Vi skickade tillbaka samtliga fotografier för mina två söner i ett och samma paket. De har registrerat returen för den ena sonen men inte för den andra. I början påstod de att katalogen saknades, me... Se mere
Inkassokrav utan att jag ha beställt. Otroligt dåligt. Telefontider 9-12.Vem har tid att ringer er då? Varje år samma visa men de andra åren fick man en påminnelse i alla fall. Då hade ni längre sv... Se mere
“Vi är väldigt nöjda med fotona som tagits av fotostudion! Klassfotot och porträttbilderna är av mycket hög kvalitet och levererades snabbt. Teamet arbetade professionellt med utrustningen, ljussät... Se mere
Vad kan vara bättre än ett album som bevarar minnesvärda dagar när ditt barn gick i första klass eller tog examen från skolan. Ett album som du kan hålla i händerna och ställa i en bokhylla. Och säg... Se mere
Express-Bild är ett familjeägt rikstäckande skol- och sportfotoföretag med säte i Västerås. Med 40 års erfarenhet inom branschen har vi skaffat oss en gedigen erfarenhet och kunskap då vi i vår koncern varje år fotograferar ca 500.000 elever och sportutövare. Företagets grundtanke är att leverera de med högkvalitativa produkterna till rimliga priser. Vi är verksamma med fotografer från Kiruna i norr, till Ystad i söder. Vi har egen bildproduktion i vårt huvudkontor i Västerås.
Box 197, 72106, Västerås, Sverige
Svarer typisk inden for 1 uge
Fina foton & bra produkter. Snabb leverans. Helnöjd.

Besvarelse fra Express-Bild
Det var snabbt och smidigt att beställa via en kod som kom via mail. Det som gjorde att jag inte gav fem stjärnor är att beskärning på klassfotot var märkligt, er logotype och streckkod finns kvar och man behöver skära till dem själv sedan. Och i underkant försvinner även vilken klassnumret/namnet när man skär bort logotypen. Försöket beskära på er hemsida men det gick inte eller så var det svårt för mig att förstå hur man gjorde det. Kanske hitta ett enklare sätt att visa på hemsidan eller så är det bortskurit av er innan leverans. Tack annars för fina bilder!

Besvarelse fra Express-Bild
De va så bra bilder vice bra ledarens o bemötande

Besvarelse fra Express-Bild
Lyckas tyvärr inte alls locka till fint och naturligt ansiktsuttryck på skolfoto.

Besvarelse fra Express-Bild
Jättefina bilder på mina barn och enkelt att beställa, allt bra :)

Besvarelse fra Express-Bild
Snabb leverans, dåligt att det inte finns så många betalningsalternativ/fraktalternativ.
Annars inget negativt att säga.

Besvarelse fra Express-Bild
De svarade fort på mail när jag hadezdrågor om fakturan.

Besvarelse fra Express-Bild
Fina bilder. Uppskattar att man får flera kort att välja mellan och att man kan välja att ha olika bilder på arken. Både olika bilder från fototillfället och man kan också välja att ha bilder på sina andra barn - på samma ark. Dock är priserna väldigt höga, vilket gör att man inte köper många bilder och ger bort, man köper endast för eget bruk.

Besvarelse fra Express-Bild
Fina bilder på barnen som ser bekväma ut framför kameran - ett stort plus!

Besvarelse fra Express-Bild
Produkterna var jättebra men lite oklarheter kring beställning och levererans

Besvarelse fra Express-Bild
Så fint att få fånga upp de små öganblick av skol tid genom skolbilder med hjälp av er!

Besvarelse fra Express-Bild
Jättefina maneter. Detta året var de ännu finare :-)

Hyffsad bildkvallitet.
Katastrofal hantering av det administrativa.

Besvarelse fra Express-Bild
Superfina bilder och många olika alternativ att välja mellan.