Esprit De Corp. Danmark A/S Anmeldelser 256

2,1

Altid god service. Størrelse passer fint til EU str.Jeg har aldrig haft problemer med returnering eller refundering af varer. Jeg har altid været tilfreds' med Esprit online og har købt på den side i... Se mere

Bestilte en sweater i forbindelse med black friday og brugte bonus point på købet. Så langt så godt. Sweater ankom - god kvalitet, men størrelse M er ikke dansk større M. Den er KÆMPE stor! Kontakt... Se mere

Æv! Skulle da have læst her INDEN bestilling på webshop 😱 Bestilling den 9/3. Meddelelse fra Esprit 13/3 sen aften, pakke afsendt og penge trukket.. Forsendelse kan trackes her.. Men i en parentes... Se mere

Esprit butikken i Vejle. Forsøgte at få pengene tilbage for en julegave, og havde en kvittering med, Kvitteringen viste sig kun at være et købsbevis. Forsøgte at give dem en kopi af min overførsel via... Se mere

1. Tøjbutik
  2. Herretøjsbutik
  3. Skobutik
  4. Dametøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Bestil modetøj uden forsendelsesomkostninger på ESPRIT's officielle Online-Shop. Verdens største ESPRIT sortiment: tøj, sko og smykker!

2,1

Under middel

Esprit i Fields har de bedste medarbejdere

Tilbage for 1,5 måned siden handlede jeg i Esprit i Fields hvor jeg fik den bedste service nogensinde. Jeg plejer ikke at lave trustpilot-anmeldelser, men eftersom jeg ofte blive påmindet oplevelsen, håber jeg at i vil sende min besked direkte videre til medarbejderene i Fields.

Det var omkring den 30.-31. august. Jeg skulle starte på nyt arbejde d. 1. september og jeg havde derfor voldsom tøjkrise. Efter at have løbet rundt i alle andre butikker hvor jeg intet fandt, tog jeg spontant ind i Esprit, selvom jeg aldrig plejer at handle der.
I butikken blev jeg mødt af de flinkeste medarbejdere som nysgerrigt spurgte ind til hvad jeg skulle arbejde med og hvor, således at de kunne finde det helt rigtige outfit. De fandt de bedste styles frem og gav deres ærlige mening om hvad der klædte mig bedst. Det tøj jeg købte er forsat det jeg bruger aller mest på arbejdet. Så kæmpe ros og TAK herfra!

12. oktober 2021

Modtog aldrig pakkerne

Har bestilt to pakker, men aldrig modtaget noget. På track and trace stod der “return to sender”. Kontakter for at bede dem sende igen og bekræfter adressen, men modtager stadig intet. Lang tid efter får jeg får en mail om varerne er returneret. Har dog kun modtaget pengene retur for den ene vare.
Forstår ikke hvorfor de ikke tilbyder at sende det til nærmeste butik?

25. juli 2021

Super service af Rikke i Randers

Rikke B. Fra butikken i Randers, er super service minded. Jeg så en bluse, men bor ikke i Randers, jeg kunne ikke få Esprit hjemmesiden til at fungere. Så jeg ringede til butikken. Og vupti, så fik jeg betalt og sendt blusen til den anden ende af landet. Rikke får 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8. juni 2021

Træt af at man ikke kan sende retur og…

Træt af at man ikke kan sende retur og byttet til en anden størrelse eller hvis der er fejl i tøj/sko. Har modtaget sandaler i dag, og den ene sandal er mere udvidet i ruskindet end den anden og har købt dem med 20% rabat. Det vil sige at nu skal jeg sende dem retur, for at bestille nogle nye, og betale fuld pris.

18. maj 2021

Størrelse 44 svarer til en størrelse 38 ! …

Jeg købte en hvid hør kjole i størrelse 44 for, at være HELT sikker på, at jeg kunne passe den. Kjolen svarer slet ikke til en størrelse 44. Kjolen svarer nærmere til en størrelse 38, så jeg stoler ikke længere på størrelserne hos Esprit. Jeg forstår slet ikke hvorfor, at Esprit ikke har bedre styr på deres størrelser,
Jeg har returneret kjolen og køber ikke Esprit igen !

29. april 2021

Mangler dansk og ikke tysk-engelse

Jeg bestiller bare på en dansk hjemmeside og har efterfølgende problemer med ordren. Først får jeg en mail på dansk som jeg ikke forstår da den er skrevet på dårlig dansk og efterfølgende ringer til dem men kan kun komme til at snakke med en engelsktalende tysker. Hvorfor kan man ikke blive stillet om til en dansktalende supporter når alt andet er på dansk... (Firmanavn: Esprit De Corp. Danmark A/S)

3. marts 2021

Uduelig hjemmeside

Uduelig hjemmeside! Jeg bestilte en kjole fra esprit d. 02/01/2021. Nu er der gået 1 måned snart og jeg har stadig ikke fået min varer.
Jeg ringede til dem 3 gange, og alle de gange har de sagt, at de ikke kan se varens tracking, og at de mangler informationer. Derfor sagde jeg gerne vil have mine penge tilbage, da de allerede fik trukket pengene fra min konto.
Det skulle de nok gøre - men har stadig den dag i dag ikke fået pengene!

29. januar 2021

Snyder sine kunder

I skal ikke benytte jer af det såkaldte e friends. De lover dig både point og en velkomstgave på 100kr, men har hverken modtaget det ene eller det andet.
Det er snyd og bedrag.

8. januar 2021

Incompetent esprit

Jeg bestilte to jakkesæt her til nytårsaften. På startsiden stod der en stor besked om at hvis man bestilte inden den 30. December kl 14:00, ville man med Express forsendelse, kunne få sin pakke nytårsdag. Jeg bestiller de to jakkesæt den 29 december om aftenen kl 18. Jeg har i dag den 31 december (nytårsdag) ikke modtaget nogen pakke. Pakken befinder sig stadig i Tyskland. Jeg ringede til customer service og fik en engelsk-talende person in røret, hvilket er vildt når man handler på en “dansk” hjemmeside, så burde der da være bare enkelte dansk-talende medarbejdere. Men customer service fortæller mig at min pakke desværre ikke når frem og at den kan komme den 4 januar hvis det var okay. Så jeg har lige pt intet jakkesæt fordi esprit er så inkompetente at love noget på deres hjemmeside som de ikke kan holde. Hold kæft hvor er det dårlig stil. Jeg kommer aldrig nogensinde til at bruge esprit igen da de åbenbart ikke kan holde det de lover. Hvis i nu bare havde været ærlige og sagt den ikke kunne nå at komme fra starten havde det været noget andet. Hold kæft hvor er esprit et gennemført inkompetent firma.

31. december 2020

Engelsk talende medarbejder

Jeg bestilte nogle varer fra Esprits hjemmeside. Desværre var der et problem med ordren, så jeg ringede til dem. Da jeg ringer får jeg standart velkomsten: "Hej, og velkommen hos Esprit." men da jeg får fat på en medarbejder taler han engelsk!

Det er en dansk hjemmeside, hvordan kan det være, at jeg fat på en engelsktalende medarbejder, når starthilsen var på dansk?
Det er ikke i orden.

1. september 2020

Fantastisk

Fantastisk. Jeg så en sommerkjole i en butik og den var 1 nr for lille. Øv...........jeg ledte og skrev til mange butikker, men nej. For sent i år.
Gik på Esprits hjemmeside, men øv. Min størrelse var udsolgt. Jeg kunne skrive min mailadresse og få besked, hvis den kom på lager. Oh, ja , for godt til at være sandt.
Vupti dagen efter kom der besked. Jeg bestilte fluks, halv pris, 35 kr i rabat, og den kom 2 dage senere.
Kjolen er så flot, i god kvalitet og jeg blev kisteglad.
Super service og absolut gode produkter. Vil anbefale Esprit og købe deres carer fremover.

20. august 2020

Jeg købte i juni et par bukser som var…

Jeg købte i juni et par bukser som var sat meget ned i pris, men da jeg modtog dem var de desværre alt for store. Jeg returnerede omgående bukserne og et par dage efter modtog jeg en mail med returneringsmodtagelse og samtidig var hele beløbet (inklusive beløb for fragt) overført til min konto. Det var perfekt levering og lynhurtig tilbagebetaling - kan kun anbefales til andre - tak til Esprit.

17. juli 2020

Esprit Viborg er den bedste :)

God kvalitet og top service. Hurtig levering via online shop og fantastisk kundebetjening hos Esprit Viborg afdeling :) tak til Nadia som er verdens sødeste og mest hjælpsomme medarbejder. Butikken er altid super rent. Tak fordi I passer godt på jeres kunder.

8. juli 2020

Manglende tilbagebetaling

Jeg har, for mere end en måned siden, sendt et par jeans retur til ESPRIT, fordi jeg ved købet i Flensborg, havde fået en forkert størrelse med hjem. Siden har jeg kæmpet for at få penge retur, har både ringet og mailet, men ingen kan give et svar på, hvorfor jeg ikke har modtaget pengene, og ingen gør sig tilsyneladende den ulejlighed, at undersøge sagen til bunds. De skriver bare, at pengene er sat til udbetaling d. 5.6., men hvem mon har modtaget de penge, for jeg har ikke!

3. juli 2020

Jeg er meget tilfreds

Jeg har bestilt 3 ruller tapet. Jeg er meget tilfreds! Tapeten er præcis som på billedet, og jeg er vild med den. Jeg brugte kun 2 ruller, da den skulle sættes op. Det var så nemt at returnere den sidste rulle, med den medsendte returlabel :) og jeg modtog hurtigt pengene. Tusind tak.

23. maj 2020

Den 7 maj modtager jeg en pakke fra…

Den 7 maj modtager jeg en pakke fra Esprit. En af de sædvanlige brune papkasser som skulle indeholde et par jeans, som jeg har haft på min venteliste længe. Men da kassen ankom var den flået op i den ene ende og kassen er tom bortset fra fakturaen, som ligger fastklemt i kassen. Jeg kontakter selvfølgelig straks esprit via mail og medsender billede af kassen. Jeg får et standard svar tilbage med at de vil kigge på min besked osv.

Den 8 maj kommer der en mail fra kundeservice om at de har modtaget min klage og at jeg skulle have klaget til posten med det samme. Lidt svært at gøre, når posten ligger pakken i vores poolrum, da vi ikke lige er hjemme. Men Esprit vil nu kontakte deres logistik afdeling og så vil jeg høre mere.

Den 14 maj modtager jeg en ny mail fra kundeservice om at det desværre er ude af deres hænder, men at de vil have et billede af den beskadigede pakke, som jeg allerede senddte med, da jeg klagede. Men det sender jeg nu igen. De vil så kontakte post Danmark som er deres leverandør og jeg vil høre mere.

Den 15 maj modtager jeg en ny besked fra kundeservice om at de har sendt min mail vidrere til rette afdeling og at man håber at kunne imødekomme mig pr kulance.

idag den 20 maj modtager jeg på ny en mail fra kundeservice om at post Danmark har afvist min klage, da den ikke er indgivet 7 dage efter modtagelse af pakken. Men det er jo Esprit som ville gå videre med sagen. De anmoder mig så om at jeg omgående inbetaler de 259,98 kr som bukserne kostede, da sagen er afvist.

Jeg er skuffet over at jeg skal straffes for at Esprits kasse går istykker under levering. Det er ikke de 259,98 kr, dem kan jeg godt undvære, men mere princippet i at jeg bliver straffet for at deres emballage ikke kan holde til en tur med Post Danmark.

Virkelig elendig kundeservice og mit GOLD kort til Esprit er smidt ud, appen fjernet og sidste gang jeg handler der.

20. maj 2020

Er dette din virksomhed?