Det er forholdsvis let at skifte til Flexii. Eneste "problem" er, når man skal have skiftet/flyttet 3 abonnementer til Flexii på een gang. Så skal man finde hvert enkelt abonnement enkeltvis. Ville væ... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Velkommen til Danmarks nye teleselskab! Vi har billige mobilabonnementer uden lir. Hos os er alt 100% nemt, 100% digitalt og 100% billigt. Vores vision er at skabe et nyt teleselskab sammen med vores kunder
Danmark
Skulle bruge et billigt abonnement til mit barn. Kender ikke Flexii i forvejen, men det var super nemt at oprette det nye inkl. valg af telefonnummer og e-sim. Det hele spiller bare 100% indtil videre. Super tilfreds. Og prisen er et et kæmpe plus når det er 'det første' abonnement til en ung person. Justeringsmulighederne virker også til at være lige til hvis der skal bruges mere data i fremtiden.

Besvarelse fra Flexii
Flexii har efterfølgende kontaktet mig og har taget min kritik af forløbet meget seriøst. Derfor har jeg ændret min bedømmelse fra 2 til 5 stjerner. Det er god stil fra deres side.
Niels
Jeg har et mobilnummer i forvejen - og hastighed mv. fungerer fint, men support.....not so much. Kun en char, hvor der bliver givet et standardsvar igen og igen. Når man overflytter et nummer er det temmelig misvisende at man bliver bedt om hvorvidt der skal være tale om en straksoverførsel eller ved. abb. udløb. for med mindre man har et abb. som er bindene, sker der en straksoverførsel. Jeg bad om overførsel ved abb. udløb (må for almindelige mennesker blive opfattet som den dato man har betalt til) og endte med en overførsel 14 dage før. Det er IKKE det selskab man overfører fra som er problemet. De modtager blot en anmodning om overførsel uden dato eller andet.
Når man så beder om et telefonnummer som man kan ringe til efter at have fået det samme standard svar 3-4 gange. får man af vide at det findes ikke.
Prisen er lav - men det er servicenieauet så sandelig også. Så er andre advaret.

Besvarelse fra Flexii
Super nemt at bestille et abonnement og super gode priser🤩

Besvarelse fra Flexii
Knald godt tilbud glæder mig til at modtage simkort og komme i gang med mit nye abonnement

Besvarelse fra Flexii
Utrolig nem bestilling af ekstra nummer på hjemmesiden. MEGET billige abonnementer 🤗😊

Besvarelse fra Flexii
Jeg har oplevet en god og stabil dækning af mit abonnement, hvor jeg bor.
Det eneste det irriterer mig lidt er, at I sender en mail ud om, hvor meget regningen lyder på, og så få timer efter kommer der en meddelelse om, at I har trukket beløbet.
Synet det er lidt “sygt”
Hvorfor ikke bare slå det sammen i een meddelelse?

Besvarelse fra Flexii
Mit simkort kom efter 4 dage, heldigvis skulle det bare erstatte et andet.abonnement, der ikke var lukket endnu

Besvarelse fra Flexii
Super nemt at skifte håber det virker lige så godt

Besvarelse fra Flexii
Det gik glat. Der er 4 1/2 måned til jeg kan slippe det gl. abn. , så nu må vi se.