Flexii Anmeldelser 2.090

4,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 1.178 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er meget tilfredse med priserne, som ofte beskrives som fair, billige og konkurrencedygtige. Mange fremhæver også den brugervenlige hjemmeside og den nemme proces med at oprette og administrere abonnementer, hvilket bidrager til en god samlet oplevelse. Dog var nogle utilfredse med kundeservicen, idet de oplevede langsomme svartider, standardiserede svar fra bots, eller at de blev smidt af chatten. Derudover nævner enkelte problemer med abonnementsoverførsel, hvor numre ikke fungerede korrekt, eller at de blev spærret for data i udlandet, hvilket skabte frustration.

Det, folk taler mest om

Service

Forbrugere finder service tvetydig. Mens nogle roser hurtig nummerflytning, nem oprettelse og god... Se mere

Price

Kunder udtrykker stor tilfredshed med priserne. Mange fremhæver, at priserne er lave og billige, og at de... Se mere

Subscription

Kunder deler tvetydige meninger om abonnementer. Mange forbrugere roser de billige priser og den gode... Se mere

User experience

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med brugeroplevelsen. Mange fremhæver en hurtig og nem... Se mere

Customer service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af kundeservice. Mens nogle kunder roser hurtig, venlig og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det er forholdsvis let at skifte til Flexii. Eneste "problem" er, når man skal have skiftet/flyttet 3 abonnementer til Flexii på een gang. Så skal man finde hvert enkelt abonnement enkeltvis. Ville væ... Se mere

Fik SIM-kort kort tid efter bestillingen, de klarede nummer overflytningen og opsigelse ved mit gamle teleselskab. Så indtil videre meget tilfreds med mit valg. Så må jeg se om det også er en nem over... Se mere

Alt fungerede super fint. Havde fået 5 stjerner hvis det var muligt at have forskellige kort tilknyttet forskellige numre og man blev oplyst i processen med de kr. 45 for fysisk sim.

Syns det er realistisk priser hjemmeside er rigtig bruger venligst og nem at finde ud af når man skal vælge virkede et abonnement man kun Tænke sej + at hjemmeside mit flexii er os super nem at mano... Se mere

1. nr. 6 af de 8 bedste virksomheder i Mobilnetoperatør

Velkommen til Danmarks nye teleselskab! Vi har billige mobilabonnementer uden lir. Hos os er alt 100% nemt, 100% digitalt og 100% billigt. Vores vision er at skabe et nyt teleselskab sammen med vores kunder

4,1

God

2 t anmeldelser

Det går planmæssigt

Jeg har modtaget et godt brev med simkort.

Hej Preben

Tak for din anmeldelse. Det er rart at høre, at modtagelsen af simkortet gik godt 💙Hvis der er noget, vi kan gøre for at gøre din oplevelse helt i top, hører vi meget gerne fra dig. Vi vil altid gerne lære, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for dig.

Hej Mogens

Mange tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du har oplevet en hurtig levering 💙Hvis der er noget, vi kan gøre for at gøre din oplevelse helt i top, hører vi meget gerne fra dig. Vi vil altid gerne lære, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for dig.

Cecilie

At det hele gik uden problemer og…

At det hele gik uden problemer og Flexii havde en god løsning

5. april 2026

Hej Ole

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at alt forløb problemfrit, og at du er tilfreds med forløbet 💙

Cecilie

Et godt tilbud,der virker med det samme…

Et godt tilbud,der virker med det samme når sim kortet kommer i.👍🇩🇰

24. marts 2026

Hej Klavs

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at alt kom hurtigt i gang, og at du har haft en god start hos os 💙

Nemt og lige til

Hej Erik

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at det hele har været så enkelt og ukompliceret 💙

Cecilie

Min gode oplevelse består indtil vider…

Min gode oplevelse består indtil vider i, at det vær så let en overgang fra et andet selskab.
Let installation via god forklaring, af eSim

Hej Erik

Tak for din fine anmeldelse. Det er skønt at høre, at overgangen gik nemt, og at opsætningen med eSIM fungerede uden problemer 💙

Cecilie

Super godt tilfreds med Flexil ,er…

Super godt tilfreds med Flexil ,er ved Telmo alt for dyr ..

Hej Anders

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at du er tilfreds som værende kunde hos Flexii 💙

Cecilie

Super godt tilfreds med abonnement …

Super godt tilfreds med abonnement har været ved Telmo aldrig mere, for dyrt dårlig service Har haft Flexil før var godt til men skulle have ny mobiltelefon Telmo gave rabat hvis man havde abonnement hos dem nu bliver jeg flyttet tilbage til en langt billigere abonnement .

Hej Inge

Mange tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du er glad for at være tilbage hos os, og at løsningen passer dig bedre denne gang 💙

Bestilling af mobilabonnement

Efter bestilling af mobilabonnement var der hurtig reaktion fra flexii. Efterfølgende fik jeg en besked om at simkort er afsendt.
Nu venter jeg så på næste skridt.
Indtil nu er det en positiv oplevelse.

Hej Knud

Tusind tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at starten har været positiv med hurtig respons og klar besked – vi håber, resten forløber lige så godt 💙

Cecilie

Nemt at oprette sig men jeg har kun 2…

Nemt at oprette sig men jeg har kun 2 streger på mobil net troede det ville være fuld dækning så lidt skuffet.

Hej Mona-Lise

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at oprettelsen gik nemt, men vi er kede af, at dækningen ikke helt lever op til dine forventninger. Du er velkommen til at skrive til os på trustpilot@flexii.dk, hvis vi skal kigge nærmere på det.

Cecilie

Super nem tilmeldings process og klar…

Super nem tilmeldings process og klar kommunikation på mail.
Det hele kører automatisk.

Det kunne mange af de store selskaber lære noget af.

11. marts 2026

Hej Nikolaj

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at det hele har været enkelt, og at kommunikationen har fungeret godt 💙

Cecilie

Hvis du bruger alt din data, så er det bare ærgerligt

Jeg har altid været glad for Flexii, fordi det er så billigt, priserne bliver ikke hævet og de kontakter mig ikke unødigt.

Men nu har de åbenbart lukket for, at man kan bruge mere mobildata udover sit abonnement og så bare betale pr. mb. som man kan vitterligt alle andre steder. Så nu hvis jeg har en enkel måned, hvor jeg skal bruge en smule ekstra, så er det ikke muligt.
Så hvis du bruger alt din data, så er det bare ærgerligt, de lukker for din mobildata.
Du er nødt til at skifte til et dyrere abonnement, og det er Ikke fedt, når at alle de abonnementer, man kan skifte til, er langt dyrere, end det man har.

Det kan jeg nok ikke leve med desværre, så det må blive Lebara eller lignende nu.

29. april 2026

Hej Rasmus

Tak for din ærlige anmeldelse. Vi forstår godt, at dette kan være frustrerende, og vi tager din feedback om tilkøb af ekstra data med os. Du er velkommen til at skrive til os på trustpilot@flexii.dk, hvis du vil have, at vi kigger nærmere på din sag.

Fin overskuelig hjemmeside

Fin overskuelig hjemmeside. Abonnementspris pr./md 59 kr . Flot tilbud. Fin service og hurtig levering.

27. april 2026

Hej Christel

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du føler, det hele fungerer godt og at processen har været smidig fra starten 💙

Cecilie

Prisen kan jeg ikke klage over ..

Prisen kan jeg ikke klage over, men signalet er meget svingende, selv inde i store byer.
Jeg oplever at jeg bliver smidt på edge, og hvis jeg kontakter kundeservice, skal man igennem 100 spørgsmål fra deres bot, inden man kan tale med et menneske, her er botten dog til større hjælp.. når de mener de har ydet hjælp, smutter de bare fra chatten.. Jeg er smuttet fra flexii igen når de 4 måneders rabat er ovre

1. marts 2026

Hej Nicklas

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive. Det lyder som en frustrerende oplevelse, både med forbindelsen og kontakten til os, og det er vi virkelig kede af at høre. Du er velkommen til at skrive til os på trustpilot@flexii.dk, hvis vi skal se nærmere på det for dig.

Nemt og hurtigt at bestille

Nemt og hurtigt at bestille

Hej Hans

Tusind tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at bestillingen har været nem og hurtig for dig – det er lige præcis sådan, vi ønsker, det skal være💙

Vi vil altid gerne gøre oplevelsen endnu bedre, så hvis der er noget vi kan gøre, vil vi meget gerne høre det.

Rosalina

Rimelig

Ser ingen grund til at der skal gå mere end en måned, før mit nummer kan flyttes.

20. april 2026

Hej Jens

Tak for din feedback 💙
Vi har forståelse for, at ventetiden kan opleves lang. Ofte skyldes det en gældende opsigelsesperiode på 30 dage.

Du er meget velkommen til at skrive til os på trustpilot@flexii.dk, så tager vi gerne et nærmere kig på sagen sammen.

Katharina

Det var nemt at flytte mine abonnenter

Det var nemt at flytte mine abonnenter. Jeg skulle flytte 3 og det gik super nemt. Nu venter jeg på mine sim kort.

Hej Allan

Hvor er det dejligt at høre, at flytningen af dine abonnementer var nemt💙 Vi håber, at resten også forløber lige så godt.

Katharina

Meget nemt at oprette sig til nyt…

Meget nemt at oprette sig til nyt telefonselskab og forhåbentlig godt 👍

Hej Jette

Tusind tak for din anmeldelse. Skønt at høre, at det var nemt for dig at oprette dig – vi håber også, at du bliver rigtig glad for det nye abonnement 💙

Rosalina