Esprit De Corp. Danmark A/S Anmeldelser 256

2,1

Altid god service. Størrelse passer fint til EU str.Jeg har aldrig haft problemer med returnering eller refundering af varer. Jeg har altid været tilfreds' med Esprit online og har købt på den side i... Se mere

Bestilte en sweater i forbindelse med black friday og brugte bonus point på købet. Så langt så godt. Sweater ankom - god kvalitet, men størrelse M er ikke dansk større M. Den er KÆMPE stor! Kontakt... Se mere

Æv! Skulle da have læst her INDEN bestilling på webshop 😱 Bestilling den 9/3. Meddelelse fra Esprit 13/3 sen aften, pakke afsendt og penge trukket.. Forsendelse kan trackes her.. Men i en parentes... Se mere

Esprit butikken i Vejle. Forsøgte at få pengene tilbage for en julegave, og havde en kvittering med, Kvitteringen viste sig kun at være et købsbevis. Forsøgte at give dem en kopi af min overførsel via... Se mere

1. Tøjbutik
  2. Herretøjsbutik
  3. Skobutik
  4. Dametøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bestil modetøj uden forsendelsesomkostninger på ESPRIT's officielle Online-Shop. Verdens største ESPRIT sortiment: tøj, sko og smykker!

2,1

Under middel

God online handel, men savner fysisk butik i Århus!

Bestilte i mandags, jeg modtog kjolen i dag onsdag. Kjolen er af lækker kvalitet i en uldblanding, der ikke stikker. Klassisk pasform, som der også er i det andet tøj, jeg har købt ved. Deres str. 32 og 34 passer fint som petite størrelser.
Jeg fik 20% rabat på kjolen, der er en efterårsnyhed, da man får goder som medlem ved dem. De sendte en rabatkupon med posten til helt valgfrie varer.

20. september 2017

Nethandel fungerer perfekt

Nethandel fungerer perfekt. Nemt at returnerer varer. Køber på konto og trækker selv det fra som jeg returnerer, når jeg betaler. Aldrig noget bøvl :o)

31. juli 2017

Det er en ommer Esprit. Hvor er jeres gode service blevet af????

Jeg købte lidt sommer tøj gennem Esprit til mit barnebarn. Har handlet hos dem i 15 år, og aldrig haft nogle problemer. Da jeg har trykket min ordre igennem, kan jeg se at jeg ved en fejl får lagt to af den samme t-shirt i kurven, og skynder mig at skrive til dem, for at annullere den ene t-shirt. Jeg modtager ret hurtig svar tilbage, om at de har strøget den dobbelte bestilling fra ordren, og jeg regner med at alt er i orden. Jeg har lagt en ordre på omkring 600 kr. og det udløser derved en rabat på kr. 100. Og det er jo dejlig.
Da pakken kommer, kan jeg se at den dobbelt bestilte t-shirt, er leveret med 2 eksemplarer af det samme. Lidt irriterende, men jeg returnerer blusen, og trækker beløbet fra ved betaling.
Der går et par dage, og så rykker de for den manglende betaling af blusen. Jeg tænker. Det er jo Esprit, og jeg har aldrig tidligere haft problemer, Så jeg sender lige pengene, og så får jeg dem nok igen.
Da der er gået en måneds tid, skriver jeg til dem, at jeg skal have mine penge retur. Jeg hører ingenting. Jeg rykker igen for svar, næsten en måned efter. og nu kan man så ikke finde min sidste betaling. Jeg når at sende kvittering 2 gange. Og til sidst modtager jeg en næsvis besked om at de ikke skyldner mig noget, og at saldo går lige op. Jeg skriver til dem, at jeg jo har fået gavekort. Men de gider ikke svare igen.
Det er en ommer Esprit. Det her er absolut ikke den standart jeg kender fra jeres side.
Jeg er uddannet bogholder, og når jeg går ind på "min side" og kigger på de transaktioner der er, kan jeg ikke forstå dem. Det ser underligt ud. Der er et beløb på kr. 150 som kører frem og tilbage.
Rigtig ærgerligt, efter at have været god og trofast kunde gennem så mange år

20. juli 2017

Gode rabatter og lynhurtig fragt!

På esprit.dk er altid gode rabatter at finde, og varerne kommer altid lynhurtigt (max 2 dage efter bestilling).
Jeg har været medlem af deres kundeklub i evigheder, og her modtager jeg også altid gode rabatkoder, lækre nyheder samt indsamler point, som senere kan bruges til køb.

13. juli 2017

Ubehagelig ekspeditent

Er på su, købte jeans til 400 kr. Efter 2 måneder gik de i stykker, og jeg ville ikke have dem igen, da jeg synes det var for hurtigt de gik i stykker. Esprit fastholdt deres ret til en ombytning til det sammen, eller tilgodebevis. 400 kr er mange penge når man er på su, og jeg er ikke interesseret i at købe bukser der ikke holder.
Ubehagelig ekspeditent, der ikke engang kunne finde ud af at tale ordentlig, men blot konstaterede hun havde retten på sin side til at ombytte. I min verden er god service at give penge retur, når noget er gået i stykker indenfor kort tid.
HOLD JER VÆK FRA FIELSD - BRUG MAGASIN I STEDET - ALTID GOD SERVICE

29. juni 2017

Ingen ombytning ved fejl på varen

Hurtig bekræftelse, levering er fint.
Men - da det første af 3 par pants, jeg tog i brug viste store fejl ved at syningen i linnngen går op (og bukserne passer i størrelse), blev det besværligt!
Jeg sendte en mail herom med reference til de to ordrenummer, disse 3 pants er købt på.
Fik svar, at jeg skulle sende jeg ved ikke hvilket nummer . Skrev det til dem.
Da kunne de godt se, de havde disse via de ordrenumre, jeg havde sendt - så nu skulle jeg rerurnere det nævnt par. OK - men ville jo gerne have dem byttet, det kan ikke lade sig gøre.
Hvis jeg ville have et andet par, kunne jeg forsøge om disse stadig er til salg.
Rigtig dårlig service !
Jeg beholder de ødelagte pants og holder mig fra Esprit fremover !

22. juni 2017

Utroværdige priser og dårlig kundeoplevelse

Jeg købte en frakke (stretch-frakke med høj krave) i Esprit butikken i Field's. Da jeg køber den, spørger jeg om den kan byttes? Det kan den, fortæller ekspedienten mig. Hun gør mig ydermere opmærksom på, at jeg skal gemme kvitteringen, da jeg de næste to år kan komme ind alle butikker og få frakken repareret - altså sat knapper på, etc. Jeg betaler 999,99 kr. for frakken.
Da jeg kommer hjem, blot en time efter jeg har købt frakken i butikken, ser jeg på esprit-online, at jeg kan få samme frakke for 699,00 kr. Ved at tilmelde mig Esprit's nyhedsbrev kan jeg yderligere spare 10%. Det bliver en væsentligt besparelse på næsten 40%.
Jeg vælger at bestille frakken online med det samme. Og vil dagen efter gå i butikken og få pengene tilbage for frakken, der havde kostet 999,99 kr.

Som kunde mister jeg tilliden til Esprit. Og priserne i butikken virker opskruede. Oplevelsen er, at jeg kan ikke stole på Esprit's priser.

Eftersom jeg bor København N, tager jeg til Esprit butikken på Købmagergade 48, København K. Her vil de ikke tage i mod frakken. De fortæller, at de er en retail-butik og Field's er en franchise-butik. Dette er for mig som kunde ikke en valid forklaring. Og det er også første gang, at virksomhedskonstruktionen bliver bragt op for mig som kunde.
Der står ikke noget på min kvittering om det. Det er ikke blevet nævnt, da jeg køber frakken. Og jeg kan efterfølgende heller ikke finde information på hjemmesiden om det. Jeg siger til ekspedienterne, at det ikke er i orden. Men de siger, at de ikke kan gøre noget, for Field's er et helt andet selskab og de har slet ikke varen. Der er ikke noget forsøg på at løse situationen.
Jeg ringer derefter ud til Esprit i Field's som nu siger, at selvfølgelig kan jeg ikke bytte frakken på Købmagergade. Men fra mit perspektiv som kunde er det ikke selvfølgeligt. I Field's er der ikke advarselsskilte, som siger at denne butik ikke er en del af Esprit. Tværtimod indikerer alt ved butikken, at den er en del af Esprit. Og derfor vil jeg naturligvis forvente, at jeg kan returnere varen i enhver butik (som det også står på kvitteringen, at jeg kan).
Jeg tager i dag til Field's og får pengene retur. Min oplevelse er, at det er unødvendigt besværligt at handle hos Esprit.

Som kunde er det ikke rimeligt, at jeg skal kende virksomhedskonstruktionen, for at jeg skal kunne returnere et produkt. Jeg vil forvente, at Esprit håndtere disse ting internt og ikke gør virksomhedens sammensætning til kundens problem.

Min oplevelse har gjort, at jeg ikke har lyst til at handle hos Esprit igen.

Jeg synes, at Esprit skal overveje at gøre kundeoplevelsen sammenhængende, for lige nu virker den utroværdig. Jeg kan ikke stole på priserne. Og jeg kan ikke returnere varer, fordi det ikke er en sammenhængende virksomhed, som kan håndtere disse problematikker internt.

10. maj 2017

Man skal være klar over

Man skal være klar over, at det er besværligt at sende køb retur. Man skal have sin banks bic og iban nummer og det er ikke så nemt at finde. Jeg ved endnu ikke om pengene kommer retur.

30. marts 2017

Dårlig service, medarbejder der ikke læser, men sender blot et standard email

Har flere gange modtaget pakker som var beskadiget, tydeligt tegn på dårlig pakning/tapening. Alligevel hænger man på varerne, de siger blot at de ikke kan gøre noget. En gang har manglet en bluse, det måtte jeg betaler for. Så sender de en bluse som var beskidt, med pletter, og jeg sender billeder, men fik aldrig svar, men de blev ved med at sende email med påmindelse om betaling. Personlaet tager kunder slet ikke alvorligt. Har handlet meget hos esprit, men det skal slutter nu, når de ikke kan tage en loyal kunder alvorligt, som har handlet i over 10 år. De beskylder også en for at sende varer med brugstegn, blot så man hænger på varen. en gang faldt prismærket af, da jeg prøvede en bluse, og sender retur, men det måtte jeg betaler for, fordi de siger var brugstegn. Og man kan intet stille op, trods man sende billeder til dem, med bluse som i forvejen var beskidt, eller dårligt indpakket pakker. Jeg får fortalt om mine oplevelse til alle dem jeg kender og fra nu handler jeg ikke hos dem mere. stay away, kun bøvl.

25. marts 2017

Jeg købte varer i efteråret 2016 Esprit

Jeg købte en del varer i oktober:
- En crepe bluse
- Et par støveletter
Dette betalte jeg kr. 1556,98,- det er ok- dog er det i overkanten at skulle betale kr. 3.113,95,- Det står på deres hjemmeside at:
Passer den bestilte vare ikke, eller falder den ikke i din smag alligevel?
Det er ikke noget problem. Brug den vedlagte returneringsmærkat og aflever pakken på et dansk posthus.Send returvarer i retur på et Dansk posthus med returlabel og pengene bliver refunderet - men den går ikke i mit tilfælde - Jeg må levere pakken på et posthus, hvor jeg kan få en kvittering på at jeg har returneret varen, selv om jeg har gået efter deres anvisning på hjemmesiden. Så nu siger Esprit at de ikke kan finde pakken !!
Elin

19. januar 2017

Alt fungere perfekt

Hurtige levering, betaling på faktura, flinke kundeservice medarbejdere.
Køber rigtig meget tøj her, kæmpe udvalg online og kvaliten er altid rigtig god.

12. januar 2017

Uacceptabel, forkastelig og helt igennem ringe kundeservice!

En helt igennem dårlig, forkastelig og uacceptabel kundeservice! Jeg købte nogle varer, men returnere nogle af dem. Jeg undrede mig over at jeg ikke fik refunderede mine penge og kontaktede dem. De hævede at de havde sendt mig pengene, men jeg kunne konstatere at jeg aldrig havde modtaget dem. Efter lange skriverier frem og tilbage hvor jeg gang på gang måtte rykke dem for svar, oplyste de de sidste 4 cifre på det kortnummer de havde udbetalt penge til. Et kortnummer som jeg aldrig har ejet! Dette har jeg nu gentagende gange gjort dem opmærksom på, men de gør ikke noget ved det. Jeg er blevet bedt om at bliver ringet op, da jeg ikke orker at skriver lange mails til dem, men så får jeg at vide at det ikke kan lade sig gøre af tekniske årsager! Jeg kan kun bliver ringet op fra udlandet af en udenlansk talende person! Jeg insisterede på at jeg ikke købte denne forklaring, og nu siger de at de godt kan ringe mig op, men jeg får stadig ikke svar på hvem de har sendt min refundering til og hvornår jeg kan få mine penge retur. Og så truer de med at lukke sagen uden at jeg får min refundering. De synes åbenbart at det er OK at stjæle penge fra deres kunder fordi de ikke selv gider at undersøge den fejl de har lavet. Noget der burde være temmelig simpelt. Handler ALDRIG hos dem igen! Mage til ringe kundeservice har jeg ALDRIG oplevet! Hold jer langt væk fra dem.

30. december 2016

Inkompetent og ikke-eksisterende kundeservice.

Har fået et gavebeviser på 500.- for en defekt jakke.
Jeg ville købe varer på siden men koden virker ikke. De prøver så på at få mig til at bruge mine egne penge og lægge ud for varen. Jeg prøvede at få dem til at sende varen til mig og derefter gøre gavebeviset ugyldigt. Det kunne de ikke (fordi de skal kunne beskytte mig siger de!) Der er intet hold i deres latterlige argumenter, og som kronen på værket foregår alt "kundeservice" på engelsk! Er rasende på dette latterlige firma, og får nu åbenbart ingen kompensation da de er stoppet med at svare mig.
Kunden har altid ret! - eller?
Jeg køber ALDRIG ved Esprit igen, og er tydeligvis ikke den eneste 😉

15. december 2016

Manglende danske medarbejdere

Jeg bestilte nogle smykker. Synes hjemmesiden var lidt forvirret og kom til at trygge for tidlig på "Betal", så jeg fik ikke brugt min rabatkode på 100kr(ellers havde jeg ikke bestilt for så mange penge).. rigtig øv!!!Jeg ringer efterfølgende til Esprit og får en medarbejder i tlf, som snakker gebrokken engelsk, han kan ikke forstå mig og omvendt. Ender med jeg smækker røret på. Prøver så at skrive til Esprit på FB og får et svar tilbage på engelsk, som jeg ikke kan bruge til noget. Hold kæft... Det er ringe Esprit.dk!!! Jeg bestiller aldrig mere hos jer, når man ikke kan få fat i en medarbejder der snakker dansk!
Mvh en meget utilfreds kunde, der føler sig snydt for sin rabat!

12. oktober 2016

Nemt - god opfølgning

Bestilte varer, på faktura,leveret hurtigt.
2 emner returneret. Forespørgsel til kundersvice vedr. betaling, da der opstod ændringer i beløbet.
Hurtigt og konkret svar.
Ved returnering, mail fra Esprit at returpakken var kommet :)
Ved betaling via bank, kvittering fra Esprit at de havde modtaget pengene :) :)
Super, giver indtryk af at de har styr på processerne, og man ikke sejler rundt i systemet.
Vil selvfølgelig handle her igen :) :) :)

23. juni 2016

Godt udvalg, men for langsomme til at refundere

Fint tøj og godt udvalg. Er dog irriteret over at de er så lang tid om at refundere ens penge. Når jeg køber hos dem, hæver de samme dag, men har for snart tre uger siden returneret pakke, som jeg endnu ikke har fået refusion for. Jeg fik at vide for nogle dage siden, at jeg ville blive kontaktet af deres bogholderi, men jeg har ingenting hørt.
Og de sender lidt for mange opfordringer til at man skal købe mere. De burde give gratis porto, når man køber for et vist beløb. Hos esprit betaler man porto hver gang...

11. juni 2016

Jeg er vild med Esprit og deres webshop

Jeg har efterhånden købt rigtig meget i webshoppen og jeg synes virkelig at deres tøj er en super kvalitet og priserne er ganske fornuftige. Det er pt. min ynglingsbutik og mit ynglingsmærke. Er supeglad for de rabatter I sender mig og jeg har endnu ikke oplevet nogle problemer med at købe på regning, betale eller returnere varer. Alt har indtil videre fungeret perfekt. Jeg har købt en del på regning og har kun betalt for de varer som jeg har beholdt og det fungerer fint, så har ikke oplevet at skulle have penge retur.

1. juni 2016

OK, men aggrasiv markedsføring

Der er gang i dem og efter du har lavet et køb kan jeg love for de gør alt i deres magt for at få dig til at købe mere. Det bliver lidt trættende når man som mig eks. KUN køber en bestemt ting hos dem.

15. april 2016

Betal aldrig på regning! Du bliver snydt som forbruger!!

Jeg købte en masse ventetøj på regning, da jeg var i tvivl om størrelsen. Fik det hele leveret upåklagelig, men da jeg skal betale får jeg på fakturaen kun oplyst reg. nr. og IBAN nr. Altså ingen reg. nr. så jeg kan overføre på traditionel vis.

Jeg finder frem til at IBAN nr. er når det skal overføres til en udenlandsk konto og det var nye regler gældende fra 2014.

Så jeg overfører via min netbank til denne udenlandske konto, hvilket resulterer i at jeg både skal betale for overførslen fra min konto og igen over på deres konto, da det viser sig at være en dansk konto.

Ergo 2x50 kr. i udgifter til banker!!! Og hvis jeg ikke var opmærksom på dette i første om gang. Kunne det nemt blive til langt mere. Ikke noget som står nævnt på deres hjemmeside!!!

E-sprit nægter at de har gjort noget galt, på trods af dokumentation om forkerte bankoplysninger på min faktura og min bank kan ikke gøre noget, men kan samtidig godt forstå, hvorfor jeg har handlet som jeg har gjort. Som heller ikke synes at det er brugervenligt, de havde selv svært ved at gennemskue det.

Derudover tog det mig 4 dage om at få deres rigtige konto nr. at vide via deres kundeservice, da jeg da bare kunne overføre til det nr. som stod på min faktura!!! Elendig kundeservice med undtagelse af den sidste medarbejder jeg snakkede med, som rent faktisk læste hvad jeg skrev og gav mig de rigtige oplysninger, så jeg slap for at betale det hele en gang til i udgifter, da der manglede 50 kr. ved overførslen som deres bank BARE Trækker af det samlede beløb jeg overfører, uden at oplyse om det. Dvs. man skal lægge 50 kr. ekstra til sin regning – til deres bank – med de oplysninger de gav mig + de udgifter til min egen bank.

3. april 2016

Er dette din virksomhed?