisbasen betaald. en toen ik de tweede factuur op mijn naam kreeg, voor deels dezelfde periode, heb ik de klacht gestuurd maar tot op heden geen response gekregen, waardoor ik het factuur te laat heb betaald.
Vandaag een aangetekend schrijven omdat de factuur te laat betaald is, natuurlijk met een extreem hoge extra kost van 20euro. (voor 1 aangetekend schrijven want herinneringen heb ik nooit gekregen)
Dat kan wel,maar antwoorden op een klacht van dubbele facturatie dat kan niet...
Ik vraag me af of ik hierover nu een klacht moet sturen, antwoord gaat hoogst waarschijnlijk toch uitblijven.
Helaas kan ik blijkbaar niet kiezen welke leverancier ik neem, wat betekent dat ze een (plaatselijk) monopolie hebben, weer iets waar ik van dacht dat het illegaal was.
Jammer dat ik minstens 1 ster moet geven want zelf die verdienen ze niet.
Het is een duur bedrijf de…
Het is een duur bedrijf de waterrekening is 6x hoger dan normale waterschap bedrijven zoals pidpa en andere bedrijven
Abnormaal duur
Na 50 min niemand aan de telefoonnummer…
Na 50 min niemand aan de telefoon gekregen
Nog een bedrijf waarvan de dienstverlening dik achteruit gegaan is
En nee ik wil geen chat box of Ai waar ik mee moet communiceren
Dat slecht excuse van we hebben problemen na een update al 2 weken pakt bij mij niet ! 😡
Eindjaarafrekening gekregen van €2.011…
Eindjaarafrekening gekregen van €2.011 wat onmogelijk is omdat ik alleen woonde en bijna nooit thuis was, na duizenden keren te bellen en meer dan een uur aan de wacht te blijven op de telefoon pakte iemand op wat mij verbaasde.
İk heb gevraagd hoe het kan en heb de meterstand opnieuw doorgegeven waarbij een foutje was waar de komma moest komen zij de medewerker op de telefoon.
Hij vertelde mij om een nieuw overname document in te vullen en door te sturen en dat ik volgend week een herberekening ging krijgen.
Maar na duizenden mails en de document te uploaden op de site steeds geen antwoord maar ik krijg wel een aanmanning voor de 2.011 euro, Eerst en vooral is dat een foute berekening wat de medewerker ook zei en een mens moet kunnen leven hoe denken jullie dat ik dat geld in 1 stuk ga kunnen betalen!!!!
bejaarden in rusthuis krijgen stukje…
bejaarden in rusthuis krijgen stukje terug doch nooit gebeurd en na 1000 mails nooit antwoord nooit geld gekregen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
K lote bedrijf
K lote bedrijf met machts monopolie eerst vergeten ze je aanvraag sturen ze links waar je alles moet indienen die niet werken waarna er niks gebeurt en maar wachten en wachten en er gebeurt nog niks en dat voor 5 meter leiding trekken ongehoorde prijs van 811 € die ze wel even binnen 24 uur verzenden maar ze wachten dan ook maar op de betaling
Monopolie
Onzuiver vervuild water, meerdere malen melding gemaakt. Uiteraard eisen ze dat je de facturen blijft betalen ondanks dat het water de binnenleidingen vervuild, ik kon dit ook niet gebruiken voor de vaatwas, noch voor het koken.... Na veel 5en en 6en een advocaat moeten inschakelen om gehoor te krijgen. Dringend nood aan wat respect daar...
Aanmaning
Krijgen al 3 keer een aanmaning waarvoor al 3 keer naar de klantendienst is gebeld en 3 keer is gemeld dat alles in orde is.
Vandaag weer een aanmaning voor diezelfde factuur, blijkt dat deze toch niet betaald is.
Wouden dit nakijken via hun website via de klantenzone, kregen we een server error.
Dit lag volgens haar aan onze PDF reader, terwijl andere PDFs perfect open gingen.
Na dit te melden werd ze lastig en zei dat niemand dat ooit vermeld had.
Tja is niet mijn probleem...
Vragen we kopie van deze factuur via mail door te sturen, die vraag wil ze niet snappen en krijg je grote mond wat we nu eigenlijk wouden.
Zoals we al 5 keer gevraagd hebben: een kopie van de onbetaalde factuur via mail doorsturen, is niet zo moeilijk om te snappen.
Een beetje beleefdheid en minder een grote mond opzetten kan echt geen kwaad!
Læs mere om andre typer anmeldelser.