Vorige week een smartphone besteld en betaald. Daarna geen rectie meer ontvangen. Telefonisch is ergoedkoop.nl niet bereikbaar. Kortom hier klopt iets niet. Aangifte gedaan bij nationale politiesit... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wat men beloofd, wordt ook waar gemaakt. De levertijd die wordt vermeld is dan ook werkelijk de levertijd. Tevens wordt netjes vermeld of het artikel op voorraad is. Buitenlands toestel ook geen probl... Se mere
Gekochte 4S begon na 6 maanden kuren te vertonen , retour gestuurd en kosteloos gerepareerd terugontvangen. 3 maand later wederom probleem en een nieuw "refurbished" toestel ontvangen. Toestel zi... Se mere
Was eerst wat huiverig,je hoort en leest via de media veel over oplichting via internet aankopen.Ondanks mijn twijfel (geen thuiswinkel waarborg enz enz. ) toch de stap genomen .Deze organisatie verdi... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Altijd de nieuwste topmerken smartphones, maar dan tientallen euro's goedkoper! Altijd gratis verzending. Erggoedkoop, snel, eenvoudig en betrouwbaar. We bieden een uitgebreid assortiment aan de tofste smartphones en accessoires. Bij ons vind je alleen topmerken zoals Apple, HTC, Nokia, Samsung, Sony, Microsoft en BlackBerry. Wij waarderen je feedback zeer. We helpen je graag met vragen, advies of opmerkingen. Laat je review achter of neem direct contact met ons op. Wij zijn geopend van Maandag t/m Vrijdag van 10.00-18.00 uur.
Kontaktoplysninger
Johannes Buijslaan 34, 5652 NL, Eindhoven
- 040 298 45 15
- info@erggoedkoop.nl
- www.erggoedkoop.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
zeer goede service
top erggoedkooop zeer goede service.
de 5 sterren echt verdiend

Besvarelse fra Erggoedkoop.nl
Goede service, wel 1 puntje
Goeie winkel, op de site staat bij artikelen 'voor 16:30 besteld, morgen in huis'. Houdt er rekening mee dat dat waarschijnlijk niet opgaat in het weekend. Mijn vermoeden is dat men zaterdag en zondag niks verwerkt dus zaterdag middag bestellen = dinsdag geleverd. Afgezien daarvan (wat helemaal geen punt is!) prima winkel, zaterdag besteld dan is ie d'r dinsdag ook, telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk, prima!
Echt een goede en betrouwbare site
Vrijdag mijn tablet besteld en dinsdag al in huis. Deze site is een echte aanrader, en dat heb ik dus inmiddels ook al bij diverse mensen in mijn vrienden en familiekring gedaan.
Momenteel met plezier deze beoordeling typen op mijn nieuwe tab :D
Groetjes en absoluut tot ziens
snel, goede kwaliteit en goedkoop!
Ik heb laatst een mobiel gekocht op deze site. Hij was de volgende dag al aangekomen! Hij is van goede kwaliteit en erg goedkoop. Ik ben zeer tevreden over de site.
goede service !
Na slechte ervaring met een internet fraudeur toch wat huiverig om bij Erggoedkoop een mobieltje te bestellen. Eerst toch maar even op internet gezocht of er slechte berichten te vinden waren. Nee dus. Alleen maar positieve reacties. Dat bleek meer dan 100% te kloppen.
Snelle en juiste levering, prima service aan de telefoon!
Ik ben uiterst tevreden!
Lex
helemaal verkeerd ingeschat
Vandaag een nieuwe smartphone voor mijn dochter opgehaald. Ondanks alle goede recensies en een goed verlopen communicatie bleef ik echter achterdochtig. Peter R. de Vries heeft wel iets op gang gebracht. Daarom heb ik de smartphone ook persoonlijk afgehaald. Bleek achteraf gezien helemaal niet nodig. Gewoon een goed bedrijf, aardige jongens en een spiksplinternieuwe smartphone voor een werkelijk ongelooflijk lage prijs in vergelijking met de concurrentie. Ik kom er zeker terug en kan Erggoedkoop.nl aan iedereen aanbevelen.
Telefoon
Vorige week een nieuwe telefoon besteld en de volgende dag heel netjes gebracht, van tevoren bericht gehad van hoe, wat, waar en wanneer en keurig verpakt thuis afgeleverd! Toppie service!!
Nette en snelle levering
Een nieuwe telefoon gekocht voor een mooie prijs. Daarnaast een snelle levering en netjes verpakt.
hardstikke tevreden, snelle levering, topproducten
Eindelijk een bedrijf wat betaalbare, in mijn geval, telefoons aanbied, die niet van nieuw te onderscheiden zijn.
Kom zeker terug hier.
gewoon goed.
Zoals op de site vermeld, levertijd 4 dagen en op tijd geleverd.
Snelle levering, goed advies voor- en achteraf!!!
De bestelling van 2 stuks Samsung Tab 4 was snel bij ons thuis.
Vooraf had ik telefonisch advies gevraagd tussen 2 verschillende modellen. Ik werd meteen geholpen bij de helplijn van Erggoedkoop.
Afgelopen zondagmiddag had ik een vraag, deze heb ik gesteld via het e-mailadres, het 's avonds had ik al antwoord van Erggoedkoop.
Voor herhaling vatbaar!
snelle correcte bezorging
OP eenvoudige wijze wordt een juist product tegen een goede prijs op juiste wijze snel bezorgd
Niet op tijd geleverd
Ik word er een beetje moe van dat bedrijven beloven de volgende dag te kunnen bezorgen, maar het uiteindelijk een dag langer duurt. Zo ook Erggoedkooop.nl. Verder is mijn Samsung tablet met assecoires heel en compleet aangekomen. Ondanks de deuk in mijn doos. Mogelijk veroorzaakt door TNT. De handleiding is in het Pools of zo en onleesbaar.
. Zeer betrouwbaar
Gemakkelijk te bestellen via de site en snel geleverd zonder problemen.
goed hoor
is goed bevallen alleen met de feestdagen er tussen duurde het wat lang wat op zich te begrijpen is dus goed
Prima service bij aankoop Iphone, houdt alleen rekening met niet originele oplader.
We zijn erg tevreden over de snelheid en de service van de verzending. We hadden een vraag en ook deze werd snel en netjes telefonisch beantwoord. Eigenlijk maar 1 opmerking. De oplader die geleverd werd bij de door ons bestelde Iphone 4 was een imitatie en dit gaf meteen problemen. (Apple producten ondersteunen nooit imitaties en je krijgt dan meteen foutmeldingen) Dit was even schrikken voor onze 13jarige dochter, die de telefoon van haar eigen spaarcenten had betaald. Maar we hebben nu een originele oplader gekocht. Die was wel erg prijzig maar nu laadt de telefoon wel weer naar behoren op.
Alles toch nog goedgekomen voor onze dochter, alleen wel iets duurder dan verwacht.
correcte aflevering
Tablet goed afgeleverd. Minpuntje is dat er alleen een Poolse of andere Oost_europese gebruiksaanwijzing bij geleverd was.
Prima service
Telefoon gekocht. Helaas ontbrak de accu. Na 1 telefoontje opgelost. Volgende dag ook accu thuis. Prima service dus. Ook aan de telefoon zeer vriendelijk geholpen.
Snelle service correct verpakt en natuurlijk de goedkoopste.
Zeer snelle service en netjes verpakt als ook de prijs natuurlijk die stukke lager lag dan elders dus toppie.
Alleen een kleine kanttekening en dat is dat het jammer is van de beschrijving die bijgeleverd was.....die was namelijk in alle talen behalve die in onze eigen taaltje Nederlands!!!!