Flexii Anmeldelser 2.090

TrustScore 4 ud af 5

4,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 1.178 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er meget tilfredse med priserne, som ofte beskrives som fair, billige og konkurrencedygtige. Mange fremhæver også den brugervenlige hjemmeside og den nemme proces med at oprette og administrere abonnementer, hvilket bidrager til en god samlet oplevelse. Dog var nogle utilfredse med kundeservicen, idet de oplevede langsomme svartider, standardiserede svar fra bots, eller at de blev smidt af chatten. Derudover nævner enkelte problemer med abonnementsoverførsel, hvor numre ikke fungerede korrekt, eller at de blev spærret for data i udlandet, hvilket skabte frustration.

Det, folk taler mest om

Service

Forbrugere finder service tvetydig. Mens nogle roser hurtig nummerflytning, nem oprettelse og god... Se mere

Price

Kunder udtrykker stor tilfredshed med priserne. Mange fremhæver, at priserne er lave og billige, og at de... Se mere

Subscription

Kunder deler tvetydige meninger om abonnementer. Mange forbrugere roser de billige priser og den gode... Se mere

User experience

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med brugeroplevelsen. Mange fremhæver en hurtig og nem... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kundeservice. Mens nogle kunder roser hurtig, venlig og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Det er forholdsvis let at skifte til Flexii. Eneste "problem" er, når man skal have skiftet/flyttet 3 abonnementer til Flexii på een gang. Så skal man finde hvert enkelt abonnement enkeltvis. Ville væ... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fik SIM-kort kort tid efter bestillingen, de klarede nummer overflytningen og opsigelse ved mit gamle teleselskab. Så indtil videre meget tilfreds med mit valg. Så må jeg se om det også er en nem over... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Alt fungerede super fint. Havde fået 5 stjerner hvis det var muligt at have forskellige kort tilknyttet forskellige numre og man blev oplyst i processen med de kr. 45 for fysisk sim.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Syns det er realistisk priser hjemmeside er rigtig bruger venligst og nem at finde ud af når man skal vælge virkede et abonnement man kun Tænke sej + at hjemmeside mit flexii er os super nem at mano... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. nr. 6 af de 8 bedste virksomheder i Mobilnetoperatør

Skrevet af virksomheden

Velkommen til Danmarks nye teleselskab! Vi har billige mobilabonnementer uden lir. Hos os er alt 100% nemt, 100% digitalt og 100% billigt. Vores vision er at skabe et nyt teleselskab sammen med vores kunder

Kontaktoplysninger

4,1

God

TrustScore 4 ud af 5

2 t anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Billigt abonnement til barn

Skulle bruge et billigt abonnement til mit barn. Kender ikke Flexii i forvejen, men det var super nemt at oprette det nye inkl. valg af telefonnummer og e-sim. Det hele spiller bare 100% indtil videre. Super tilfreds. Og prisen er et et kæmpe plus når det er 'det første' abonnement til en ung person. Justeringsmulighederne virker også til at være lige til hvis der skal bruges mere data i fremtiden.

6. april 2026

Hej Heidi

Hvor er det dejligt at høre, at oprettelsen gik nemt, og at du er tilfreds med både pris og fleksibilitet. Det betyder meget for os, at det fungerer godt som det første abonnement til dit barn 💙

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg har et mobilnummer i forvejen

Flexii har efterfølgende kontaktet mig og har taget min kritik af forløbet meget seriøst. Derfor har jeg ændret min bedømmelse fra 2 til 5 stjerner. Det er god stil fra deres side.

Niels

Jeg har et mobilnummer i forvejen - og hastighed mv. fungerer fint, men support.....not so much. Kun en char, hvor der bliver givet et standardsvar igen og igen. Når man overflytter et nummer er det temmelig misvisende at man bliver bedt om hvorvidt der skal være tale om en straksoverførsel eller ved. abb. udløb. for med mindre man har et abb. som er bindene, sker der en straksoverførsel. Jeg bad om overførsel ved abb. udløb (må for almindelige mennesker blive opfattet som den dato man har betalt til) og endte med en overførsel 14 dage før. Det er IKKE det selskab man overfører fra som er problemet. De modtager blot en anmodning om overførsel uden dato eller andet.

Når man så beder om et telefonnummer som man kan ringe til efter at have fået det samme standard svar 3-4 gange. får man af vide at det findes ikke.

Prisen er lav - men det er servicenieauet så sandelig også. Så er andre advaret.

7. april 2026

Hej Niels

Tak fordi du deler din oplevelse. Jeg kan godt forstå, at det har været frustrerende med både overførslen og den manglende mulighed for at få ordentlig hjælp, når du havde brug for det. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.
Du er velkommen til at skrive til os på trustpilot@flexii.dk, så vi kan se nærmere på din sag.

Nemt og hurtig hjælp

Nemt og hurtig hjælp

1. april 2026

Hej Jonas

Hvor er det skønt at høre, at du hurtigt fik hjælp 😊Tak fordi du tog dig tid til at dele det.

Det var nemt at skifte

Det var nemt at skifte. God pris.

31. marts 2026

Hej Lisbeth

Tak for din anmeldelse! Dejligt at høre, at skiftet gik nemt, og at prisen lever op til dine forventninger 💙

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super nemt at bestille et abonnement og…

Super nemt at bestille et abonnement og super gode priser🤩

Hej Judith

Hvor er det godt at høre, at bestillingen var nem, og at priserne lever op til dine forventninger! Tak fordi du delte din oplevelse😊

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, godt tilfreds

30. marts 2026

Hej Thorkild

Tak for din anmeldelse! Det er godt at høre, at du er tilfreds med Flexii😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Knald godt tilbud glæder mig til at…

Knald godt tilbud glæder mig til at modtage simkort og komme i gang med mit nye abonnement

Hej Frankie

Hvor er det fedt at høre, at du er glad for tilbuddet og ser frem til at komme i gang 💙 Vi håber, det hele lever op til dine forventninger.

Nemt og billigt

Hej Lene

Tak for din anmeldelse! Skønt at høre, at du oplever det som nemt at være kunde hos Flexii💙

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Utrolig nem bestilling af ekstra nummer…

Utrolig nem bestilling af ekstra nummer på hjemmesiden. MEGET billige abonnementer 🤗😊

Hej

Hvor er det dejligt at høre, at det var nemt at bestille, og at priserne gør dig glad 😊 Tak fordi du delte din oplevelse.

Hurtig oprettelse

Hurtigt og nemt at oprette abonnement

Hej

Tak for din anmeldelse! Skønt at høre, at oprettelsen var nem💙

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg har oplevet en god og stabil…

Jeg har oplevet en god og stabil dækning af mit abonnement, hvor jeg bor.
Det eneste det irriterer mig lidt er, at I sender en mail ud om, hvor meget regningen lyder på, og så få timer efter kommer der en meddelelse om, at I har trukket beløbet.
Synet det er lidt “sygt”
Hvorfor ikke bare slå det sammen i een meddelelse?

Hej Erling

Tak fordi du deler din oplevelse. Det er rigtig godt at høre, at dækningen fungerer stabilt hos dig 💙 Jeg forstår godt din pointe omkring mails – det tager vi med videre.

Nemt

Nemt, billigt og forhåbentligt godt skifte. 😊

Hej Brian

Tusind tak for de flotte ord! Det glæder os, at du oplever det som nemt og billigt – vi håber også, at skiftet lever op til dine forventninger 💙

Mit simkort kom efter 4 dage

Mit simkort kom efter 4 dage, heldigvis skulle det bare erstatte et andet.abonnement, der ikke var lukket endnu

29. marts 2026

Hej Jens

Tak for din anmeldelse. Godt at høre, at det hele nåede at falde på plads, selvom der gik lidt tid med levering 💙

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super nemt at skifte håber det virker…

Super nemt at skifte håber det virker lige så godt

2. april 2026

Hej Thomas

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at skiftet gik nemt – vi håber også, at alt kommer til at fungere, som du ønsker 💙

Det gik glat

Det gik glat. Der er 4 1/2 måned til jeg kan slippe det gl. abn. , så nu må vi se.

2. april 2026

Hej Ernst

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at opstarten gik glat – vi håber, at resten af forløbet bliver lige så problemfrit 💙

Fleksibel og effektiv

Fleksibel og effektiv

30. marts 2026

Hej Rusegura

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplever os som både fleksible og effektive 💙Hvis der er noget, vi kan gøre for at gøre din oplevelse helt i top, hører vi meget gerne fra dig. Vi vil altid gerne lære, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for dig.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super god pris ift produktet

Super god pris ift. produktet.

1. marts 2026

Hej

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er skønt at høre, at du oplever en god balance mellem pris og produkt hps Flexii💙

Cecilie

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.