Fattar inte riktigt på vad man kunde beställa lite oklart vissa foton dock man bara digitalt ej katalogen även om man ville betala mer. Bra taget foto dock i sig. Men sen fick jag bara en kylskåps mag... Se mere
Virksomheden har svaret
Hej, Jag tycker att leveransen är alldeles för lång! Jag tycker att det är lustigt att man behöver beställa så långt innan och även ligga ute med betalningen, utan att ens varan kommit på 4 veckor.... Se mere
Virksomheden har svaret
Uppskattar verkligen skolfotograferingen, katalogen och fotona på barnen. Men kvaliteten på katalogerna var väldigt varierande. Färgerna är bra på de flesta bilderna för att sedan övergå till att var... Se mere
Virksomheden har svaret
Collage Fotos moderna skolfotokoncept ger stora fördelar för Miljö, Föräldrar samt Skolor och Förskolor.
Adolfsbergsvägen 14b, 702 27, Örebro, Sverige
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ett vidrigt bolag som skor sig på skolbarn, man beställer och de skickar ut i omgångar för tjäna på portot. Man betalar men endå skickar till inkasso de har noll koll. Vill ni ha foto ta egna istället. De har riktigt dåliga fotografer.

Besvarelse fra collagefoto.se
Collage Foto är dotterbolag till Exakta Foto Group. Skolor använder båda men egentligen bara samma företag. De är extremt dyra - råd till skolor anlita INTE Exakta Foto/Collage Foto. En gruppbild = 210 kr. Man kan få "erbjudande" och då kostar en gruppbild 190 kr, alltså fortfarande otroligt dyrt för en bild. Sen tillkommer 49 kr för frakt. En gruppbild + en spexbild (båda med erbjudande) och en skolkatalog = 568 kr.

Besvarelse fra collagefoto.se
Korrigering av fel i beställningen gick bra 👍

Besvarelse fra collagefoto.se
Det är nog svårt att hitta en dyrare leverantör av massproducerade skolfoton som kostar ett par öre att producera.

Besvarelse fra collagefoto.se
Sämsta servicen någonsin! De lägger upp bilder som man ska beställa men sen ändrar de eftersom de gjort fel! Fick klassbild där flera blundar istället för den som först lades ut!
Frågar man om hjälp både på mail eller via telefon svarar de inte på frågorna man ställer eller kan komma fram till en lösning trots att de själv gjort fel.
Synd när man lagt ut mycket pengar för bilder och så får man inte de som man önskat, för att de lagt ut fel bilder från början!
Hela kundtjänst är ett stort skämt!

Besvarelse fra collagefoto.se
Mycket trevligt och korrekt bemötande. Serviceminded

Besvarelse fra collagefoto.se
Jag förstår att det ska gå fort att fota av en hel klass/skola men tycker man får försöka vara engagerad och proffsig nog att se till barnen man fotar av tar av sig mössan, rättar till tröjan och är hela och rena. Ni vill väl ända att man ska vilja köpa korten?

Lätt att beställa bilder
Sviiiindyrt!!
Inte bra fotograf alls. Så vi hoppade över bilder på barnen o köpte bara skolkatalogen.

Besvarelse fra collagefoto.se
Otydlig faktura. Det framgår ej tydligt vad som ska betalas vid köp av endast del av paket.
Tillägg efter svar från Collage foto:
Jag hade redan varit i kontakt med kundtjänsten som omedelbart svarade att jag inte behöver betala påminnelseavgift. Det sistnämnda är förstås bra, men problemet med att den otydliga fakturan medfört extra besvär för mig kvarstår dock. Liksom det faktum att jag inte hade köpt fotot (till den högre kostnaden) om fakturan hade varit tydlig från början.

Besvarelse fra collagefoto.se
Skolfoton med dålig kvalité, känns som en printer från tidigt 2000 tal. Bilderna leverades lite böjda eller bubbliga eftersom de inte paketerats korrekt för att bli skickade över post. Med så dyrt pris hoppades vi verkligen på bättre eftersom bilderna är minnen av livet. Hoppas vår skola arbetar med ett bättre alternativ nästa gång.

Besvarelse fra collagefoto.se
Brutalt dåliga bilder. Vi vill väldigt gärna ha bild på vårt barn från alla år men varje år funderar vi på om det verkligen är värt det med tanke på den dåliga kvaliteten. Vårt barn gick knappt att känna igen och nästan hela klassen (åk2) såg ut som de nyss kommit tillbaka från en begravning.
Edit: Jag har givetvis redan varit i kontakt med kundtjänst som ”beklagar min upplevelse” men vad hjälper det när kvaliteten på bilderna bara blir sämre för varje år.

Besvarelse fra collagefoto.se
Val av fakturering, jag fick betala en förmögenhet för att jag hade missat er faktura. Ni borde ha Klarna som alternativ så att man kan ha koll och inte behöver betala en förmögenhet för en skolkatalog till sitt barn.

Besvarelse fra collagefoto.se
Extremt oseriöst företag. Vi fick aldrig katalogen, dottern känner sig väldigt ledsen, de säger att de skickade den men vi fick den aldrig levererad, de gav aldrig något försändelse-ID som jag bad om. Idag, efter oändliga mejl, 142 dagar senare, fick jag tillbaka mina pengar. Jag förstår inte hur skolor samarbetar med dessa bedragare.

Besvarelse fra collagefoto.se
Tog 4 månader tills jag fick mina foton. Ringde och klagade på att jag inte fått dom , hände ändå ingenting. Deras svarstid på ett mail minst 4 dagar , så en brevväxling tog 2-3 v för att ändå inte komma fram till något.
Var mycket missnöjd över hantering med dom .

Besvarelse fra collagefoto.se
Fotona kom inte. Sen när man ringer och säger det blir man ifrågasatt och tänker först inte skicka ut några utan att man ska betala igen. 50 minuter kötid att komma fram för att sen få det bemötandet

Besvarelse fra collagefoto.se
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.