Flugger Farver i Skalborg, Nordjylland. Vi fik hjælp af den sødeste ekspedient, hun hedder Camilla og var bare fantastisk og imødekommende.. =D Vi kom kort før lukketid og hun tog sig alligevel go... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Flügger har over 500 Flügger farver forretninger i henholdsvis Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island og Kina. Vi har over 160 forretninger her i Danmark. Flügger har i over 100 år udviklet, produceret og distribueret moderne maling og tilbehør til både private og professionelle. Dette har givet os en enorm indsigt i hvad det moderne byggeri kræver for at holde sig aktuelt. En Flügger farverforretning er ikke nogen almindelig farvehandel. Det er nemlig ikke tilfældigt, at der er en maler på vores vinduer og i alle vores annoncer. Flügger har altid været malerfagets leverandør. Hos Flügger har vi Danmarks største online sortiment af maling, spartelmasse, pensler, ruller og tilbehør. Stort set alle vores produkter er certificeret med miljømærkninger såsom EU Ecolabel og Svanemærket og derfor er det vigtigt for os at sige at vi tænker på miljøet. Flügger er også kendt for sine kvalificerede specialister - vores faglærte personale kan hjælpe med rådgivning og vejledning til valg af de bedste produkter til dit kommende bygge- eller malerprojekt.
Islevdalvej 151, 2610, Rødovre, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Varen ikke leveret som aftalt, vi skal selv sørge for at finde en Flugger forretning for at få tonet i den rigtige farve. vi fik bare en hvid👎👎👎👎👎

Besvarelse fra Flügger farver
Super god maling møder venlig, kompetent kundeservice. Unikt sted🌹

Besvarelse fra Flügger farver
Købte og fortrød. Skrev til kundeservice og fik den sødeste medarbejder i øret. Selvom varerne var pakket og lastet, blev det fixet og dagen efter fik jeg min udskrivning sendt retur.

Besvarelse fra Flügger farver
Vi har fået fantastisk service ifm. farvegaranti med maling, vi ellers havde købt i en privat Flügger. Tusind tak Karin (Flügger Brøndby) for din hjælpsomhed!!!

Besvarelse fra Flügger farver
Vi fik den 28-11-2025 super god betjening af Charlotte fra butikken i Horsens, som hjalp til med af finde farver og svare på alverdens spørgsmål vi kom med. hun tog godt imod os med åbne arme.

Besvarelse fra Flügger farver
Lagde en ordre på malergrej for en UGE siden, og venter stadig på det meste af det. Det var ganske almindelige ting såsom pensler, ruller og spande - men det er åbenbart meget svært for Flügger at finde den slags frem fra gemmerne..
Af uforklarlige årsager blev ordren delt op i 5(!) forskellige pakker, hvoraf kun de 2 af dem indtil videre er dukket op..
Det virker godt nok temmelig amatøragtigt, og jeg kan ikke anbefale andre at handle her, hvis man står med et aktuelt projekt, hvor tingene rent faktisk skal anvendes indenfor overskuelig fremtid.

Besvarelse fra Flügger farver
Virkelig hurtig og god service, og fik en rulle blå malertape med som lille gave men det var virkelig godt.

Besvarelse fra Flügger farver
Vores "samarbejde" med Flugger startede i deres butik i Vejle, hvor vi blev betjent af en virkelig venlig medarbejder, der forklarede alt om farver, typer, nuancer og mange andre ting. Efterfølgende tog vi hjem og bestilte farver på deres webshop, da de kørte 25% tilbud. Levering kom til tiden, vi kunne gå i gang med at male, men så konkluderede vi, at vi slet ikke har åbnet en af de spande af maling. Jeg tog fat i deres kundeservice, som forklarede, at jeg gerne må returnere maling i deres butik. Da jeg ankom til butikken (igen i Vejle), blev jeg mødt med et smil og god attitude, selvom returnering måske ikke helt er det, som det er bekendte med.
Alt gik godt, og jeg er rigtig godt tilfreds. Og så selve malingen er jo også af den højeste kvalitet. :)

Besvarelse fra Flügger farver
Købte maling med afhentning i butik. Ordren blev foretaget om aftenen og allerede næste dags morgen var den klar til afhentning. Fungerer upåklageligt, jeg handler gerne hos Flügger!

Besvarelse fra Flügger farver
Denne oplevelse er fra Flügger på Amager landevej.
Ufattelig dårlig kundeservice. Jeg kommer ind med en tom bøtte maling jeg desværre har købt hos dem, og spørger om de har noget lak jeg kan bruge til denne type maling. De går mere op i at se forarget ud, da de ser det er en farveprøve, end at sælge mig noget lak. Jeg oplyser til dem, at det ikke er en farveprøve, men bøtten er lille, da jeg ikke skulle bruge særlig meget maling, da det var til et bord. De påstår jeg lyver, og at jeg har bedt om en farveprøve? Det har jeg så ikke, men uanset om jeg har eller ej, hvorfor er det så et problem når jeg kommer ned i deres butik som kunde for at købe noget andet? De behandlede mig som løgner og tyv, fordi jeg kommer med en farveprøve og spørger hvilken lak der passer til farven. Og nej Flügger, jeg køber ikke 10 liter maling til et bord, men det gør mig ikke til en tyv eller løgner. Jeg har aldrig oplevet så uforskammet en kundeservice før.

Fik første klasse rådgivning i flugger Nykøbing Sjælland
Søde dygtige og interesserede ekspedienter sørgede for mit gulv projekt endte super flot - tak for jer

Besvarelse fra Flügger farver
Super god service og meget hurtig levering. Kan anbefales

Besvarelse fra Flügger farver
Fantastisk at få en håndskrevet personlig hilsen med en rulle tape og en rørende. Super hurtigt tørrende udendørsmaling.

Besvarelse fra Flügger farver
Ubehøvlet og nedladende behandling i telefonen ved henvendelse vedr. maling af tagudhæng. Medarbejderen oplyste efter kort tid, at hun måtte lægge på, da hun stod med en anden kunde - hvorfor hun i første omgang havde taget telefonen ved jeg så ikke.
Rådgivning og vejledning er ikke noget, de interesserer sig for ved Flügger på Håndværksvej i Aalborg.

Besvarelse fra Flügger farver
Jeg købte to store 10 liters spande med facademaling hos Flugger i Vejle i dag, hvor de blev leveret på en rullevogn i butikken. Jeg var så uheldig at komme skævt ud over en kantsten med vognen og tabte den ene spand, så der blev spildt maling ud over vejen og mig selv.
Personalet kom hurtigt ud og hjalp - de var utroligt søde, og sagde det gjorde slet ikke noget. Jeg skulle ikke engang betale for det tabte maling, jeg fik bare en ny spand.
De havde ikke det hele på lager, men fik det hjem fra Kolding få timer senere, hvor jeg endda fik lidt ekstra maling, da de ikke kunne skaffe 1x10 liter, så det blev til 4x3 liter i steder for.
Super god service og utrolig søde og rare mennesker. Tusind tak til jer! <3