Flugger Farver i Skalborg, Nordjylland. Vi fik hjælp af den sødeste ekspedient, hun hedder Camilla og var bare fantastisk og imødekommende.. =D Vi kom kort før lukketid og hun tog sig alligevel go... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Flügger har over 500 Flügger farver forretninger i henholdsvis Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island og Kina. Vi har over 160 forretninger her i Danmark. Flügger har i over 100 år udviklet, produceret og distribueret moderne maling og tilbehør til både private og professionelle. Dette har givet os en enorm indsigt i hvad det moderne byggeri kræver for at holde sig aktuelt. En Flügger farverforretning er ikke nogen almindelig farvehandel. Det er nemlig ikke tilfældigt, at der er en maler på vores vinduer og i alle vores annoncer. Flügger har altid været malerfagets leverandør. Hos Flügger har vi Danmarks største online sortiment af maling, spartelmasse, pensler, ruller og tilbehør. Stort set alle vores produkter er certificeret med miljømærkninger såsom EU Ecolabel og Svanemærket og derfor er det vigtigt for os at sige at vi tænker på miljøet. Flügger er også kendt for sine kvalificerede specialister - vores faglærte personale kan hjælpe med rådgivning og vejledning til valg af de bedste produkter til dit kommende bygge- eller malerprojekt.
Islevdalvej 151, 2610, Rødovre, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
God, hurtig og problemløsende kundeservice!
Fik ved en fejl leveret en stor ordre maling, som ikke var tonet. Kontaktede kundeservice og de var meget lydhør og ydmyg for fejlen, fik leveret de rigtige tonede farver samme dag inden for få timer, en håndskrevet personlig skriftlig hilsen og lille kompensationsgave til.

Besvarelse fra Flügger farver
Jeg skulle have noget godt maling til metal , udendørs . Fik en meget professionel information om produktet , samt om hvordan man fik det bedste resultat . Virkelig god og saglig behandling , uden pres .
Da min bon så var blevet væk , kom jeg hurtig og nemt igennem til kundeservice som så kunne sende mig bonen 👍

Besvarelse fra Flügger farver
God hjemmeside og gode tilbud og altid de bedste produkter. Har brugt afhentning i butik og det går altså lynhurtigt. Virker bare så godt.

Besvarelse fra Flügger farver
Der trækkes en stjerne fra da jeg fik en bøtte forkert maling som de havde pakke klar til mig, så måtte lige retur for at bytte den.
Det er super nemt at handle på deres hjemmeside og finde farverne.
Finde ud hvor meget maling man har behov for er super smart.

Besvarelse fra Flügger farver
Min voksne datter havde min yngre datter med i Flügger Ringsted, fordi yngste ville have malet sit værelse til sin fødselsdag. De blev betjent af en kvindelig medarbejder, som havde sit barn med på arbejde. Kvinden virkede ikke til at have lyst til at hjælpe og guide med at finde de rigtige ting og farver, men virkede mere opsat på at få dem til at købe noget og få dem ud af butikken. Medarbejderen lod barnet blande farver og sendte dem ud af butikken uden at tjekke at farven var den rigtige. Det ser ud at, at hun har set forkert på farvekortet og tastet den forkerte kode, hvilket først blev opdaget flere timer efter butikken havde lukket.

Besvarelse fra Flügger farver
Jeg giver 5 stjerner for en god og hurtig service. Tak for overraskelsen hvilket er både sødt og betænksom.
Jeg vil bestemt handle hos flügger igen😊👍

Besvarelse fra Flügger farver
Fantastisk, kompetent rådgivning, gode tips og rigtig behagelig medarbejder!
[Flügger Aalborg, Hobrovej]
Skal hjælpe nær familie med istandsættelse af lejlighed og vi havde undersøgt på forhånd hvad vi nok kunne tænke os, men kom derfra med endnu bedre end forventet. Klarhed og overskuelighed er dejligt, når man står overfor et større projekt.
Processen blev gjort super nem ved at en meget kompetent og behagelig medarbejder forstod præcis hvad det var min familie gerne ville have.
Så vi fik maling, udstyr og snakket fremtidige projekter også.
Vi gik derfra med rigtig godt humør og gåpåmod til det kommende projekt, udover alt det vi skal bruge til det.
Det var en kæmpe fornøjelse, så stor tak til Pernille - hende skal I holde godt fast i Flügger! Hun er guld værd!
Og til fremtidige kunder, tjek jeres elselskab, forsikringselskab, boligselskab eller virksomhedsaftaler, der kan være gode ordninger, hvor der kan findes nogle fine rabatter eller goder.
Så kommer man hjem med kvalitetsmaterialer til ekstra gode priser også 😄 win win.

Besvarelse fra Flügger farver
Det var lidt af et forsøg at besøge Flugger i Lyngby, men blev dejligt overrasket at ekspedienten søgte og fandt den ønskede farve, og efter lidt ping pong havde han bare solgt og frembragt de farver vi søgte til vores nye lejlighed. Altså fantastisk service. Kan kun anbefales.. FLUGGER LYNGBY

Besvarelse fra Flügger farver
Ifm. køb af maling til 18-21 m2 hos Flugger Gl. Kongevej 148, Frb, blev jeg anbefalet at købe omtrent dobbelt så meget dyr maling som jeg havde brug for. Nøjagtigt 2 x 2.8 l, i alt 1478 kr.
Ved henvendelse med ærgrelse og ønske om evt. at slå halv skade, mødes jeg halvflabet med, at jeg selvfølgelig har malet én og ikke to gange. Da jeg kan sende billeder, der viser nogle meget flotte vægge, der bestemt er malet to gange, begrunder de manglen på imødekommenhed med, at de jo bare har fulgt anvisningerne som er, nå ja, lavet af Flugger. Det må siges at være noget af et forretningskoncept.
For at spare fremtidige kunder for så dyr rådgivning foreslog jeg at de fremover sælger mindre mængder, med mulighed for supplering. Det var en dårlig ide, da kunder blev mindst lige så vrede hvis de havde fået for lidt... så hellere små 3 liter for meget, skal jeg forstå?
En besynderlig og meget dårlig oplevelse.

God service. Malingen var som forventet, god. Hurtig levering

Besvarelse fra Flügger farver
Jeg bestilte farveprøver og de kom allerede dagen aften - så god service

Besvarelse fra Flügger farver
Nemt og til en god pris. Hurtigt levering fra dag til dag

Jeg bestilte 2x10 spande Rullespartel
Fik besked om at den var i retsorden, så blev tilbudt en bedre produkt til samme pris.
Og tak for hurtigt respons og levering.

Besvarelse fra Flügger farver
Kæmpe anbefaling her fra!
(Butik i Rødovre )
Vi er meget glade og tilfredse med den yderst kompetente vejledning fra Bryan og Christina.
Vi har gang i noget hus renovering og manglede både gode råd, vejledning samt maling m.m til dette.
Så snart vi kom ind i butikken følte vi os velkommen, der er en god stemning og masser af humor tilstede. Hvilket bare gør oplevelsen bedre.
Det er en stor og flot butik med masser af udvalg af udstyr til alle former for opgaver inden for deres felt.
Vi fik det vi skulle have og lidt ekstra som bare gjorde vores projekt nemmere i den sidste enden, og det ville vi ikke være foruden.
Det er ikke sidste gang vi kommer der.

Besvarelse fra Flügger farver
Nemt at bestille og hurtig levering

Altid Flugger
Altid 5🌟
Den bedste kvalitetsmaling
Sikkert og hurtigt leveret

Besvarelse fra Flügger farver
Jeg oplevede god kundeservice og vejledning.
Jeg havde et projekt hvor jeg ville give nyt liv til et sæt sengeborde jeg havde købt fra genbrug. Så jeg endte med at tage til Flügger farver i Odense for at købe maling til dette projekt. Jeg har ikke før taget fat i sådan et projekt før og hvor jeg troede jeg blot skulle have maling fik jeg grundig vejledning til hvad jeg ville have brug for og hvordan jeg ville få det bedste resultat i mit projekt. Jeg endte med at komme hjem med ikke bare maling med alle de remedier jeg havde behov for til mit projekt.
Jeg siger mange tak for den fantastiske kundeservide og kæmpe hjælp jeg fik af Olivor i butikken.
Hvis jeg nogensinde skal bruge maling så ligger jeg helt sikkert vejen forbi her igen. :D