Ik heb vandaag een hele goede ervaring gehad met Robert (fietsenmaker). Erg gastvriendelijk en is vrolijk aan het werk! Bedankt voor de hulp!

Virksomheden har svaret
Een fiets kiezen is lastig. Bij deze winkel wordt het je heel makkelijk gemaakt door Alfred. Het aanbod is groot, en daardoor wellicht onoverzichtelijk. Maar Alfred stelt wat vragen en komt al snel me... Se mere
Bij aflevering fiets geholpen door iemand die gewoon aantal zaken niet wist van de fiets. Van geen accu aanwezig waardoor systeem uiteraard niet start tot geen idee hoe batterij eruit moet. Moest paar... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik liep binnen na online oriëntatie en werd meteen heel goed geholpen en geadviseerd. Mocht proefritjes maken en ben daardoor snel tot een keuze gekomen. Bij het afhalen van de nieuwe fiets werd de ti... Se mere
Skrevet af virksomheden
Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Biltstraat 453, 3572 AX, Utrecht, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Blij met de service van fietsvoordeelshop in Utrecht aan de Biltstraat (wat een verademing in vergelijking met toen de winkel nog van JUIZZ was) We hebben een Lovens bakfiets, en een van de stokken van de regenhuif was kapot gegaan, en toen we vroegen of dit gerepareerd kon worden, kregen we een nieuwe stok mee, zodat we niet een hele nieuwe regenhuif hoefden aan te schaffen. Heel fijn dat ze deze ook op voorraad hadden en dat we de regenhuif weer konden gebruiken!
Zeer vriendelijk behulpzaam en deskundig geholpen door Mirdan ,biltstraat utecht.
Mijn selle royal zadel kwam iedere x tegen de accu / drager bij een kuil in de weg.
Mirdan heeft de drager een cm naar achteren verplaatst waardoor het probleem was opgelost.Gratis,service.
Dank m.v.g Chris
De winkel is makkelijk te bereiken. Goed geholpen en goede uitleg bij de keuze van de fiets.
En prima bezorging met een vriendelijke bezorger.
Wij zijn onwijs goed geholpen met onze bakfiets. Er moest vrij veel gebeuren. Alle onderdelen waren snel binnen en onze bakfiets is weer helemaal goed opgelapt en zelfs schoongemaakt! Heel tevreden!
Ik had iets meer enthousiasme/aanwezigheid van de verkoper verwacht. Je koopt niet dagelijks een nieuwe fiets en het is geen broodje kroket.
Deze meneer zei eigenlijk alleen maar: hier is je fiets en dat is dan 1.099 euro. Niet even een korte 'introductie' of uitleg van de fiets. Jammer.
De fiets is top, maar de beleving bij het ophalen temperde een beetje de vreugde van de aankoop.
Maar goed, dat hoort misschien bij online aankopen doen.
Supergoeie service van de mannen in Utrecht! Ze konden me heel snel helpen, bedankt mannen!
Wij kwamen binnen er werden direct aangesproken of wij geholpen vonden worden! Super service, nette beleefde jongen die ons uitleg gaf over de fiets die ik besteld had om een proefrit op te maken. Later kwam er een andere collega bij om de hoogte vh zadel en stuur aan te passen en daarna de factuur in orde te maken. Tevens nog een slot en een kratje erbij aangeschaft, goede hulp welke kleur en nog gelachen ook. Tevens een derde personeelslid erbij. Echt top geholpen! En super blij met mijn fiets!
Vorig jaar een mooie Trek fiets aangeschaft via werkgever. Afgelopen winter is helaas mn achterrekje gesneuveld.
Vandaag, nadat mn nieuwe rek was ontvangen, langsgekomen en alles onder garantie vervangen.
Kan alleen maar tevreden zijn over de afhandeling hiervan!
Dank voor de goede hulp en het advies!
Deze locatie is niet gericht op service. Bij het afhalen van mijn nieuwe fiets heb ik allereerst lang staan wachten terwijl er maar 1 klant in de winkel was. De manager liep vooral te zeuren hoe druk hij was en dat hij weg moest. Uiteindelijk moest 1 van de monteurs mijn fiets afleveren. Dit had hij duidelijk nog niet vaak gedaan en moest bijna alles navragen. Uiteindelijk was mijn fiets niet compleet voorbereid voor de aflevering. Er zaten overal nog lelijke stickers van de fabriek op de fiets, de accu was maar 26% geladen en de verlichting is niet uit te schakelen. Mijn vorige fiets heb ik ook bij jullie gekocht en deze is helaas na een half jaar gestolen. Vervolgens koop ik opnieuw een fiets en is er heel weinig mogelijk met korting op een slot. De remmen waren niet goed afgesteld en mijn lamp gaat nog steeds niet uit. Ik ga nooit meer terug naar deze vestiging.

Besvarelse fra Fietsvoordeelshop - Utrecht (Biltstraat)
Service was prima, communicatie onderling zou wel beter mogen.
We hadden een fiets met krat, maar degene die de fiets uitgaf wist niet dat er krat bij moest zitten en waar die was.
Die zou apart gezet zijn, maar daar was geen duidelijkheid over.
Gelukkig was er wel 1 en is die er netjes opgezet.

Besvarelse fra Fietsvoordeelshop - Utrecht (Biltstraat)
Mijn remmen deden het niet meer, en de fietsvoordeelshop was zo prettig dat ik meteen langs kon komen. Terwijl er een zieke was en ze het al zo druk hadden. Eigenlijk hebben zij mijn leven gered!
Fiets voor een beurt weg gebracht, netjes gebeld of de kosten voor de reparatie oke zijn maar daarna telefonisch niet bereikbaar )-:
Via het nummer waarop is ingesproken kom je in een
onduidelijk keuze menu en werkplaats niet apart bereikbaar
Jammer

Besvarelse fra Fietsvoordeelshop - Utrecht (Biltstraat)
Goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken van de bestelling van de nieuwe fiets. Goed geholpen in de winkel bij de bestelling en bij het afhalen van de nieuwe fiets.
Vanochtend binnengelopen bij winkel op de Biltstraat met een kapotte fiets. Direct goed geholpen, ter plekke mijn fiets hersteld. Geweldig deze service!
Maar natuurlijk begrijp ik dat,brand is zowat het ergste wat een bedrijf kan overkomen. Het was alleen fijn geweest als er op de site had gestaan wij willen in de toekomst een nieuw filiaal openen in De Meern want De Meern of de Biltstraat het blijft een heel grootverschil.
Er kwam een grote brand in het filiaal in De Meern, is nu permanent gesloten, we worden doorverwezen naar Utrecht in de biltstraat maar dat is echt flauwekul, slecht bereikbaar doordat het midden in de stad Utrecht is, alle klanten uit De Meern en Harmelen konden met de fiets naar de winkel in De Meern, dus dit gaat heel veel klanten kosten. Graag met enige spoed een nieuw filiaal in De Meern of omgeving dat wel bereikbaar is.

Besvarelse fra Fietsvoordeelshop - Utrecht (Biltstraat)
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.