Ik heb vandaag een hele goede ervaring gehad met Robert (fietsenmaker). Erg gastvriendelijk en is vrolijk aan het werk! Bedankt voor de hulp!

Virksomheden har svaret
Een fiets kiezen is lastig. Bij deze winkel wordt het je heel makkelijk gemaakt door Alfred. Het aanbod is groot, en daardoor wellicht onoverzichtelijk. Maar Alfred stelt wat vragen en komt al snel me... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik liep binnen na online oriëntatie en werd meteen heel goed geholpen en geadviseerd. Mocht proefritjes maken en ben daardoor snel tot een keuze gekomen. Bij het afhalen van de nieuwe fiets werd de ti... Se mere
Skrevet af virksomheden
Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Biltstraat 453, 3572 AX, Utrecht, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mijn fiets rijdt als een zonnetje. Sommige medewerkers zijn een beetje kortaf en sociaal onhandig maar ze zijn goed in hun werk op de werkplaats, dus prima winkel.
Ik ben goed geholpen en duidelijke uitleg over hoe de fiets werkt.
Ik ben meerdere keren langs geweest en werd elke keer heel vriendelijk te woord gestaan. Ze denken echt mee, bestellen zo nodig een fiets voor een proefrit en leggen alles uit. Daarmee bieden ze een top service aan!
Onze onmisbare bakfiets was gestolen en via de winkel op de bilstraat was er snel weer een nieuwe. Er werd goed meegedacht, vriendelijke personeel en we waren snel weer op weg.
Service was goed, had alleen gevraagd of ze hem in een andere filiaal wilden leveren, dat werd zo gepland maar niet gedaan
Bij aflevering fiets geholpen door iemand die gewoon aantal zaken niet wist van de fiets. Van geen accu aanwezig waardoor systeem uiteraard niet start tot geen idee hoe batterij eruit moet. Moest paar keer (technische) collega roepen. Verder aardige mensen en uiteindelijk goed gekomen. Voldoende maar geen wow-ervaring.

Besvarelse fra Fietsvoordeelshop - Utrecht (Biltstraat)
efficiënt, vriendelijk, pro-actief en vrijblijvend geholpen
Goed en vriendelijk geholpen en goed uitleg gekregen.
Ik heb veel informatie gekregen en kon proefrijden.
De website biedt de mogelijkheid om te filteren op gewenste kenmerken van de fiets.
Ik heb onlangs een elektrische bakfiets gekocht. Mijn ervaring met de verkoper was zeer positief: hij gaf volledig duidelijke informatie en adviezen, en deed dit op een toegankelijke en prettige manier. Zijn vakkennis en heldere uitleg gaven mij veel vertrouwen in mijn aankoop.
Ik heb hier een normale stadsfiets gekocht omdat de prijzen hier nog redelijk zijn.
Het personeel is vriendelijk en ze hebben persoonlijk aandacht voor je.
En ze hebben verstand van zaken.
Fiets begin mei besteld. Volgens fabrikant zou deze pas in september worden geleverd. Tot mijn verrassing stond de fiets begin augustus klaar. Aankoopproces is goed verlopen.
Het ging mis bij de aankoop. Mijn nieuwe fiets zou in de winkel worden afgeleverd. Ik kreeg echter maar geen bericht. Uiteindelijk bleek er iets niet goed gegaan. Daarna is er echter snel een oplossing gevonden en een fiets die er al stond is in gereedheid gebracht. Ik ben blij met die fiets.

Besvarelse fra Fietsvoordeelshop - Utrecht (Biltstraat)
Behulpzaam, prettig in het contact, heldere uitleg wat betreft hun dienstverlening, scherpe prijs- kwaliteit verhouding
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.