De ouderapp van Ziber, Kwieb, voldoet helemaal aan onze wensen. Op een school in een internationale omgeving is het geweldig dat de app in zoveel verschillende talen beschikbaar is. Daarnaast een han... Se mere

Sinds een jaartje draait onze website nu naar volle tevredenheid bij Ziber. We ervaren Ziber als een klantvriendelijke, informele partij. Snelle en vriendelijke support die je altijd willen helpen e... Se mere

De kracht achter Ziber zijn de mensen die er werken. Ze verdiepen zich volledig in het bedrijf, vereniging of in mijn geval onze school. Die verdieping maakt dat ze weten/aanvoelen wat je n... Se mere

Als vormgevers (Wijn Design), met meer dan 100 websites in het Ziber systeem, hebben we met Ziber een volledig ondersteunde zorgeloze oplossing. Websites kunnen we stylen zoals WIJ dat willen en v... Se mere

1. Online samarbejdsplatform
  2. Softwarevirksomhed

At Ziber, we help schools, child centers, and childcare organizations make communication with parents simple and effective. With our Kwieb parent app, we ensure that parents are always informed about what’s happening at school. They receive messages, can sign up for activities, schedule meetings, and report absences. Thanks to automatic translations in more than 40 languages, we make communication accessible to everyone. For education professionals, we offer the Ziber Team app. This allows teachers and childcare staff to communicate with parents quickly and clearly. From a single dashboard, they can send messages, schedule parent-teacher meetings, request permissions, and share photos or documents. In addition, we offer extra communication tools such as school websites, newsletters, and school TVs, enabling schools to effectively share their story externally as well. Our goal is to increase parental involvement and make communication as easy as possible for schools. We listen to our customers and continuously improve our services so they can focus on what truly matters: quality education and engaged parents.

4,8

Top app

Top app, ik ben niet heel handig met apps dit gaat goed is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

17. december 2025

Kwieb

Kwieb, Ziber's parent app is a great app! It's user friendly and is available in different languages which is very useful especially in a school with an international environment.

26. oktober 2025

Fácil intuição

Fácil intuição, fornece a informação necessária do que se passa no dia a dia com os pequenos. Sem grandes queixas de momento.

23. april 2025