I’ve had a very positive experience using Ozempic through Digidoktor. Over the course of my treatment, I lost about 11 kg, which I’m really happy with. One of the biggest benefits for me was ho... Se mere

Fick en snabb och smidig kontakt och kom igång med behandlingen direkt. Vid frågor och funderingar får man svar direkt. Ett prisvärt alternativ med låg abonnemangskostnad om man tecknar avtal på sex... Se mere

Jag är väldigt nöjd med min upplevelse hos Digidoktor. Kundtjänsten svarade snabbt, var mycket tillmötesgående och professionell. Jag fick svar på alla mina frågor, och det märks att Digidoktor är en... Se mere

Väldigt nöjd med Digidoktor hittills. Allt har gått smidigt, snabba svar och bra bemötande. Känns tryggt och seriöst, och jag har fått tydliga svar på allt jag undrat. Rekommenderar absolut till andra... Se mere

1. Lægeklinik
  2. Læge

Digidoktor gör det enklare att få hjälp med sin hälsa - utan väntetider, utan krångel. Vi erbjuder digital, medicinskt baserad behandling för övervikt och obesitas, med fokus på långsiktiga resultat och riktig uppföljning. Du får: * Kontakt med legitimerad läkare * En tydlig plan framåt * Stöd längs hela behandlingen * Fast pris från 495 kr/månad Allt sker digitalt. Inga vårdcentraler, inga telefonköer, inga onödiga steg. Via vår plattform och app kan du följa din behandling, logga din utveckling och få struktur i din vardag – enkelt och diskret. Vi är ett svenskt bolag under tillsyn av IVO och arbetar enligt svensk lagstiftning, med patientsäkerheten som högsta prioritet. Vårt mål är att erbjuda en trygg, tydlig och mer modern form av vård - på dina villkor.

4,7

Great Results and Sustainable Lifestyle Changes

One of the biggest benefits for me was how it helped change my eating habits. I naturally started eating smaller portions and felt less hungry overall, which made it easier to maintain a healthier routine.

I didn’t feel like I was forcing a diet—it felt more sustainable and manageable in everyday life. Thanks to these changes, I now feel confident continuing without the medication for the time being.

Overall, the treatment helped me achieve my goals and build better long-term habits.

31. marts 2026

Besvarelse fra Digidoktor.se

Thank you, Josh, for your kind review!

Fantastisk support

Fantastisk support , jag har gått ner 35 kilo och min mamma 20 kilo sen vi fick hjälp av digidoktor . Vi är så otroligt tacksamma .
Tack för att vi fick tillbaka våran glädje och hopp .

13. marts 2026

Besvarelse fra Digidoktor.se

Tack Jennifer för ditt fina omdöme! :)

Perfect

Get all the help thah I needed. Couldn't get any better help from anyone

20. februar 2026

Hej Cassandra,

Stort tack för ditt fina omdöme! :)

Mycket bra

Tydlig och bra kommunikation. Enkelt och smidigt.

28. januar 2026

Besvarelse fra Digidoktor.se

Tack för ditt fina omdöme :)

Snabba svar om man har…

Snabba svar om man har funderingar/frågor. Känns som det finns snabbare och bättre stöd här än i våran ”vanliga” vård. Smidigt med recept och allt.

10. december 2025

Besvarelse fra Digidoktor.se

Vilket fin omdöme! Tack så mycket, det värmer!

Super smidigt

Super smidigt ! Och finns alltid till hands, rekommenderas varmt !

4. december 2025

Besvarelse fra Digidoktor.se

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir väldigt glada :)

Bra doktorn!

Vill verkligen rekommendera Digidoktorn, smidigt snabbt på alla sätt.

16. november 2025

Besvarelse fra Digidoktor.se

Tack så mycket för ditt fina omdöme, det värmer :)

Servis

Hej! Så himla bra servis och dem svara direkt på frågor det spelar inte någon roll om det e helg och vilken tid på dag det e. Super nöjd.

13. september 2025

Tack Maria! Så fint omdöme :D

Väldigt nöjd

Jätteseriös, bra mottagande och uppföljning. Fick precis den hjälp jag behövde. Bra kundservice med snabba svar och bra vägledning.

4. september 2025

Besvarelse fra Digidoktor.se

Stort tack för ditt fina omdöme! :)

Smidigt och trevligt bemötande

Smidigt och trevligt bemötande, vid frågor så är svaren ytterst proffsiga .
Rekommenderas

1. september 2025

Besvarelse fra Digidoktor.se

Tack Fredrik för ditt fina omdöme! Det värmer :)

Jag är så nöjd med digidoktor

Jag är så nöjd med digidoktor! Jag har fått otroligt bra hjälp och stöd från första kontakt. De är seriösa och tar verkligen hand om sina patienter. Rekommenderar verkligen!

21. august 2025

Besvarelse fra Digidoktor.se

Stort tack för din fina recension!

Supernöjd

Supernöjd. Proffsigt stöd och smidigt. Kan varmt rekommendera! 🌟

14. august 2025

Besvarelse fra Digidoktor.se

Tack för ditt fina omdöme! Glada att få ha dig som kund :)