Studio Express Anmeldelser 253

TrustScore 4.5 ud af 5

4,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

3 st 10x15 cm 1 st 5x7 cm - Porträttbildsark A4  I stället för detta ark hade jag velat plocka ut 4 st A4 ark på fyra olika motiv. Men om jag gör det via en annan meny så kostar ju varje A4 ark... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Så lättillgängligt både vad gäller bokning och plats. Fotograferingen gick fort, och det var bra då barnen tröttnade fort, och ändå fina bilder. Bilderna kom efter bara några dagar.

Virksomhedsoplysninger

1. Fotograf
  2. Fotoservice

Skrevet af virksomheden

Studio Express har sedan 1963 besökt varuhus och köpcenter runt om i landet och erbjudit KOSTNADSFRI barnfotografering! Då under varumärket Stjärnstudio. Studio Express är rikstäckande och är marknadsledande inom barn-och djurfotoevent. Vi erbjuder KOSTNADSFRIA fotograferingar – helt utan köpkrav! Beställer gör man sedan hemma i lugn och ro om man blev nöjd med resultatet. Våra fotografer är specialutbildade att klara alla åldrar – från nyfödda bebisar till barn, tonåringar och ungdomar. Som alltid är barnfotografering ett samarbete mellan barn/förälder och fotografen. Våra djurfotografer är också specialutbildade för att fotografera olika djur. Se alla våra kommande event på studioexpress.se

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Toppen

Toppen, jätte nöjd! Jätte duktig fotograf och fick väldigt fina bilder trots en 11 månaders som hade lite svårt att sitta still 🥰

2. maj 2026

Besvarelse fra Studio Express

Hej Kristin! Vad roligt att höra att ni hade en bra upplevelse hos oss. Maila oss gärna var/när så kan vi hälsa fotografen att hen lyckades fånga barnen innan de tröttnade. Ditt omdöme betyder mycket för oss. Tack för att ni valde oss för era barnfoton och välkommen åter, kanske redan om ett halvår vid 1,5 års ålder🥰! /patrik.nilsson@studioexpress.se

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Så lättillgängligt både vad gäller…

11. april 2026

Besvarelse fra Studio Express

Hej Susanne! Vad roligt att höra att ni hade en bra upplevelse hos oss. Maila oss gärna var/när så kan vi hälsa fotografen att hen lyckades fånga barnen innan de tröttnade. Ditt omdöme betyder mycket för oss. Tack för att ni valde oss för era barnfoton och välkommen åter! /patrik.nilsson@studioexpress.se

Dåligt informationen angående bilderna

Dåligt informationen angående bilderna
Trots att jag inte ville ha bilderna och därmed inte tog emot bilder på mitt barn så behövde jag betala. Kvinnan som tog bilderna sa att om ni inte blir nöjda behöver ni inte köpa katalog. Jag köpte inte och hamna ändå på inkasso?

20. april 2026

Besvarelse fra Studio Express

Hej! Vad tråkigt att du inte uppskattar vår kostnadsfria barnfototjänst utan köpkrav. Bilderna på ditt barn tycker vi är fina...gulligt barn:-) Om du inte vill köpa skulle du inte beställt. All info om hur det går till har du fått både inför foto och efter foto. Beklagar om du ändå tycker att det är dålig info. Beställer man och få leverans men sedan inte betalar kommer påminnelse. Hör man inte av sig eller inte betalar kommer sedan inkassokrav. Vi utför fotograferingen helt utan köpkrav. Men om man väljer att få hem beställda produkter vill vi ha betalt för dem.
Jag uppmanar dig att kontakta vårt kundcenter så hjälper vi så klart dig. https://www.studioexpress.se/kontakt/

Ge mer kundvänliga alternativ

3 st 10x15 cm 1 st 5x7 cm - Porträttbildsark A4

Men om jag gör det via en annan meny så kostar ju varje A4 ark 300kr vilket blir väldigt dyrt! Det är ju bara papperskostnaden som ökar, bilderna är ju redan digitala!
Synd för er att ni missar merförsäljningen!

Det hade varit kundvänligt om ni hade lottat ut en rabattbiljett på 500kr för en efterbeställning av mina foton, istället för biobesök som alla inte är intresserade av!

17. april 2026

Besvarelse fra Studio Express

Hej och tack för din recension! Istället för att beställa styckvisa ark kan du beställa bildpaket med just 4st A4ark där du bestämmer själv arkens innehåll. Då blir arkpriserna rimligare. Dessutom har vi en staffling på styckvisa ark, dvs ju fler ark du beställer ju lägre arkpris. Vill påminna att fotograferingen var utan kostnad varpå fotografens avtalsenliga löner, moms, produktionskostnad etc ingår i produkternas priser.
När det gäller presentkort som man kan vinna så går det absolut att byta till rabattkod i vår shop. Biocheckar som utlottning är nytt då vi ville prova något nytt. Rabattkod till shopen har vi haft i 7 år, men som sagt...det går att byta...om man vinner dvs.

Vi förstår att det kan finnas begränsningar i en online tjänst. Tveka därför inte att höra av dig till vårt kundcenter så hjälper vi dig.
Lycka till med bilderna och hoppas du blev nöjd med fotografens resultat.
Mvh Patrik på StudioExpress

EDIT: Grattis Martin! Du vann månadens omdöme i April på 500kr i biocheckar eller 500kr rabattkod i vår webbshop. Hör av dig till patrik.nilsson@studioexpress.se så löser vi det praktiska 🥰

arken zoo arninge

Vi var på arken zoo arninge, min hund er 14 år og det var vår siste sjans til å ta bilder tlsammans. Vi fikk en god upplevelse med en super fotograf og med fine bilder som jeg kan ha som et kjært minne ❤️

22. marts 2026

Besvarelse fra Studio Express

Hej! Åh vad fint med bilder på din fina och trogna pälskling
Kul att du uppskattar vår fototjänst och att du blev nöjd med bilderna. Värdet av ett foto ökar med tiden. ❤️
Tack för ditt fina omdöme och lycka till med bilderna. /Patrik på Studioexpress

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Photography exceptional but could be more affordable

Our daughter was clicked in Ikea Umeà.The photographer was very professional she clicked really nice pictures in very less time. I liked the service only one suggestion that you can make this whole concept a little more affordable, I mean just taking the digital version itself costs really lot.

21. marts 2026

Dear Anubha Jain!

Thank you so much for your kind review! We are thrilled to hear that you were happy with the photographer’s professionalism and the photos of your daughter.

We truly appreciate your feedback regarding our pricing. To give you some insight, our concept is built on offering a completely free photography session with no obligation to buy. We chose this model so that no family ever has to pay for a service unless they are 100% satisfied with the final result.

The price of our digital and physical products covers much more than just the image itself. It includes:
* Professional wages and travelling costs for our skilled photographers.
*High-end equipment and technical maintenance.
* Coordination and planning with the local stores.
* Production costs, shipping, and 25% VAT etc.
As far as we know, we are unique in the industry for offering this "no-strings-attached" service, and we constantly strive to balance high quality with fair pricing.

Thank you again for your visit. We hope to see you and your family at our future photo events!

Best regards,
Patrik Nilsson, StudioExpress

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ganska nöjd men utrymme för förbättring

Jag var där precis på tid men behövde vänta 10 minuter eftersom hon var försenad med andra, men det var förståeligt. Hon tog några bra bilder men barnen blev lite tjuriga och hon sa mer eller mindre ’jag vet inte hur jag ska få de att bli glad’ som upplevdes som oprofessionell. Men vi var glad med resultatet . Dock hade det kunnat vara mer tydligt vad man får med olika paket.

6. december 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Väldigt smidigt och en engagerad…

Väldigt smidigt och en engagerad fotograf

13. december 2025

Besvarelse fra Studio Express

Stort tack för att du delar med dig av din positiva upplevelse och att du är nöjd med vår kostnadsfria fototjänst utan köpkrav. I dessa tider är det generellt vanligare att klaga och lämna negativ feedback i dessa forum än att ge positiv sådan så stort tack, det betyder mycket för oss. ♥️
Maila mig gärna när/var du blev fotograferad så kan jag ge din feedback även till den aktuella fotografen.

Nöjd!!

Smidigt att boka in och så roligt att föreviga barnen. Duktig fotograf. Jättenöjd med bilderna. Är fjärde året vi använder studio express och beställer bilder. Blivit en tradition nu när det inte tas skolfoton på samma vis.

14. december 2025

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alltid lika nöjda – år efter år

Vi har fotograferat vår son på Ica maxi Växjö Studioexpress varje år sedan 2018 och vi är super, supernöjda varje gång. Mehdi har ett fantastiskt bemötande, utmärkt kundservice och en otrolig talang när det gäller att arbeta med små barn. Han är tålmodig, trygg och får alltid vår son att känna sig bekväm framför kameran. Resultatet blir alltid fantastiska bilder. Vi kan varmt rekommendera Mehdi till alla familjer

14. december 2025

Besvarelse fra Studio Express

Vi kommer framföra din feedback till fotografen.

Pictures are just horrible

Pictures are just horrible, most of them are not even centered, some are not in focus (which is quite difficult to achieve in a studio). Photographer made zero attempt to entertain children. Photoshoot with no need to purchase is a lie, they will send you those horrible pictures anyway and you will have to pay for the delivery and the invoice.
I would not recommend it to anyone.

6. december 2025

Besvarelse fra Studio Express

Hi! How sad that you did not appreciate our free photo service with no purchase requirement. Children's photography is a collaboration between photographer and parents and unfortunately we do not always manage to live up to the parents' sometimes unreasonable expectations. We regret that we were not successful with your pictures. If you think the images are off-center, you can easily crop them in your image account the way you want them.The great thing about our service is that if you are not satisfied, you do not have to pay anything. Our goal is of course to succeed every time because without payment we would not be able to afford to pay our hard-working freelance photographers.
Unfortunately, I have to correct you. We do not send pictures home without agreement. You are also wrong when you write that you have to pay for the picture package that you have received for viewing. You can return it completely free of charge if you do not want it. You could also have canceled it when you saw the pictures online after the photo.
I think your judgment is harsh because we performed a service for you completely free of charge and produced and sent pictures to you that you can decide at home in peace and quiet whether you want to buy or not.
/Patrik at StudioExpress

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Fotograf som upplevdes som den inte…

Fotograf som upplevdes som den inte alls har erfarenhet att fota djur. Satt still på ett ställe och tog ett klick i taget lite då och då. Förväntade sig att en tex kattunge skulle sitta still på en filt i en okänd miljö och titta in i kameran. Bilderna blev där efter också riktigt dåliga. Krångligt och svårt att avboka bilderna

23. november 2025

Besvarelse fra Studio Express

Hej! Vad tråkigt att du inte uppskattade vår kostnadsfria fototjänst helt utan köpkrav. Djurfoto är ett samarbete mellan fotograf och djurägare och tråkigt att bilderna inte blev enligt dina förväntningar. Det fina med vår tjänst är att om man inte blir nöjd behöver man inte heller betala något. Vårt mål är så klart att lyckas varje gång för utan betalning skulle vi inte ha råd att betala våra hårt slitande frilansfotografer. Avboka bilder kan du läsa om på vår hemsida hur det går till. Går att göra inne på ditt bildkonto eller kontakta vår kundtjänst.
Välkommen åter att försöka på annat fotoevent. Du ser alla event på vår hemsida. Ha en fin jul med din pälskling:-) /Patrik på StudioExpress

Mycket prisvärd tjänst

Mycket prisvärd tjänst. Är så nöjd med fotografierna av vår lilla tjej.

30. november 2025

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Smidigt med bra resultat!

Otroligt smidig process från start till slut. Tydliga instruktioner hur man går tillväga och fotografen var toppen!

23. november 2025

Besvarelse fra Studio Express

Stort tack för att du delar med dig av din positiva upplevelse. Särskilt nu i dessa tider då det generellt är vanligare att klaga och lämna negativ feedback i dessa forum än att ge positiv sådan så tack, det betyder mycket för oss.
Maila oss gärna var du blev fotograferad och när så kan vi framföra din feedback till den aktuella fotografen. ♥️

Rekommenderar varmt!

Vi hade fotografering i Kungsängen stora Coop. Passat på att ta bilder med 2 födelsedagsbarn . Tyvärr blev det inga separata bilder med 1åringen då hon var ganska ledsen och grät . Men fotografen gjorde verkligen allt för att vi skulle lyckas, kanske nästa gång... Vi köpte endå bilderna då av 5åringen blev det sagolika bilder ♥️

22. november 2025

Besvarelse fra Studio Express

Jag kommer framföra din feedback till den aktuella fotografen.
Kul att ni blev nöjda med 5-åringens bilder och bra att inte 1-åringen tvingades till foto. Föredömligt. Det kommer gå bättre nästa gång tack vare det ♥️
Vi ser allt för ofta att föräldrar har orimliga krav och förväntningar på fotografen, barnen och slutresultatet.
Lycka till med era bilder och välkommen åter.

Tredje gånger!

Det här är våran tredje gången som vi använder tjänsten,syskon foto. Det är enkel sätt att ta mina barns tillväxer varje år.
Om fotografen är van vid att fotografera barn, så hen kan framkalla naturliga leenden och ge instruktioner om posering, vilket är mycket tillfredsställande.

15. november 2025

Besvarelse fra Studio Express

Stort tack för att du delar med dig av din positiva upplevelse. Särskilt i dessa tider då det generellt är vanligare att klaga och lämna negativ feedback än att ge positiv sådan så tack, det betyder mycket för oss.
Maila mig gärna plats och tidpunkt så kan jag framföra din positiva feedback till fotografen:-)

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Oengagerad fotograf och blockad när jag försökt kontakta företaget.

Mötte en av deras fotografer som var kort i tonen, rent av otrevlig och inte ens prata till barnen. Hon knäppte av några snabba kort utan att ha nån kontakt med barnen bakom kameran och när hon visade mig som förälder bilderna och sa "dessa blev ju bra!" påpekade jag att av 5 bilder så blundade nått av barnen på 2 bilder, ett av barnen var bara me med 2/3 delar av kroppen på nästa och dottern som knappt hann reagera på att fotona togs gjorde en super märklig min och inte alls såg ut som sig själv på sista varpå fotografen svarar "jag kan väl inte rå för vad hon har för minspel!!". Fotografen frågade även vad jag tyckte att hon skulle göra varpå jag önskade att hon skulle försöka interagera med barnen så att vi kanske kunde få bara 1 bild där alla barnen tittar i kameran "det är ditt jobb" svarade hon då. Oerhört oengagerad men bägaren rann över när jag via Instagram och Facebook försökt kontakta företaget ang detta men då blivit BLOCKAD av företaget. Otroligt illa skött och är så besviken då vi fotat barnen hos dom under 9år och detta aldrig hänt innan. Rekommenderar ej!
Vill dessutom tillägga med tanke på det spydiga svaret från företaget att jag SJÄLVKLART did face it med fotografen på plats, försökte självklart prata med hen först innan jag kontaktade företaget men blev väldigt tråkigt bemött med spydiga svar därav skriver jag här. Så jag är väl inte så trendkänslig trots allt...

28. november 2025

Besvarelse fra Studio Express

Hej! Vad tråkigt att du har denna upplevelsen av oss. Du har verkligen ansträngt dig på alla plattformar att beskriva hur du upplevde vår kostnadsfria fototjänst utan köpkrav. Vi har som policy att alltid ta bort klagomål på sociala medier mot våra fotografer av hänsyn till dem. De är egna företagare som sliter hårt i en tuff bransch. Det försvarar dock inte det bemötande som du säger att du fått. Vi hade uppskattat om du istället hade hört av dig till oss istället för här och på våra sociala medier, men det är tyvärr trenden idag. "Face it on Facebook instead of in the Face".
Har pratat med fotografen som har en helt annan bild. Barnfoto är ett samarbete mellan föräldern som känner barnet och fotografen. Att säga att endast en bild blev bra var en hård bedömning. Vi tycker att det finns några till som är fina på ditt barn. Ledsen att vi inte lyckades leva upp till dina förväntningar.
Vårt mål är så klart att man som kund blir nöjd eftersom vi har så generöst erbjudande om en utförd tjänst som inte kostar något. Så hoppas vi att kunden blir nöjd med slutresultatet och köper produkter så att vi den vägen kan betala fotografens lön och alla andra omkostnader.
Beklagar att du upplever oss på detta vis.
/Patrik på StudioExpress

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fotograferade mina barn i Strängnäs och…

Fotograferade mina barn i Strängnäs och fotografen var otroligt kort i tonen, oengagerad, suckade och stönade och hade absolut inget intresse av att få en nöjd kund.

När man sedan skriver om detta till företaget på Facebook och Instagram, för att dem ska få till sig denna kritik och kanske tala med fotografen för att inte andra ska uppleva samma sak som vi gjorde, så tar dem bort kommentarerna och blockerar mig..!

Skandalöst och vidrigt oseriöst!

28. november 2025

Besvarelse fra Studio Express

Hej! Har precis svarat på ett liknande omdöme som troligen är din fru som lagt in. Vi beklagar att ni inte är nöjda med vår kostnadsfria fototjänst utan köpkrav.
/Patrik på Studioexpress

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Väldigt enkelt och smidigt att…

Väldigt enkelt och smidigt att beställa. Har beställt tidigare också och det blev väldigt bra.

2. december 2025

Supernöjd

Supernöjd, jättetrevlig fotograf. Kul att man kunde göra julkort på hemsidan!

14. november 2025

Besvarelse fra Studio Express

Maila mig gärna plats och tidpunkt så kan jag framföra till fotografen:-)

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.