Express-Bild Anmeldelser 327

TrustScore 2.5 ud af 5

2,5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vi skickade tillbaka samtliga fotografier för mina två söner i ett och samma paket. De har registrerat returen för den ena sonen men inte för den andra. I början påstod de att katalogen saknades, me... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Inkassokrav utan att jag ha beställt. Otroligt dåligt. Telefontider 9-12.Vem har tid att ringer er då? Varje år samma visa men de andra åren fick man en påminnelse i alla fall. Då hade ni längre sv... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

“Vi är väldigt nöjda med fotona som tagits av fotostudion! Klassfotot och porträttbilderna är av mycket hög kvalitet och levererades snabbt. Teamet arbetade professionellt med utrustningen, ljussät... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vad kan vara bättre än ett album som bevarar minnesvärda dagar när ditt barn gick i första klass eller tog examen från skolan. Ett album som du kan hålla i händerna och ställa i en bokhylla. Och säg... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Fotograf
  2. Fotoservice
  3. Fotostudie
  4. Portrætfotograf

Skrevet af virksomheden

Express-Bild är ett familjeägt rikstäckande skol- och sportfotoföretag med säte i Västerås. Med 40 års erfarenhet inom branschen har vi skaffat oss en gedigen erfarenhet och kunskap då vi i vår koncern varje år fotograferar ca 500.000 elever och sportutövare. Företagets grundtanke är att leverera de med högkvalitativa produkterna till rimliga priser. Vi är verksamma med fotografer från Kiruna i norr, till Ystad i söder. Vi har egen bildproduktion i vårt huvudkontor i Västerås.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Fina bilder

13. september 2024

Besvarelse fra Express-Bild

Stort tack för ditt omdöme! Det glädjer oss att du uppskattar vår kostnadsfria fototjänst utan köpkrav. Lycka till med bildprodukterna. /Expressbild

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det var en snabb leverans

Det var en snabb leverans. Väldigt fin kvalité på bilderna. Kan varmt rekommendera Express Bild.

9. december 2024

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt

1. oktober 2024

Kvalité på bilder👍

Alltid fina bilder och snabb leverans.

8. december 2024

Bra bilder

Bra bilder, snabb leverans. Enkelt också att kunna forma fotopaketen som man vill ha dom.

21. oktober 2024

Skolfotografering

Nöjd! Bra att kunna välja olika alternativ på bilder. Snabb leverans!

13. oktober 2024

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Låg kvalitet på fotografering och dålig köpupplevelse

Dålig webbshop-upplevelse där man uppmanas beställa i förskott och avbeställa senare; på gränsen till lurendrejeri.

Dålig kvalitet på fotografering. Klassbild som tagits i hast: dåligt ljus, ingen fick tid att le, de flesta tittar åt något annat håll.

Enskilda kort där barn uppmanas att inte le, vilket ger konstiga miner.

21. august 2024

Besvarelse fra Express-Bild

Hej! Vad tråkigt att du inte uppskattade vår kostnadsfria fototjänst utan köpkrav. Kontakta gärna vår kundtjänst för att berätta mer och reklamera så du får produkter du blir nöjd med. Du når oss https://www.expressbild.se/kundtjanst/
/Expressbild

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Snabb leverans av korten men sen leverans av katalog.

Första bilderna kom snabbt och var jättefina. Tyvärr så tar det alldeles för lång tid med skolkatalogen. Man hinner bli frustrerad och irriterad. Förra året fick jag maila flera ggr, i år visste jag bättre.

7. december 2024

Besvarelse fra Express-Bild

Stort tack för ditt omdöme! Det glädjer oss att du uppskattar vår kostnadsfria fototjänst utan köpkrav. Katalogens leveranstider kan variera beroende många olika faktorer. Hur många skolor som är med i katalogen, hur snabba skolorna är på att godkänna korrektur, våra interna processer samt postgången mm. Värdet av en skolkatalog ökar med tiden så lycka till med bildprodukterna och katalogen. /Expressbild

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bra att bilder och filer samt att…

Bra att bilder och filer samt att skolkatalogen finns kvar att beställa även en lång tid efter.

6. december 2024

Ok service

Relativt snabb service. Kundtjänsten är rimlig. Men kvalitet varierar nog mellan fotografer och framkallare.

6. december 2024

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Fina bilder men väldigt dyrt.

3. december 2024

Besvarelse fra Express-Bild

Stort tack för ditt omdöme! Det glädjer oss att du uppskattar bilderna och vår kostnadsfria fototjänst utan köpkrav. Tänk på att värdet av ett foto ökar med tiden. Lycka till med bildprodukterna. /Expressbild

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans och fina bilder.

10. oktober 2024

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Inte nöjd med varken förra årets…

Inte nöjd med varken förra årets skolfoto eller detta årets foton. Förra året reklamerade jag då fotona hade en gröngulaktig nyans. Detta år har fotografen missat det där med mått och avstånd. Beställde magnetfoto som var av dålig kvalitet. Magneten, rund 1 cm, låg lös i paketet så den fick jag själv limma fast.

5. december 2024

/Expressbild

Bilder

Bilder
Mycket fina bilder snabb frakt och lätt hemsida att beställa ifrån :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fina bilder och snabb leverans

Fina bilder och snabb leverans. Enkelt att beställa från hemsidan.

Bra service

Bra kvalitet på bilder, lätt att lägga en beställning.Är nöjd med servicen 🥰

11. november 2024

Fina bilder

Fina bilder, kul att välja på olika bilder och att kunna ändra bakgrunden eller om man vill ha svartvita foton.

Dock höga styckpriser och frakt.

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.