Flexii Anmeldelser 2.090

4,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 1.178 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er meget tilfredse med priserne, som ofte beskrives som fair, billige og konkurrencedygtige. Mange fremhæver også den brugervenlige hjemmeside og den nemme proces med at oprette og administrere abonnementer, hvilket bidrager til en god samlet oplevelse. Dog var nogle utilfredse med kundeservicen, idet de oplevede langsomme svartider, standardiserede svar fra bots, eller at de blev smidt af chatten. Derudover nævner enkelte problemer med abonnementsoverførsel, hvor numre ikke fungerede korrekt, eller at de blev spærret for data i udlandet, hvilket skabte frustration.

Det, folk taler mest om

Service

Forbrugere finder service tvetydig. Mens nogle roser hurtig nummerflytning, nem oprettelse og god... Se mere

Price

Kunder udtrykker stor tilfredshed med priserne. Mange fremhæver, at priserne er lave og billige, og at de... Se mere

Subscription

Kunder deler tvetydige meninger om abonnementer. Mange forbrugere roser de billige priser og den gode... Se mere

User experience

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med brugeroplevelsen. Mange fremhæver en hurtig og nem... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kundeservice. Mens nogle kunder roser hurtig, venlig og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det er forholdsvis let at skifte til Flexii. Eneste "problem" er, når man skal have skiftet/flyttet 3 abonnementer til Flexii på een gang. Så skal man finde hvert enkelt abonnement enkeltvis. Ville væ... Se mere

Fik SIM-kort kort tid efter bestillingen, de klarede nummer overflytningen og opsigelse ved mit gamle teleselskab. Så indtil videre meget tilfreds med mit valg. Så må jeg se om det også er en nem over... Se mere

Alt fungerede super fint. Havde fået 5 stjerner hvis det var muligt at have forskellige kort tilknyttet forskellige numre og man blev oplyst i processen med de kr. 45 for fysisk sim.

Syns det er realistisk priser hjemmeside er rigtig bruger venligst og nem at finde ud af når man skal vælge virkede et abonnement man kun Tænke sej + at hjemmeside mit flexii er os super nem at mano... Se mere

1. nr. 6 af de 8 bedste virksomheder i Mobilnetoperatør

Velkommen til Danmarks nye teleselskab! Vi har billige mobilabonnementer uden lir. Hos os er alt 100% nemt, 100% digitalt og 100% billigt. Vores vision er at skabe et nyt teleselskab sammen med vores kunder

4,1

God

2 t anmeldelser

Syntes I skulle lære jeres kundeservice…

Syntes I skulle lære jeres kundeservice at svare/kommentere på spørgsmål, i stedet for at snakke udenom. Spørg i øst og få svar i vest.

27. april 2026

Hej Jan

Tak fordi du deler din oplevelse.
Jeg kan godt forstå, at det har været frustrerende, hvis du ikke har fået klare svar på dine spørgsmål – det er bestemt ikke sådan, det skal være.
Du er velkommen til at kontakte os på trustpilot@flexii.dk hvis du vil fortælle mere om din oplevelse, eller der er noget vi kan hjælpe dig med.

Katharina

Jeg vil ikke nu

Jeg vil ikke nu

Hej Ihab

Tak for de mange fine stjerner, dem er vi er glade for. Du er altid velkommen til, at kontakte vores kundeservice, hvis du har nogle spørgsmål💙

Rosalina

Godt abonnement der er næsten 100 kr…

Godt abonnement der er næsten 100 kr bedre end yousee pr måned

Hej Erik

Tak for din anmeldelse. Hvor er det godt at høre, at du er glad for abonnementet og oplever en god besparelse 💙

Helt aldeles elendig

Helt aldeles elendig. Ingen menneske-kontakt. Forkert oplyste data forbrug. Jeg har ikke engang haft dem i en måned, og jeg er væk hurtigst muligt. Aldrig i mit liv vil jeg anbefale andre Flexii.

26. april 2026

Hej Katrine

Tak fordi du deler din oplevelse, selvom den er rigtig ærgerlig at læse. Vi er kede af, at det har været så utilfredsstillende for dig. Du er velkommen til at skrive til os på trustpilot@flexii.dk, hvis du ønsker, at vi ser nærmere på det.

Hurtigt betjening

Hurtigt betjening

Hej

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har oplevet en hurtig håndtering 💙Hvis der er noget, vi kan gøre for at gøre din oplevelse helt i top, hører vi meget gerne fra dig. Vi vil altid gerne lære, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for dig.

Nem og billig

Hej Bjarne

Tusind tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du synes, det er både enkelt og til en god pris 💙

Cecilie

Det var dejligt nemt at bestille

Det var dejligt nemt at bestille , og det er meget overskueligt 😃

24. april 2026

Hej Susanne

Tak for din fine anmeldelse! Hvor er det godt at høre, at processen var nem, og at du oplever, at det hele er overskueligt 💙

Nyt SIM-KORT kom som lovet

Nyt SIM-KORT kom som lovet, tre dag efter min bestilling.

21. april 2026

Hej Per

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at alt gik som planlagt, og at du hurtigt fik dit SIM-kort 💙

Hej Kate

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du har modtaget dit kort, og vi håber, alt fungerer som det skal 💙

Gode priser

Gode priser, god service og hurtig ekspedition.

20. april 2026

Hej Michael

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at alt har fungeret hurtigt, og at du oplever en god helhed hos os 💙

Cecilie

Jeg kender ikke så meget til jer endnu

Jeg kender ikke så meget til jer endnu. Derfor 4 stjerner

19. april 2026

Hej Solveig

Mange tak for din anmeldelse. Vi håber, at din oplevelse fortsat bliver god, og vi står altid klar, hvis du får brug for hjælp 💙

Cecilie

Det gik som smurt at skifte til Flexii…

Det gik som smurt at skifte til Flexii Jeg er godt tilfreds med abonnement og især prisen.

3. december 2025

Hej Annie

Tusind tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du er tilfreds som værende kunde hos os 💙

Cecilie

Fin hurtig betjening og nem hjemmeside…

Fin hurtig betjening og nem hjemmeside på apps til at finde ud af 👍👍

Hej Jens

Mange tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du synes, det er nemt at finde rundt i appen, og at betjeningen har været hurtig 💙

Hurtigeste nummerflytning

Hurtigeste nummerflytning, kun en dag, det er ikke til at slå. Nyt e sim installeret og 2 min senere kører det bare.
What is not to like.
Mega tilfreds 👍

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Hvor er det skønt at høre, at det hele gik så hurtigt og problemfrit – lige som det skal være 💙

Ny, derfor 4 stjerner.

Hej. Betjeningen var hurtig, chatten var venlig, og forklaringerne var lette at forstå. Jeg er for nylig skiftet til Flex!! så jeg ved ikke meget om det endnu, men jeg håber at forblive kunde i lang tid.
Mvh. J.

19. april 2026

Hej

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at høre, at starten er gået godt, og vi håber, du bliver glad for at være hos os 💙

Cecilie

Fejl i hjemmeside, ingen telefon support.

Flexii har en indbygget fejl i deres mobile hjemmeside når man bestiller og betaler med mobilepay. De har heller ikke telefonisk support, hvilket er super ironisk når man tænker på at de tilbyder TELEFON abonnement.

Hej Simon

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke har levet op til forventningerne, og vi tager din feedback alvorligt. Du er velkommen til at skrive til os på trustpilot@flexii.dk, så vi kan se nærmere på din sag.

Hurtig betjening

Hurtig betjening

18. april 2026

Hej Jørn

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du oplevede en hurtig betjening💙