Hvorfor skal jeg selv ind og resette mine ruter for at få den hastighed jeg betaler for ?? Så går der nogle dage, så begynder det samme cirkus igen med at hastigheden daler !! Jeg tænker I h... Se mere
Baseret på anmeldelser, oprettet med AI
Fibia leverer fibernet til Østjylland og store dele af Sjælland. Vores mål at levere markedets bedste og hurtigste internet samt tv og telefoni. Vi mener, at fibernet er den vindende teknologi, også på den lange bane - for dig og for Danmark. Vi har allerede 225.000 kunder, og der kommer hele tiden flere til.

Energivej 33, 4690, Haslev, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Kundeservicemedarbejderen var utrolig hjælpsom, og løste mit problem på en professionel måde:) Tak

Besvarelse fra Fibia
Vi skulle have fibernet i huset, kontaktede yousee for at købe en abonnement og den blev bestilt 1 sep 2025. Idag den 23 okt 2025 og vi stadig ikke har fået internet i huset. Da jeg talte med yousee kundeservice så sagde de at fibia skal godkende før vi kan få net. Hvorfor tager det så langt tid for fibia at godkende området? Det ved jeg ikke sagde yousee kundeservice. Jeg kontakter fibia og blev viderestilet til waou og de aner ikke en dot hvad jeg taler om. Waou kundeservice sagde at ingen kan kontakte fibia!!! Forstille jer efter halvanden måned og vores internet stadig ikke virker!!! Så pinligt og I burde skam jer fibia

Besvarelse fra Fibia
Har i dag fået super fin service af Dennis

Besvarelse fra Fibia
Det er nok noget af det mindst untrustworthy jeg har haft længe, de har ud af det blå skiftet vores net til at være under et CGNAT, som der går at jeg samt min roommates overhovedet ikke kan spille med min vennere.
Vi har ikke fået et lille HINT af besked fra dem om denne ændring, selv flere dage senere.

Besvarelse fra Fibia
Jeg har desværre haft en rigtig uheldig oplevelse med Fibia og deres håndtering af betaling via Betalingsservice.
På min første regning stod der tydeligt, at “beløbet vil blive trukket via Betalingsservice”. Derfor regnede jeg naturligvis med, at betalingen ville ske automatisk, som det også gjorde for de efterfølgende regninger.
Fem måneder senere modtager jeg pludselig et brev fra inkasso (Lowell), som påstår, at den første regning ikke er betalt. Jeg viser tydeligt, at der på fakturaen står, at beløbet trækkes via Betalingsservice – men det er de fuldstændig ligeglade med.
Jeg forstår godt, at beløbet ikke blev trukket, men jeg synes, det er helt urimeligt, at man som kunde skal stå med ansvaret for en formulering, der giver et klart indtryk af, at betalingen sker automatisk. Derudover har Fibia haft min e-mail hele vejen igennem forløbet, men jeg har ikke modtaget nogen besked om, at betalingen manglede, før sagen blev sendt til inkasso.
Jeg havde håbet på en mere menneskelig og forstående tilgang i stedet for blot at blive sendt videre til inkasso uden dialog.

Besvarelse fra Fibia
Lasse, er genial - vildeste kundeservice skal man lede længe efter!
Andreas og Emma er dybt taknemmelig! 🙏🏻

Besvarelse fra Fibia
Fibia nægter at levere internet til vores bolig selv om de andre huse har det i vores rækkehuse de siger at der ikke er kabel indlagt selv om bestyrelsen i vores andelsboligforening siger at det er lagt ind og den tidligere ejer havde internet så nu kan vi ikke få internet eller tv signal så hold jer langt væk for alt hvad Fibia har med at gøre de yder en meget dårlig service de lover at komme og sørge for at signalet kommer men de dukker aldrig op og det er ikke muligt at få kontakt til dem og at klage hjælper ikke noget
Fibia har nu svaret her påin anmeldelse og de skriver de har sendt mig en mail
Men hvordan kan de sende mig en mail når de ikke har min mailadresse og ikke ved hvor jeg bor
Så deres svar et lige så lidt værd som det de ikke vil levere

Besvarelse fra Fibia
Det virker jo ikke!!!! Og sjovt nok er alle problemer ALTID uden for deres åbningstider, så man kan sidde hele aftener og nætter uden internet, skønt de godt kan finde ud af at tage fuld pris for noget de ikke leverer 100%

Besvarelse fra Fibia
Super god rådgivning. Kom hurtigt igennem og vi fik talt om de forskellige produkters fordele og ulemper. Hun tog sig tid til at vi talt det ordentligt igennem.

Besvarelse fra Fibia
Da de satte prisen op igen igen valgte jeg at skifte til mobilt bredbånd hos anden udbyder. Også fordi jeg flere gange har henvendt mig til fibia pga ustabil forbindelse som jeg er sikker på skyldens en æld gammel boks på væggen som har siddet der siden fibernet blev skudt ind. Har flere gange påtalt det men har fået af vide det ikke betød noget. Men sjovt nok fik jeg skiftet samme boks i sommerhuset selvom den havde siddet der halvt så lang tid.

Besvarelse fra Fibia
Hvis i skal have dårlig oplevelse både med drift og betaling så skal man vælge FIBIA, vi har betalt faktura dateret 1.5 til 31.5. Så får vi et nyt regning i juni som dækker periode 1.04 til 30.06. Derefter får vi en regning som dækker fra 1. 5 til 31.07. Vi har opsagt Fibia og de har lukket forbindelse d. 10.07 men vi skal betale til 31.07. Ud over det hvis man sætter forb. I hvile så skal man betale ekstra 59,00 for hver gang man gør det. Det kalder vi bondefangeri. DERFOR HOLD JER VÆK FRA FIBIA!!!!!

Besvarelse fra Fibia
Jeg tænker I har godt styr på at vi ikke får for høje hastigheder, så hvorfor kan i så ikke have overvågning den anden vej.. !!! Som kan få jer til at resette og optimere automatisk når en kunde ikke får den hastighed der bliver betalt for... !!
Måske skal vi have indført at man bliver målt daglig og betaler ud fra det gennemsnit af det der bliver målt !!
Svar:
Ja det har du ret i at i ikke mere udbyder til private.. men Da jeg blev oprettet udstyret er fra jer ved Fibia.. Jeg skal straks få rettet min frustration til dine kolleger på den anden side af gangen ;)
Men når jeg laver en speedtest SÅ står der Fibia..!!
selv på regningen står der Fibia.. såå skal jeg stoppe den betaling eller hvad !!

Besvarelse fra Fibia
Købte et ældre hus som stod overfor en større renovering.
Vi er kunde hos TDC, men fiberrør i området er ejet af Fibia.
1. punkt.
Den sammensætning er meget lidt kundevenlig. TDC tager imod min anmodning ændringer af den ene og den anden slags, bringer dette videre til Fibia, men alting tager en evighed når to så store firmaer skal kommunikere.
Det efterlader kunden mellem to stole gang på gang. Det er ikke muligt for kunden, at få direkte kontakt til Fibia.
= Dårlig kundeoplevelse.
2. punkt.
I forbindelse med renovering af huset, havde vi behov for at få flyttet installationen fra et sted på bygningen til et andet.
Kommunikationen mellem TDC / Fibia / Fibia's teknikere (med kunden igen efterladt på sidelinjen) var et cirkus uden lige.
Ingen kunne bekræfte noget, for alle var afhængige af at skulle have en tilbagemelding fra nogle andre. Ingen tog ansvar...
= Dårlig kundeoplevelse.
I forbindelse med flytningen bliver vi bedt om at acceptere udgifterne til opgaven på forhånd. Ingen kan forklare hvilken udgift vi står overfor.
Da det ikke er bydende nødvendigt at installationen flyttes, vil vi gerne kende prisen inden, for evt. at undlade at få udført opgaven.
Vi bliver stillet overfor tre mulige priser, men ingen kan bekræfte hvilket prisleje vi er i.
Det vil jeg i første omgang ikke acceptere, men vil gerne have en dialog om det, for at vide hvad jeg skal forvente. Det er ikke muligt at få én fra Fibia i dialog, som kan gøre mig klogere...
Derfor bliver jeg tvunget til at forhåndsacceptere en ukendt udgift til løsning af opgaven, for at komme videre med arbejdet.
=Dårlig kundeoplevelse.
Der er tale om en flytning af fiberinstallationen ca. 6 meter længere hen af vores hus, så boksen kommer til at være i et andet rum. (det har taget under 2 timer at udføre, vi har været tilstede på adresse mens teknikerene har arbejdet på stedet).
Vi ender med at få en faktura fra Fibia på 7.500,- for mindre end 2 timers arbejde.
Vi har ingen ankemulighed, Fibia er ikke lydhør for kommentarer.
Jeg fristes til at tænke monopol-agtig opførsel, og er overrasket over at man kan tillade sig at håndtere kundehenvendelser på den måde.
Alt i alt en enormt dårlig oplevelse for slutkunden.
Er glad for at det er TDC jeg er kunde hos og ikke Fibia.
I bliver aktivt fravalgt fremover, men tak for en spændende oplevelse.

Besvarelse fra Fibia
Hej Catja. Tak for dit svar på min kritik af 25 juni 2025.
Som du kunne se af min lange anmeldelser, har både Norlys og YouSee skrevet til jer mange gange, uden at I har svaret dem, eller reageret på deres skriftlige fejlmeldinger! Så det system virker åbenbart ikke. I fredags blev jeg så træt af det hele og min tålmodighed var tyndslidt, så jeg har kontaktet forbrugerombudsmanden for at lade denne se på sagen, når I nu ikke vender tilbage på skriftlige henvendelser fra samarbejdspartnere. I fredags, den 25, om eftermiddagen ringede jeg igen, igen til YouSee, og denne gang ringede en afdelingschef til jer i Fibia, og 15 minutter efter havde i genåbnet min forbindelse. Tænk at der skal gå over en måned, og en fejlmelding skal højere op i systemet, samt der skal ringes, før der sker noget fra Fibias side!!
Det er derfor jeg mener at I bør have en hotline, uanset om du er firmakunde i Fibia, eller privatkunde i jeres partner i Waoo, eller i mit tilfælde har en aftale med en af jeres konkurrenter. Du bør som bruger, af Fibias udstyr, kunne kontakte jer, for om man så må sige åbne en bagdør, når I nu ikke åbner fordøren! I ejer udstyret og kablerne, så I må tage et ansvar!
Håber I vil tage dette til efterretning, for nu er det anden gang inden for et år. Sidst var i julen 2024 hvor I også lukkede min forbindelse, lige før jul og først åbnede den 1 januar 2025, at jeg oplever problemer med Fibias administration, i forhold til eksterne samarbejdspartner/konkurrenter. Det kan ikke kun være mig der er uheldig, for i begge tilfælde skulle linjen bare åbnes igen, idet den var lukket utilsigtet, og der var ikke tale om fejl på udstyret.

Besvarelse fra Fibia
Jeg har kun oplevet problemer siden vi fik fibia her. Konstant problemer med boksen. Gennem mere end 1 år, har jeg haft boks med en fjernbetjening, der er helt elendig og næsten ingen funktioner virker. Jeg har helt opgivet at melde fejl, da fibia/waoo er komplet ligeglade.
Får forskellige meldinger fra de unge medarbejdere, som tror alle ved alt om teknik, uden at tænke på ens alder. Da jeg ved sidste henvendelse får beskeden, at jeg er velkommen til at få anden udbyder, giver jeg op. Der blev bestemt ved afstemning, at vi fik fibia, desværre. At finde ny udbyder, vil være meget besværligt for mig.
Nu får jeg pludselig ved tlf kontakt at vide, at efter sommerferien vil der komme en slags opdatering så de MANGE problemer med fjernbetjeningen forsvinder.
Hvorfor skulle der gå mere end et år før man tror på kunderne? Hvorfor får man en følelse af komplet ligegyldighed fra fibia, fordi man er "lille" kunde? Der må være andre utilfredse kunder, siden fibia nu endelig reagerer.
Kan ikke anbefale dette firma overhovedet!! Og jeres standardsvar om forbedring og bla bla bla.... er intet værd!
Og nu fik jeg igen et ligegyldigt standardsvar fra waoo!!!. Min udbyder er waoo!! Meget belejligt for jer, at man ikke kan skrive dato for start af problemer, det har varet over et år, men så må man jo gætte en dato.

Besvarelse fra Fibia
Vi har i dag haft besøg at en tekniker (Rasmus) fra Fibia, som installerede Fibernet i vores Andelsforening i Vordingborg. Det var en kæmpe fornøjelse at få besøg af en så kompetent, meget behagelig tekniker, der gav sig tid hos hver kunde. (Hold på ham)

Besvarelse fra Fibia
Jeg har fibernet via Fiba/Waoo, og har i en lang årrække prøvet at skifte til andre firmaer, hver gang uden held. Fibia har valgt at lukke min forbindelse så andre ikke kan byde ind på den. Fastspeed/Hiper osv. fortæller at jeg er en del af en foreningenaftale, hvilket ikke er tilfældet. Det er tydeligvist en fejl i jeres system, eller intentionelt strategi for at opretholde et ulovligt monopol. Og der er ingen måde at kontakte jer på.
Men der er ingen måde at kontakte jer på.

Besvarelse fra Fibia
Fejlmeldte mandag morgen - fik det fikset på 15 min tirsdag kl 13. I ferieperioden! 💪

Besvarelse fra Fibia
Vi har grundet en "patch" fejl hos Fibia manglet internet i over 2 uger nu. Det betyder at de ser en anden kunde som online på vores adresse selvom vi er offline.
Vi har gennem vores internetudbyder Ewii fejlmeldt, men Fibia har over den sidste uge lukket og afvist sagerne flere gange, fordi de mente at vi var online. Vi afventer nu et opkald, så vi forhåbentlig snart kan få en tekniker ud. Det er utilfedststillende at have vores internetudbyder Ewii som mellemmand i denne proces fordi det skaber en masse ventetid og frustration hos kunden når Fibia afviser sager uden at komme til bunds i problemet.
Opdatering: Vi fik kort tid efter en opringning direkte fra Fibia fra en servicemindet ansat (Dorte) og har fået booket et hurtigt teknikerbesøg.