Finebay Anmeldelser 821

TrustScore 2 ud af 5

2,0

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Indien je een review schrijft, geven ze een reactie om zo gezegd te helpen. Ik stuurde naar het opgegeven e-mail adres mijn gegevens door zoals gevraagd, maar daar krijg je dan helemaal geen reactie... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De onzichtbare draadloze slaapoortjes zijn IPX5 waterdicht, voelen licht en comfortabel aan, waardoor ze ideaal zijn om mee te slapen, te sporten of op reis te gaan.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Schoonmaakmiddel voor auto gekocht. Flessen waren maar 100 ml. Niet goed gelezen denk ik. Maar voor 12 euro per fles. Eenmaal gebruikt. Doe totaal niet wat er beloofd wordt. Voel me o... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Virksomhedsoplysninger

Skrevet af virksomheden

Finebay is een klein maar ultramodern bedrijf dat zich toelegt op het leveren en aanbieden van de coolste gadgets voor jongens op één plek.We gebruiken innovatieve chemie met moderne ontwerptechnologie om consequent de norm te stellen voor ultramodern speelgoed, glas, elektronica, materialen, batterijen en telefoonaccessoires.

Kontaktoplysninger

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ik heb de kwaliteit van Finebay altijd…

Ik heb de kwaliteit van Finebay altijd gewaardeerd en respecteer hun reputatie als leverancier van hoogwaardige, maar betaalbare mini wifi-camera's met 1080p HD-resolutie. Bestellen en verzenden verliepen snel en gemakkelijk.

17. maj 2026

Beste klant,
Heel erg bedankt voor het nemen van de tijd om ons een 3-sterren beoordeling te laten.
Wij streven ernaar onze klanten de best mogelijke service te bieden.
We hopen u in de toekomst uitstekende producten en diensten te blijven leveren en kijken ernaar uit u binnenkort weer te bedienen. Bedankt dat u ons hebt gekozen!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De nieuwe draagbare nekventilator zorgt…

De nieuwe draagbare nekventilator zorgt voor een sterke luchtstroom en is tegelijkertijd stil en comfortabel tijdens activiteiten bij warm weer.

Dear customer,
Thank you so much for taking the time to leave us a 3-star review.
We strive to provide our customers with the best possible service.
We hope to continue to provide you with excellent products and services in the future, and we look forward to serving you again soon. Thank you for choosing us!
Best regards,
Customer Service Team

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De USB-videorecorder werkt soepel voor…

De USB-videorecorder werkt soepel voor streamen en opnemen met stabiele videokwaliteit en is eenvoudig te installeren.

2. juni 2026

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De onzichtbare draadloze slaapoortjes…

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De Thumbs Up telefoonhouder heeft een…

De Thumbs Up telefoonhouder heeft een leuk ontwerp en houdt je telefoon stabiel voor het kijken van video's of handsfree videobellen.

2. juni 2026

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De 3-in-1 snelle autocoating spray met…

De 3-in-1 snelle autocoating spray met hoge bescherming zorgt voor een gladde, glanzende afwerking en beschermt het oppervlak van de auto tegen stof en watervlekken. Ook de klantenservice is uitstekend.

22. maj 2026

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Snoepkleurige pennen schrijven soepel…

Snoepkleurige pennen schrijven soepel en voegen een leuk, kleurrijk accent toe aan studie, kantoorwerk of creatieve bezigheden.

9. maj 2026

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De dames sportlegging biedt flexibele…

De dames sportlegging biedt flexibele beweging en een comfortabele pasvorm, waardoor ze perfect zijn voor workouts of casual dagelijks gebruik.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De krachtige zaklamp van de Special…

De krachtige zaklamp van de Special Forces geeft helder licht en voelt betrouwbaar aan voor kamperen, noodgevallen of buitenactiviteiten.

1. maj 2026

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Finebay …bestaat dat wel ??

Indien je een review schrijft, geven ze een reactie om zo gezegd te helpen.
Ik stuurde naar het opgegeven e-mail adres mijn gegevens door zoals gevraagd, maar daar krijg je dan helemaal geen reactie op !!

1. juni 2026

Beste klant,

Wij verontschuldigen ons voor het ongemak dat u wordt veroorzaakt.

Uitsluitend op basis van de beoordeling kunnen we uw bestelling niet vinden. Neem contact met ons op via de volgende methoden rnchan029@gmail.com
Zorg ervoor dat u uw bestelnummer, naam en e-mailadres verstrekt, zodat we u kunnen helpen bij het controleren van de leveringsstatus en het aanbieden van een oplossing.

Bestellen zeker niet bij Finebay

Ik heb op 24 november een bestelling gedaan GEEN orde bevestigingen gehad maar het kwam goed. Dit waren kerststickers waar op ik half december weer gevraagd heb waar het bleef. Het kwam goed op tijd maar goed uiteindelijk komt het half JANUARI 2026 pas binnen dat is dus niet binnen 18 dagen als je even reken. Ze zouden het geld terug storten, doen ze niet. Mail gehad van ze we betalen terug, NOT. Niet bestellen komen hun eigen levertijden, afspraken niet na en de sticker was ook nog eens een teleurstelling.

24. november 2025

Besvarelse fra Finebay

Hallo Gertjan, onze oprechte excuses voor de vertraging en de verwarring rondom uw terugbetaling. We zullen uw bestelling direct bekijken en ervoor zorgen dat uw terugbetaling zo snel mogelijk wordt verwerkt. Uw probleem is nu doorgegeven aan ons supportteam. Houd er rekening mee dat we contact met u zullen opnemen via het e-mailadres dat u bij uw bestelling hebt opgegeven.

Bedankt en een fijne dag!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kerstman door de muur stickers

Ik ben met stomheid geslagen 16 januari 2026 mijn kerstman door de muur stickers ontvangen 23 november 2025 bij Finebay besteld.
Ik heb hier € 17,48 inclusief verzendkosten voor betaald bij Temu kosten dezelfde € 2,26
DUS PAS OP GROTE OPLICHTERS
Wees gewaarschuwd bestel hier niets

24. november 2025

Besvarelse fra Finebay

Hallo, onze excuses dat u een minder prettige ervaring heeft gehad met de levertijden. Dat is niet de ervaring die we onze klanten willen bieden. Ons logistieke team bekijkt klantverzoeken zeer zorgvuldig en verwerkt elke bestelling zo snel mogelijk, maar we begrijpen dat er altijd leveringsproblemen kunnen ontstaan ​​door factoren waar wij geen invloed op hebben.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Tot mijn verbazing is het geld terug…

Tot mijn verbazing is het geld terug gestort.
dat is netjes.
dat moet wel vermeld worden. Na een negatief review.

12. januar 2026

Besvarelse fra Finebay

Hallo klantbert, door systeemproblemen kunnen we mogelijk niet op tijd op e-mails reageren. We werken er echter hard aan om alle problemen op te lossen. Bedankt voor uw begrip.

Man man man

Man man man. 1 ster is nog te veel. 28 november een bestelling geplaatst en betaald. We zijn 6 weken verder. Dat is 42 dagen. En nog is er niets geleverd. Volgens de code ligt het al een tijdje te wachten bij DHL maar daar geloof ik bijzonder weinig van.
Mensen KOOP HIER NIETS om teleurstelling te voorkomen.
Dit is de tweede review die ik schrijf over (niet zo) Finebay misschien reageren ze weer een keer.
Kansloos zo’n bedrijf.

11. januar 2026

Besvarelse fra Finebay

Hallo, het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de levertijd. We hebben uw bestelling gecontroleerd en ontdekt dat u het pakket pas een paar dagen na deze beoordeling heeft ontvangen. We willen dit graag met u bevestigen en u helpen het probleem op te lossen als u het product nog niet heeft ontvangen. U kunt de status van uw bestelling hier controleren: https://www.17track.net/?nums=JSELV0160232811YQ. 2026-01-11 17:34
Overhandigd aan de lokale postbezorger voor de uiteindelijke levering.

We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Houd er rekening mee dat we contact met u opnemen via het e-mailadres dat u bij uw bestelling heeft opgegeven.

Hoe is het mogelijk

Hoe is het mogelijk, na verschillende pogingen om mijn kerstbestelling van 26 nov. alsnog te ontvangen,( ook via Klarna) kreeg ik warempel vandaag 10 jan. eindelijk mijn pakketje door de brievenbus.
Leuk voor volgend jaar Kerstmis!!
Waardeloos en dit was de 1e en laaste keer dat ik iets bestel bij finebay.nl
U bent gewaarschuwd.

10. januar 2026

Besvarelse fra Finebay

Hallo Marianne , onze excuses dat u een minder bevredigende ervaring heeft gehad met de levertijd. Wees gerust, we houden de situatie met de transporteur nauwlettend in de gaten. Soms kunnen logistieke problemen zoals weersomstandigheden, grote drukte of douaneafhandeling leiden tot deze onvoorziene vertragingen.

Kerstman muurstikkers

mfinebay-1130641
Ik heb vandaag 15-01-2026 van Stripe of te wel MFINEBAYNL mijn geld retour gestort gekregen vind dit toch goed geregeld is na een lange tijd.
Hoop dat het beter gaat met Finebay dat het toch beter gaat wat het nu was.

Ik heb 35 dagen geleden 2 muurstikkers besteld en betaald
En krijg van daag 09-01-2026 17 Track een bericht
dat het 2026-01-08 14:38
De zending is succesvol geleverd.
Nou niet bij mij ik was de hele dag thuis
Ik keek net 09-01-2026 14:30 uur in de brievenbus de stikkers zijn geleverd.
Maar niet die ik verwachte ze zijn zo klein dan dat ze op de website lieten zien.
Maar ook veelte laat geleverd zeker voor de Chinese nieuw jaar
Ik weet niet wie dat moet bezorgen en dat staat er ook niet
17 Track is ook niet te vertrouwen
Krijg ook steeds andere datum en de tijd klopt ook vaak niet
Heb Finebay 3x een Email gestuurd En ook geen antwoord gehad.
Het zijn zeker oplichters

30. november 2025

Besvarelse fra Finebay

Hallo Leendert , voor de exacte afmetingen en capaciteit vindt u deze informatie altijd in de tabel 'Specificaties' op de productpagina. We begrijpen dat foto's soms lastig kunnen zijn.

We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Houd er rekening mee dat we contact opnemen via het e-mailadres dat u bij uw bestelling hebt opgegeven.

Bestelling nooit ontvangen.

Ook ik heb eind (26) november een bestelling (kerst muursticker) gedaan en betaald. Tot nu toe niets ontvangen. Ik heb verzocht om terugbetaling. Na dit bericht op trustpilot ontving ik alsnog de muurstickers en is het betreffende bedrag alsnog teruggestort en

7. januar 2026

Besvarelse fra Finebay

Hallo , het spijt ons te horen dat u het pakket nog niet heeft ontvangen. Kunt u alstublieft uw ordernummer, de naam van de ontvanger of andere relevante informatie doorgeven?

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tot op dag vandaag nog niets gekregen

Tot op dag vandaag nog niets gekregen. Echt te schandalig voor woorden. STORT GRLD MAAR TERUG stelletje oplichters!!!!!!!!!

30. november 2025

Besvarelse fra Finebay

Hallo Jolanda , We hebben uw bestelling gecontroleerd en deze is onderweg. U kunt uw bestelling volgen via https://www.17track.net/?nums=JSEKG3084300875YQ. De meest recente status is:
2026-01-05 14:52
De internationale verzending is verwerkt in het pakketcentrum van herkomst.

We vragen u nog even geduld te hebben. Mocht u de bestelling dan nog niet ontvangen hebben, neem dan contact op met de klantenservice. Wij zullen een passende oplossing voor u vinden.

Met vriendelijke groeten

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Waardeloos

Op 23 november muurstickers kerstman besteld en betaald. Deze nog steeds niet ontvangen. Al melding gemaakt. Bestelnummer en track en traicecode doorgegeven. Zou bij DHL zijn. Maar code is niet bekent Krijg al 2 keer standaard bericht terug. Dus waardeloos. Eindelijk zijn ze 10 januari gekomen. Ga hier nooit meer bestellen de communicatie is super slecht

7. januar 2026

Besvarelse fra Finebay

Hallo Annekr, het spijt ons te horen dat u het pakket nog niet heeft ontvangen. Volgens de voettekst van de website bedraagt ​​de totale levertijd 10-18 werkdagen, inclusief verwerkingstijd en bezorgtijd.

Bestelling niet ontvangen

25 nov bestelling geplaatst het is nu 6 januari en nog steeds niks ontvangen

6. januar 2026

Besvarelse fra Finebay

Hallo Emmy , het spijt ons te horen dat u het pakket nog niet heeft ontvangen. Volgens de voettekst van de website bedraagt ​​de totale levertijd 10-18 werkdagen, inclusief verwerkingstijd en bezorgtijd.

Læs mere om andre typer anmeldelser.