The webshop was easy to shop on. I’m in my seventies and with a bad eyesight, but I could see it well and everything was as it said and payment went smoothly so up until now it was a very good experie... Se mere
Virksomheden har svaret
Schoonmaakmiddel voor auto gekocht. Flessen waren maar 100 ml. Niet goed gelezen denk ik. Maar voor 12 euro per fles. Eenmaal gebruikt. Doe totaal niet wat er beloofd wordt. Voel me o... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb 3 tubes eyetighter ontvangen.Volgens het filmpje beloofd het veel, doet echter niets! 2 tubes zitten nog gesealed, 1 2x gebruikt om te testen. Dus meteen een mail gestuurd dat ik wil retourne... Se mere
Virksomheden har svaret
00000 sterren Ik ben met stomheid geslagen 16 januari 2026 mijn kerstman door de muur stickers ontvangen 23 november 2025 bij Finebay besteld. Ik heb hier € 17,48 inclusief verzendkosten voor bet... Se mere
Virksomheden har svaret
Finebay is een klein maar ultramodern bedrijf dat zich toelegt op het leveren en aanbieden van de coolste gadgets voor jongens op één plek.We gebruiken innovatieve chemie met moderne ontwerptechnologie om consequent de norm te stellen voor ultramodern speelgoed, glas, elektronica, materialen, batterijen en telefoonaccessoires.
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Rectificatie van review inmiddels pakket ontvangen later dan zou moeten ook reactie gekregen dus verder dik tevreden.

Dascam niet hetzelfde. Kan hem niet meer terug zenden kost 15.00
Euro.
Ik heb een dashcam besteld waar de camera naar achter gedraaid kan worden maar ik heb er één gekregen waar de camera achter in de auto via een kabeltje gemonteerd moet worden. Er zit ook geen duidelijke beschrijving bij. Heeft een mail gehad en krijg geld terug.

Besvarelse fra Finebay
Een ontstopper bestelt .... redelijk snel gekregen...alleen.... het busje is kleiner dan het gemiddelde zout vaatje... wat een oplichters en t werkt voor geen meter... schandalig.
Weer geprobeerd.... dacht.. goed filmpje.. maar weer genaaid... nooit doen !!
Aanvulling op reactie van 27 02.
Ik heb dit besteld nav een advertentie op Facebook.. ik kan helaas geen foto van het product toevoegen... maar het is 33% van een blikje cola.
Je ziet een filmpje waarin het lijkt alsof je een grote bus gaat krijgen. Dit is gewoon pure oplichting
Aanvulling na contact op.28 februari. Bericht gehad van de klantenservice. Ze zullen het bedrag vergoeden. Dat is netjes van Finebat

Besvarelse fra Finebay
Ik heb 23 februari een product besteld en betaald. Nu krijg ik vandaag een bericht dat het product, x2, nog in het winkelwagentje zit. Hoe is het mogelijk dat ik heb betaald? Waar gaat het mis? Zorgelijk vind ik dit!
Finebay reageerde snel. Helaas nog niet opgelost omdat ik geen relatienummer heb, wat ik begrijp want de producten bleven in het mandje staan. De 38.88 euro zijn wel afgeschreven, dus hoop ik dat ze alsnog de producten opsturen. Aan de hand van kopieën van de betaling, zou men kunnen zien of dat het klopt.
Keurig, snel en netjes een reactie ontvangen.

Besvarelse fra Finebay
Bestelling 107867 drie weken geleden geplaatst waarbij vermeld stond dat de levertijd maximaal drie weken zou zijn. Na drie weken was het echter nog steeds niet verzonden, terwijl ik een paar dagen later naar het buitenland moest.
Een medewerker van de klantenservice gaf aan dat de bestelling geannuleerd zou worden.
Tot mijn verbazing werd het product ineens de volgende dag alsnog verzonden, terwijl ik daar niet meer op kon wachten. Dit was niet volgens afspraak. Vervolgens werd mij beloofd dat ik binnen vijf werkdagen mijn geld terug zou krijgen, maar dat is nooit gebeurd. Nu heb ik geen product én geen terugbetaling ontvangen en ze reageren nergens meer op.
Edit: contact opgenomen zoals gevraagd maar wederom geen enkele reactie. Ik denk dat dit al voldoende zegt.

Besvarelse fra Finebay
Erg teleurgesteld had gewoon eerlijk gezegd dat jullie dropshippers zijn
Dan kan ik zelf mijn product bij de ali express bestellen ben ik meer als de helft goedkoper uit en zelfs de ali express levert binnen 2 weken
finebay-128015

Besvarelse fra Finebay
Makkelijk te vinden producten, voldoende informatie, snel te bestellen, diverse betaalmogelijkheden en waar voor je geld.
27 januari j.l. een bestelling geplaatst. Tot op heden niets gehoord of ontvangen van dit bedrijf. Afgelopen donderdag gemaild. Tot op heden nog geen antwoord gekregen. Vind dat ze slecht communiceren. Wil komende week wat vernemen anders ontbind ik de koop en ga ik aangifte doen tegen dit bedrijf.

Besvarelse fra Finebay
Dashcam besteld maar het geleverde komt niet overeen met wat wordt weergeven via Facebook.
Artikelen worden verzonden via China en dan heb je problemen met het retourneren en je geld terug vragen c.q krijgen.

Besvarelse fra Finebay
Ik heb 18 Jan 25 een bestelling gedaan en tot op de dag van vandaag nog steeds niks ontvangen van de borstels en navull flesjes.
Ik heb al meerdere malen contact proberen te zoeken, maar niemand geeft thuis. Lijkt wel of ik wordt opgelicht. Ik weet nu ook even niet meer wat te doen.

Besvarelse fra Finebay
Waar blijft mijn telefoonhoesje? Op mijn mail naar jullie krijg ik geen antwoord! Annuleren en geld terug kan ook niet!!!!! Is al meer dan 12 dagen onderweg (zogenaamd) denk ik!!!

Besvarelse fra Finebay
Ik heb op de dag dat ik bestelde ook meteen geannuleerd, hierover al heel veel mailtjes gestuurd, dat ik wil annuleren, maar niemand is thuis, krijg dus gewoon geen antwoord! Hoe kom ik hier van af???

Dropshipper!
Gewoon zelf bestellen op aliexpress de volgende keer voor 1/6de van de prijs.

Besvarelse fra Finebay
They sell at 6x the price cheap stuff from AliExpress. Tried contacting them after buying to cancel the order, but no reply from the customer service.

Ook 2 borstels en 8 navulflesjes besteld voor €41,99
Werd wel enigzins teleurgesteld met de revieuws hier.
Echter geheel onterecht.
6 Jan besteld en op 21 Jan netjes ontvangen. En t werkt ook nog.
Zou wel fijner zijn indien je ook een bevestigingsmail krijgt van de bestelling.
Dus al met al tevreden klant.
Ik zit al bijna een maand te wachten op mijn producten maar nog niet binnen, de track en tracé code is ook niet bekend bij ups van wat er bij staat. En dit lijkt wel gewoon oplichting. Je wordt ook überhaupt niet op de hoogte gehouden van je pakket en dan vindt ik al zelf erg slordig, maar hieruit lijkt het voor mij oplichtings praktijken.
HET PRODUCT IS NIET BINNENGEKOMEN!!
IK HEB DUS GEEN PRODUCT ONTVANGEN!!

Besvarelse fra Finebay
Ook ik heb besteld en betaald, de volgende dag kreeg ik een mail om mijn bestelling af te ronden.
Hierop geantwoord zoals bovenstaande.
Ze konden nergens mijn bestelling vinden.
Betalingsbewijs meegestuurd, dus nu afwachten.
Vind het vrij onbehoorlijk🤢

Besvarelse fra Finebay
Ik ging die schoonmaak borstel bestellen en moest 81,98 betalen, nog steeds niets ontvangen en mijn geld terug gevraagd.
Krijg je een mail dat ze de order niet kunnen vinden, maar het geld terug krijgen ho maar.
Oplichters zijn het. Hoor verder niets meer

Besvarelse fra Finebay
I also ordered an electric trimmer and haven’t received any yet. I am trying to track the package via the tracking number they gave but just redirects me to their page. No customer service that I can contact about this

Besvarelse fra Finebay
Neigt naar oplichting mensen,...
Ik heb ook de was borstels besteld.. 12 dagen geleden. Bevestigingsmail ontvangen van de bestelling met track en trace code.
Deze is al 12 dagen niet actief, ik heb 5x met de (ontbrekende)klantenservice gemaild.
Tot op heden nog niks terug gehad,
Blijkbaar reageert men alleen hier, het is echt sonde..als ze een beetje een fatsoenlijk bedrijf zouden zijn, zouden ze zich bezig houden met klantenservice, of op zn minst iets terug schrijven..ik neig nu naar oplichting.
Gelukkig heb ik achteraf betalen gedaan via klarna, hun gaan met mijn klacht aan de slag.
Helaas een belachelijke manier van werken van deze organisatie, en ik ben niet zon zeurder of zeikerd...maar dit gaat mij beetje te ver.
Natuurlijk na deze review, meteen een emale dat het pakket onderweg is..wat een slecht bedrijf zeg..ongelofeloos..het is nog geen eens uit canada vertrokken
20/1 nog niks ontvangen, enige antwoord van finebay is dat ik me niet druk moet maken, het is onderweg.
T en t code werkt niet via de site.
Als ik op ups track, is deze ongeldig.
Met de nieuwe info die finebay gaf, werd er geupdate tot de 17e, het in amsterdam..erna valt alles dood.
Gelukkig heeft klarna de betaling bevroren, ik hoef pas te betalen als het binnen is... dit is dan wel super service