Beck & Jørgensen Anmeldelser 15

3,0

3,0

Middel

Køber udendørsmaling hos B&J i…

Køber udendørsmaling hos B&J i Sønderborg, hvor medarbejderen i årevis har givet mig ordentlig og kompetent rådgivning. Mit sommerhus står skarpt i den lidt specielle farvekode som han hjalp mig med at lokke fabrikken til at lave for snart 5 år siden, så nu er det nabohusene som jeg køber maling til sammen med naboer, for vi kan godt lide den personlige og gode rådgivning i Sønderborg. - Så 5 stjerner for malingen, og 10 stjerner for den erfarne medarbejder! :-)

14. maj 2024

Min favoritmaling

Cremet og dækkene. Jeg blev bekendt med B&J i 2022 og malede hele sommerhuset indenfor, og nu hjemmeboligen. I den grad tilfreds med malingen. Kundeservicen i Søborg er i top, både hvad angår venlighed og faglighed. Har i flere omgange fået en særlig farve kreeret på deres laboratorie, som i den grad er spot on (en Zoffany farve som jeg var meget begejstret for). Inderligt tak.

12. februar 2024

Uens kvalitet

Uens kvalitet, vi bestilte 10 spande, nogle af spandene var fine mens andre var fuldstændig ubrugelige.

Vi blev nødt til at køre flere gange, for at få byttet spande.

Derudover er vedhæftnings evnen mellem deres egen spartel og maling elendig, det klæber ikke ordenligt til vægge. Hold jer væk og køb juton eller Dyrup.

1. september 2023

Lang tør og hæftning tid

Har altid været glad for B&J. God kvalitet, men jeres Emalje 50. Hæfter først efter ,4-6 dage, og først efter 14-21 dage sidder det fast, døre og låger klister ikke fast på karmen.
Men indtil da, skal man helst ikke lukke døre og låger, da malingen slipper.
Men jeres vægmaling er 100%.

11. januar 2023

Ros til medarbejder

Ros til medarbejder!
Altid har jeg god erfaring med køb af maling hos Bec&Jørgensen, så det var atter nærliggende at købe maling hos Jer.
Men her vil jeg meget gerne sende en stor ros til en af Jeres medarbejdere!
Dog ved jeg blot, at vedkommende hedder Tanja. Hun fortjener nemlig en helt speciel ros for sin udsøgte kundebetjening.
For magen til imødekommenhed i at sørge for, at jeg, som kunde i BJ på Vodroffsvej på Frederiksberg, fik netop den malingsfarve, jeg ønskede, som ikke lige kunne laves i forretningen, hendes følgen op på sagen, og kundebetjeningen i det hele taget, ja, det er en sjældenhed, nu om stunder. Det kan Tanja, og hun fortjener ros over hele linjen!! Så absolut!!

18. august 2021

Efter længere tid.

Efter længere tid.
Min oplevelse: Hjem malet oktober 2020.
22.dec.2020 begynder væggene i alle værelserne at få en grim stank og jeg mener "stank".
Længere ventetid (reklamation)...
25.marts 21 kommer samme malerfirma der havde malet hjemmet i første omgang og forsegler lille værelse og stuen med orange 705! (ikke hvid)? og derefter B&J Glans 10.

April 2021 begynder stanken stille og roligt at komme frem igen og i går 30-05-21 med dejlig varme kom stanken tydelig frem i lille værelse og stuen. Det lugter ikke af maling men mere som brændt plastik og harsk fløde.

Soveværelse og gæsteværelse blev malet slut april af et andet malerfirma som brugte Jotun. Intet! Der er slet ingen lugt i de 2 rum. Skønt.

Så hvem skal have skylden? Er det produktet eller malerfirmaet? Det må de tage med hinanden....
Jeg ved bare at jeg ALDRIG nogensinde vil have et B&J produkt i mit hjem igen.

Jeg er simpelthen så rasende fordi dette har stået på så længe og nok selv skal i gang med at fjerne alt tapet i lille værelset og stuen!
Endnu engang skal ens hjem tømmes og ligne en byggeplads. TAK!

31. maj 2021

Kvalitetsmaling

Kvalitetsmaling
Produceret i 2860 Søborg
100 % dansk ejet
Med den bedste kundeservice.
Og de bedste medarbejdere.
Hvad mere kan man forlange.

25. marts 2021

God og dårlig på samme tid

God og dårlig på samme tid.

Bestilte 2 spande 461 til hus. Spand nr 1 super god at arbejde med, god konsistens drypper ikke og er nem, dækker flot. Rækker 8m2 literen. Spand nr 2 alt for tyk, tung at rulle på, dækkede 4m2 literen, og lagde sig ikke pænt - dvs MANGE helligdage. Samme rulle, samme vejr samme dag. Men kæmpe forskel desværre. Er nød til at bestille en spand mere nu, og frygter den er lige så tung.

Men super service med valg af farve, hurtig levering, gode priser osv.

14. september 2020

Fantastisk kvalitetsmaling

Har lige købt jeres Beck & Jørgensen 5 hos malingtapet.dk. Jeg fik en utrolig god service og var meget imponeret over malingen fra jer.
Hvis jeg havde vidst, hvor god jeres maling er, så havde jeg købt den til alle vores projekter. Utrolig god maling. Drøj i brug og lugter ikke. Jeg er MEGET IMPONERET.
Eneste luksusproblem er, at jeg ikke behøver at male væggene to gange. Det dækker simpelthen så fint efter een gang. Så nu står jeg tilbage med 9 liter ekstra malng (griner).

29. september 2019

Super service og høj kvalitet

I gennem de sidste 30 år har jeg brugt store mængder af maling, i forbindelse med mit malererhverv.
Her har jeg løbende købt malervare fra mange forskellige leverandøre.
Men i dag bruger jeg udelukkende Beck & Jørgensen som min farve leverandør.
Fordi her får jeg altid en fantastisk professionel service, og de helt rigtige produkter.
Dette betyder alt, da der idag stilles store krav til den kvalitet som vi skal leve op til.
Her er Beck & Jørgensen den perfekte samarbejdspartner.
Malingen er i den absolut højeste kvalitet, og produktprogrammet dækker helt mit behov.
Jeg handler både i Søborg og i den nye Slagelse afdeling, og her får jag altid en god, venlig og meget faglig betjening.
Derfor vil jeg helt klart tildele Beck & Jørgensen 5 velfortjente stjerner.
Beck & Jørgensen A/S er en farveleverandør jeg varmt kan anbefale til alle.

23. februar 2017

Er dette din virksomhed?