Det er forholdsvis let at skifte til Flexii. Eneste "problem" er, når man skal have skiftet/flyttet 3 abonnementer til Flexii på een gang. Så skal man finde hvert enkelt abonnement enkeltvis. Ville væ... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Velkommen til Danmarks nye teleselskab! Vi har billige mobilabonnementer uden lir. Hos os er alt 100% nemt, 100% digitalt og 100% billigt. Vores vision er at skabe et nyt teleselskab sammen med vores kunder
Danmark
Skift af abonnement til Flexii gik som en leg - til med til en super pris

Besvarelse fra Flexii
Kun det som er nødvendigt for at kunne blive kunde hos jer. Ikke for mange spørgsmål

Besvarelse fra Flexii
Har lige aktiveret mit eSim idag. Havde udfordringer da jeres app ikke kan håndtere åbning af MitId fra en anden enhed, efter godkendelse kommer man ikke videre. Jeg løste dog problemet og aktiveringen var nem

Besvarelse fra Flexii
Egentlig er jeg ganske tilfreds med jeres udbud af abonnementer, priser og den hurtige tilbagemelding
Men jeg kan desværre ikke være kunde ved et teleselskab , der kun tilbyder en chatbot til løsning af problemer.
Jeg har brug for menneskelig kontakt, så jeg tror ikke at Flexii er det rigtige selskab for mig.
Men for dem der syntes det er fremragende, er selskabet måske noget for dem.

Besvarelse fra Flexii
Der var et par betalinger der ikke var gået igennem.
Istedet for at gøre noge for at kontakte mig,
Sendte de det direkte til inkasso

Besvarelse fra Flexii
Flexii vil ikke påtage sig ansvar for deres fejl og er helt umulige at kommunikere med - spørger / påpeger man noget i øst svarer de i vest... copy paste fra deres faq.
OBS de udnytter forskellen mellem binding og opsigelse for at få di hurtig om bord og efterlader dig med regningen.

Besvarelse fra Flexii
Jeg vil da glæde mig til at opleve jer er jo ny

Besvarelse fra Flexii
Godt udvalg af abonnementer, så man kunne vælge et tæt på ens behov og nemt at bestilling på hjemmesiden.

Besvarelse fra Flexii
Super god oplevelse — det var ekstremt nemt at tilføje eSim efter mit nummer var flyttet. Eneste grund til at det ikke er 5/5 stjerner er fordi at der var en lille smule bøvl i forbindelse med flytning af nummeret fra et erhvervsnummer. Dette krævede lidt frem og tilbage med support. Om problemet lå ved tidligere udbyder eller ved Flexii ved jeg desværre ikke.

Besvarelse fra Flexii
Hurtig oprettelse. God hjælp til oprettelsen og hvis der er brug for det.
mvh Kirsten

Besvarelse fra Flexii
Stort problem at det IKKE virker i Tyskland.....
Fik simkort og blev overført d 1.4.26
Tager til Tyskland d 2.4.26 og har intet signal, kan ikke ringe, sende SMS eller noget så jeg kan få kontakt til Danmark
Mega frustrerende, da jeg havde 🇩🇰 og mange ville i kontakt med mig
Så jeg håber da virkelig at der kommer orden på det, da vi ofte tager til udlandet