Vorige week een smartphone besteld en betaald. Daarna geen rectie meer ontvangen. Telefonisch is ergoedkoop.nl niet bereikbaar. Kortom hier klopt iets niet. Aangifte gedaan bij nationale politiesit... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wat men beloofd, wordt ook waar gemaakt. De levertijd die wordt vermeld is dan ook werkelijk de levertijd. Tevens wordt netjes vermeld of het artikel op voorraad is. Buitenlands toestel ook geen probl... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Altijd de nieuwste topmerken smartphones, maar dan tientallen euro's goedkoper! Altijd gratis verzending. Erggoedkoop, snel, eenvoudig en betrouwbaar. We bieden een uitgebreid assortiment aan de tofste smartphones en accessoires. Bij ons vind je alleen topmerken zoals Apple, HTC, Nokia, Samsung, Sony, Microsoft en BlackBerry. Wij waarderen je feedback zeer. We helpen je graag met vragen, advies of opmerkingen. Laat je review achter of neem direct contact met ons op. Wij zijn geopend van Maandag t/m Vrijdag van 10.00-18.00 uur.
Kontaktoplysninger
Johannes Buijslaan 34, 5652 NL, Eindhoven
- 040 298 45 15
- info@erggoedkoop.nl
- www.erggoedkoop.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Perfect!!!
Ik ben zeer tevreden over erggordkoop.nl correct behandeld en mijn pakket was de volgende dag al bezorgd!
erg goedkoop maar ook erg goed
Was eerst wat huiverig,je hoort en leest via de media veel over oplichting via internet aankopen.Ondanks mijn twijfel (geen thuiswinkel waarborg enz enz. ) toch de stap genomen .Deze organisatie verdient volgens mij het predikaat zeer betrouwbaar.Bezorging volgens afspraak en het geleverde top gaaf.
prima service
Donderdag net iets voor half 5 de bestelling geplaatst en de volgende dag was het netjes bezorgd. Bestelling was compleet en netjes ingepakt.
samsung tab4
snelle levering mooie samsung tab 4 tablet, niks op aan te merken, top
Snelle levering van mijn Iphone
Naast dat de telefoon snel geleverd werd, zat hij goed verpakt met beschermfolie. Er zaten wel wat krasje op de rand, maar het is en blijft een 2e hands Iphone. Het toestel werkt prima en is erg snel!
Leveren zoals beloofd!
Een tablet besteld met extra pakket. Volgende dag compleet en keurig afgeleverd! Kortom, doen wat ze beloven en leveren wat je besteld!
Snel en prima aftersales
Product is prima en snel geleverd. Had helaas geen trek en trace code ontvangen en bevestiging van bestelling. Een telefoontje was voldoende. Werd direct uitgezocht en kreeg na twee minuten telefoontje terug met leveringsdatum (diezelfde dag nog) en tijd. Prima zo'n service. Voel me als klant gewaardeerd!
Oorspronkelijk beroerd, maar goed hersteld
Eerste 1,5 week geen reactie. Na de slechte recensie bijna meteen gebeld met excuses. Probleem direct goed opgelost. Nog een beschermhoes erbij gekregen als compensatie voor de trage oorspronkelijke reactie. Vriendelijke behandeling. Jammer dat je bij afhalen niet kunt pinnen.
goede kwaliteit en snelle levering!
jammer dat het niet binnen 1 dag aankwam maar dit stond er gewoon bij vermeld want ik was na half vijf aan het bestellen!
Goede kwaliteit!
Snelle en correcte levering
De bestelling was meteen de volgende dag binnen. Telefonisch goed bereikbaar en per e-mail snelle en correcte reactie. Ik was huiverig of de website te vertrouwen was maar dit bleek geheel onterecht!
Werkt zeer goed
Iphone was snel bezorgd.
Hij zag er als nieuw uit.
Hij werkt uitstekend.
Aanrader!!
Gekochte 4S begon na 6 maanden kuren te vertonen , retour gestuurd en kosteloos gerepareerd terugontvangen. 3 maand later wederom probleem en een nieuw "refurbished" toestel ontvangen. Toestel ziet er als nieuw uit!
De aankoopt prijs was goed, maar service moet altijd nog maar blijken.
Deze is dus ook gewoon dik in orde gebleken tot dusver.
Een echte aanrader dus wat mij betreft!!
Goede service!
Ik had een iPhone 4 8gb besteld en kreeg een 16 gb. Dat is al leuk meegenomen. Bij mijn -refurbished- toestel bleek een probleem met de camera. Per ommegaande kreeg ik een vervangend exemplaar met een retourenveloppe voor het defecte exemplaar. Super service dus!
Note4 en S5
2 telefoons correct ontvangen.
Op de site staat vermeld : voor 16.30 besteld,volgende dag in huis.
Dit werd een dag later omdat ze door de voorraad heen bleken te zijn..
Top bedrijf, Snelle en keurige levering
Binnen een dag geleverd, I Phone besteld bij ergoedkoop.nl en gekregen wat er ze beloven. telefoon ziet er als nieuw uit voor een tweedehands prijs.
IPHONE
Was binnen 2 dagen bezorgd, en was goed verpakt dus er waren geen beschadigingen.
Snelle zorgvuldige afwikkeling
Blij met de snelle service en de prijs/kwaliteit-verhouding.