Nordsjo Anmeldelser 13

3,3

1. Maler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hjem Nordsjö: Inova Silkematt datablade og mbk henvisninger klik på overskriften. nordsjö maling her kan du finde din forhandler skal du male eller vente? se vejret her: www.dmi.dk har du nogensinde ærget dig over at være gået glip af et godt hjem nordsjö nordsjo

3,3

Middel

Nordsjö maling

Jeg har brugt Nordsjö maling, de sidste 3 år, og er yderst godt tilfreds.
Der er malet vægge indvendig, samt dørkarme, lister, og bjælker med træmaling, udvendig har jeg malet træhegn, og træværk på værkstedet. Og så har jeg malet hus og værksted udvendig med Nordsjö Murtex Siloxane og er rigtig godt tilfreds. Ingen problemer med lugt gener. Nordsjö maling er nem at arbejde med og giver flotte holdbare resultater med 1-2 x maling.

13. maj 2025

Dårligt dækkende maling

Vi er i gang med at renovere køkken og alle vægge og loft skal males. Vi købte 10 l hvid Nordsjö maling og gik i gang (efter at have vasket loft og vægge af i grundrens. Desværre er malingen meget dårlig dækkende, så nu skal vi over for 3. gang !! Vi har altid brugt Flügger, så det går vi tilbage til, når vi har et nyt projekt - så ærgeligt !

3. marts 2025

Købte maling hos Nordsjö Bornholm

Købte maling hos Nordsjö Bornholm, havde affotograferet min gamle malerbøtte fordi jeg ønskede samme farve, men alas var kommet til at male noget af farvekoden over. Det lykkedes dem at finde den rigtige farve via indholdskoderne. Fantastisk service. Og altid god maling.

26. april 2024

Lugter metallisk i sollys

Har altid brugt Njordsø indendørs og været super glad for det. Derfor var det heller ikke svært at vælge da sommerhuset skulle males efter vi havde skiftet træfacaden.
Men men men. Nu afgivelse der en hæslig metallisk lugt hver gang solen står på.
Man kan ikke have vinduer åbne eller sidde i nærheden.
Der blev malet for 6 mdr siden og det undre mig det stadig stinker lige så kraftigt!!

Og nej der var INTET inden vi malede så det må være malingen fra Njordsjø!!

Enten må vi leve med det, eller også må vi skifte hele den sydvendte facade!!

3. februar 2023

Skuffende kundeservice

Jeg er ganske tilfreds med deres maling, men Nordsjö kundeservice er ikke tilfredsstillende:

- Skrev mail til dem med spørgsmål på deres formular. Efter 3 dage er der ikke kommet svar.

- Ringer til dem. Efter en halv time i kø som "nr 1" tvivler jeg på at der overhoved er nogen i den anden ende, så lægger på og ringer op igen. Receptionisten mener at jeg da må forstå at jeg skal skrive en mail mere når der ikke svares - og at hun kan lægge mig i telefonkø igen.

Nu har jeg så igen være en halv time i kø og mit liv er ved at forsvinde fra min krop her mens jeg skriver på trustpilot.

Jeg er skuffet over Nordsjö kundeservice - nu vil jeg lægge på her en time senere uden at have fået assistance.

1. juli 2022

Det er uden tvivl den bedste maling

Det er uden tvivl den bedste maling, vi nogensinde har brugt. Vi malede vores sommerhus for 7 år siden og det fremstår stadigvæk som nymalet, skønt det ligger kun 300 meter fra den forblæste vestkyst. Vi glæder os fortsat over det flotte resultat. Vi undrer os meget over, hvad der er sket, når vi ser de dårlige anmeldelser.

20. februar 2020

Trelleborghus malet med Nordsjö maling …

Trelleborghus malet med Nordsjö maling efter 10 år
Vi har nu boet i vores nybyggede Trelleborghus i 10 år.
Vi har gulvvarme i klinkegulve og træpillefyr, så vi fryser ikke. (Dette blev god stærkt frarådet af sælgeren)
Indklimaet i huset er godt.
Da vi fik bygget huset af Trelleborg fulgte der Nordsjö maling med huset. Den første sommer malede vi huset efter alle kunstens regler. Efterfølgende har vi malet huset hver 3 år, selvom nordsjö (kan holde i op til 10 år, står der i brochuren fra Trelleborg) Sidste sommer, dvs. efter 9 år begyndte den fantastiske dyre Nordsjö maling at skalle af i store flager og huset er så småt begyndt at råde inden under. Vi henvendte os til Trelleborg, de sendte en mand fra Nordsjö, han sagde mange forskellige ting men bl.a. at sådan var det bare, det måtte man forvente, der var ingen maling der kunne holde. (ikke skallede af) Vi skulle "bare" skrabe den gamle maling af og klat male hver år. Desuden påpegede han nogle konstruktionsfejl, han antydede altså at det var Trelleborgs fejl. Dette afviste tømmeren fra Trelleborg dog.
Der er nu snart gået endnu et år og vi skal formentlig igang med at klatmale igen i år.
Du skal købe et Trelleborg hus og male det med den anbefalede maling, hvis du elsker at male og har fysik, tid og penge (malingen er dyr) til at male dit hus en gang om året.
Jeg vil råde alle til at holde sig fra Trelleborg og Nordsjö maling.
(Vores naboer har selv bygget deres hus i lærketræ og ikke malet det med Nordsjö, det holder stadig og ser fantastisk ud.)

1. maj 2017

Nordsjø facademaling ØV ØV

Vi har i flere år på mit arbejde brugt Nordsjø træbeskyttelse og derfor valgte jeg så at indhente tilbud på en facademaling til mit private nedlagte landbrug. Tilbudet fik jeg igennem Malerkompaniet og de kom også med råd og vejledning samtidig med at de fortalte at det var den bedste maling vi kunne få til brug på en facade der nu var malet med selicat maling. vi endte med at købe omkring 100 liter maling og gik så i gang med at rense / pudse / vaske alle facader ned som beskrevet af Malerkompaniet så de var klar til den nye maling. vi fik afsluttet vores maler projekt i september måned efter at have brugt over 200 timer på at rense facader og maler først med 10% vand i maling og derefter med den rene vare. Nu har vi så den 1 april altså 6måneder efter vi blev færdig og vi står med tårer i øjnene og ser hvordan maling skaller af over alt på vores bygninger, så snart det regner buler malingen ud og når det så tørrer ja så falder det af. vi har nu haft Nordsjø ude og de siger blot at deres produkt ikke fejler noget men at vi ikke har renset facaderne godt nok inden vi malede ( Vi har jo netop gjort nøjaktig som de sagde ) og de henviser til at Malerkompaniet ikke har informeret os korrekt. Malerkompaniet mener ikke at de kan gøres til ansvar for noget da de jo blot har solgt os maling og informeret os efter bedste evne. Nu har vi så taget konsekvensen af dette og alle facader skal nu sandblæses og pudses om pris 65000kr blot pga vi brugte det forkerte produkt og de forkerte fagfolk. så tænk jer rigtig godt om inden i handler Nordsjø produkter og hvis i gør skal det gennem fagfolk i kan stole på.

3. juni 2015

Nordsjö Maling Odense - nej tak!

Vi har i flere år, siden vi fik malet vort hus, benyttet os af kvalitetsmalingen fra Nordsjö. Malingens kvalitet er indiskutabel; det fungerer bare. Vi plejer at bestille den gennem vort lokale malerfirma, dog har vi nu flere gange været nødt til at henvende os direkte til Nordsjö´s afdeling i Odense på Cikorievej, og det har IKKE været en god oplevelse nogle af gangene! Steen der som oftest ekspederer er en ubehagelig og imbicil fætter, der bestemt ikke burde have med mennesker at gøre. Men det kan selvfølgelig være man skal kunne den der primitive håndværker-jargon, som han selv flittigt benytter.
Sidst vi var derude (ca. en uge siden) stod vi og ventede i omkring 45 minutter, alt imens en medarbejder og Steen selv tog sig af de malermestre der væltede ind. Bevares, det er da sikkert også sjovere at sælge 5-10 stk. 10-liters dunke maling, end en 2,5 liters som vi stod med, MEN EN KUNDE ER SGU EN KUNDE!
Da han endnu en gang tog imod en maler der kom lige ind fra gaden, råbte min "bedre halvdel" vagt i gevær, og Steen reagerede prompte med ordene; "det er i hvert fald ikke rigtigt, det I siger" - altså manden mener ikke vi var blevet tilsidesat. Endvidere, han var forberedt på vor reaktion, siden han kunne gå til genmæle i samme sekund vi brokkede os - tankevækkende!
Jeg vil hermed stærkt råde folk til at holde sig væk fra Nordsjö Maling på Cikorievej, 5220 Odense SØ, for de fortjener bestemt ikke at sælge noget til nogen!
Det er VIRKELIG en sølle og kritisabel betjening man får derude!
Find en anden butik i stedet!

16. august 2013

Værste service jeg nogensinde har oplevet

Jeg har købt hus i Herlev.
Jeg havde fået at vide nordsjø
Var et super produkt.
Jeg tog op i butikken i Herlev
Blev mødt af en flink mand og vi snakkede om
Det hus jeg havde købt og alt det der skulle males.
Så braste chefen ind og var mega ubehøvlet
Jeg måtte selv finde ud af hvilken vare og hvor
Meget jeg skulle bruge.
Han fik flere chancer for at få handlen i hus.
Omsætning 20000-30000
Men nej jeg fik at vide han gad ikke bruge tid på
Mig når jeg intet vidste om hvad jeg skulle bruge.
Jeg har selv stået i butik i 20 år.
Jeg har aldrig set eller hørt magen til fjols.
At man har ham som butikschef overgår
Min vildeste fantasi.

29. juni 2012
Vis anmeldelser på alle sprog (13 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto