God info på nettet. Overskuelig. Helt ok kundeservice. Ikke en der forsøgte at prakke mig alle mulige andre produkter på. Jeg kunne så godt ønske lidt mere vejledning om hvordan man oplader med je... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Følg dit forbrug på selvbetjeningen

Kokbjerg 30, 6000, Kolding, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Gode produkter. Meget venlig kundeservice , der på bedste vis forklarede produkterne .
Super god oplevelse
Besøget var en udskiftning af router og access point.
Det blev foretaget af sinal og var til 5 stjerner.
Når jeg kun giver 4 er det fordi routeren godt nok blev tilsluttet til ug men access pointet var ikke noget montøren skulle gøre. Jeg bøvlede en halv dag måtte bl a resette for at få wifi kontakt mellem router og acces uden kabling. Med kabling fungerede det ok
Fix en meget fin be handling
Personen Meg talte med var behagelig at tale med.
Kompetent og venlig installatør.
Fortalte om yderligere muligheder med hensyn til til bedre rækkevidde af signal fra router.
Nettet var desværre nede på installations dagen. Men dagen efter var det ok.
Utrolig hjælpsom kundeservice. Jeg fik alt den hjælp jeg havde brug for, af en sød og venlig ansat i kundeservice.

Besvarelse fra EWII
Skulle slippe for gebyr kr 49 pr betaling. Enormt flink, oplagt og behjælpelig betjening/guidning på nok DKs mest elendige hjemmeside. Havde aldrig kunnet selv. 49 pr betaling fuldstændigt pip pip

Besvarelse fra EWII
Super god, venlig samt professionel service, dog var ventetid lige over acceptabel. Den positiv var at ved aftalt nyt kontakt vil jeg bliver ringet op for at undgå ventetid

Besvarelse fra EWII
Meget flink og kompetent medarbejder har hjulpet med betaling af faktura samt tilmeldning til betaling. Det var fornøjelse, selv om jeg blev lidt stresset undervejs.

Besvarelse fra EWII
Dejligt nemt med en medarbejder med forståelse for mine ønsker og god til at fortælle hvad der skal til. Tak for det👍🙂

Besvarelse fra EWII
Jeg får ikke tit men altid en meget fin hjælp ved Ewii. De er 100% serviceminded og gør alt for at hjælpe på en sød, empatisk og faglig dygtig måde.

Besvarelse fra EWII
Irriterende at få en opfodring til at fortælle om ens oplevelse og hvis man ikke gider at svare, så kommer opfordringen igen og igen. Jeg ved om mange der ikke har lyst til at modtage disse mails/smser.

Besvarelse fra EWII
Altid hurtig og gode til at hjælpe, finde en løsning og super kundeservice!