Fibia Anmeldelser 12.602

3,1

Anmeldelser i korte træk

Baseret på anmeldelser, oprettet med AI

De fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Kunderne har blandede oplevelser med virksomhedens service, kontaktmuligheder, personale, kundeservice og hjemmeside. Nogle forbrugere fremhæver en god og professionel kundeservice med venlige og hjælpsomme medarbejdere, der er tålmodige og forstående. De sætter pris på hurtig hjælp og en følelse af, at der bliver taget hånd om deres problemer. Dog oplever en del kunder lange ventetider for teknisk service og vanskeligheder med at komme i kontakt med virksomheden. Der er rapporter om ustabil internetforbindelse og problemer med udstyr, som ikke bliver løst tilfredsstillende. Nogle anmeldere føler sig mødt med ubehagelige toner fra personalet og oplever manglende opfølgning på henvendelser, hvilket fører til frustration og en følelse af at blive ignoreret.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af service. Mens nogle kunder rapporterer professionelle og... Se mere

Customer communications

Forbrugere finder kontaktmulighederne tvetydige. Mange rapporterer vanskeligheder med at komme i kontakt med... Se mere

Staff

Kunder noterer tvetydige oplevelser med personalet. Mens nogle roser medarbejdere for at være professionelle,... Se mere

Customer service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med kundeservice. Nogle oplever fremragende og professionel service... Se mere

Website

Kunder havde tvetydige oplevelser med websitet. Nogle kunder nævner, at websitet tilbyder 6 måneders... Se mere

Baseret på disse anmeldelser

Hvorfor skal jeg selv ind og resette mine ruter for at få den hastighed jeg betaler for ?? Så går der nogle dage, så begynder det samme cirkus igen med at hastigheden daler !! Jeg tænker I h... Se mere

Der sker så mange opdateringer af boksene og der er absolut INGEN information. Man kan nu være sikker på, at i weekenden når man starter sin TV boks, så er der sket noget over natten der gør, at den i... Se mere

Da de satte prisen op igen igen valgte jeg at skifte til mobilt bredbånd hos anden udbyder. Også fordi jeg flere gange har henvendt mig til fibia pga ustabil forbindelse som jeg er sikker på skyldens... Se mere

1. Internetudbyder

Fibia leverer fibernet til Østjylland og store dele af Sjælland. Vores mål at levere markedets bedste og hurtigste internet samt tv og telefoni. Vi mener, at fibernet er den vindende teknologi, også på den lange bane - for dig og for Danmark. Vi har allerede 225.000 kunder, og der kommer hele tiden flere til.

Kontakt Fibia Kundecenter

Ring til os på tlf. 70 29 24 44
Kontakt os, hvis teknikken driller, eller du har spørgsmål til abonnement eller produkter. Ved eventuel forlænget svartid anbefaler vi du benytter vores "ring tilbage"-funktion - du beholder din plads i køen. Du er også velkommen til at skrive til os via vores kontaktside på fibia.dk.
Åbningstider Kundeservice
Mandag-torsdag kl. 9-16. Fredag kl. 9-15.
Åbningstider Teknisk Support
Mandag-fredag kl. 8-21. Weekend/helligdage kl. 10-16.

3,1

Middel

13 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Dårligt internet

Dårligt internet, svigter over en periode hvor vi genstarter flere gange.

Efter kontakt får vi besked om at alt udstyr skal skiftes?

Altså, først når man klager finder Fibia ud af ad at deres udstyr er forældet!
Og i skrivende stund er der intet internet. 26.06.25 - 20.44.

Ikke særlig tilfreds kunde!!

26. juni 2025

Hej Claus,

Jeg er ked af at høre, at du har oplevet problemer med din forbindelse.

Jeg vil opfordre dig til at tage kontakt med din udbyder, da de har ansvaret for din forbindelse. Hvis der er behov for at undersøge fiberinstallationen nærmere, kan din udbyder kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde en løsning.

Bedste hilsner Catja, Fibia.

Elendig service ang. montering af fibernet

Elendig service ang. montering af fibernet, store amatører som løber fra deres ansvar, der kommer flere konkurrenter så det ikke kun er Fibia, en gang var der kun TDC indenfor telefoni, nu er der som bekendt rigtig mange gode leverandører !
en af Fibia´s samarbejdspartnere er Reron Aps,
72 ansatte ??? som aldrig tager telefonen, der er altid omstilling til en mobiltelefon, Reron har ikke lukket huller i sokkel udvendig, har ikke ryddet op udvendig,
der er skade på bundplade i teknikskab, det var et stort svineri indvendig, der er vandskade indvendig
p.g.a. meget regn, Fibia/Reron havde ikke dækket hul
udvendig derfor skade, forbindelsen blev udskudt 3 gange ca. 10 dage, vi var nødsaget til at få et IT firma forbi som etablerede internet forbindelse, omkostning
1.950,- kr. excl. moms, Fibia erstatter intet,
det er minus 5 stjerner til Fibia.

3. juni 2025

Hej Erik,

Jeg er ked af at høre om de udfordringer, du har oplevet i forbindelse med installationen af fibernet.

Det er bestemt ikke den oplevelse vi ønsker at give, når fibernettet til installeres.

Jeg har tilladt mig at sende dig en mail, hvor jeg efterspørger flere oplysninger, så jeg kan undersøge din sag nærmere.

________________________
Opdateret d. 30-06-2025

Tak for de fremsendte oplysninger.

Dog skal jeg bruge din adresse for at kunne undersøge det nærmere, og jeg har derfor sendt en mail til dig, hvor jeg beder om din adresse.

______________________
Opdateret d. 30-06-2025

Hej Erik,

Tak for at sende oplysninger til din adresse.

Jeg har sendt din sag videre til en kyndig kollega, som håndterer sagen herfra.

Imponerende ringe kundeservice

Det er længe siden jeg har oplevet så ringe kundeservice.

En entreprenør ødelagde vores nabos fiber i onsdags, ikke vores. De meldte det tilsyneladende selv til Fibia. Da naboens fiber skal skiftes besluttes det så også at skifte vores. Så torsdag forsvinder vores internet så.

Teknikeren der fjernede vores internet siger at vi vil blive kontaktet af en installatør på et tidspunkt. Ikke noget om hvornår.

Jeg kontakter Hiper (som vi køber internet af) for at finde ud af hvad der foregår. Det første de siger er at Fibia ikke vil undersøge sagen før jeg har lovet at betale omkostningerne hvis ikke der er andre der vil. Det er da fuldstændigt uhørt at jeg ikke engang kan få et svar på hvorfor Fibia har valgt at fjerne min internetadgang, uden at skulle garantere for betalingen for at jeg får den igen.

Fredag får Fibia så tid til at kontakte mig, og lover at der kommer en tekniker mandag imellem 7 og 7.30. Klokken 8 finder jeg ham så oppe ved vejen, hvor han er gået i gang med at forberede en række reparationer. Naturligvis uden at fortælle mig at han er dukket op, eller hvor længe jeg skal blive hjemme.

Og selvfølgelig har Fibia ingen kontaktoplysninger på deres hjemmeside. Så risikerer man jo at skulle svare påspørgsmål fra ens kunder.

19. juni 2025

Hej Søren,

Jeg beklager dybt den frustration og de problemer, du har oplevet.

Og jeg forstår, at det kan være frustrerende, at vi ikke har et decideret kundecenter til direkte håndtering af fiberetablering og vedligeholdelse.
Årsagen til dette er, at kommunikationen skal foregå gennem din internetudbyder, i dette tilfælde Hiper, som så koordinerer med os.

Jeg vil opfordre dig til at kontakte Hiper, så de kan tage sagen op med os, og vi kan få undersøgt din situation nærmere og finde en løsning.

Bedste hilsner Catja, Fibia.

Godt net, mindre godt service

Selve internettet er godt, det er ikke det - men servicen over telefonen var ubehagelig og vildt akavet. Jeg snakkede med en Dorthe over telefonen som virkede til at have et problem med mig og virkede lidt sur på mig, hvor jeg fik det lidt underligt efterfølgende. Men ellers fungerer selve nettet som det skal👏🏼

5. juni 2025

Hej Isax,

Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores internetforbindelse.

Jeg beklager at du har haft en uheldig oplevelse over telefonen. Det er bestemt ikke vores intension. Vi stræber efter at give alle vores kunder en venlig og professionel service.

Jeg tager dit eksempel med videre, så vi kan undgå lignede situationer.

Bedste hilsner Catja, Fibia.

Ingen tekniker dukkede op på aftalte…

Ingen tekniker dukkede op på aftalte tidspunkt, som var mellem 7-15.
Åbningstider på telefonen er mellem 9-14?!?!?

11. juni 2025

Hej,

Jeg beklager at du har oplevet at teknikeren ikke dukkede op som aftalt, og jeg forstår, at det kan være frustrerende at sidde forgæves .

Men al kommunikation omkring etableringen og teknikertider, skal gå gennem din udbyder og os.
Jeg kan derfor blot anbefale dig at bede din udbyder om at kontakte os, så vi kan undersøge det nærmere.

I 6 mrd

I 6 mrd. Virkede mit net ikke, dog viste Waoo appen at der var forbindelse. Fibia sendte mig videre til støjtjenesten men da min mobil net uden problemer kunne connecte wifi til computeren var det ikke et støjproblem. Jeg bliver så irriteret at jeg bytter rundt på 2 af de 4 mesh jeg alene betalte 200kr for om måneden og satte det som det var før en af deres ansatte byttede rundt for iflg. Hans målinger var det sådan det skulle stå dog passede det med tiden at det gik i uorden og de jeg efter flere henvendelser til dem ikke havde fået løst problemet måtte jeg selv gøre noget. Jeg har betalt 1600kr for 8 mrd hvor de 6 af dem var utilstrækkelig. Min klage blev afvist så opsagde dem og skal aldrig have det igen.

Helt ærligt… så kommer alle mine regninger fra jer, så hvilket firma skulle jeg ellers kontakte?!!!
Jeg har forsøgt at komme igennem i 6 mrd. Selv min klage blev afvist på trods af at der ingen lige tråd var i mellem mine mails og jeres tilbagevenden som var nøjagtig som dette svar du sender mig fuldstændig ligegyldigt og ubrugeligt!

1. april 2025

Hej Pia,

Jeg beklager den oplevelse, du har haft med din internetforbindelse.

Da du oplyser at din internetforbindelse er leveret gennem Waoo, vil jeg anbefale, at du kontakter deres kundeservice direkte for at få yderligere assistance og en løsning på problemet.

Fibia kan desværre ikke være behjælpelige, da det er en anden udbyder som leverer internetforbindelse dig.

Bedste hilsner Catja, Fibia.

Jeg er super tilfreds med Fibia og…

Jeg er super tilfreds med Fibia og deres service er ALTID i TOP …..

I går OG i dag hjalp ANNA mig og det var eminent GOD service, tak for dig Anna :o))))

14. maj 2025

Hej Britt.

Vi er glade for at høre, at du er super tilfreds med vores service, og at Anna har kunnet hjælpe dig på en måde, der lever op til dine forventninger.

Vi stræber altid efter at levere service i topklasse, og det betyder meget for os at høre, at vi lykkes med det.

Jeg vil sørge for at viderebringe dine rosende ord til Anna – det vil helt sikkert gøre hendes dag.

Har aldrig haft problemer i de 3år

Har aldrig haft problemer i de 3år. fantastisk og professionel kunde service jeg føler mig hjemme når jeg ringer og ikke mindst at produktet altid har virket

9. maj 2025

Hej Berit.

Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en problemfri oplevelse med vores service i de sidste tre år. 😊

Det betyder meget for os, at du føler dig hjemme, når du ringer til os, og at du oplever vores kundeservice som professionel. 😊

Tak for at dele din oplevelse med os. 😊

Overvej grundigt Fibia som kabeludbyder

Inden man overvejer at få Fibia som kabeludbyder, skal man tænke sig godt godt. Vi har haft deres fibernet i sommerhuset i 7 år og det har virket udmærket. Det råber til dog himlen, at når man har brug for teknikerbesøg (hvad der sker fra tid til anden), så skal man være tilstede under besøget (fair nok), men de kan ikke komme det nærmere end at de kommer mellem 7-15. Hvis jeg meddelte mit arbejde at jeg kom på arbejde ca. mellem 7-15 tror jeg ikke at jeg havde et arbejde i særlig lang tid. Jeg kan godt forstå at nogle opgaver kan tage længere tid end andre og at det derfor kan være svært at planlægge og at teknikerne gerne vil bevare en fleksibilitet i deres arbejde og sikre ordentlige arbejdsvilkår. Det virker dog fuldstændigt urimeligt og ubalanceret mellem udbyder og kunde at man skal tage fri fra arbejde en hel dag. Hvorfor ikke mødes på midten og sige: Vi er der mellem 7-11 eller mellem 12-15. Altså mindre tidsintervaller.

9. maj 2025

Hej Claus.

Vi er glade for at høre, at vores fibernet har fungeret godt i dit sommerhus i mange år. 😊

Vi forstår, at det kan være udfordrende at skulle være til stede i et bredt tidsinterval for teknikerbesøg, og vi beklager den ulejlighed, det kan medføre.

Grunden til, at vi opererer med et tidsinterval fra 7-15, er for at sikre, at vores teknikere har den nødvendige fleksibilitet til at håndtere uforudsete udfordringer, der kan opstå i løbet af dagen.
Dette interval giver dem mulighed for at yde den bedst mulige service til alle vores kunder, da nogle opgaver kan tage længere tid end forventet.
Vi ønsker at sikre, at hver kunde får den opmærksomhed og tid, der er nødvendig for at løse deres specifikke problem.😊

Vi arbejder løbende på at forbedre vores service og håber, at vi i fremtiden kan finde måder at optimere tidsintervallerne på. 😊

Kæmpe svindler firma

Hej Katja regninger er fra Fibia, så forstår ikke hvor du vil hen med det der… Kæmpe svindler firma, du får næsten rykkeren før regningen, de bruger alle de beskidte tricks de kan for lovligt at scamme ekstra penge ud af dig!!!
Jeg har været på vej væk 2 gange, men begge gange er jeg blevet lokket af ekstra rabat for at blive, en rabat jeg har måttet kæmpet for at få, fortryder nu at jeg ikke holdt fast i min beslutning og forlod dem. Ved den første rabataftale, var det en stor opfordring at jeg skulle gå ind og give 5 stjerner her på trustpilot, den anmeldelse er nu slettet
Var utrolig glad og tilfreds Waoo kunde, inden de blev overtaget af Fibia, siden overtagelsen er det kun gået en vej, og det er ned af bakken, vil på det kraftigste anbefale ikke at blive kunde hos dem. Som en ekstra lille bonus, er deres nye 4K smart boks det rene skrald.

3. maj 2025

Hej Michael.

Fibia er ejeren af fiberkablet og vi står for etablering og vedligeholdelse af fibernettet.
Vi tilbyder ikke abonnementer til privat kunder.

Vi har derfor desværre ikke noget at gøre med regningerne og udstyr, som du modtager fra din udbyder.

Jeg vil anbefale dig at du kontakter din udbyder, så de kan hjælpe dig bedst muligt.

Bedste hilsner Catja, Fibia.

Flink og hjælpsom medarbejder…

Meget flink og hjælpsom medarbejder hjalp med at rette kodeordet til nettet.

23. april 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på.

Det er dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores medarbejder! Vi stræber efter at yde den bedste service og er glade for, at vi kunne hjælpe dig med at rette kodeordet til dit netværk.

Håbløs virksomhed.

Jeg har bestilt fiber gennem fastspeed som har givet etableringen videre til fibia. Bestilte fiber tilbage i januar og blev lovet det ikke ville tage mere end 4 uger før jeg havde internet, nu står jeg her 3-4 måneder senere stadig uden internet.
Der har været en tekniker ude og sige at den tidligere etablering var forkert og det skulle laves om, “fint” tænkte jeg, herefter vælger fibia at undlade at svare fastspeed og jeg.
Havde aldrig troet det skulle være så besværligt at få internet…

15. april 2025

Hej Frederik,

Jeg er ked af at høre, at du er frustreret over situationen med din etablering.

Jeg vil anbefale, at du kontakter din udbyder, så de kan tage kontakt til os. På den måde kan vi undersøge din sag nærmere og finde den bedste løsning for dig.

Tak for din tålmodighed, og jeg håber, vi snart kan få løst problemet, så du kan nyde din fiberforbindelse fuldt ud.

Bedste hilsner, Catja, Fibia.

Fin teknisk support/løsning, Mangelfuld Information om kunde pakker fra Fibia

God oplevelse med teknisk support og problemet blev løst. (Teknisk var mit signal ikke ændret til 100//100.)
Men ikke 5 stjerner når årsagen til problemet er Fibia.
De har valgt at nedlægge light 70/70 uden at meddele det til mig.
Jeg har, som Fibia tilbyder, stillet mit produkt i bero om vinteren og ved opstart i år kunne der kun vælges 100//100 eller mere. 100/100 blev valgt og ny aftale blev sendt.

Herefter blev den gamle sikkerhedspakke opsagt uden varsel.

Den er ikke gratis med i det nye produkt, men det kunne kundesupport godt have orienteret om. En ny koster 29 kr om måneden, det er nok prisen. Men det virker som om det er en skjult prisstigning.

15. april 2025

Hej Poul,

Jeg er virkelig ked af at høre om den forvirring, du oplever med dit internet abonnement. Jeg forstår, hvor frustrerende det kan være, når der sker ændringer, som man ikke er forberedt på.

Hos Fibia tilbyder vi abonnementer til erhvervskunder, og det lyder som om, du har fibernet installeret fra os, men med en anden udbyder, der leverer dit internet.
Jeg vil derfor anbefale, at du kontakter din nuværende udbyder for at få en forklaring på produktændringen.

Jeg ville ønske, vi kunne hjælpe direkte, men desværre har vi ikke indflydelse på den del.

Jeg håber, du hurtigt får klarhed over situationen.

Bedste hilsner, Catja, Fibia.

Jeg er rystet!!!

Opdatering - her 3 uger efter indflytning er det stadig ikke muligt for 3. partsudbydere at levere fibernet eller TV til min mor… Seneste kontakt med Fibia, hvor de lovede at løse sagen, er for over 14 dage siden!!! Jeg er IKKE imponeret - måske vi taler om monopolvirksomhed? Måske en sag for Forbrugerombudsmanden?!

Jeg er rystet!!!
Min mor er flyttet ind i nybygget rækkehus i en boligforening, hvor der er lagt fibernet ind af Fibia… Her 2-3 uger efter boksene er installeret og en uge efter indflytning har Fibia stadig ikke åbnet for signal for 3. part. Ingen andre end Waoo kan få signal igennem og ingen hos Fibia tager ansvar for noget som helst! Boligforeningen har kontaktet Fibia, min mors udbyder har oprettet en sag hos Fibia for 8 dage siden, med besked om svar indenfor 48 timer - stadig intet nyt 🤬 Vi har kontaktet andre udbydere, som heller ikke kan få signal igennem. Jeg har forsøgt kontakt til Fibia, talte med en arrogant og ubehøvlet “servicemedarbejder”, som i hvert fald ikke kunne/ville tale med mig som “sidsteleds-modtager” og vi kommer ingen vegne! Nu sidder en 75-årig dame alene i sit rækkehus uden TV og påsken nærmer sig 🥹 Hvem kan gøre noget? Det nærmer sig jo gidsellignende tilstande, hvis vi er tvunget til at vælge Waoo, for at min mor kan se TV…

Catja fra Fibia - jeg har intet modtaget fra jer hverken i indbakke eller i spam…

10. april 2025

Hej Karina.

Jeg er ked af at høre om de problemer, din mor oplever med fibernet forbindelsen, og jeg forstår fuldt ud, hvor frustrerende det må være, især når det påvirker hendes mulighed for at se TV.

Jeg vil meget gerne undersøge sagen nærmere, hvorfor jeg har tilladt mig at sende en mail hvor jeg efterspørger flere oplysninger, herunder din mors adresse.

________________________
Opdateret d. 15.04.2025

Tak for de fremsendte oplysninger.

Jeg har brug for din mors oplysninger, før jeg kan undersøge nærmere.
Jeg har sendt dig en mail, hvor jeg beder om flere oplysninger.

_____________________
Opdateret d. 16.04.2025.

Tak for de fremsendte oplysninger.

Jeg har taget din sag videre til rette afdeling, som vil kontakte dig snarest muligt.

Perfekt betjening

Meget professionelt og høflig betjening.
Tak for hjælpen

9. april 2025

Hej Adam.

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi pris på. 😀

Jeg er glad for at du har oplevet professionelt og høflig betjening, da du kontaktede vores kundeservice. 😀

Det er en ommer, Fibia

Tak for at lukke min internet adgang pr. 5/4, når nu jeg havde opsagt mit abonnement gennem Hiper d. 15/4. Og Hiper kan ikke gøre noget og at klage er ikke en mulighed, da jeres svartider er lange og vil først få svar en gang i Maj! og Jeg flytter på fredag.

7. april 2025

Hej HMS.

Det er beklageligt at Hiper har lukket din forbindelse før tid. Vi hos Fibia lukker forbindelsen til den ønskede dato, som udbyderen har bedt om, og ikke før.

Jeg vil derfor anbefale dig at kontakte Hiper, da det er dem som skal have genoprettet din forbindelse igen.

Dårlig service - Fibia

Vi har ved et gravearbejde mistet vores Fibia-forbindelse.
Vi ringede til dem mandag aften, blev lovet at få en opringning tirsdag, ang. hvornår der kommer en tekniker, men at der kan gå op til 15 dage.
Nu har vi onsdag, og vi har endnu ikke hørt noget og ved fortsat ikke hvornår vi får en tekniker på besøg.
I en verden hvor vi alle er afhængige af internet, så er det virkelig dårlig service.
Catja fra Fibia har nu skrevet at hun har tilladt sig at sende mig en mail, men jeg har ikke modtaget nogen mail fra hende. Det lyder jo godt, og så er det pludselig kunden som ikke svarer tilbage......

1. april 2025

Hej Heidi.

Jeg beklager den ulejlighed, du har oplevet og at du ikke har modtaget den lovede opdatering.

Jeg vil gerne undersøge dette nærmere. Jeg har derfor tilladt mig at sende dig en mail, hvor jeg efterspørger flere oplysninger.

Bedste hilsner Catja, Fibia.

Holder ikke deres aftaler og er umulige…

Holder ikke deres aftaler og er umulige at komme i kontakt med.
Har bestilt internet gennem Norlys der videregiver opgaven med fiber til Fibia, som står for installationen. De sender besked om der kommer tekniker dagen efter teknikeren skulle være der… og den dag kom der ingen.
Har efter et utal af forsøg endeligt fået fat på en medarbejder, der lover de ville komme i denne uge og lave forbindelsen. Men her fredag kl 21:23 er der som ventet stadig ikke mødt nogen op.
Mit råd er at bestille en løsning der ikke kræver Fibia som leverandør.

28. marts 2025

Hej Rasmus.

Jeg beklager dybt den oplevelse, du har haft med installationen af din fiberforbindelse.
Det er bestemt ikke den standard, vi stræber efter, og jeg forstår din frustration over manglende kommunikation og opfølgning.

Jeg vil derfor opfordre dig til at kontakte den udbyder som du har bestilt hos, så de kan oprette en sag og vi på den måde kan få løst problemet hurtigst muligt.

Bedste hilsner Catja, Fibia.

Vi har meldt en fejl på vores net via…

Vi har meldt en fejl på vores net via hiper. Først mangler de en godkendelse på at de må kører her ud hvis fejlen er selvforskyldt skal vi selv betale fair nok. Den info finder vi ud af fordi vi rykker for en status. Nu har vi så været uden internet i 3 dage og stadigvæk ikke hørt noget fra fibia det er simpelthen dårlig service, og hvem ved hvor lang tid, vi skal vente på for det første at blive ringet op dernæst hvor lang vente tid er der så på deres tekniker kan komme ud. Desværre kan man ikke giv 0 stjerner for 1 stjerne er næsten i overkanten.

24. marts 2025

Hej,

Jeg beklager at du har oplevet ventetid i forbindelse med en fejlsøgning.
Der kan være flere faktorer som spiller ind, der gør at der er en smule ventetid.

Jeg vil anbefale dig at kontakte Hiper, så de kan kontakte os. Så kan vi tjekke op på din sag.