God info på nettet. Overskuelig. Helt ok kundeservice. Ikke en der forsøgte at prakke mig alle mulige andre produkter på. Jeg kunne så godt ønske lidt mere vejledning om hvordan man oplader med je... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Følg dit forbrug på selvbetjeningen

Kokbjerg 30, 6000, Kolding, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Meget kompetent medarbejder, forsøgte ikke på noget tidspunkt at sælge mig noget, men var fokuseret på om jeg fik hvad jeg ønskede mig, 6 stjerner herfra
Hilsen mikael dahl

Besvarelse fra EWII
Gode samtale og service fra personen jeg snakkede med.

Besvarelse fra EWII
Har lige fået en super god service af den medarbejdere jeg snakkede med. Så tak for det

Besvarelse fra EWII
Rigtig god kundeservice og stabil internetforbindelse! Fuld tilfredshed her fra!

Besvarelse fra EWII
Det hele har fungeret godt, og installation godt gennemført. Ville dog gerne have været adviseret, inden kabelmontørerne var gået i gang med indgravning af kablet.

Besvarelse fra EWII
Jeg er ved at flytte til ny adresse og i den forbindelse har Ewii sat mig som bruger af der system OG sat mig på en tidligere dato en jeg flytter til adressen - hvordan kan det lade sig gøre, når jeg slet ikke har haft dialog med dem??? Og jeg slet ikke ønsker el fra dem!!!!

Besvarelse fra EWII
Jeg er ikke sur bare skuffet, jeg fik en opringning fra jer og sagde så "jeg har el igennem ok og ladeaftale der igennem" hvorefter der bare blev smækket på? Virkelig? Ansæt da nolge sælgere der er måske bare lidt mindre flabet så kan det jo ske i ville få nogle flere kunder... uforskammet....

Besvarelse fra EWII
Til trods for der hele tiden har været tilknyttet et betalingskort til min konto, får jeg alligevel en rykker på 100,-

Besvarelse fra EWII
Internet via kabel: Var tilfreds I starten men har på det seneste haft mange ikke forudbestemte afbrydelser. Sidder man om aftenen så er det bare tabt tur. Ingen mulighed for support, intet. Så er man til grin for sine penge.

Besvarelse fra EWII
Kommer ud til jeres 300-400kw lader første udtag kom lige op på 100kw og gik ned til 0 og stoppede af flere forsøg, bilen havde kørt 1 time inden og batteriet var på 9% og driftvarm.
Andet udtag kan ikke lade mere end 78kw, det skal lige siges min bil peaker ved 450kw.
Dette er ikke kun mig alene men os andre xpeng bilister der oplever dette hos jer.
En tesla ejer kunne hellere ikke lade på en af jeres udtag fordi i havde byttet om på ID for de 2 forskellige udtag..
Lokation: Rådhusgade 14, 8740 Brædstrup.

Besvarelse fra EWII
ventetid I tlf er uacceptabelt. jeg ringer for at fortælle at de sender mig regninger for el selvom jeg har skiftet for flere måneder siden.

Besvarelse fra EWII
Jeg får altid en en rigtig god behandling og een fin snak om hvad hvordan vi laver en ny elaftale

Altid venlig betjening jeg føler mig godt “2 hjulpet” ved de spørgsmål jeg har

Besvarelse fra EWII
Det er et ærligt og godt firma servicen er helt i top

Besvarelse fra EWII
Jeg er lige blevet ringet op af den mest uforskammet sælger..jeg prøvede 3 gange at fortælle ham at jeg ikke var interesseret i at flytte elselskab til trods for min besked overhøret han helt mit nej..jeg afsluttede samtalen med at høre at han sagde men men men og så lage jeg røret på og blokerede nummeret..uforskammet revolversælger metoder..i skulle skamme jer som seldskab..Hvis jeg kunne have givet en tak af en stjerne havde jeg givet dette..

Besvarelse fra EWII
Virker ikke som om der er helt styr på processen omkring et skift.