Flexii Anmeldelser 2.090

4,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 1.178 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er meget tilfredse med priserne, som ofte beskrives som fair, billige og konkurrencedygtige. Mange fremhæver også den brugervenlige hjemmeside og den nemme proces med at oprette og administrere abonnementer, hvilket bidrager til en god samlet oplevelse. Dog var nogle utilfredse med kundeservicen, idet de oplevede langsomme svartider, standardiserede svar fra bots, eller at de blev smidt af chatten. Derudover nævner enkelte problemer med abonnementsoverførsel, hvor numre ikke fungerede korrekt, eller at de blev spærret for data i udlandet, hvilket skabte frustration.

Det, folk taler mest om

Service

Forbrugere finder service tvetydig. Mens nogle roser hurtig nummerflytning, nem oprettelse og god... Se mere

Price

Kunder udtrykker stor tilfredshed med priserne. Mange fremhæver, at priserne er lave og billige, og at de... Se mere

Subscription

Kunder deler tvetydige meninger om abonnementer. Mange forbrugere roser de billige priser og den gode... Se mere

User experience

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med brugeroplevelsen. Mange fremhæver en hurtig og nem... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kundeservice. Mens nogle kunder roser hurtig, venlig og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det er forholdsvis let at skifte til Flexii. Eneste "problem" er, når man skal have skiftet/flyttet 3 abonnementer til Flexii på een gang. Så skal man finde hvert enkelt abonnement enkeltvis. Ville væ... Se mere

Fik SIM-kort kort tid efter bestillingen, de klarede nummer overflytningen og opsigelse ved mit gamle teleselskab. Så indtil videre meget tilfreds med mit valg. Så må jeg se om det også er en nem over... Se mere

Alt fungerede super fint. Havde fået 5 stjerner hvis det var muligt at have forskellige kort tilknyttet forskellige numre og man blev oplyst i processen med de kr. 45 for fysisk sim.

Syns det er realistisk priser hjemmeside er rigtig bruger venligst og nem at finde ud af når man skal vælge virkede et abonnement man kun Tænke sej + at hjemmeside mit flexii er os super nem at mano... Se mere

1. nr. 6 af de 8 bedste virksomheder i Mobilnetoperatør

Velkommen til Danmarks nye teleselskab! Vi har billige mobilabonnementer uden lir. Hos os er alt 100% nemt, 100% digitalt og 100% billigt. Vores vision er at skabe et nyt teleselskab sammen med vores kunder

4,1

God

2 t anmeldelser

Jeg er tilfreds med det

Jeg er tilfreds med det

20. april 2026

Hej

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds som værende kunde hos Flexii💙

Super 👍🏻😊

Nemt og overskueligt at skifte til Flexii😊👍🏻

Hej Dennis

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at overgangen til os gik problemfrit og var nemt 💙

Cecilie

Ikke et selskab jeg ville stole på.

Var egentlig tilfreds med Flexii, indtil lørdag den 18/4-26. Mit abonnement dækkede egentligt mit behov indtil jeg kørte på ferie den 17/4-26. Den 18/4-26 fik jeg at vide mit dataforbrug var opbrugt med 80% og jeg ville have 20% tilbage, når alt mit data var brugt ville jeg ikke kunne bruge flere data. Jeg prøvede at se om jeg kunne kontakte Flexii, men de kan kun kontaktes i hverdagen. Så ingen hjælp at hente her, da jeg pludselig samme dag den 18/4-26 fik at vide mit forbrug i Danmark var opbrugt. Hvordan jeg kan bruge mit data i Danmark forstår jeg ikke da jeg ikke opholdt mig i Danmark. Mit abonnement sidder i bilen og bilen befandt sig ikke i Danmark og mit forbrug plejer slet ikke at være så højt at jeg får brugt mine data. Jeg kan derfor tvivle om Flexii manipulerer med folks data for at man skal købe større pakker.... Det er ikke noget jeg ved, man man får fornemmelsen. Det der irriterer allermest er at Flexii ikke bare skruer ned for hastigheden, nej de lukker konsekvent for alt data. Så for mig er Flexii ikke et produkt jeg hverken kan bruge eller føle mig sikker på. De er billige, ja. Men ikke troværdige.

18. april 2026

Hej Søren

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi kan godt forstå, at det har været meget frustrerende for dig at stå uden data og ikke kunne få hjælp, da du havde brug for det.
Vi vil gerne undersøge, hvad der kan have forårsaget dette. Hvis du har lyst, må du meget gerne sende os en mail på trustpilot@flexii.dk med dine oplysninger.

eSim.

eSim.. genialt. Virkede på 10 minutter.

19. april 2026

Hej Rolf

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er glad for eSIM-løsningen samt at processen var ligetil! 💙

Hej Elsebet

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at din oplevelse med at komme i gang har været ligetil og nem💙

Cecilie

Det er ikke nemt når man ikke kan tale…

Det er ikke nemt når man ikke kan tale med dem. 😥

19. april 2026

Hej Valther

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når man savner muligheden for at tale med os.
Hos Flexii kan du altid komme i kontakt med vores kundeservice via mail og livechat, hvor vi sidder klar til at hjælpe. 💙

Du er meget velkommen til at sende en mail til trustpilot@flexii.dk med lidt info om din sag, så tager vi et kig på den og ser, hvordan vi bedst kan hjælpe.

Katharina

Det nye simkort nåede aldrig frem til…

Det nye simkort nåede aldrig frem til dagen, hvor jeg skulle skifte til Flexii. Efter en lang kamp med den uduelige chatbot lykkes det mig endelig at få fat i et menneske, som får afsendt nyt simkort. Jeg må undvære min telefon i 3-5 dage, mens jeg venter på et nyt. Problemet er så bare, at det nye heller ikke dukker op. Endnu engang fat i den uduelige chatbot før man kan komme igennem til et menneske. Endnu et forsøg med nyt simkort, som sendes med track and trace, og jeg må undvære telefon yderligere 3-5 hverdage. På dag 5 er kortet endelig kommet, jeg sætter det i min telefon, men det virker ikke. Tilbage ind til chatbotten, som bare ikke vil acceptere, at det nye simkort ikke virker. Den beder mig gang på gang om at gøre de samme ting eller skifte til eSIM, i stedet for bare at hjælpe mig videre. Den begynder også at opfinde nye services som fx at de kan sende endnu et nyt simkort med Wolt, så jeg får det med det samme. Efter meget tid frem og tilbage får jeg endelig fat i et menneske. Det viser sig så, at det simkort, der er kommet mest posten, er et af de gamle simkort og ikke det nye. Derfor er det ikke aktiveret. Medarbejderen aktiverer det for mig, og det virker fint. Efter blot en uge får jeg at vide, at jeg har brugt alt min data. 65 gb data på en uge!!! I alle de år jeg har haft 50 gb ved Telmore har jeg aldrig oplevet at det blev brugt. Men jeg må ærligt indrømme, at her giver jeg op. Jeg orker simpelthen ikke endnu en tur med den chatbot. Jeg skynder mig i stedet at rykke mit nummer tilbage til Telmore. Prikken over i’et er den mail, jeg modtager fra Flexii, som selvfølgelig er kede af, at jeg forlader dem og gerne vil bede mig udfylde en evaluering. Det vil jeg selvfølgelig gerne, for jeg tænker at alt dette er nyttig viden for dem for at kunne forbedre deres service. Der er så bare lige den udfordring at det link selvfølgelig heller ikke virker… som med alt andet hos Flexii. Nogle gange er en billig pris for god til at være sand.

20. april 2026

Hej Augusta

Tak fordi du deler din oplevelse i detaljer med os. Det lyder som en rigtig trættende og frustrerende proces med både levering af simkort, aktivering og kontakten via chatbotten, og vi kan godt forstå, at det ikke har været nemt for dig.
Vi vil meget gerne forstå forløbet endnu bedre, så vi kan lære af feedbacken og undgå lignende oplevelser fremover. Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne skrive til os på trustpilot@oister.dk med dine oplysninger og en kort opsummering, så tager vi det derfra.

Katharina

God pris.

God pris, bruger 3s net, nem bestilling og levering. Det hele klaret på få minutter. Min 1. gang med e-sim :-)

Hej Finn

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både pris, bestilling og levering, og at din første gang med e-sim gik så nemt🌞

Vi håber, du bliver lige så tilfreds fremover, og vi er glade for at have dig med hos os 💙

Rosalina

Nem hurtig tilgang til ens oplysninger…

Nem hurtig tilgang til ens oplysninger f.eks simkort nr. m.m. nice og pt makeds billigste priser + jævnlige gode tilbud, bliv ved med det.

Hej Kenny

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at du er tilfreds med vores priser, og at Mit Flexii er nemt at bruge. Det betyder meget for os! 💙

Godt forløb.

Hej Henrik

Tusind tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at alt har været fint, nemt og uden bøvl 💙

Cecilie

Jeg har ikke fået mit sim kort og så…

Jeg har ikke fået mit sim kort og så spørger i hvordan det var ???

10. april 2026

Hej Steen

Tak for din anmeldelse. Jeg kan sagtens forstå at det er frustrerende at du endnu ikke har modtaget dit simkort. Du er velkommen til at skrive til os på trustpilot@flexii.dk, så vi kan se nærmere på din sag.

Cecilie

de har blokkeret så jeg ikke kan…

de har blokkeret så jeg ikke kan bestille nyt abonnement .
jeg betaler og de midster ikke penge

18. april 2026

Hej Claus

Tak for din anmeldelse. Jeg kan sagtens forstå at dette er frustrerende. Du er meget velkommen til at skrive til os på trustpilot@flexii.dk, så vi kan undersøge sagen nærmere.

Nemt og hurtigt😀

16. april 2026

Hej Benny

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er skønt at høre, at det hele gik nemt og hurtigt 💙

Gode priser

Gode priser. Det jeg godt kunne tænke mig var at Flexii havde et world abonnement i tilfælde man rejste til Asien eller Amerika. Lige nu er der kun Europa dækning.

3. april 2026

Hej Hamid

Tak for din fine anmeldelse. Det er skønt at høre, at du er tilfreds med vores priser. Vi tager din feedback om forbrug uden for EU med videre internt, så vi kan blive endnu bedre 💙

Simkortene virker ikke

Simkortene virker ikke. Mens jeg talte med chatten blev kl 15.30 og vores samtale afbrudt midt i det hele

Hej Karina

Tak for din mail. Vi forstår godt din frustration og tager din feedback til os, så vi kan blive bedre fremover. Du er velkommen til at skrive til os på trustpilot@flexii.dk, så vi kan hjælpe dig videre.

Beder produkter

Beder produkter

Hej Dasa

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores produkter💙

Hej Michael

Tak for din anmeldelse. Det lyder frustrerende, at du har problemer med at få dit eSIM til at virke. Du er velkommen til at skrive til os på trustpilot@flexii.dk, så vi kan hjælpe dig videre.

Super

Godt og godt mange muligt god billigt koster meget bedre

15. april 2026

Hej Mike

Tusind tak for din anmeldelse. Skønt at høre, at du er tilfreds og synes, det hele fungerer godt 💙

Rosalina