Nordsjö Maling Odense - nej tak!
Vi har i flere år, siden vi fik malet vort hus, benyttet os af kvalitetsmalingen fra Nordsjö. Malingens kvalitet er indiskutabel; det fungerer bare. Vi plejer at bestille den gennem vort lokale malerfirma, dog har vi nu flere gange været nødt til at henvende os direkte til Nordsjö´s afdeling i Odense på Cikorievej, og det har IKKE været en god oplevelse nogle af gangene! Steen der som oftest ekspederer er en ubehagelig og imbicil fætter, der bestemt ikke burde have med mennesker at gøre. Men det kan selvfølgelig være man skal kunne den der primitive håndværker-jargon, som han selv flittigt benytter.
Sidst vi var derude (ca. en uge siden) stod vi og ventede i omkring 45 minutter, alt imens en medarbejder og Steen selv tog sig af de malermestre der væltede ind. Bevares, det er da sikkert også sjovere at sælge 5-10 stk. 10-liters dunke maling, end en 2,5 liters som vi stod med, MEN EN KUNDE ER SGU EN KUNDE!
Da han endnu en gang tog imod en maler der kom lige ind fra gaden, råbte min "bedre halvdel" vagt i gevær, og Steen reagerede prompte med ordene; "det er i hvert fald ikke rigtigt, det I siger" - altså manden mener ikke vi var blevet tilsidesat. Endvidere, han var forberedt på vor reaktion, siden han kunne gå til genmæle i samme sekund vi brokkede os - tankevækkende!
Jeg vil hermed stærkt råde folk til at holde sig væk fra Nordsjö Maling på Cikorievej, 5220 Odense SØ, for de fortjener bestemt ikke at sælge noget til nogen!
Det er VIRKELIG en sølle og kritisabel betjening man får derude!
Find en anden butik i stedet!
16. august 2013