The webshop was easy to shop on. I’m in my seventies and with a bad eyesight, but I could see it well and everything was as it said and payment went smoothly so up until now it was a very good experie... Se mere
Virksomheden har svaret
Schoonmaakmiddel voor auto gekocht. Flessen waren maar 100 ml. Niet goed gelezen denk ik. Maar voor 12 euro per fles. Eenmaal gebruikt. Doe totaal niet wat er beloofd wordt. Voel me o... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb 3 tubes eyetighter ontvangen.Volgens het filmpje beloofd het veel, doet echter niets! 2 tubes zitten nog gesealed, 1 2x gebruikt om te testen. Dus meteen een mail gestuurd dat ik wil retourne... Se mere
Virksomheden har svaret
00000 sterren Ik ben met stomheid geslagen 16 januari 2026 mijn kerstman door de muur stickers ontvangen 23 november 2025 bij Finebay besteld. Ik heb hier € 17,48 inclusief verzendkosten voor bet... Se mere
Virksomheden har svaret
Finebay is een klein maar ultramodern bedrijf dat zich toelegt op het leveren en aanbieden van de coolste gadgets voor jongens op één plek.We gebruiken innovatieve chemie met moderne ontwerptechnologie om consequent de norm te stellen voor ultramodern speelgoed, glas, elektronica, materialen, batterijen en telefoonaccessoires.
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik koop bijna maandelijks spullen op de site. Ik kan genoeg goede dingen over Finebay zeggen. Voor een klein budget is het een geweldige oplossing.
Dit moet wel een van de beste ideeën ooit zijn. Ik kan het vanuit mijn luie stoel bekijken en de verzending is altijd op tijd.
Update per 29 augustus
Finebay had onder een eerdere review van mij gereageerd en aangegeven dat ze nog 2 dagen wilden wachten omdat ze de overtuiging hadden dat mijn pakketje alsnog wel zou komen terwijl DHL aangeeft het pakketje kwijt te zijn. Nalevering is dus niet gebeurt. Geen pakketje gezien, die is zoek en niets meer vernomen van Finebay. Schandelijke zaak. Koop nooit iets bij hun is mijn advies.
Oorspronkelijke Post /Review van 12/8
Order: 592476.
Ik zit al ruim 2 weken op een bestelling te wachten. Bij navraag bij DHL weten zij niet waar het pakketje is. DHL kan mij niet verder helpen, dat mag/kan alleen de verzender zegt DHL. Finebay meerdere keren een email gestuurd hierover, echter geen reactie.

Besvarelse fra Finebay
Ik heb 5 flesjes auto coating bij finebay besteld en betaald maar tot nog toe helemaal niets diverse keren gebeld maar volkomen onbereikbaar had ik maar eerst de review gelezen mensen niets kopen bij deze oplichters misschien is het handig om de levertijd bij jullie advertentie te plaatsen 20 tot 25 dagen pfff

Besvarelse fra Finebay
Na de reviews op Trustpilot te hebben gelezen besluit ik maar om direct mijn ervaring op Trustpilot te zetten en niet een heilloos contact met Finebay aan te gaan. Het gaat om de flesjes kalkverwjderaar. Wat een waardeloos product. De kalkverwijderaar doet niet wat het beloofd te doen. De prijs voor het product is belachelijk voor een piepklein flesje wat op de site een normale fles lijkt. Bedrog aan alle kanten, niet kopen bij dit bedrijf.

Besvarelse fra Finebay
Vlekkenspray besteld en kreeg poeder. Vervolgens contact gezocht met de klantenservice. Kreeg 1 mailtje en daarna niets meer vernomen.
Als ik het terug wil sturen dan moet het naar de VS wat meer kost aan verzendkosten dan dat de producten mij kosten.
Geen fijn bedrijf....

Besvarelse fra Finebay
Het duurde lang voordat ik de producten heb ontvangen. Daarbij krijg je maar een kleine verpakking waarbij je net genoeg hebt om een wasbak schoon te maken.
Het maakt ook niet schoon zoals wordt vermeld. Geld verspilling.

Besvarelse fra Finebay
SCAM, 3 flesjes glansmiddel voor mijn auto besteld, maar mini flesjes (100ml) ontvangen en na absurd veel onderhandelen zal ik uiteindelijk slechts 70% van mijn geld retour ontvangen.
De promotie laat een grote fles van minimaal 500 ml zien, maar thuis ontvang je flesjes met de opdruk 120 ml, waar maar 100 ml in zit.
Bespaar je geld, want het middel werkt helemaal niet!
Ik heb mijn geld nog steeds niet retour ontvangen.
Finebay gaat een reactie onder deze review zetten, maar dat is ook een scam, om hun naam voor potentiële nieuwe kopers hoog te houden, is onderdeel van de oplichting, NIET GELOVEN!
Als ik 0 (nul) sterren had kunnen geven had ik dat gedaan.

Besvarelse fra Finebay
ik heb 3 handschoenen besteld om kattenharen te verwijderen, kosten 34 euro ,ik kijk elders en die zelfde handschoenen staan bij temu en aliexpres voor nog geen 2 euro per stuk, dus 6 euro voor 3
nou probeer ik al een tijdje via klarna een retourlabel aan te vragen ,finebay komt alleen met een optie dat ik de helft mag betalen en het product mag houden ,dan is het nog 17 eur voor iets wat 6 euro kost. nu nog steeds geen retourlabel gehad van finebay dus wachten we maar weer af.

Besvarelse fra Finebay
Ik heb 3 flessen bathroom descaler van jeu-fish besteld. De bestelling liet heel lang op zich wachten. Uiteindelijk kreeg ik gisteren de bestelling binnen. Het doosje paste net in mijn handpalm. Na het openen sprongen 3 kleine mini flesjes eruit. Nep nep nep!!! 60ml flesjes terwijl op de filmjes de flesjes veel groter leken. Op het filmje schuimt het spul als een gek en bij deze die ik heb ontvangen helemaal niks. 60 ml bleek toch 30 ml te zijn in de fles. Bij nazien op internet zag ik dat hetzelfde spul bij shein voor 99 cent te koop is.
Oplichters zijn jullie. Storten jullie mijn bedrag terug. Per direkt

Besvarelse fra Finebay
Tape besteld nooit ontvangen.
Wel 50 euro betaald.
Schandalig!!!

Besvarelse fra Finebay
I have made a order from a Facebook add. I am still waiting on it. I a am getting no reply on my emails. It's not about money back, it's about delivering what I have bought!
Nr m.finebay-592498

Besvarelse fra Finebay
Kleurveranderende foundation besteld die vol zit met parabenen en microplastic. De kleur doet niks en de structuur lijkt op sudocreme. Het enige fijne is de Zwitsal geur. Twee flessen besteld, jammer van het geld. Na bijna anderhalve week binnen gekregen.

Besvarelse fra Finebay
Ik kreeg een interessante aanbieding via Facebook van Finebay. Nu blijkt dat dit bedrijf jouw product besteld via Chinese site zoals Temu, Shein of Alibaba waardoor je net zo lang zit te wachten op je product echter 10 x de prijs betaald en ook nog eens verzendkosten. Product komt wel aan en doet ook wat het moet doen dus dat betreft wel betrouwbaar. Maar als je te veel wilt betalen voor iets wat je zelf ook rechtstreeks kan bestellen bij de bekende Chinese sites, dan zit je bij dit bedrijf goed.

Besvarelse fra Finebay
besteld en betaald niets ontvangen op emails wordt niet gereageerd

Besvarelse fra Finebay
Doe het niet doe het niet.
Bij klacht krijg je een chinees e-mail en tracking nrs. die niet bestaan.
Pure oplichting 😡

Besvarelse fra Finebay
Het was eenvoudig, om te bestellen goed product.
Pluizenverwijderaar ontvangen, de site en de werkelijkheid is oplichterij. Klopt helmaal niets van. Werkt voor geen cm! Nooit meer!

Besvarelse fra Finebay
besteld betaald maar niets ontvangen en ook geen antwoord op mijn mails

Besvarelse fra Finebay
Puurste oplichterij...ben 2 keer ingetrapt...betaald en nooit geld terug gekregen....

Besvarelse fra Finebay
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.