Fjord LineAnmeldelser

1.067

4,2

Hvis du på nogen måde kan undgå Fjordline, så gør det. Jeg bookede fra Hirtshals til Kristiansand kl 12.10 men opdage efter et par dage at de havde booket mig til en forkert afgang. Jeg ringede for... Se mere

Er lige kommet hjem fra vores 3. minicruise med Fjord Line. Denne gang et Eurovision cruise. Sikke en dejlig besætning der er ombord - altid smilende og hjælpsomme. Der er desuden altid pænt og re... Se mere

Super god service fra især Daniel og Helene i baren men alle vi mødte var alle sammen imødekommende, servicemindede og søde. Vi har haft en fantastisk tur og kommer gerne igen.

Total dejlig tur. Fik turen i 60 års gave, min mand havde ringet til Fjord line, om de kunne lave en overraskelse til mig. Lækker kahyt med ee rigtig flot fødselsdags hilsen, og 1 flaske rødvin. Glad... Se mere

1. Rejseselskab

We are a young ferry company that has grown a lot in recent years through adding new, modern ships to our fleet, expanding our route network and providing our guests and freight customers with exceptional service and value for money. Fjord Line is based on sound business values. Everything we do is with vigour, responsibility, respect and commitment. The company has about 800 employees and transports over 1.4 million passengers annually. Our four ships operate five routes between Norway and Denmark. In addition to passenger traffic, we also transport commercial vehicles and goods.

God

1 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.067)

Dejlig overfart til Bergen

En smuk og behagelig tur fra Hirtshals til Bergen på et dejligt skib med gode kahytter og en fin, fin restaurant.

15. august 2023

Kære Gert

Mange tak for den positive feedback. Vi sætter stor pris på at du giver dig tid til at fortælle om din oplevelse og vi er meget glade for at du havde en god tur. Vi håber at se dig jer om bord igen snart.

Vi kommer igen

Vi havde en skøn tur - både frem og tilbage. Dejligt overskueligt skib med faciliteter der lige passede til os. Vi kommer igen.

3. juli 2023

Kære H. Andersen

Mange tak for den positive feedback. Vi sætter stor pris på at du giver dig tid til at fortælle om din oplevelse og vi er meget glade for at du havde en god tur. Vi glæder os til at byde jer velkommen om bord igen en anden gang.

Dejlig færge

Dejlig færge, gode kahytter. Fin morgenmad. Serviceorienteret personale. Er ikke glad for buffet som folk flæsker rundt i. Vil hellere betale for ala card.

18. juni 2023

Kære John

Mange tak for din feedback. Vi sætter stor pris på at du giver dig tid til at fortælle om din oplevelse og vi er meget glade for at du havde en god tur. Vi håber at se dig om bord igen i fremtiden.

Vi rejser til Norge 5-6 gange hvert år

Vi rejser til Norge 5-6 gange hvert år, og er godt tilfreds med Fjordline.
Dog er der ikke siddepladser til alle i sommerferien og juleferien.
Vi benytter os af den gode morgenbuffet og der er alt man kan ønske sig.
Kan klart anbefale en tur med Fjordline :-)
Vi er meget kede af, at vi ikke kan sejle til Langesund mere, den passede os meget bedre

28. september 2023

Kære Hanne

Mange tak for din tilbagemelding. Vi sætter stor pris på at du giver dig tid til at fortælle om din oplevelse og vi er meget glade for at du havde en god tur med os. Vi håber at se dig om bord igen i fremtiden - måske en tur til Kristiansand kan friste? :)

Rigtig god service

Rigtig god service. Alt fungerer godt

28. juli 2023

Kære Henrik

Mange tak for den positive feedback. Vi sætter stor pris på at du giver dig tid til at fortælle om din oplevelse og vi er meget glade for at du nyder at rejse med os. Vi håber at se dig om bord igen snart.

Ny båd hirthals kristiansand

Fjordline den færge jeg var med den var bare så fin en båd der var lavet om det var en fornøjelse.

24. maj 2023

Kære Frida

Mange tak for din positive feedback. Vi sætter stor pris på at du giver dig tid til at fortælle om din oplevelse og vi er meget glade for at du havde en god tur. Vi håber at se dig om bord igen en anden gang.

norge bedst.

vi har rejst med fjordline før og er inponeret over den fine service og hjælpsomhed,men vi er kede af at i ikke sejler til langesund længere men tak for den gode tur.

26. juli 2023

Kære Leo

Mange tak for din tilbagemelding. Vi sætter stor pris på at du giver dig tid til at fortælle om din oplevelse og vi er meget glade for at du havde en god tur med os. Vi håber at se dig om bord på en af vores andre ruter i fremtiden - måske en tur til Kristiansand kan friste? :)

Helle // Fjord Line Kundeservice

Vi synes det er et godt selskab at…

Vi synes det er et godt selskab at rejse med, men maden er meget kedeligt og meget høje priser

18. juli 2023

Kære Sølvsten

Mange tak for tilbagemeldingen. Vi sætter stor pris på at du giver dig tid til at fortælle om din oplevelse og håber at vi i de mange forskellige spisesteder ombord kan ramme dine ønsker på din næste rejse med os.

I kan få 5 stjerner

I kan få 5 stjerner, men kun hvis I genåbner færgeruten til Langesund---mange mangler den!!!!!!

Angivet rejsedato er ca, og det var over Kristiansand.

24. juli 2023

Hej Jens

Mange tak for din feedback! Vi er rigtig glade for at høre at du nyder at rejse med os og håber at se dig om bord igen, selvom det nok bliver til Kristiansand / Stavanger eller Bergen. :-)

Lasse // Fjord Line Kundeservice

vi har rejst flere gange med fjordline…

vi har rejst flere gange med fjordline og følt os godt tilpas, god service, flink personale, god mad og en flot færge.

31. oktober 2023

Kære Niels-Jørn

Mange tak for den positive feedback. Vi sætter stor pris på at du giver dig tid til at fortælle om din oplevelse og vi er meget glade for at du nyder at rejse med os. Vi håber at se dig om bord igen snart!

Dejlig oplevelse

Jeg har rejst flere gange med Fjord line på turen fra Hirtshals til Bergen og retur igen. Det er en dejlig tur med god service ombord, altid smilende og hjælpsomt personale. turen op gennem skærgården til Bergen er en dejlig tur med afslapning, god mad, dejlig underholdning. jeg tager gerne turen igen.

28. august 2023

Kære Preben
Mange tak for den positive feedback. Vi sætter stor pris på at du giver dig tid til at fortælle om din oplevelse og vi er meget glade for at du nyder at rejse med os. Vi håber at se dig om bord på vej til Bergen igen snart!

Dejlig sejltur til Norge

17. juni 2023

Kære Geert

Mange tak for den positive feedback. Vi sætter stor pris på at du giver dig tid til at fortælle om din oplevelse og vi er meget glade for at du havde en god tur. Vi håber at se dig om bord igen en anden gang.

Lasse // Fjord Line Kundeservice

At sejle med Fjordline er hyggeligt

At sejle med Fjordline er hyggeligt, eventyrligt og bare en velfungerende oplevelse.

23. august 2023

Kære Birgitte

Mange tak for den positive feedback. Vi sætter stor pris på at du giver dig tid til at fortælle om din oplevelse og vi er meget glade for at du havde en god tur. Vi håber at se dig om bord igen.

Lasse // Fjord Line Kundeservice

en fornøjelse at sejle med jer…

det er altid en fornøjelse at sejle med Fjor Line
har altid sejlet med jer siden første sejlads fra Hanstholm og kender rigtig mange ombord
, og vi sejler ca. 3 gange i året til Norge, men det var kedeligt at i ned lagde ruten til Langesund den passede os bedst, but never mind vi sejler kun med Fjord Line, så god vind fremover

2. november 2023

Kære
Mange tak for de søde ord. Vi er meget glade for at I fortsat nyder at rejse med os. Vi håber at se jer om bord igen snart.

Helle // Fjord Line Kundeservice

Bedste måde at komme fra Danmark til…

Bedste måde at komme fra Danmark til Bergen på og retur. Og så kommer man frem udhvilet.

11. oktober 2023

Kære kunde
Mange tak for den positive feedback. Vi sætter stor pris på at du giver dig tid til at fortælle om din oplevelse og vi er meget glade for at du havde en god tur til Bergen. Vi håber at se dig om bord igen.

Alt fungerer ok

Alt fungerer ok. Fint med bil placering og trappe op. Gode faciliteter ombord. Ok forplejning.

11. august 2023

Kære Olav

Voldsom oplevelse.

Livslang rejseforbud på baggrund af hjerteanfald.

Min kære far fik desværre et hjerteanfald under Fjordlines Cruise og blev afhentet af helikopter. Personalet var professionelle og han fik hjælp i tide. Han var hverken truende eller havde en dårlig adfærd under hændelsen, men ydmyg og taknemmelig for hjælpen.
Jeg måtte efterfølgende tage den lange tur til færgen i Hirtshals for at hente hans medicin og bagage og her blev jeg så oplyst, at han på baggrund af hændelsen har fået livslang rejseforbud med Fjordline. Han er bosat i Norge og der er planlagt hjemrejse på søndag da han SKAL forsætte behandling for sit hjerteanfald der samt hente sin bil, som står ved terminalen i Bergen. Dette kan han så ikke grundet Fjordlines rejseforbud. Deres svar til dette var: Det er ikke vores problem. (Utrolig arrogant medarbejder) Dog skal det her tilføjes, at han stadig har betalt for hjemrejsen men får ikke penge retur eller vejledning om hjemrejse på anden vis. Dette har medført unødvendig stress til hjertepatienten og jeg står nu som pårørende og ved ikke hvad jeg skal stille op.

Jeg er selvsagt rasende og frustreret.

Jeg kan med sikkerhed oplyse, at hverken jeg eller familien igen vil ligge Fjordline til last med vores besøg.

27. oktober 2023

Udvalget af solbriller er simpelthen…

Udvalget af solbriller er simpelthen for ringe! jeg har valget imellem at lige en polsk prostitueret, eller en dårlig bollywood udgave af blade (min hudfarve er creme hvid)... Selvom ekspedienten stor smilende, smed den ene velsmørede løgn efter den anden i ansigtet på mig, fik vedkommende desværre ikke overbevist mig om køb af jeres solbrille..
Borset fra et elendigt udvalg, var servicen i top!
PS jeres kokke fortjener uden tvivl en lønforhøjelse.

24. oktober 2023

Hej Daniel

vi er kede af at høre at du ikke fandt de rigtige solbriller mens du var på tur med os. Vi skifter løbende ud i vores sortiment, så vi håber at vi rammer din smag bedre en anden gang.

Men dejligt at høre, at du var tilfreds med vores service og med maden ombord.

Lasse / Fjord Line Kundeservice

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. Har forsøgt gentagende gange, at komme i kontakt med kundeservice angående refusionssag, da jeg jf. fjordlines egne retningslinjer har krav på mindst 50% refusion af billet pga. væsenligt forsinkelse på en overfart. Da jeg endelig får svar, er refusionens størrelses minimal og lever ikke op til den %-sats refusion, som jeg har burde have fået. Det har ikke været muligt for mig, at komme i kontakt med fjordline siden, selvom jeg har gjort mange forsøg i løbet af den sidste 1,5 mdr.... Vil overhovedet ikke anbefale, at bruge fjordline!

4. oktober 2023

Hej Selina

Vi beklager, at du har haft en negativ oplevelse med vores kundeservice. Vores medarbejdere følger vores retningslinjer for kompensation, men vi vil gerne se på din sag igen, hvis du mener, at du ikke har fået den retmæssige refusion. Vi beklager dybt den ventetid, du har oplevet i forhold til vores svar fra kundeservice. Vi forstår din frustration, og vi arbejder hårdt på at forbedre vores responstid for at give dig en bedre oplevelse.

Lasse / Fjord Line Kundeservice